Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

DOĞUMDAN 40 GÜN SONRA KANAMAN TAMAMEN KESLİYOR SONRADA 20 GÜN SONRA FALAN ADET KANAMAN GELİYOR YANİ BENİM ÖLE OLMUŞTU .
BU ARADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BENİMDE 38.HAFTADA DOĞUMA 4 GÜN KALA KIZIM MELEK OLDU KARNIMDA KALBİ DURDU:( İLK GÜNKÜ GİBİ DEĞİLİM AMA HALA BOŞLUKTAYIM O SANIRIM HİÇ GEÇMİCEK KIZIMIN ACISI KALBİMİN Bİ KÖŞESİNDE HEP KALICAK.İNŞ.ALLAH HEPİMİZE TEKRARDAN KUCAĞIMIZA ALACAĞIMIZ SAĞLIKLI HAMİLELİKLER NASİP EDER.ACIMIZ BÜYÜK AYNI DUYGULARI YAŞADIM HALADAHADA YAŞIYORUM RABBİMDEN BİZE VE BİİZM GİBİ OLAN HERKESE SABIRLAR DİLİYORUM RABBİMDEN.KIZ ÇOCUKLARI GÖRDÜMMÜ ÇOK KÖTÜ OLUYORUM KIZLARA KARŞI AŞIRI YOĞUNUM.HER GÜN DUA EDİYORUM RABBİM BİZİ MELEĞİMİZE AHİRETDE KAVUŞTUR DİYE.BENDE YÜZÜNÜ GÖRMEDİM EŞİM GÖRDÜ Bİ YANDAN GÖRSEM DAHA ZOR OLURDU Bİ YANDANDA BEBEĞİM ÜZÜLMÜŞMÜDÜR DİYE HEP DÜŞÜNÜYORUM.YANİ KISACASI YÜKÜMÜZ AĞIR AMA DAYANMAKTAN BAŞKA ÇAREDE YOK RABBİM VERDİ RABBİM ALDI TEZ ZAMANDA HEPİMİZİN YÜZÜ GÜLER İNŞ.

BU ARADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BENİMDE 38.HAFTADA DOĞUMA 4 GÜN KALA KIZIM MELEK OLDU KARNIMDA KALBİ DURDU:KK43: İLK GÜNKÜ GİBİ DEĞİLİM AMA HALA BOŞLUKTAYIM O SANIRIM HİÇ GEÇMİCEK KIZIMIN ACISI KALBİMİN Bİ KÖŞESİNDE HEP KALICAK.İNŞ.ALLAH HEPİMİZE TEKRARDAN KUCAĞIMIZA ALACAĞIMIZ SAĞLIKLI HAMİLELİKLER NASİP EDER.ACIMIZ BÜYÜK AYNI DUYGULARI YAŞADIM HALADAHADA YAŞIYORUM RABBİMDEN BİZE VE BİİZM GİBİ OLAN HERKESE SABIRLAR DİLİYORUM RABBİMDEN.KIZ ÇOCUKLARI GÖRDÜMMÜ ÇOK KÖTÜ OLUYORUM KIZLARA KARŞI AŞIRI YOĞUNUM.HER GÜN DUA EDİYORUM RABBİM BİZİ MELEĞİMİZE AHİRETDE KAVUŞTUR DİYE.BENDE YÜZÜNÜ GÖRMEDİM EŞİM GÖRDÜ Bİ YANDAN GÖRSEM DAHA ZOR OLURDU Bİ YANDANDA BEBEĞİM ÜZÜLMÜŞMÜDÜR DİYE HEP DÜŞÜNÜYORUM.YANİ KISACASI YÜKÜMÜZ AĞIR AMA DAYANMAKTAN BAŞKA ÇAREDE YOK RABBİM VERDİ RABBİM ALDI TEZ ZAMANDA HEPİMİZİN YÜZÜ GÜLER İNŞ.

Allah sabır versin canım kaç gün oldu .bebeğimin resimleri var hergün bakıyorum tam 14 gün oldu

19 HAZİRANDA OLDU CANIM 19 ARALIKDA 6 AY OLUCAK AMA İÇİMİN SIZISI GEÇMİO SADECE ALIŞIOSUN.SENDE HER GÜN BEBEĞİNİN RESMİNE BAKIPTA YIPRATMA KENDİNİ.

bana inanki dayanıyosun ben doktora giitiğim sezeryan günü aldığımın ertesi gün sabah kaybettim bebeğimi.kendi ellerimle çekmeceye yaydığım yıkadığım eşyalarını kendim topladım.yatağını babası kaldırdı.hastaneye götürceğimiz şekerlerimizi bile kendimiz yapmıştık.çok zor günler seni çok iyi anlıyorum.gözyaşlarım dinmiyor tabi her an akmaya hazır ucunda bekliyor ama iyi olmam gerek bidaha bebeğim olması için rabbim izin verirse.nasipten öte hiç bişey olmuyor ve şunu unutmamak gerek bu dünyada bizden daha çok acı çeken anne babalar var.nerde yaşıyosun napıosun bilmiyorum ama çalışmıyosan imkanın varsa çalış yada bişeylerler uğraşmaya çalış ve evde oturma çık gez.evde oturunca hep ağlıyodum eşim eve gelene kadar şimdi işe başladım daya iyiyim.

