- 7 Mayıs 2015
- 340
- 219
- 18
- 38
Amin rabbim saglikli sihhatli hayirli uzun omurlu evlat eylesin insallah.isteyen herkesede nasip etsinAMİN CNM BAKALIM HAYIRLISI KAN TAHLİLİNDE 13.99 CIKMIŞ HAYIRLISI OLSUN ALLAHIM KUCAĞIMIZA VERSİN HEPMİZİN..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin rabbim saglikli sihhatli hayirli uzun omurlu evlat eylesin insallah.isteyen herkesede nasip etsinAMİN CNM BAKALIM HAYIRLISI KAN TAHLİLİNDE 13.99 CIKMIŞ HAYIRLISI OLSUN ALLAHIM KUCAĞIMIZA VERSİN HEPMİZİN..
Dikkat et cok kanamsn oluyorsa doktoruna soylr ben gittimsezeryan dogum yapmistim. Usutmusum Yara iltihap kapmis rahime baski yapiyor ondan bu kadar kanaman var dedi ilac igne verdi gecti cok sukur. Canim sen normalsin insanlar brncil olmus hic mi akil edemiyorlar bu kadinin duygulari yogun simdi evlat acisi yedi diye. vat ya dunyaya gelmedi diye yok gibi sayiyorlar yavrularimizi ben oyle dusunuyorum ya da. Ama her zaman bugun ne oldum demeyeceksin ne olacagim diyeceksin. Onlarin basina gelmeyecegi ne malum insan biraz empati kurar oyle degil mi sen hic takma milleti bosver cahilliklarine ver. Rabbim bizi de bir gun guldurecek insallah uzulme..Kendimi hazir hissediyorum kanamam cok uzuldugum zaman artıyor dunde cok yogun geldi dusunmem gerken bir oğlum var onun için iyi olmaya calisiyorum zaten cok etkilendi hastanede herseye sahit oldu suan psikolojisi hala duzelmis degil. En cok cevremdekilerin dusuncesizce davranmalari agrima gidiyor sanki tirnagimi kesip topragin altina koymuş um canimdan can kopmus olumden donmusum insan basina gelmeyince anlayamiyor dokuz ay tasimissin büyütmussun sonrasi yok kocaman hiç. Daha bir haftalikken kendi bebeğinin ulttason goruntelerini anlatan .anneler gununde beşik aldigini kirki icin aldığı kiyafeti gosten bir suru dusuncesizlik yada bana mi tuhaf geliyor Allah'ı m hu gunler carcabuk gecsin hayirli zamanda hayirli bi evlat nasip etsin inşallah butun annalerin kucagi herzaman dolu olsun evlat acisi yasamasin
Ben sadece morg ta gordum 3 - 5;dk falan ne guzel sen evine bile goturmussun ben sezeryan oldum oyle agrim vardi ki bebegimi gormeye zor gittim iki gun hastanede kaldim ilk aksam iste ben gordukten sonra esim kayinpederim falan ciktilar yola koye goturduler burada yalniz kalmasini istemedim. Ama cok ozluyorum ay sonu ilj defa mezarina gidicem insallah icim yaniyo valla. Keske bende cekseydim fotografini.Canim ben normal dogum yaptim.o an.baktim.ebe aldi goturuyodu bakacam gosterin dedim.yoksa kaciriyodu.sanki yaratikmi dogurdum .o cansiz da olsa benim bebegim.
