Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

AMİN CNM ALLAHIM BİAN ÖNCE VERSİN BEN KALDIRAMIYORUM ARTIK NE OLUR ALLAHIM GÜCÜNE GİTMESİN KUCAĞIMA ALMAK İSTYORUM BENİMDE KIZDI CANIM ÖZELLİKLE ESİM ÇOK İSTEDİ AMA OLMADI İŞTE TEKRAR OLURMU Kİ OLUSADA KUCAĞIMA ALIRMIYIM Kİ OFF ALLAHIM ÇOK ZOR ÇOKK

amin inşallah canım. inşallah tekrar kızlarımız olur. dayanması cok güç bir durum inan ben yasamamayı bile düşündüm. hep diyorum ya cook şükür ki rabbim aklımızı almadı. herkes dogurdu kucagında bizimkiler mezar da düşünüce bile insan kafayı yiyor. yasadıklarımızı bizden daha iyi bilen olur mu olmaz. herseye ragmen ayakta durucaz dosta düşmana karsı. insanlar acını paylasıyor gibi gözüküyor ama iki gun sonr a yok oluyorlar anlamıyorlar aslında. o yüzden biz kendi kendimizin doktoru olucaz. iyi düşün lütfen bugun sen cok hassassın farkındayım. iyi günleri düşün tekrar bebeginin olacagını düşün beynini biraz rahatlatmaya calış. bunu kendin için yapmalısın. istersen bir psikiyatri ye git uzmanla konuşmak iyi geliyor insana ben gidiyorum.. insallah buraya guzel haberlerimizi yazacagımız gunlerde gelecek. rabbim içine ferahlık versin insallah.

amin inşallah canım. inşallah tekrar kızlarımız olur. dayanması cok güç bir durum inan ben yasamamayı bile düşündüm. hep diyorum ya cook şükür ki rabbim aklımızı almadı. herkes dogurdu kucagında bizimkiler mezar da düşünüce bile insan kafayı yiyor. yasadıklarımızı bizden daha iyi bilen olur mu olmaz. herseye ragmen ayakta durucaz dosta düşmana karsı. insanlar acını paylasıyor gibi gözüküyor ama iki gun sonr a yok oluyorlar anlamıyorlar aslında. o yüzden biz kendi kendimizin doktoru olucaz. iyi düşün lütfen bugun sen cok hassassın farkındayım. iyi günleri düşün tekrar bebeginin olacagını düşün beynini biraz rahatlatmaya calış. bunu kendin için yapmalısın. istersen bir psikiyatri ye git uzmanla konuşmak iyi geliyor insana ben gidiyorum.. insallah buraya guzel haberlerimizi yazacagımız gunlerde gelecek. rabbim içine ferahlık versin insallah.
AMİN CNM GİTTİM TEKRAR BIRAKTIM GİTMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM..İYİ GELMİYO BEN KENDİM İYİLEŞMELİYİM..İLAÇ FALAN KULLANMAK İSTEMİYORUM ÇOCUK İSTİYORUM HEMEN ÇÜNKÜ İLAÇ KULLANIRSAM YAPAMAM ALLAHIM YARDIM ETSİN BANA HEPİMİZE EVET BUGÜN ÇOK DUGUSALIM EŞİMLE KONUŞTUM İYİ GELDİ ŞİMDİ BİDE SİZLERLE KONUŞUNCA İYİ OLUYORUM TŞK EDERİM HEPİNİZE ...İNŞALLAH BİAN ÖNCE KUCAKLARIMIZ DOLAR BİZDE GÜZEL ŞEYLER YAZARIZ..

:( Benim de görümcemle aramda 1 hafta vardı, benden sonra doğurdu, Allah herkesin çocuğunu anne babasına bağışlasın, bizim için çok zor bir durum böyle yakınımızda bebeklerin olması. Ama çok şükür ki eşim de, görüncem de, kayınvalidem de hepsi anlayış gösterdiler, gelemezsen anlarız dediler. Bir müddet gitmedim ama sonra kendimi hazır hissettiğimde gittim ve artık alıştım şimdi. Ama mesela geçenlerde mevlüdü vardı, yine sen bilirsin, kalabalık olacak gelmek istemezsen anlarız dediler ve gitmedim. Acıyan bakışlara katlanamam... Ben de her gün dua ediyorum tekrardan hamile kalıp sağlıkla çocuğumu alayım elime diye. Allahım hepimize nasip eder inşallah ve dediğiniz gibi burada paylaşıp birbirimize umut oluruz.

