• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Kızlar rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama bir anne için dualarınıza ihtiyacımız var ve o anneyi siz iyi anlarsınız diye sizden dua istemek için burdayım. Murat'ımız hasta ve daha hastalığına teşhis konamadı her an herşey olabilir dendi. Allah rıza için dualarınızda sağlığına kavuşması için onada yer verir misiniz? Bu acıyı siz iyi bilirsiniz o annemizinde canı yanmaz inş. Tekrar kusuruma bakmayın zor durumdayız ve sizin dualarınızın tutacağına inandığımdan sizden yardım istiyorum

rabbim inşallahh anasına bağışlar kuzusunu :( dualarımız muratlaaa

merhaba arkadarşlar ne zamandr giremyrdum net. iş yoğunluğu malum :( bu arada aramıza yeni arkadaşlar katılmışlar. RAbbim hepinize hepimze sabır versin inş.. sakın kendinizi bırakmayın ve şükür etmeyi bırakmayın.. RAbbim şeytana uydurmasın inş.. bu arada acaba ben de burdan tekrar bebiş haberini vericekmiyim ne kadar düşünüyrdm size anlatamam ama işte RAbbim zamanı gelince o güzel haberi vermeyi nasp etti bakın arkadaşlar 8 haftalık hamileym melek oğluma kardeş geliyo inş. bu defa bebeğimi kucağıma almayıda nasip edicek Rabbim.. korkular ve umutlar hepsi bi arada dua edin olurmu hepizim birbirimz için dua edelim .. bebeklerimizi kuacağımıza almak nasip olsun ve acısı daha taze arkadaşlarımada tekrar tekrar sabır diliyorum... RAbbim herkesn en kısa zamanda ve en hayrlı zamanda gönlüne göre versn inş... Allah a emantsnz

merhaba arkadarşlar ne zamandr giremyrdum net. iş yoğunluğu malum :( bu arada aramıza yeni arkadaşlar katılmışlar. RAbbim hepinize hepimze sabır versin inş.. sakın kendinizi bırakmayın ve şükür etmeyi bırakmayın.. RAbbim şeytana uydurmasın inş.. bu arada acaba ben de burdan tekrar bebiş haberini vericekmiyim ne kadar düşünüyrdm size anlatamam ama işte RAbbim zamanı gelince o güzel haberi vermeyi nasp etti bakın arkadaşlar 8 haftalık hamileym melek oğluma kardeş geliyo inş. bu defa bebeğimi kucağıma almayıda nasip edicek Rabbim.. korkular ve umutlar hepsi bi arada dua edin olurmu hepizim birbirimz için dua edelim .. bebeklerimizi kuacağımıza almak nasip olsun ve acısı daha taze arkadaşlarımada tekrar tekrar sabır diliyorum... RAbbim herkesn en kısa zamanda ve en hayrlı zamanda gönlüne göre versn inş... Allah a emantsnz

hayırlı olsun canım çok sevindim .doğumdan kaç ay sonra gebe kaldın.rabbim tamamına erdirir inşallah

Bugunu hic yasamamis olmayi dilerdim. Bugun iki senesi oldu meleyimin. Ne gunler yasadim,icimde ne firtinalar kopdu bir ben bilirim,bir Allah birde siz melek.anneleri. cunku hepimizin ici ayni yaniyor,aci ayni aci hikayeler farkli olsada. Ama herseye rsgmen hep sukr etdim halada ediyorum. Benim suan bir yasinda bir oglum var sevgili melek anneleri. Meleyimi kayb etdikden sonra senesinde ne yapicam.diye dusunurken,o yuce Rabbim senesindan tam bir ay once oglumu kucagima verdi. Meleyimin olum yildonumune kalbi yaralida olsa kucagi dolu bir anne olarak girdim. Bu gun o gun. Ne umutlarla ilk bebegimi dokuz ay bekledikden sora kucagima almak icin gitdiyim hastanede ,kucagima alamadan,yuzunu goremeden melegimi cennete ugurladigim gun. Bu gunu hayat kitabimin sayfalarindan silmek isterdim. Asla isyan etmedim hep sukr etdim.bir yandan Aciyi yasarken diger yandan guclu olmayi oyrendim. Umudumu asla kayb etmedim. Bunu sizlerle paylasmak istedim cunku o zor gunlerimde hep bu sayfada buldum teselliyi. Malesef hala buraya yeni melek anneleri geliyor. Sizlere soylemek istediyim bir tek sey var. Bu bizim sinavimizdir onemli olan bu sinavi basariyla gecmekdir. Ben ve benim gibi bir kac arkadasim gecdi.sizlerde gececeksiniz. Melejlerimizi asla unutmuycaz ama gun geldiyinde sizlerde meleklerinizin kardeslerini kucaginiza alip doya doya opeceksiniz. Allaha hep sukr edelim. Vardir bir bildiyi. Hayirli evlatlar nasib etsin diye dua edelim. Son olarak Meleyime soylemek istiyorum. Eskisi kadar senle konusmasamda seni hic unutmadim hep aklimda ve kalbimin derinlerinde sizlayan yaram olarak kalicaksin.

