• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Merhaba kızlar günler bizim icin geciyor bol bol dua edin biseylerle oyalanin kitap okuyun mesela ugur koşarın kitaplariyla başlayın ve iyi dusunmeye çalışın hayaller kurun ama dibe vurmak istiyosaniz vurun sonra tekrar toparlanip hayata devam edin bu bizim sınavımız bu gunler gececek biz sabrettik isyan etmedik rabbimde sabrimizin duamizin sonucunu mutlulukla gosterecek insallah

canım bu topiği baştan itibaren okudunmu
Okudum canım yakin zamanda hamile kalan vardı ama neler yasadiklarini yazmamislar meryemsare var suan hamile 3.5 ay sonra hamile kalmis son konustugumda bir problemi yoktu ama iste kimin problem yasayip kimin yasamayacagini bilemeyiz biraz daha sabir kendine iyi bak beslenmene dikkat et folik asite başla sabret biraz daha

inan çok istiyorum. okulumuzda geçen sene doğumdan sonra bebeğini kaybeden bir arkadaş vardı. ona baktığımda o zmanlar yeni hamilliğimi öğrenmiştim. allahım nasıl dayanıyor demiştim. şimdi aynı şeyleri ben yaşıyorum. geçenlerde duydum 3 aylık hamileymiş. o kadar çok sevindim ki anlatamam.allahım sağlıkla kucağına alp etsin ona.darısı bizlerin başına.
onbeş gün oldu .. doktorum vitamin kullan korunma kesinlikle bekleme dedi.. vitamin kullanıyorum beklemeyi düşünmüyrum

canım seni görünce bir selam vereyim dedim. nasılsın bugün
Aralarda kaçırmışım bu yeni düzeni sevmedim alışamadım bir türlü iyi diyelum iyi olalım reglim bitti dualarima tekrar başladım allahim kabul etsin inşallah. Artik doktora gitme zamani geldi ama bekleme suresi cok vercek diye hiç gıdesım yok.

di
Haydaaa her doktor farklı simdi 40 ciktiktan sonra korunmucan yane neden boyle dedi peki doktorun biraz aciklarmisin canim ne vitamini kullanmani söyledi
dikişlerin açılması kontrollerde kendini belli eder dedi ben korkma derim korunma dedi bana hemen elevit verdi ama ben domuz ürünü var diye decavit kullanıcam doktorum vitamin depolarının bitmesi anneye zarar verdiği için biz 6 ay deriz depolar dolsun diye dedi ama emzirmeyip benm gibi vitamin kullanınca ben beklemeyn diyorum dedi bu ara hamilelik süresi de dikişlerin iyileşme süresine dahil ediliyormuş böle işte cnm her doktor başka ama bi hastasında kadını eve göndermedi 36 haftada tekrar plesanta dekolmanı olabilir bu hafta yatış yap diye ve oldu gerçkten de dekolman kurtardı bebeği ne bilim allah billir tabi ama öngörüsü yüksek bi adam olunca güveniyorum ben kendisine artık olursa nasip allah kucağımızı boş bırakmasın inş

di

dikişlerin açılması kontrollerde kendini belli eder dedi ben korkma derim korunma dedi bana hemen elevit verdi ama ben domuz ürünü var diye decavit kullanıcam doktorum vitamin depolarının bitmesi anneye zarar verdiği için biz 6 ay deriz depolar dolsun diye dedi ama emzirmeyip benm gibi vitamin kullanınca ben beklemeyn diyorum dedi bu ara hamilelik süresi de dikişlerin iyileşme süresine dahil ediliyormuş böle işte cnm her doktor başka ama bi hastasında kadını eve göndermedi 36 haftada tekrar plesanta dekolmanı olabilir bu hafta yatış yap diye ve oldu gerçkten de dekolman kurtardı bebeği ne bilim allah billir tabi ama öngörüsü yüksek bi adam olunca güveniyorum ben kendisine artık olursa nasip allah kucağımızı boş bırakmasın inş
Himmm ne guzel aciklamis herseyi doktorun hangi sehirdesin merak ettim doktorunu :)
O kadar ayri konusuyorki doktorlar insan ne yapacagini bilemiyor ozellikle bizim durumumuzda olanlara ozel bir ilgi gosterseler olmazmi sanki :( bende dogum sonrasi hemen kalsiyum hapi kullandim depo dolsun diye kalan elevitim vardi kan hapimla onu içtim yedigime ictigime dikkat etmeye çalışıyorum haziranda folik asite basladim keci boynuzu özü iciyorum ben kendimi hazirlamaya calisiyorum ama her doktor ayrı işte benim kafa karisik 5. Reglden sonra korunmayi birakicam sanirkm esime kalsa 1 yil bekliycez.