hastaneden cikinca onu evimize.goturdum.evi gezdirdim.yani evimizi gorsun istedim ben.babasi bi elinden ben bi elinden tuttum resmini cektik.gogsume yatirdim onu resimlerini cektim.keske en kucuk kiyafetlerinden giydirseydim.hatirasi olsaydi.kokusu sinseydi diyorum simdi.ama o panik ve uzuntuden insanin aklina gelmiyo canim biliyorum illaki pismanliklarin oluyo.ben kokusu var diye biraz kefeninden aldim .omrumun sonuna kadar saklayacam.arada bir cikarip opuyorum kefenini.resimlerini opuyorum .iste simdilik zaman benim icin boyle geciyo.ilk dogdugu andada kardesim cekmis resmini .sukurki simdi anilari var oglumun diyorum.insan iste kendi yok ama elle tutulacak bi anisi olsun istiyo.banada resimlerini sil diyen ler oldu uzuluyorum diye ama o olmamis gibi.yapamam elbette uzulecegiz degilmi
Ben hastaneden cikmadan gommeyin dedim eve goturmek istedigim icinhayat iste bizi de cansiz bedenine sarilip koklamak varmis kaderde.bunada sukur allah beterinden korusunBen sadece morg ta gordum 3 - 5;dk falan ne guzel sen evine bile goturmussun ben sezeryan oldum oyle agrim vardi ki bebegimi gormeye zor gittim iki gun hastanede kaldim ilk aksam iste ben gordukten sonra esim kayinpederim falan ciktilar yola koye goturduler burada yalniz kalmasini istemedim. Ama cok ozluyorum ay sonu ilj defa mezarina gidicem insallah icim yaniyo valla. Keske bende cekseydim fotografini.
Dikkat et cok kanamsn oluyorsa doktoruna soylr ben gittimsezeryan dogum yapmistim. Usutmusum Yara iltihap kapmis rahime baski yapiyor ondan bu kadar kanaman var dedi ilac igne verdi gecti cok sukur. Canim sen normalsin insanlar brncil olmus hic mi akil edemiyorlar bu kadinin duygulari yogun simdi evlat acisi yedi diye. vat ya dunyaya gelmedi diye yok gibi sayiyorlar yavrularimizi ben oyle dusunuyorum ya da. Ama her zaman bugun ne oldum demeyeceksin ne olacagim diyeceksin. Onlarin basina gelmeyecegi ne malum insan biraz empati kurar oyle degil mi sen hic takma milleti bosver cahilliklarine ver. Rabbim bizi de bir gun guldurecek insallah uzulme..
cnm basın saolsun...neden vefat etti bebeğin cnm sebebi neydi yaranı acıtmazsam tabiki._?Kendimi hazir hissediyorum kanamam cok uzuldugum zaman artıyor dunde cok yogun geldi dusunmem gerken bir oğlum var onun için iyi olmaya calisiyorum zaten cok etkilendi hastanede herseye sahit oldu suan psikolojisi hala duzelmis degil. En cok cevremdekilerin dusuncesizce davranmalari agrima gidiyor sanki tirnagimi kesip topragin altina koymuş um canimdan can kopmus olumden donmusum insan basina gelmeyince anlayamiyor dokuz ay tasimissin büyütmussun sonrasi yok kocaman hiç. Daha bir haftalikken kendi bebeğinin ulttason goruntelerini anlatan .anneler gununde beşik aldigini kirki icin aldığı kiyafeti gosten bir suru dusuncesizlik yada bana mi tuhaf geliyor Allah'ı m hu gunler carcabuk gecsin hayirli zamanda hayirli bi evlat nasip etsin inşallah butun annalerin kucagi herzaman dolu olsun evlat acisi yasamasin
30 haftadan sonra odem ve tansiyon oldu.ozel hastaneye gitmeme ragmen dr beni doguma on gun kala endiselendi gebelik zehirlenmesi testi yapti oda 24 saatlik idrar toplanmadi tabi. sancısı gun daha cok sisiyordum ellerimi kapatamiyordum ve tansiyonda hep yuksek. Sezeryan tariginden bir gun once karin agrisi basladi ara ara dogum sancisi sandim aksam saatlerinde iyice siddetlendi dekolman plesenta olmus ice kanama yapmis bebegim melek olmus cok arastirdim dr lara sordum tansiyon buyuk risk dedi gebelik zehirlenmesi yasamissin bu da bu olaya n3den olmus. Ama kendi doktorum neden oldu diye sordugumda hic tansiyonu zehirlenmeyi riskler arasinda saymadi Allah a havale ettim Rabbim bildigi gibi yapsin.Dava acacaktim cunku bende olumden dondum ogluma kiyamadim otopsi icincnm basın saolsun...neden vefat etti bebeğin cnm sebebi neydi yaranı acıtmazsam tabiki._?