En fazla 20 günüm kaldı canım. Dr 39. Haftadan önce alma taraftarı değil. İnşallah ben de hepiniz gibi kucaklayabilirim yavrumu.
İyice koptuk birbirimizden:((( Sizleri ve bebişlerimizi merak ediyorum çok. Hepinizi çooook öpüyorum canlarım:))

Amiiin canım amin!!
neeeee? Calakan da mı doğurdu!!!! Süper haber bu. Rabbim yavrusuna sağlıklı, uzun, mutlu ömürler verisn inşallah. Eskilerden bi inay la ben kaldık desene. Darısı da başımıza olsun inşallah.
Senin sarı haylaz oğluşunu da yerim ayrıca:)))

Hepinizin gönlündekinin gerçek olduğu, önce göbüşlerinizin sonra kucaklarınızın dolacağı bir yıl geçirmenizi diliyorum:)))))

Tobeguk,melekyavrum,doga nasilsiniz? Sk sk giremrsemde herzaman aklimdasiniz. Allah sizleride sevindirsin.guzel haberlerinizi dord gozle bekliyorum. Bu arada aynurdan hic haber alaniniz oldumu?

Merhaba kızlar yaklaşık 1 haftadır girmiyordum bu kan pıhtılaşması ile uğraştım doktor coraspin önderdi iğneye gerek yok dedi zaten ilk gebeliğimdede coraspin kullanmıştım, neyse bu ay da hamile değilim dün test yaptım :( şimdide eşim istemiyor 3 ay bekleylim diyor gerekçesi de iş yoğunluğu 1 haftadır savaşıyorum ama istemiyor dün de test yaptım hamile olmadığımı öğrendim ya iyice moralim bozuldu. Yine yeni doğum yapmış birisi katıldı aramıza tabi annemin akrabası dün onlara gittim eve girere girmez kızım ..... bebeği oldu bi arasana dedi benim ilk tepkim herkes doğurduda bi ben dogurmadım yok anne aramam dedim hayır ayıp olur bende başladım aglamaya ne ayıbı ya ne diyosunuz siz yanınızda üzülmüyorum ağlamıyorum diye iyileştiğimi sanıyorsunuz bilmiyorsunuz tabi her an her dakika aklımda oldugumu her tyeni hamile bebek haberi aldıgımda içimin sızladıgını rüyalarımda gördüğümü bu sefer annem üzüldü kızım seninde olur dedi anne biliyorum olur ama bana böyle mutlu mutlu bebek haberleriyle gelmeyin dedim... ya kaldıramıyorum kızlar ki sizde bunu çok iyi biliyorsunuz, sonra eve geldim test yaptım negatif eşim de hırs yaptın bekle biraz kafamızı toparlayalım rahat ol sakin ol kimse beni kadar üzülmüyo işte bu babası da olsa en çok ben yandım bi yandan arkadaşlarım acele etme bak kaybettiğinden beri bebek yapacaam diyosun bi kendini rahatlat ya ben hamile kalınca rahatlıycaam diyorum anlamıyo kimse biraz eşimlede gerginiz bu aralar onun iş stresi benim sürekli ebebk istemem herkes bi alem yani anneme,arkadaşlarıma, eşimde hepsine sinir oldum anlıycanız

