- 8 Nisan 2015
- 390
- 462
- 33
Ben kendim arastirdim lohusayken internete falan yaz bak hep iyi seyler yaziyir hskkinda abartiyor kadinlar sandim ama gercekten dogruymus ilgili konusskan allah razi olsun halden anliyor ben memnun kaldim valla canim. Genetik test istedi benden trombofoli mutasyonu istedi. Cidden ondanmis sikinti kanpihtilasmasi testi yani canim. Kanimda genetik olatak pihtilasma cikti. Ben temmuz da korunmayi birakicam insallah ama rahim duzelmis istedigin zaman kalabilirsin dedi. Benim 15 de 4 ay bitecek. Hemen kalabilirsin dedi 6 ay falan demedi iyilesmene bagli canim benim.yeni bir gebelik istiyorsan hemen toparlanmaya calis guclu olmamiz gerekli lutfen.. Ben gebelikte gyno ferro sanol kullaniyordum folik asit+ b 12+ demir ucu bir arada soyledim devam et dedi. Bebek istedigin zaman adet olunca beni ara cagircam dedi birde coraspin kan sulandirici hap verdi adet oldugunda kullan maya basla dedi gebelik olusmasi icin yumurtlama gununu soyleyecek galiba bir dahaki adetin gecmesini beklemicez test yapacagimiz gunu de soyleyecek ondan sonra hemen igne ye baslicaz canim ben memnun kaldim en azindan insan gercekten her soruma bikmadan usanamadan cevap vwrdi Allah razi olsun odadan cikarken cok agladim ben arastirdim sizi de geldim yuzumu kara cikarmadiniz doganbey size cok guveniyoruz Allah razi olsun dedim onun da gozleri doldu insallah cocugunu kucagina vericem dedi. Bilmem ama ben pozitif bur enerji aldim doktor dan. Rica ederim canim birbirimize destek olarak bu zor gunlerimizi atlaticaz insallah ben 23 yasindayim ilk bebegimdi benimCanim bende pendik e 30 dk mesafede oturuyorum. Bu doktora tavsiye uzerine mi gittin? Kan pihtilasma testi yapti mi? Umut verdin bana Allahrazi olsun senden. Korunmayı birakacak misin? Benim iki ay bitti ama cook korkuyorum. Iki ayda omrumden ömür gitti okadar cok psikolojim bozuk ki çöktü m yaşlandı m sanki. Bende o doktara giderim ozaman madem sen memnun kaldin. Folic asit verdi mi canim. Alti ay sonra gebelik icin tehlikeli olmaz dedi mi. Senin bu arada yasin kac ben 84 luyum