Başın sağolsun canım Allahım sabır versin.Rabbim bir daha evlatlarımızla sınamasın bizleri acın çok yeni çok taze seni o kadar iyi anlıyorum ki bol bol dua et inan bir nebze rahatlayacaksın.Meleğin ve meleklerimiz bizleri cennete bekliyorlar inşallah onlara öteki dünyada kavuşacağız.30 haftadan sonra odem ve tansiyon oldu.ozel hastaneye gitmeme ragmen dr beni doguma on gun kala endiselendi gebelik zehirlenmesi testi yapti oda 24 saatlik idrar toplanmadi tabi. sancısı gun daha cok sisiyordum ellerimi kapatamiyordum ve tansiyonda hep yuksek. Sezeryan tariginden bir gun once karin agrisi basladi ara ara dogum sancisi sandim aksam saatlerinde iyice siddetlendi dekolman plesenta olmus ice kanama yapmis bebegim melek olmus cok arastirdim dr lara sordum tansiyon buyuk risk dedi gebelik zehirlenmesi yasamissin bu da bu olaya n3den olmus. Ama kendi doktorum neden oldu diye sordugumda hic tansiyonu zehirlenmeyi riskler arasinda saymadi Allah a havale ettim Rabbim bildigi gibi yapsin.Dava acacaktim cunku bende olumden dondum ogluma kiyamadim otopsi icin
Amin seninde basin sagolsun canim. Allah a siginmaktan baska caremiz yok.Başın sağolsun canım Allahım sabır versin.Rabbim bir daha evlatlarımızla sınamasın bizleri acın çok yeni çok taze seni o kadar iyi anlıyorum ki bol bol dua et inan bir nebze rahatlayacaksın.Meleğin ve meleklerimiz bizleri cennete bekliyorlar inşallah onlara öteki dünyada kavuşacağız.
Başın sağolsun canım Allahım sabır versin.Rabbim bir daha evlatlarımızla sınamasın bizleri acın çok yeni çok taze seni o kadar iyi anlıyorum ki bol bol dua et inan bir nebze rahatlayacaksın.Meleğin ve meleklerimiz bizleri cennete bekliyorlar inşallah onlara öteki dünyada kavuşacağız.
AH CANIM BENİM YA ÜZÜLME BENİM DE ETRAFIMDA COK HAMİLE VARDI KIRKIMIZ KARISTI ELTİM HAMİLE İDİ DOGURDU COK YAKIN ARKADASIMLA ARAMIZDA 3 HAFTA VARDI BEN BİR PAZAR DOGURDUM AGLADIM O SONRAKİ PAZAR DOGURDU. AMA TAKDİRİ İLAHİ ELDEN BİRŞEY GELMİYRO Kİ. İNSANIN İÇİ BURKULUYOR ÖZLÜYORSUN SÖYLEYEMİYORSUN İMRENİYORSUN AMA NAPALIM BİZE DE BU NASİP OLDU. İNŞLLAH İYİ HABERLER VERİRSİN BİZE BENDE İKİNCİ ADET İMİ OLDUM BUGUN COK AZ GELİYOR BAKALIM ÖNÜMÜZDKİ AY DOKTOR A GİTCEM NE DİCEK. HAKKIMIZDA HAYIRLISI İNŞALLAH TEZ VAKİTTE KUCAKLARIMIZ DOLAR.Dun hastaneye gittim alttan ultrason la bakti tam kan testi yapti ilk adetindir stresten olabilir dedi ama tam kirkim cikmadi dort bes gun kesiliyor sonra yogun geliyor ama dun sabah asiri yogun geldi. haftaya baska dr gitcem ins guzel seyler soyler hemem hamile kalirim bu sekilde yasamak cok zor etrafimda cok bebek var disari cikamiyorum hep arada az zaman vardi onlar dogurdu Allah izin verirse abimde iki ay sonra baba oluyor nasil gitcem bilmiuorum
