- 11 Mayıs 2015
- 974
- 839
- 53
e
evet evet yinede bu olaylar için hamdü senalar olsun sağlığımıza da şükürler olsun.eşime dedim geçenlerde kız olsun yine dedim çok önemlimi yani dedi suratıma afal afal baktı kaldı.içimden beni anlayamazki dedim ve sustum.değil tabi dedim.ama içim öyle demiyor işte..evet kızımın kıyafetleri kolinin içinde kaldırdım en son hastanede dokundum evde kutuyu bile elleyemiyorum.Allah nasip ederse hamile kalırsam ve oğlum olursa kızımın tüm kıyafetlerini öyle indircem ve dağıtcam.Allahım sen onları giydirebileceğim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip et.hepimize inşallah..
Bende bazen kendimi kaptırip hayal kuruyorum esime anlatıyorum bir daha olduğunda iki isim koyarız tugra yi sadece ben kullanırım falam diye o da nerden biliyorsun erkek olacagini diyor. Dogru nerden biliyoruz ama kendimizi boyle avutu yoruz erkekler daha sakinler anne gibi olamazlar ki. Bebegimin kiyafetlerini hic kimseye veremem. Suanda annemde yıkayıp utulemistim hazir olunca almak istiyorim hamileyken kac kere bakip katladim öpüp seviyordum onlari