Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

hayırlı cumalar hayırlı kandiller..kızlar allahım bugün tüm derdi olan derman isteyen allahımdan bütün müslüman kardeşlerimin dertlerine deva dualarının karşılgını verir inşallah ...kızlar bende bugün öğrendim tam net olarak eğer allahım izin verirse kucağımıza almayı inşallah hamileyim 93 cıkmış degerim haftaya gel kesesi gözükür dedi inşallah allahın izniyle bu sefer alırım kucağıma bütün ham,le kardeşlerim tabiki allahım kucağımızı boş koymaz inşallah..bu güzel kandilde dua edelim arkadaşlar allahım dualarımızı kabul eder inşallah...amin...
Valla birbirimizi tanımıyoruz ama burada hamile olduğunu söyleyen arkadaşlara gerçekten kendimizmiş gibi seviniyoruz. Umudumuz yeşeriyor. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini. O kadar özledim ki o güzel duyguyu ben de, insan çok mutlu, çok farklı hissediyor. İnşallah her şey yolunda gidecek, hepimiz birbirimize dua edelim. Hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller.

Valla birbirimizi tanımıyoruz ama burada hamile olduğunu söyleyen arkadaşlara gerçekten kendimizmiş gibi seviniyoruz. Umudumuz yeşeriyor. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini. O kadar özledim ki o güzel duyguyu ben de, insan çok mutlu, çok farklı hissediyor. İnşallah her şey yolunda gidecek, hepimiz birbirimize dua edelim. Hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller.
amin cnm en kısa zamanda sanada nasip etsin hepimizin kucağı dolsun bu sefer allahımın izniyle onun yanında herşey cok ...ama sevinemiyo insan korkuyo yine mi acaba demekten kendini alamıyo cümle kurarken dua ederken allahım yanlış anlarmı yanllış bişey dermiyşm diye diken üstündeyim eğer o nasip ederse kucağıma alırım etmez yine olmaz asla isyan etmem o veriyo oda alıyo ondan iyinsi bileemem inşallah busefer bizede evlat sevgissini tatırır..anne olmayı nasip eder..amin..evet tanımıyorz birbirimizi ama aclarmız okadar ortak ve gerçek içtenki tanışmasakda içten birbirimizi anlıyruz hissedyrz..bende bu gece sizlere dua edeceğim allahım kabul etsin

AH CANIM BENİM YA AGLATTIN BENİ COK SEVİNDİM İNŞALLAH DOGUM HABERLERİNİ DE ALIRIZ COK İSTİYORDUN RABBİM ARATMADAN VERDİ DARISI BİZE İNŞALLAH HAMİLE NİN DUASI KABUL OLUR BİZE COOOK DUA ET :)
tamam cnm benim allahım tüm hamile olan annelerin dualarını kabul etsin elini açıp allahım bizimde kucağımızı doldur diyen tüm annelerin duaların bu gece kabul olur inşallah kızlar amin..

COK DOGRU YENİ UMUTLAR ARIYOR İNSAN. ASLINDA BİRAZ DA BIRAKMAK LAZIM COK TEZ CANLI OLMAMAK LAZIM. BAK BEN O KADAR İSTEDİM ÇEVREM DE AYNI SEKİLDE OLDU COK SUKUR AM A SONU KÖTÜ BİTTİ. ALLAH IM ALNIMIZA SONU GUZEL BİTECEK KADERLER YAZSIN İNŞALLAH. HERSEY OLACAGINA VARIYOR. RABBİM SENİNDE YUZUNU GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH..