YASADIKLARIMIZ AYNIYMIŞ BİLİYOR MUSUN BENİMDE TANSİYON VARDI DOKTOR HİÇ BİRSEY DEMEDİ. SÜREKLİ YEDİGİME İÇTİGİME DİKKAT ETTİM KENDİ KENDİME 35 HAFTAYA KADAR GETİREBİLDİM YAVRUMU. BİR GECE ASIRI BİR AGRI UYKUDAN UYANDIM SANKİ ADET OLACAKMIŞIM GİBİ MEGER O ARA YAVRUM ÖLMÜŞ PLESANTA DAN ERKEN AYRILMIŞ. DOKTRO YETERLİ ACIKLAMA YAPMADI ANİ BEBEK ÖLÜMÜ GECE TANSİYON ÇIKMIŞTIR BEBEGİ ÖLDÜRÜP İNMİŞTİR DİYOR. ELLERİM AYAKLARIM YUZUM ÖYLE ŞİŞMİŞTİ Kİ ANLATAMAM. İDRAR DA PROTEİN CIKMADI BENDE AMA 24 SAATLİKT E İSTEMEDİ. EGER Kİ ONLARIN YUZUNDENSE ÖTEKİ TARAFTA CIKSIN YAVRULARIMIZ KARSILARINA. EVLAT ACISINI YASAYAN BİLİR SAGLIKLI 2.500 KİLO YAVRUMU MEZARA KOYDUM DOGSAYDI YASARDI. RİSKLİ GEBELİK HASTANEDE YAT DİYEBİLİRDİ DEMEDİ VALLA BİLMİYORUM KAFAMDA COK SORU VAR AMA CEVABI YOK. ALLAH SABRIMIZI ARTTIRSIN İNŞALLAH.30 haftadan sonra odem ve tansiyon oldu.ozel hastaneye gitmeme ragmen dr beni doguma on gun kala endiselendi gebelik zehirlenmesi testi yapti oda 24 saatlik idrar toplanmadi tabi. sancısı gun daha cok sisiyordum ellerimi kapatamiyordum ve tansiyonda hep yuksek. Sezeryan tariginden bir gun once karin agrisi basladi ara ara dogum sancisi sandim aksam saatlerinde iyice siddetlendi dekolman plesenta olmus ice kanama yapmis bebegim melek olmus cok arastirdim dr lara sordum tansiyon buyuk risk dedi gebelik zehirlenmesi yasamissin bu da bu olaya n3den olmus. Ama kendi doktorum neden oldu diye sordugumda hic tansiyonu zehirlenmeyi riskler arasinda saymadi Allah a havale ettim Rabbim bildigi gibi yapsin.Dava acacaktim cunku bende olumden dondum ogluma kiyamadim otopsi icin
YASADIKLARIMIZ AYNIYMIŞ BİLİYOR MUSUN BENİMDE TANSİYON VARDI DOKTOR HİÇ BİRSEY DEMEDİ. SÜREKLİ YEDİGİME İÇTİGİME DİKKAT ETTİM KENDİ KENDİME 35 HAFTAYA KADAR GETİREBİLDİM YAVRUMU. BİR GECE ASIRI BİR AGRI UYKUDAN UYANDIM SANKİ ADET OLACAKMIŞIM GİBİ MEGER O ARA YAVRUM ÖLMÜŞ PLESANTA DAN ERKEN AYRILMIŞ. DOKTRO YETERLİ ACIKLAMA YAPMADI ANİ BEBEK ÖLÜMÜ GECE TANSİYON ÇIKMIŞTIR BEBEGİ ÖLDÜRÜP İNMİŞTİR DİYOR. ELLERİM AYAKLARIM YUZUM ÖYLE ŞİŞMİŞTİ Kİ ANLATAMAM. İDRAR DA PROTEİN CIKMADI BENDE AMA 24 SAATLİKT E İSTEMEDİ. EGER Kİ ONLARIN YUZUNDENSE ÖTEKİ TARAFTA CIKSIN YAVRULARIMIZ KARSILARINA. EVLAT ACISINI YASAYAN BİLİR SAGLIKLI 2.500 KİLO YAVRUMU MEZARA KOYDUM DOGSAYDI YASARDI. RİSKLİ GEBELİK HASTANEDE YAT DİYEBİLİRDİ DEMEDİ VALLA BİLMİYORUM KAFAMDA COK SORU VAR AMA CEVABI YOK. ALLAH SABRIMIZI ARTTIRSIN