Merhaba kızlar günler bizim icin geciyor bol bol dua edin biseylerle oyalanin kitap okuyun mesela ugur koşarın kitaplariyla başlayın ve iyi dusunmeye çalışın hayaller kurun ama dibe vurmak istiyosaniz vurun sonra tekrar toparlanip hayata devam edin bu bizim sınavımız bu gunler gececek biz sabrettik isyan etmedik rabbimde sabrimizin duamizin sonucunu mutlulukla gosterecek insallah
canım günaydın .bugün biraz daha iyiyim galiba. umarım hep böyle devam eder. doktara git mutlaka bakarsın hiç bekleme hemen başla der. haberlerini mutlaka bekliyorum. bende eylülde gideceğim .

Himmm ne guzel aciklamis herseyi doktorun hangi sehirdesin merak ettim doktorunu :KK66:
O kadar ayri konusuyorki doktorlar insan ne yapacagini bilemiyor ozellikle bizim durumumuzda olanlara ozel bir ilgi gosterseler olmazmi sanki :( bende dogum sonrasi hemen kalsiyum hapi kullandim depo dolsun diye kalan elevitim vardi kan hapimla onu içtim yedigime ictigime dikkat etmeye çalışıyorum haziranda folik asite basladim keci boynuzu özü iciyorum ben kendimi hazirlamaya calisiyorum ama her doktor ayrı işte benim kafa karisik 5. Reglden sonra korunmayi birakicam sanirkm esime kalsa 1 yil bekliycez.
benim eşimde hemen istiyor. oğlumuza çok aşırı bağlanmıştı ve yaşadığı 5 gün boyunca hergün gördü.yaşıda var eşimin 37 yaşında. babalık duygusunu tatmasını istiyorum allahım nasip ederse.

di

doktorla olan diyaloğun çok önemli tabi. senim adına çok sevindim. allahım nasip etsin önleminiz ona göre alırsınız. bu arada dr nerede bende merak ettim.

Himmm ne guzel aciklamis herseyi doktorun hangi sehirdesin merak ettim doktorunu :KK66:
ıspartadayım cnm ben benmki ilgilendi sağolsun bende bekleme tarftarıydım bana beklersen korkun artar yine mi aynı şey olur sorusu artar dedi bilmiom artık bir adet olayım ikincide düzene girer büyük ihtimalle dedi o arada kontroller var bakalım hayırlııs olsun inş hepimize doktorunuza güveniyorsanız ne derse dinleyin derim ben ben güveneceğim galiba

hayırlı vaktinde in
benim eşimde hemen istiyor. oğlumuza çok aşırı bağlanmıştı ve yaşadığı 5 gün boyunca hergün gördü.yaşıda var eşimin 37 yaşında. babalık duygusunu tatmasını istiyorum allahım nasip ederse.[/QUOTE
hayırlı vaktinde nasip etsin allahım inş cnm bende eşime ve kardeşime çok üzüldüm ben iyi olayım diye çok sıktılar kendilerini çok yıprandılar allah onlara sağlık versin inş

ıspartadayım cnm ben benmki ilgilendi sağolsun bende bekleme tarftarıydım bana beklersen korkun artar yine mi aynı şey olur sorusu artar dedi bilmiom artık bir adet olayım ikincide düzene girer büyük ihtimalle dedi o arada kontroller var bakalım hayırlııs olsun inş hepimize doktorunuza güveniyorsanız ne derse dinleyin derim ben ben güveneceğim galiba
NE GÜZEL. BAKALIM BENDE EYLÜLDE GİDİCEM 2,5 AY OLDU BENİM. EYLÜLDE 3. RGLİMİ OLUP GİDECEĞİM DR. BAKALIM NELER SÖYLEYECEK.BENDE BEKLEDİKÇE KORKULARIM ARTIYOR. DAHA HAMİLE BİLE DEĞİLKEN ACABA YİNE AYINI ŞEY OLUCAKMI DİYE SÖYLENİP DURUYORUM.

Back
X