haklısın acele etmemk gerek geç olsun da güç olmasın

Çok sevindim aşina. Rabbim saglikla tamamına erdirsin kucaginiza evinizi senlendirsin inşallah. Bence artik bu olumsuz düşüncelerden kurtul. Seni bebegin hissediyor. Olumlu düşün ki olumlu olsun evet yasadiklarimiz çok zor. Rabbim bir daha kimseye bu aciyi yasatmasin. İnan benimde içim kan agliyor durup durup agliyorum 25 gündür hamile olarak ciktigim evden kucagimda karnimda bos girdim nasil zor anlatamam. Her yerde yasanmamis onca hayal varken evime alismam zaman alacak. Böylesi daha zor. En azindan Rabbim yüzünü guldurmus sukur. Bol bol insirah suresini oku ferahlik verir. İlk aylarda bol bol esmaul husnalari cek. Es selam ferahlik sifa icin cek. Dualarinda bizide eksik etme birde ;) bu mübarek günde Yarabbelalemin hepimizin kucagini saglikli hayirli evlatlarla doldursun buyutuo yetistirmeyi nasip etsin tüm sevdiklerimizle birlikte

amin cnm en kısa zamanda sanada nasip etsin hepimizin kucağı dolsun bu sefer allahımın izniyle onun yanında herşey cok ...ama sevinemiyo insan korkuyo yine mi acaba demekten kendini alamıyo cümle kurarken dua ederken allahım yanlış anlarmı yanllış bişey dermiyşm diye diken üstündeyim eğer o nasip ederse kucağıma alırım etmez yine olmaz asla isyan etmem o veriyo oda alıyo ondan iyinsi bileemem inşallah busefer bizede evlat sevgissini tatırır..anne olmayı nasip eder..amin..evet tanımıyorz birbirimizi ama aclarmız okadar ortak ve gerçek içtenki tanışmasakda içten birbirimizi anlıyruz hissedyrz..bende bu gece sizlere dua edeceğim allahım kabul etsin
arkadaşım senin adına çok sevindim.rabbim bizede nasip eder inşallah.kaç ay korundun korunmayı bıraktıktan sonra hemen hamile kaldınmı.

Kendimi hazir hissediyorum kanamam cok uzuldugum zaman artıyor dunde cok yogun geldi dusunmem gerken bir oğlum var onun için iyi olmaya calisiyorum zaten cok etkilendi hastanede herseye sahit oldu suan psikolojisi hala duzelmis degil. En cok cevremdekilerin dusuncesizce davranmalari agrima gidiyor sanki tirnagimi kesip topragin altina koymuş um canimdan can kopmus olumden donmusum insan basina gelmeyince anlayamiyor dokuz ay tasimissin büyütmussun sonrasi yok kocaman hiç. Daha bir haftalikken kendi bebeğinin ulttason goruntelerini anlatan .anneler gununde beşik aldigini kirki icin aldığı kiyafeti gosten bir suru dusuncesizlik yada bana mi tuhaf geliyor Allah'ı m hu gunler carcabuk gecsin hayirli zamanda hayirli bi evlat nasip etsin inşallah butun annalerin kucagi herzaman dolu olsun evlat acisi yasamasin
allah sabır versin arkadaşım. bende 2 ay oldu bebeğimi kaybedeli. herseyi hazırdı odasına kadar. hepsini kaldırdım üstlerini örttüm. cok zor Allah birdaha yaşatmasın. ilk bebek olunca daha da sarsılıyor insan. bu gece kandil. bu mübarek günün hürmetine Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin.

cok güzel yazmışsın senin adına çok sevindim.bende daha yeni kaybettim oğlumu ama sezeryan doğumdan sonra en az 6 ay korunmak gerekiyor birde benim tüp bebekti. rabbim bu sefer inşallah kendiliğinden verir ama 1 yıl diyor doktorlar.tüp bebek evresi o kadar zorki anlatamam.birde böyle olunca daha çok yıkılıyorsun.
cok güzel yazmışsın senin adına çok sevindim.bende daha yeni kaybettim oğlumu ama sezeryan doğumdan sonra en az 6 ay korunmak gerekiyor birde benim tüp bebekti. rabbim bu sefer inşallah kendiliğinden verir ama 1 yıl diyor doktorlar.tüp bebek evresi o kadar zorki anlatamam.birde böyle olunca daha çok yıkılıyorsun.