Bende protein az cikti ama 24 saatlik idrar istemedi.Tansiynun riskli olduğunu biliyordum ama bukadar ini degil bilgi vermedi ilaç verdi sadece. Bizim devamli takipte olmamiz gerekiyor mus dinlenmemeiz gerekiyormuş. Ben hiç dinlenmedim stres yasakmis bunları hep sonradan ogrendim. Allah izin verirse yine hamile kalırsak daha dikkatli olmamiz lazim tekrarlama riski fazlaymis. Bemde o gun mide bulantısı da oldu son asamada tabi uc dort kere cikardigimi hatırlıyorum. Senin disa kanaman oldumu. Benim 38 hafta bitmişti cok saglikliydi ileri atıyordu hep son haftalar geriledibkilosu biraz. Esim gördü koklamis ondan dinliyorum daha kotu oluyorum sonra oda kotu oluyor soramiyorum cok merak ediyorum ozluyorum. Senin adetin nasil oluyor benim yine bu sabah artti asiri ama parcalar geldi dr ilk adet olur dedi rahime falam bakti kanada takip et dedi artık doktorlar a guvenimbkalmadi
YASADIKLARIMIZ AYNIYMIŞ BİLİYOR MUSUN BENİMDE TANSİYON VARDI DOKTOR HİÇ BİRSEY DEMEDİ. SÜREKLİ YEDİGİME İÇTİGİME DİKKAT ETTİM KENDİ KENDİME 35 HAFTAYA KADAR GETİREBİLDİM YAVRUMU. BİR GECE ASIRI BİR AGRI UYKUDAN UYANDIM SANKİ ADET OLACAKMIŞIM GİBİ MEGER O ARA YAVRUM ÖLMÜŞ PLESANTA DAN ERKEN AYRILMIŞ. DOKTRO YETERLİ ACIKLAMA YAPMADI ANİ BEBEK ÖLÜMÜ GECE TANSİYON ÇIKMIŞTIR BEBEGİ ÖLDÜRÜP İNMİŞTİR DİYOR. ELLERİM AYAKLARIM YUZUM ÖYLE ŞİŞMİŞTİ Kİ ANLATAMAM. İDRAR DA PROTEİN CIKMADI BENDE AMA 24 SAATLİKT E İSTEMEDİ. EGER Kİ ONLARIN YUZUNDENSE ÖTEKİ TARAFTA CIKSIN YAVRULARIMIZ KARSILARINA. EVLAT ACISINI YASAYAN BİLİR SAGLIKLI 2.500 KİLO YAVRUMU MEZARA KOYDUM DOGSAYDI YASARDI. RİSKLİ GEBELİK HASTANEDE YAT DİYEBİLİRDİ DEMEDİ VALLA BİLMİYORUM KAFAMDA COK SORU VAR AMA CEVABI YOK. ALLAH SABRIMIZI ARTTIRSIN
Bende protein az cikti ama 24 saatlik idrar istemedi.Tansiynun riskli olduğunu biliyordum ama bukadar ini degil bilgi vermedi ilaç verdi sadece. Bizim devamli takipte olmamiz gerekiyor mus dinlenmemeiz gerekiyormuş. Ben hiç dinlenmedim stres yasakmis bunları hep sonradan ogrendim. Allah izin verirse yine hamile kalırsak daha dikkatli olmamiz lazim tekrarlama riski fazlaymis. Bemde o gun mide bulantısı da oldu son asamada tabi uc dort kere cikardigimi hatırlıyorum. Senin disa kanaman oldumu. Benim 38 hafta bitmişti cok saglikliydi ileri atıyordu hep son haftalar geriledibkilosu biraz. Esim gördü koklamis ondan dinliyorum daha kotu oluyorum sonra oda kotu oluyor soramiyorum cok merak ediyorum ozluyorum. Senin adetin nasil oluyor benim yine bu sabah artti asiri ama parcalar geldi dr ilk adet olur dedi rahime falam bakti kanada takip et dedi artık doktorlar a guvenimbkalmadi
