- 8 Nisan 2015
- 390
- 462
- 33
AMİN CNM ALLAHIM BİAN ÖNCE VERSİN BEN KALDIRAMIYORUM ARTIK NE OLUR ALLAHIM GÜCÜNE GİTMESİN KUCAĞIMA ALMAK İSTYORUM BENİMDE KIZDI CANIM ÖZELLİKLE ESİM ÇOK İSTEDİ AMA OLMADI İŞTE TEKRAR OLURMU Kİ OLUSADA KUCAĞIMA ALIRMIYIM Kİ OFF ALLAHIM ÇOK ZOR ÇOKK
amin inşallah canım. inşallah tekrar kızlarımız olur. dayanması cok güç bir durum inan ben yasamamayı bile düşündüm. hep diyorum ya cook şükür ki rabbim aklımızı almadı. herkes dogurdu kucagında bizimkiler mezar da düşünüce bile insan kafayı yiyor. yasadıklarımızı bizden daha iyi bilen olur mu olmaz. herseye ragmen ayakta durucaz dosta düşmana karsı. insanlar acını paylasıyor gibi gözüküyor ama iki gun sonr a yok oluyorlar anlamıyorlar aslında. o yüzden biz kendi kendimizin doktoru olucaz. iyi düşün lütfen bugun sen cok hassassın farkındayım. iyi günleri düşün tekrar bebeginin olacagını düşün beynini biraz rahatlatmaya calış. bunu kendin için yapmalısın. istersen bir psikiyatri ye git uzmanla konuşmak iyi geliyor insana ben gidiyorum.. insallah buraya guzel haberlerimizi yazacagımız gunlerde gelecek. rabbim içine ferahlık versin insallah.