- 13 Ocak 2012
- 743
- 296
- 73
cnm benim doktorum senin sağlıklı normal doğumla doğmuş bi kızın var hiç bi test yaptırmana gerek yok tansiyonunda yoktu sen risk grubunda bile değildin bazı şeyler allahtan dedi ama ben yine de normal pıhtılaşma testi tiroid tahlilleri hepsini yaptırdım bişey çıksa keşke ona göre önlem alsam diye hiç bişey çıkmadı genetik testlerde neye bakıyorlar benim kardeşimin eşide dr gerek yok sana ama neyse söyle yaptıralım dedi ve ewt benim kızımda çok hareketliydi dışardan hareketleri anlaşılıyordu benim 3 gün önce sancılarım ve açılmam başlamıştı dr durdurmaya çalıştı daha küçük kilosu yoktur diye kuzenim çocuk dr u keşke doğurtsaydık dedi kaybedince 2300 gr doğdu çünkü bembeyaz kıpkırmızı yanakları ve dudakları vardı kendi çıkmaya çalışmış yavrum kafası tamamen dayanmıştı çıkışa ama bilemedik yetişemedikBende eylulde korunmayı bırakmayı dusunuyorum. Sen test falan yaptırdın mı? Ben yaptırdım bır hafta sonra cıkacak eger pıhtılasma varsa ıgne kullanacakmısım. Senın bebegınde cok hareketlımıydı benımkı hıc durmuyordu. Bır hafta oncesı 2 saat aralıksız hareket ettı o zaman korkmustum bır sıkıntısı var dıye ıcıme dogmustu. Ve karnım 30 lu haftalardan sonra sertleşmeye baslamıstı ben yalancı sancı sandım. Aslında oglum cok bellı ettı ama ben anlayamadımHamıleyken farklı doktorlarada gıttım hepsı masallah cok hareketlı dıyordu fazla hareketlı olması demekkı iyi degılmıs. 33 haftada kılosu 2400 du beyın gelısımı 37 haftalık dedı ve doktorum cok sasırdı bır kac kez kontrol ettı. Ben bunu herkese soyledım zaten sonrası ıyıce sısmeye basladım tansıyonum ıyıce yukseldı nazarada ınanıyorum Allah nasıp ederse tekrar hamıle kalırsam dısarı bıle cıkmayacagım.