:KK43: Benim de görümcemle aramda 1 hafta vardı, benden sonra doğurdu, Allah herkesin çocuğunu anne babasına bağışlasın, bizim için çok zor bir durum böyle yakınımızda bebeklerin olması. Ama çok şükür ki eşim de, görüncem de, kayınvalidem de hepsi anlayış gösterdiler, gelemezsen anlarız dediler. Bir müddet gitmedim ama sonra kendimi hazır hissettiğimde gittim ve artık alıştım şimdi. Ama mesela geçenlerde mevlüdü vardı, yine sen bilirsin, kalabalık olacak gelmek istemezsen anlarız dediler ve gitmedim. Acıyan bakışlara katlanamam... Ben de her gün dua ediyorum tekrardan hamile kalıp sağlıkla çocuğumu alayım elime diye. Allahım hepimize nasip eder inşallah ve dediğiniz gibi burada paylaşıp birbirimize umut oluruz.
EVVET CNM İNŞALLAH İLK ÖĞRENİNCE SİZE YAZACAGIM EMİN OLUN ALLAHIM Bİ VERSİN İNŞALLAH SAGLICAKLA...ELİ AYAĞI SAGPLAM OLSUN HEPİMZİN SAĞLIGI SIHHATİ YERİNDE OLSUN ..AMA BUSEFER KİMEYSE DEMİYCEM KARNIM BÜYÜYENE KADAR GÖZ NAZAR VAR VALLLA ALLAHIM NE OLUR BİZLERDE HAYIRLI EVLATLAR VER YARABBİM CANIM ALLAHIMM..

İNŞALLAH ARKADASLAR BENDE BU SEFER KARNIM BUYUYENE KADAR KİMSEYE SÖYLEMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM. KİMİN NE GÖZLE BAKTIGI BELLİ DEGİL. KIZIMIN MEZARINA GİDİCEM ALLAH NASİP EDERSE MAYIS TA BİLETLERİMİZİ ALDIK. İLK KEZ GİDİCEM. SİZLER GİTTİNİZ Mİ ? ÇOK TUHAFIM HEM COK ÖZLEDİM SANKİ GİDİNCE KIZIMI GÖRÜCEM GİBİ GELİYOR HEM DE COK KORKUYORUM ORALARDA KÖTÜ OLUCAM DİYE. KADER DE BİR AVUÇ TOPRAKLA YETİNMEKTE VARMIŞ..

İNŞALLAH ARKADASLAR BENDE BU SEFER KARNIM BUYUYENE KADAR KİMSEYE SÖYLEMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM. KİMİN NE GÖZLE BAKTIGI BELLİ DEGİL. KIZIMIN MEZARINA GİDİCEM ALLAH NASİP EDERSE MAYIS TA BİLETLERİMİZİ ALDIK. İLK KEZ GİDİCEM. SİZLER GİTTİNİZ Mİ ? ÇOK TUHAFIM HEM COK ÖZLEDİM SANKİ GİDİNCE KIZIMI GÖRÜCEM GİBİ GELİYOR HEM DE COK KORKUYORUM ORALARDA KÖTÜ OLUCAM DİYE. KADER DE BİR AVUÇ TOPRAKLA YETİNMEKTE VARMIŞ..
benm melek kizim da sekiz ay once oldu hic gitmedm memleketm de yatiyo memlekete gittigimde gidicem ama gidicem derken bile elim ayagim titriyo onu topragn altnda gorunce naparim bilmiyorum allahm sabir versin bize :(( tarifi yok bu yasadiklarimizin

Ben de başta gidemem diye düşünüyordum düşüncesi bile ağlatıyordu ama yine de bir yandan gitmek istiyordum. 40'ım çıktığında gittik görmeye... Ağladım, dua ettim, toprağını sevdim. Çok zor bir durum bu ama ne yapalım, şükredip yine Allah'a sığınmak lazım.

Bizim de memleket te işte gidiceZ de mezar tasını falan yaptırcaz duzenlice z oraları. sanki gelmek istemicem gibi geliyor bana kopamıca m. Sinirlerim cok bozuk sürekli basım dönüyor ellerim tutmuyor en zoru evlat acısı derlerdi yasayınc a daha iyi anladım . Ne ruh saglıgım kaldı ne beden saglıgım.. Allah I'm şifamızı versin...