bana inanki dayanıyosun ben doktora giitiğim sezeryan günü aldığımın ertesi gün sabah kaybettim bebeğimi.kendi ellerimle çekmeceye yaydığım yıkadığım eşyalarını kendim topladım.yatağını babası kaldırdı.hastaneye götürceğimiz şekerlerimizi bile kendimiz yapmıştık.çok zor günler seni çok iyi anlıyorum.gözyaşlarım dinmiyor tabi her an akmaya hazır ucunda bekliyor ama iyi olmam gerek bidaha bebeğim olması için rabbim izin verirse.nasipten öte hiç bişey olmuyor ve şunu unutmamak gerek bu dünyada bizden daha çok acı çeken anne babalar var.nerde yaşıyosun napıosun bilmiyorum ama çalışmıyosan imkanın varsa çalış yada bişeylerler uğraşmaya çalış ve evde oturma çık gez.evde oturunca hep ağlıyodum eşim eve gelene kadar şimdi işe başladım daya iyiyim.

benimde bugün 11gün ldu arkadaşım benimki bide tüp bebekti ne olur destek olalım birbirimize ben bursadayım sen neredesin eğer istersen konuşabiliriz

benimde bugün 11gün ldu arkadaşım benimki bide tüp bebekti ne olur destek olalım birbirimize ben bursadayım sen neredesin eğer istersen konuşabiliriz
çok geçmiş olsun canım ben izmirde oturuyorum.çok yeni daha ağlaman kendini iyi hissetmemen çok normal ilk günlerim çokkkkk kötüydü.eşinle sarılcanız sıkı sıkı bu zor günleride geçirceksiniz çünkü annen baban kardeşin bile sizin kadar üzülemez bu eşimle benim acımdı sizin içinde öle.bol bol dua et sabır dile ben hep benim gibi acıları çekenlerede sabır ver rabbim diyorum.ağlamak istediğinde ağla yasını tut ama bi yere kadar peygamberimiz bile 40 gün yas demiş sonrası meleklerimizide üzer.

çok geçmiş olsun canım ben izmirde oturuyorum.çok yeni daha ağlaman kendini iyi hissetmemen çok normal ilk günlerim çokkkkk kötüydü.eşinle sarılcanız sıkı sıkı bu zor günleride geçirceksiniz çünkü annen baban kardeşin bile sizin kadar üzülemez bu eşimle benim acımdı sizin içinde öle.bol bol dua et sabır dile ben hep benim gibi acıları çekenlerede sabır ver rabbim diyorum.ağlamak istediğinde ağla yasını tut ama bi yere kadar peygamberimiz bile 40 gün yas demiş sonrası meleklerimizide üzer.
senin bebeğinde kızmış bu arada sanırım kıyamam ya ben onlara ben o eşyalara bakıp bakıp ne ağladım bi bilsen yüreğimdekileri yazmakla bitiremem sana şimdi kız çocuklarına karşı aşırı duygu yüklüyüm rabbim her akıttığımız damla gözyaşını sevinç göz yaşı yapsın inş.... bu bi veda değil kısa bi ayrlık zamanı gelince kavuşcaz meleklerimize

Allah sabır versin çok zor günler gerçekten çevremdeki herkes gözüme kötü görünüyor aynı duygular sizdede var mı yoksa psikoloğa mı gideyim

tabiki biz o mucizeleri çok yaşadık ilk bebeğimiz 2,5 yaşına geliyor yanılmıyorsam.... adını umut bebek koymuştuk ..........aysem buralarda mısın koptuk iyiceeeee

mrb in ay baştaki yazılanlara biraz baktım ayşem bebeği olmuş maşallah darısı başımıza 24 kasımın da bebeği oldu mu

cnm ben psikologada gittim ancak bana denilen yas sureci 3 ay ile 6 y surermis bu surede aglamak farkli davrsnislarfa bulunmak normal dedi zaten bende su an daha iyiyim gitmiyotum.ama sevdiklerinden uzaklasma esinden ozellikle oda ayni aciyi yasio cunku biz cok rahat agliuoruz ama onlar hep saglam durmaya calisiyolar

Offf çokzor yaa ggeçmiyor geçmez gecmicek eminim.. O güzel gülüşü hala gozumun önünde. O kadar canim aciyor ki meleğim benim. aradan 8 ay geçti SŞuan hamileyim. 10 haftalik. Rabbim saglikla kucagmiza almayi nasib etsin ömürlü etsin insallah
amin inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın benim daha 15 gün oldu sanki günden güne artıyor acım çok duygulanıyorum bebek gördüğüm zaman

cnm ben psikologada gittim ancak bana denilen yas sureci 3 ay ile 6 y surermis bu surede aglamak farkli davrsnislarfa bulunmak normal dedi zaten bende su an daha iyiyim gitmiyotum.ama sevdiklerinden uzaklasma esinden ozellikle oda ayni aciyi yasio cunku biz cok rahat agliuoruz ama onlar hep saglam durmaya calisiyolar

sağol canım 15 gün oldu kaybedeli her şeyi zamana bırakmak dan başka çarem yok yaşda insanı korkutuyor 34 yaşındayım sen kaç yaşındasın

sağol canım 15 gün oldu kaybedeli her şeyi zamana bırakmak dan başka çarem yok yaşda insanı korkutuyor 34 yaşındayım sen kaç yaşındasın
Bende 32 yasindayim.bende kolay hamile kalmamistim.asilama falan yaptirmistim olmamsti tupe gecerken kendiliginden kaldim rabbim ins bu sefer hayirlisi ise cok bekletmesin

Bende 32 yasindayim.bende kolay hamile kalmamistim.asilama falan yaptirmistim olmamsti tupe gecerken kendiliginden kaldim rabbim ins bu sefer hayirlisi ise cok bekletmesin

inşşallah bu sefer çok beklemeyiz Allah hemen nasip eder başka çocuk var mı canım ilk gebelik miydi

Back
X