Dünden beri ağlıyorum biraz öncede işyerinde tuvalette ağladım gercekten anlaşılamdıgımı düşünüyorum bride mesela eşimin yanında artık ağlamamın bi kıymeti kalmadı ben ağladıgım zaman üff yeter artık hep gerginsin hep ağlıyorsun diyor bende diyorumki kızlara yazarım ağladıgımı onlar anlar

canım öncelikle başın saolsun diğer blokta gördüm problemini dua ettım çok sana aynı saatlerde bu yazını gördün şok oldum çok üzgünüm inşallah bu gördüğün son acı olur.bende melek annesiyim 28 haftalıkken doğum yaptım yalnız 24le uyumluydu 670 gr doğdu herşey iyi gidiyodu 48gün yaşadı meleğim ama olmadı doyamadım bende tekrar bebek düşünüyorum korkmuyor değilim napıcam bılmıyorum tek diyeceğim allah yardımcımız olsun

sağol canım seninde acıların diner inşallah. çok taze çok yeni daha içim yanıyor, hala şokta ve rüyadayım sanki... hamilelik mi rüyaydı, doğum, küvez, o acı gece, yoksa şuan yaşadıklarım mı bilemiyorum. ama Rabbim gücünü herşeyin sadece onun elinde olduğunu gösteriyor ve sadece ona yönelmemizi istiyor. senin ne kadar oldu bebeğini kaybedeli. ben genetik testi yaptırıp nedenini öğrenmek istiyorum ama ne zaman gitsem karar veremedim.

başın sağolsun canım.Allah yardımcın olsun. gelişim geriliği yüzünden kaybettiysen plasenteye giden kan akışı ve oksijende yetersizlik vardır.bu durumda kan sulandırıcılar kullanılıyor burda okuduğum kadarıyla. fakat doktorun plesanteye müdahele edilemez demiş ,senin plesante kendiliğinden ayrılmadı sanırım gelişim geriliği yüzünden bebeğin alınmış.doktorun plasentede yaşlanma gördüğü için mi öle dedi ki

sağol canım ama doktor plesenta yaşlanması veya kendiliğinden ayrılma demedi. Damarda direnç oluşmuş ve bebeğe kan az gidiyormuş ve bu nedenle bebek gelişememiş. çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan beterinden korusun Rabbim

sağol canım ama doktor plesenta yaşlanması veya kendiliğinden ayrılma demedi. Damarda direnç oluşmuş ve bebeğe kan az gidiyormuş ve bu nedenle bebek gelişememiş. çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan beterinden korusun Rabbim

o zaman kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullanılıyo canım Allah yardımcın olsun .sen trambofili testlerini yaptırman lazım.bendede pıhtılaşma var gebelikte iğne kullancam

sağol canım seninde acıların diner inşallah. çok taze çok yeni daha içim yanıyor, hala şokta ve rüyadayım sanki... hamilelik mi rüyaydı, doğum, küvez, o acı gece, yoksa şuan yaşadıklarım mı bilemiyorum. ama Rabbim gücünü herşeyin sadece onun elinde olduğunu gösteriyor ve sadece ona yönelmemizi istiyor. senin ne kadar oldu bebeğini kaybedeli. ben genetik testi yaptırıp nedenini öğrenmek istiyorum ama ne zaman gitsem karar veremedim.

Başın sağolsun canım küvez deyince birisi çok üzülüyorum benin de kızım 3 ay yattı küvezde allah her şeyin hayırlısını versin rüya gibi demişsin ya bende onu hissediyorum böyle bazen tak diye bir şey beynime vuruyo sanki nası ya diyorum ben gecen sene hamileydim ve kızım öldü ben mi yaşadım bütün bunları diye

mrb canım bende sizingibi yaşadıklarım gerçek mi ben gerçekten bebeğimi taşıdım mı doğum yaptımmı...sanırım aklım unutmak istiyor kalbim engel.sen napiyosun kaç ay oldu bebek düşünüyon mu artık

9 ay oldu düşünüyorum ama dediğim gibi eşim biraz uğraştııyor yazı bekleyelim diyor buda benim canımı sıkıyor

Başın sağolsun canım küvez deyince birisi çok üzülüyorum benin de kızım 3 ay yattı küvezde allah her şeyin hayırlısını versin rüya gibi demişsin ya bende onu hissediyorum böyle bazen tak diye bir şey beynime vuruyo sanki nası ya diyorum ben gecen sene hamileydim ve kızım öldü ben mi yaşadım bütün bunları diye