Herkeze hayirli kandiller ve hayirli cumalar bu iki mubarek gunde rabbim sizlerede yeniden evladi nasip etsin insallah dualarimizi kabul etsin bidaha evlat acisi yasatmasin insallah

Tahmin edebiliyorum zor bi surec oldugunu aramizda sezeryanli olup 4. 5. Ay hamile kalip hic sorunsuz evladina kavusan var 6. Ay rup bebek deneyip yeniden evladina kavusan var benim tanidigim 2. Ayd hamile kalip sorunsuz dogum yapti korkmayin doktorlar tabiki oyle soylemek zorundalar benim doktorum normal yaptigim halde 1 yil diyodu ben hic korunmadim Allahim insallah sana tup bebege gerek kalmadan saglicakla evladina kavusmayi nasip etsin

biz bu gruptan cok güzel dostluklar edindik yoldas kardes sirdas olduk sabahlara kadar bielikte agladik gulduk facede grup actik 22 kisiyiz bizi ancak bu aciyi yasayan anlar bizler cevremizdekilere eslerimize bile soylemediklerimzii paylastik icimizi döktük destek olduk dua sirasi kurduk hee hafta birimize dua okuduk dularimiz hala devam ediyor muminin mumine duasi makbuldur sizlerde kendi aranizda dua açabilirsiniz gercekten en cok ihtiyac dua isteyen bizim grubumuzada katilabilir bana ozelden msj atin face adresimi yazarim

arkadaslar sunu paylaşmak istiyorum ben 2. Hamileligimi korkuyla yasadim ilk bebegimi karnimda kaybettigim icin surekli aglama krizlerine giriyodum buda gidicek diye her gördüğümden dua istedim yolda tanistigimdan bile dua dilendim 36. Haftama geldigimde doktorum korkularimdan dolayi erken dogumu kabul etti Allah razi olsun herkez dualarini etti aksam 4 bucuk dogum saatimken yer acildigi icin 1 bucukda birden doguma alindim dogum esnasinda bebegimin agzina ve koluna kordonu dolanmis yani agzini bi kapatsa bu bebegimde melek olucakti belki saniye gec kalinsa kavusamicaktim ben hep dualar sayesinde rabbim evladimi bagisladi diyorum bebegim dogdugunda dudaginin kenari mosmordu Allahima binlerce şükürler olsun bidaha evlat acisi yasatmasin hicbirimize size son kez sunuda soylemek istoyorum aglamak istediginizde asla kendinizi tutmayin aglayin icinizi dökün bizi bizden baskasi anlayamaz yasamayan bilemez birbirinze icinizi duygularinizi dokun paylaşınve dualarinizi eksik etmeyin rabbim yar ve yardimcimiz olsun... hayırlı geceler

Herkeze hayirli kandiller ve hayirli cumalar bu iki mubarek gunde rabbim sizlerede yeniden evladi nasip etsin insallah dualarimizi kabul etsin bidaha evlat acisi yasatmasin insallah

Tahmin edebiliyorum zor bi surec oldugunu aramizda sezeryanli olup 4. 5. Ay hamile kalip hic sorunsuz evladina kavusan var 6. Ay rup bebek deneyip yeniden evladina kavusan var benim tanidigim 2. Ayd hamile kalip sorunsuz dogum yapti korkmayin doktorlar tabiki oyle soylemek zorundalar benim doktorum normal yaptigim halde 1 yil diyodu ben hic korunmadim Allahim insallah sana tup bebege gerek kalmadan saglicakla evladina kavusmayi nasip etsin

biz bu gruptan cok güzel dostluklar edindik yoldas kardes sirdas olduk sabahlara kadar bielikte agladik gulduk facede grup actik 22 kisiyiz bizi ancak bu aciyi yasayan anlar bizler cevremizdekilere eslerimize bile soylemediklerimzii paylastik icimizi döktük destek olduk dua sirasi kurduk hee hafta birimize dua okuduk dularimiz hala devam ediyor muminin mumine duasi makbuldur sizlerde kendi aranizda dua açabilirsiniz gercekten en cok ihtiyac dua isteyen bizim grubumuzada katilabilir bana ozelden msj atin face adresimi yazarim