Bizim de memleket te işte gidiceZ de mezar tasını falan yaptırcaz duzenlice z oraları. sanki gelmek istemicem gibi geliyor bana kopamıca m. Sinirlerim cok bozuk sürekli basım dönüyor ellerim tutmuyor en zoru evlat acısı derlerdi yasayınc a daha iyi anladım . Ne ruh saglıgım kaldı ne beden saglıgım.. Allah I'm şifamızı versin...
Amin cnm allahım sabir versin sağlık versin tüm melek annelere...bugün kandil hepimizin kandili mubarek olsun bugün dualar okuyalım allahim kabul edecek inşallah birbirmizede edelm ben sizlere edecegim

ben gittim canım çok hemde çok rahatlatıyor beni babanesinin üstünde kızım ama eşim gidemio hem annesi hem kızı belki daha zor onun içingeçen gittiğimde babamlaydım sanki oraya bile bahar gelmişti çok huzurluydu hiç ayrılmak istemedim.psikologa bende gittim ilk zamanlarda ama insanın kendisi ve bu acıyı yaşıyanlardan başka iyi gelmio annemiz babamız bile bi an gelio unutuolar onlar bize biz giden yavrularımıza üzülüyoruz.okudunuz mu bilmiyorum ama uğur koşarın Allah de ötesini bırak kitabı ve cemal nur sargutun aşktan dinle ve Allahıma sefere çıktım kitaplarını mutlaka alın okuyun inanınki çok iyi geldi bana inşallah sizede iyi gelir.Hayırlı kandiller bu arada Rabbim bugün ettiğimiz bütün duaları kabul etsin inşallah hayırlısı ile sizi tanımıyorum ama çokkk derinden tüm kalbimle anlıyorum acınızı yaşıyorum.

ben gittim canım çok hemde çok rahatlatıyor beni babanesinin üstünde kızım ama eşim gidemio hem annesi hem kızı belki daha zor onun içingeçen gittiğimde babamlaydım sanki oraya bile bahar gelmişti çok huzurluydu hiç ayrılmak istemedim.psikologa bende gittim ilk zamanlarda ama insanın kendisi ve bu acıyı yaşıyanlardan başka iyi gelmio annemiz babamız bile bi an gelio unutuolar onlar bize biz giden yavrularımıza üzülüyoruz.okudunuz mu bilmiyorum ama uğur koşarın Allah de ötesini bırak kitabı ve cemal nur sargutun aşktan dinle ve Allahıma sefere çıktım kitaplarını mutlaka alın okuyun inanınki çok iyi geldi bana inşallah sizede iyi gelir.Hayırlı kandiller bu arada Rabbim bugün ettiğimiz bütün duaları kabul etsin inşallah hayırlısı ile sizi tanımıyorum ama çokkk derinden tüm kalbimle anlıyorum acınızı yaşıyorum.

Evet haklisiniz insan kendi kendinin doktoru olmali aslinda. Gercekten ebeveynlerimiz bize bizde evlatlarimiza uzuluyoruz. kitap okuyoru ugur kosar in kitabini da cok mersk ediyorum tavsiyeniz uzerine onu da alip okucam insallah.. bana sa burada benimle ayni seyleri yasayan insanlsrla konusmak cok rahatlatiyor. Insallah size de hayirli kandiller.. Allah im tekrarini tasatmasin bizlere insallah :(

yumurtlama hesaplamayın kızlar ben ne zaman bıraktım hesabı kitabı hamile kaldım. hatta beklemeden abdest aldım..
ben ölü dogum yaptıgım ay hem ablam hemde gorumcem hamile kaldı. üstelik eltimle aramızda 6 hafta vardı dogurmak üzere ya ben ne yapayım:KK53:
ben takmıyorum ama napalım nasip böyleymiş.. benimde temmuzda bitecek korunma sürem ama ben hamile kalmaktan korkuyorum istememe rağmen.
bu arada herkese hayırlı kandiller..birbirimize dua edelim.