Kimseyle konuşmak istemiyorum zaten anlayamazlar biliyorm. Birkaç teselli cümlesi sonra herkes kendi hayatına devam ediyor ama ben salak gibiyim. Mesela nugün bu konuyla ilgili hiç konuşmadım ya hemen buraya yazmak istiyorum. Göbeğime bakıyorum bomboş, eşyaları herşeyini almıştık onlar evde yok annemler kaldırdı, sanki herkes onu hayatımdan silmeye çalışıyor. bense bu yangın bi ömür sürecek ne olursa olsun bu acıyı, bu heves kırılmasını unutamıycakmışım gibi geliyor. Rabbimin gönlüne güç gitcek diye hiç bişey demiyorum kimseye kızamıyorum ama dayanamıyorlarum. herkes sen çok hevesliydin diyor, müftü bile ailenin yaşantısı kesinlikle bebeği etkiler demiş eşime. Ben nazara çok inanıyorum ve çevremde başka zamanlarda ve konularda nazarları apaçık değen insanlar var ve onlar benim herşeyime gıpta ile bakar, ayyy, yaaa ile başlayan tepkiler verirlerdi. yaptığım herşeye çok şaşırır nerden aklına geliyor, ben böyle yapamazdım gibi konuşurlardı. İşte hep beni saflığım herşeyimi gösterdim, paylaştim ve kesinlikle nazar değdirdim. Şimdi pişmanlık ve tekrar aynı veya farklı sorunları yaşama korkusu var içimde. Zaman geçmiyor. nasıl geçcek ve neler getircek bilemiyorum. İşte böyle karmaşık duygular ve düşüncelerle evde dönüyorum:43:

o zaman kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullanılıyo canım Allah yardımcın olsun .sen trambofili testlerini yaptırman lazım.bendede pıhtılaşma var gebelikte iğne kullancam

testleri ne zaman yaptırdın sen? ben 1 aya kadar yaptırmayı düşünüyorum ama acaba erken mi, hamilelik düşününce mi yapılmalı? ama nedenini bilmiyorum neden bebeğimi kaybettim ve öğrenmek istiyorum çaresi olan bi sorun mu diye

Kimseyle konuşmak istemiyorum zaten anlayamazlar biliyorm. Birkaç teselli cümlesi sonra herkes kendi hayatına devam ediyor ama ben salak gibiyim. Mesela nugün bu konuyla ilgili hiç konuşmadım ya hemen buraya yazmak istiyorum. Göbeğime bakıyorum bomboş, eşyaları herşeyini almıştık onlar evde yok annemler kaldırdı, sanki herkes onu hayatımdan silmeye çalışıyor. bense bu yangın bi ömür sürecek ne olursa olsun bu acıyı, bu heves kırılmasını unutamıycakmışım gibi geliyor. Rabbimin gönlüne güç gitcek diye hiç bişey demiyorum kimseye kızamıyorum ama dayanamıyorlarum. herkes sen çok hevesliydin diyor, müftü bile ailenin yaşantısı kesinlikle bebeği etkiler demiş eşime. Ben nazara çok inanıyorum ve çevremde başka zamanlarda ve konularda nazarları apaçık değen insanlar var ve onlar benim herşeyime gıpta ile bakar, ayyy, yaaa ile başlayan tepkiler verirlerdi. yaptığım herşeye çok şaşırır nerden aklına geliyor, ben böyle yapamazdım gibi konuşurlardı. İşte hep beni saflığım herşeyimi gösterdim, paylaştim ve kesinlikle nazar değdirdim. Şimdi pişmanlık ve tekrar aynı veya farklı sorunları yaşama korkusu var içimde. Zaman geçmiyor. nasıl geçcek ve neler getircek bilemiyorum. İşte böyle karmaşık duygular ve düşüncelerle evde dönüyorum:43:

canım bende aralıkta kaybetmiştim bebeğimi rahim ağzı yetmezliğinden ama küçüktü çokk 22 haftalıktı daha sabır cnm sabır...sebep ne bilmiyorum ama unutulmasa da alışıyor insan Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallahhh

testleri ne zaman yaptırdın sen? ben 1 aya kadar yaptırmayı düşünüyorum ama acaba erken mi, hamilelik düşününce mi yapılmalı? ama nedenini bilmiyorum neden bebeğimi kaybettim ve öğrenmek istiyorum çaresi olan bi sorun mu diye

canım başınsağolsun,Allah bir daha yaşatmasın bu acıları inşallah.ne zaman ve nasıl doğum yapmıştın sen? sende mi sebebini bilmiyorsun :(

Back
X