kızlar bende bugün doktora gidecegim..kansızlık varmış bende bakalım iyi olur inş..özellikle gözüm ve basım cok agrıyor...çok korkuyorum kızlar hamile olduguma hiç sevnemiyorum tuaf duygular içindeyim bi kucağıma alsam..bi görsem sağlıcakla uzun ömürle yasak..acaba görürmüyz kızlar ya çok zor bi durum allahım kolay geçirsin inşallah boş koymaz kucağımızı...AH CANIM BENİM YA ÜZÜLME BENİM DE ETRAFIMDA COK HAMİLE VARDI KIRKIMIZ KARISTI ELTİM HAMİLE İDİ DOGURDU COK YAKIN ARKADASIMLA ARAMIZDA 3 HAFTA VARDI BEN BİR PAZAR DOGURDUM AGLADIM O SONRAKİ PAZAR DOGURDU. AMA TAKDİRİ İLAHİ ELDEN BİRŞEY GELMİYRO Kİ. İNSANIN İÇİ BURKULUYOR ÖZLÜYORSUN SÖYLEYEMİYORSUN İMRENİYORSUN AMA NAPALIM BİZE DE BU NASİP OLDU. İNŞLLAH İYİ HABERLER VERİRSİN BİZE BENDE İKİNCİ ADET İMİ OLDUM BUGUN COK AZ GELİYOR BAKALIM ÖNÜMÜZDKİ AY DOKTOR A GİTCEM NE DİCEK. HAKKIMIZDA HAYIRLISI İNŞALLAH TEZ VAKİTTE KUCAKLARIMIZ DOLAR.
Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben de muhtemelen tekrar hamile kalırsam çok korkacağım, bu çok normal. Ama bebeğin için sen içini ferah tut ve kendine dikkat et. Kansızlık için ilaçlarını düzenli al, tansiyonunu ölç, gereken ne varsa yap ve sonra Allah'a tevekkül et.kızlar bende bugün doktora gidecegim..kansızlık varmış bende bakalım iyi olur inş..özellikle gözüm ve basım cok agrıyor...çok korkuyorum kızlar hamile olduguma hiç sevnemiyorum tuaf duygular içindeyim bi kucağıma alsam..bi görsem sağlıcakla uzun ömürle yasak..acaba görürmüyz kızlar ya çok zor bi durum allahım kolay geçirsin inşallah boş koymaz kucağımızı...
benim protein cıkmamıştı tahlilde ondan rahat davrandı zaten ama diger butun belirtiler vardı. evet haklısın canım bende son zamanlarda nefes darlıgı uykusuzluk hazımsızlık cok cektim stres oldum dogal olarak. o hafta iştahım kesildi keyfim hiç yoktu. karnım küçüldügünü hissettim meger idrar la beraber az az suyum geliyormuş anlamamısım. kanamam olmadı olsa doktora gitmez miyim ondan anlayamadım zaten binde bir oluyormuş beni buldu işteBende protein az cikti ama 24 saatlik idrar istemedi.Tansiynun riskli olduğunu biliyordum ama bukadar ini degil bilgi vermedi ilaç verdi sadece. Bizim devamli takipte olmamiz gerekiyor mus dinlenmemeiz gerekiyormuş. Ben hiç dinlenmedim stres yasakmis bunları hep sonradan ogrendim. Allah izin verirse yine hamile kalırsak daha dikkatli olmamiz lazim tekrarlama riski fazlaymis. Bemde o gun mide bulantısı da oldu son asamada tabi uc dort kere cikardigimi hatırlıyorum. Senin disa kanaman oldumu. Benim 38 hafta bitmişti cok saglikliydi ileri atıyordu hep son haftalar geriledibkilosu biraz. Esim gördü koklamis ondan dinliyorum daha kotu oluyorum sonra oda kotu oluyor soramiyorum cok merak ediyorum ozluyorum. Senin adetin nasil oluyor benim yine bu sabah artti asiri ama parcalar geldi dr ilk adet olur dedi rahime falam bakti kanada takip et dedi artık doktorlar a guvenimbkalmadi