yumurtlama hesaplamayın kızlar ben ne zaman bıraktım hesabı kitabı hamile kaldım. hatta beklemeden abdest aldım..
ben ölü dogum yaptıgım ay hem ablam hemde gorumcem hamile kaldı. üstelik eltimle aramızda 6 hafta vardı dogurmak üzere ya ben ne yapayım:KK53:
ben takmıyorum ama napalım nasip böyleymiş.. benimde temmuzda bitecek korunma sürem ama ben hamile kalmaktan korkuyorum istememe rağmen.
bu arada herkese hayırlı kandiller..birbirimize dua edelim.
GEÇMİŞ olsun arkadaşım aynı acıları bidaha yaşatmasın Rabbim kaç haftalıktı bi sebebi var mıydı ?

evet bencede iyi düşünmek en güzeli.hep içimde bi umut var.olacak diyorum yeniden heyecanlar yaşanacak.ama bu defa sağlıklı olcak diyorum.inşallah.rabbim istedimi olr diyorm.dualarım hep bu yanda.inşallah inşallah inşallah....

bende hep kız istiyorum.gecenlerde ilk defa eşimle paylaştım inşallah tekrar kızımız olur dedim.cinsiyeti önemlimi dedi.:KK53: ben yanlış düşünüyorum dedim sonra içimden.ama demek evlat kaybeden annelerde benim gibi düşünüyor.
tabikide diyoruz en başta sağlıklı sıhhatli olsunlarda farketmez.ama içten inceden bi duygu hayır diyor allahım aldığın kızımın yerini doldur diyoruz.her pembe renk gördüğümde bile aklıma geliyor.sen hakkımızda hayırlısını ver Rabbim...

AMİN CNM GİTTİM TEKRAR BIRAKTIM GİTMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM..İYİ GELMİYO BEN KENDİM İYİLEŞMELİYİM..İLAÇ FALAN KULLANMAK İSTEMİYORUM ÇOCUK İSTİYORUM HEMEN ÇÜNKÜ İLAÇ KULLANIRSAM YAPAMAM ALLAHIM YARDIM ETSİN BANA HEPİMİZE EVET BUGÜN ÇOK DUGUSALIM EŞİMLE KONUŞTUM İYİ GELDİ ŞİMDİ BİDE SİZLERLE KONUŞUNCA İYİ OLUYORUM TŞK EDERİM HEPİNİZE ...İNŞALLAH BİAN ÖNCE KUCAKLARIMIZ DOLAR BİZDE GÜZEL ŞEYLER YAZARIZ..
bi psikoloğa gideceksen inançlı biri olması gerek.hadi onu buldun aynı acıyı yaşayan birine gideceksinki seni anlasın.öle biri olmadığına göre bende bu yüzden gitmedim.çok şükür hep evlat kaybetmiş sahabelerin peygamberlerin hayatlarını okudum.bu başımıza gelenin Allahın bi lütfu olduğuna inandım.imtihanımı benimsedim.ve çok şükür rahatım.evet ağlıyorum içim yanıyor ama sadece özlediğim için.çevremdekiler deli gibi kıskanıyorum ama sadece içimde yaşıyorum.aklıma kızım geldiği için yapıyorum bunu.bu kadarınıda normal görüyorum.çok şükür

:KK43: Benim de görümcemle aramda 1 hafta vardı, benden sonra doğurdu, Allah herkesin çocuğunu anne babasına bağışlasın, bizim için çok zor bir durum böyle yakınımızda bebeklerin olması. Ama çok şükür ki eşim de, görüncem de, kayınvalidem de hepsi anlayış gösterdiler, gelemezsen anlarız dediler. Bir müddet gitmedim ama sonra kendimi hazır hissettiğimde gittim ve artık alıştım şimdi. Ama mesela geçenlerde mevlüdü vardı, yine sen bilirsin, kalabalık olacak gelmek istemezsen anlarız dediler ve gitmedim. Acıyan bakışlara katlanamam... Ben de her gün dua ediyorum tekrardan hamile kalıp sağlıkla çocuğumu alayım elime diye. Allahım hepimize nasip eder inşallah ve dediğiniz gibi burada paylaşıp birbirimize umut oluruz.
maşallah ne anlayışlı ailen varmış canım.ne mutlu..

emin ol gittiğinde rahatlayacaksın.huzur bulacaksın orda.ben cumartesileri muhakkak gidiyorum bazen günler uzadığı için hafta içide gidiyorum.toprağını düzenliyorum.çiçeklerine bakıyorum.öyle güzel ki.pembe ördekli su bidonu aldım minnacık.oyuncak gibi.orası mutlu ediyor beni.gitmeyince cabuk unutmuş gibi hissediyorum

Back
X