arkadaslar sunu paylaşmak istiyorum ben 2. Hamileligimi korkuyla yasadim ilk bebegimi karnimda kaybettigim icin surekli aglama krizlerine giriyodum buda gidicek diye her gördüğümden dua istedim yolda tanistigimdan bile dua dilendim 36. Haftama geldigimde doktorum korkularimdan dolayi erken dogumu kabul etti Allah razi olsun herkez dualarini etti aksam 4 bucuk dogum saatimken yer acildigi icin 1 bucukda birden doguma alindim dogum esnasinda bebegimin agzina ve koluna kordonu dolanmis yani agzini bi kapatsa bu bebegimde melek olucakti belki saniye gec kalinsa kavusamicaktim ben hep dualar sayesinde rabbim evladimi bagisladi diyorum bebegim dogdugunda dudaginin kenari mosmordu Allahima binlerce şükürler olsun bidaha evlat acisi yasatmasin hicbirimize size son kez sunuda soylemek istoyorum aglamak istediginizde asla kendinizi tutmayin aglayin icinizi dökün bizi bizden baskasi anlayamaz yasamayan bilemez birbirinze icinizi duygularinizi dokun paylaşınve dualarinizi eksik etmeyin rabbim yar ve yardimcimiz olsun... hayırlı geceler
Rabbim evladina uzyn omurler versin insallah.ne guzel kycagina alnak nasip olmus.erken alindigi icin kuvoze falan koyuldumu

allah sabır versin arkadaşım. bende 2 ay oldu bebeğimi kaybedeli. herseyi hazırdı odasına kadar. hepsini kaldırdım üstlerini örttüm. cok zor Allah birdaha yaşatmasın. ilk bebek olunca daha da sarsılıyor insan. bu gece kandil. bu mübarek günün hürmetine Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar oversin.

Allah razi olsun seninde basin sagolsun. Ilk umutlarin hayallerin yikilmasi tabi daha zor. Ben bunaldigimda sukurler olsun oglum yanimda ona sarılı yorum kokluyorum ama acisi yine aynı o anlik kafan da g iliyor yaram hala ta z e kaniyor. Bu nada sukurler olsun Allh im beterinden korusun. Insallah tez hayirli zamanda Allah daha hayirli evlat nasip eder saglikli uzun omurler verir canim

Canim benim kanamam olmustu ama ilaclarla kesilmisti sen tekrar git doktor a bence bir daha baksin. Normal adet mi oldun acaba ??
Canim benim kanamam olmustu ama ilaclarla kesilmisti sen tekrar git doktor a bence bir daha baksin. Normal adet mi oldun acaba ??
Ilk gittigim dr adet kanamasi dedi sonraki
Dr kurtaj dedi icersi temizlenmesi lazim ama dikisler ta z e dedi anlamadim ne kani ama yogun geliyor adet gibi degil yani

Dogumdan sonra aşırı kanamasi olan oldumu. Benim 40 gun gecti 3 gündür kanamam var ilac verdi H ala kesilmedi
Benim 40'ımın çıkmasına yakın bir gün (35.gün falan) birden kanamam çoğaldı, 3-4 saatte ped tamamen doluyordu. Hiçbir ağrım sızım yoktu, regl olmadığına kanaat getirdim, sanırım vücut birden attı kalanları. Ama 1 gün sürdü, sonra tekrar eskisi gibi azar azar gelmeye devam etti. Zaten 45.günde falan tamamen de kesildi. Fakat görümcem mesela 40'ı geçtikten 10-15 gün sonra hala kanaması var diye doktora gitti ve ona kürtaj yaptılar ve patolojiye gönderdiler. Meğerse polip varmış onda, ondan kanaması durmamış. Kürtajdan sonra kesildi. Sen yine en iyisi doktorun ne diyorsa onu yap.

Kızlar Perşembe gün perinatolojiye gittim.tedbir için rahim emar istedi.bi dünya kan tahlili verdim.smear ve rahim ağzı kanseri için muayene istedi.onun dışında genetik test istedi.biz zaten vermiştik onu.bide en kötüsü bu değerlerinle hamile kalma dedi.endokrinciye yönlendirdi.ama ac olmadığım için tahlil alamadı.guatır falan bakıldı.tshlil sonucları toplanınca bidaha gitcem artık......

Back
X