Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bende eylulde korunmayı bırakmayı dusunuyorum. Sen test falan yaptırdın mı? Ben yaptırdım bır hafta sonra cıkacak eger pıhtılasma varsa ıgne kullanacakmısım. Senın bebegınde cok hareketlımıydı benımkı hıc durmuyordu. Bır hafta oncesı 2 saat aralıksız hareket ettı o zaman korkmustum bır sıkıntısı var dıye ıcıme dogmustu. Ve karnım 30 lu haftalardan sonra sertleşmeye baslamıstı ben yalancı sancı sandım. Aslında oglum cok bellı ettı ama ben anlayamadım:KK43: Hamıleyken farklı doktorlarada gıttım hepsı masallah cok hareketlı dıyordu fazla hareketlı olması demekkı iyi degılmıs. 33 haftada kılosu 2400 du beyın gelısımı 37 haftalık dedı ve doktorum cok sasırdı bır kac kez kontrol ettı. Ben bunu herkese soyledım zaten sonrası ıyıce sısmeye basladım tansıyonum ıyıce yukseldı nazarada ınanıyorum Allah nasıp ederse tekrar hamıle kalırsam dısarı bıle cıkmayacagım.
cnm benim doktorum senin sağlıklı normal doğumla doğmuş bi kızın var hiç bi test yaptırmana gerek yok tansiyonunda yoktu sen risk grubunda bile değildin bazı şeyler allahtan dedi ama ben yine de normal pıhtılaşma testi tiroid tahlilleri hepsini yaptırdım bişey çıksa keşke ona göre önlem alsam diye hiç bişey çıkmadı genetik testlerde neye bakıyorlar benim kardeşimin eşide dr gerek yok sana ama neyse söyle yaptıralım dedi ve ewt benim kızımda çok hareketliydi dışardan hareketleri anlaşılıyordu benim 3 gün önce sancılarım ve açılmam başlamıştı dr durdurmaya çalıştı daha küçük kilosu yoktur diye kuzenim çocuk dr u keşke doğurtsaydık dedi kaybedince 2300 gr doğdu çünkü bembeyaz kıpkırmızı yanakları ve dudakları vardı kendi çıkmaya çalışmış yavrum kafası tamamen dayanmıştı çıkışa ama bilemedik yetişemedik

Kizlar muayeneden geldk smdi cok sukur rabbime hersey normal ama son anlarda gelisen problemler de olabiliyo dedi hic biseyn garantisi yok ama iyi oldugunu bilmek bile yetti. Allahm o korkuyu kmseye yasatmasn hep bole guzel haberler aliriz insallah.dualariniz icin allah razi olsn rabbm hepimizin kucaklarini doldursun

[QUO
Kızlar hayırlı cumalar ben bisey daniscam size ben diğer bebegimdede bundada namazlarını biliyorum yasinimi okuyorum fakat hep rüyamda kötü rüyalar görüyorum tuaf tuaf anlamadm biseyimizi eksik yapıyorum neden anlamadım cevsenle yapıyorum artık yattığını yerde teşbih çekip yatyrm anlamadım neden hayırlısı inşallah dua etmeyi birskmiycam tabiki
Canim hamileligin ilk aylarnda goruluyo ole sacma sapan ruyalar hormonlarla falan alakali galiba cogu hamilede oluyo bende de oluyodu snradan gecti icini ferah tut felak nas oku bol bol
"eda_insaat, post: 41631918, member: 664251"]Kızlar hayırlı cumalar ben bisey daniscam size ben diğer bebegimdede bundada namazlarını biliyorum yasinimi okuyorum fakat hep rüyamda kötü rüyalar görüyorum tuaf tuaf anlamadm biseyimizi eksik yapıyorum neden anlamadım cevsenle yapıyorum artık yattığını yerde teşbih çekip yatyrm anlamadım neden hayırlısı inşallah dua etmeyi birskmiycam tabiki[/QUOTE]
Canm na

Hematolojıye gıdecekmısız onlar ıgnenın dozunu soyluyorlarmıs canım. Sende dekolman olmustun unuttum ben pekı dısa kanama mı oldu ama sabaha kadar nıye beklettıler benım ıce kanama oldu benı zehırlemeye baslamıs.Burda dekolman plesantadan bırı bebegını kaybetmıs kan pıhtılasması cıkmıs az dozda ıgne kullanmıs bebegıne kavusmus ama ıkı kısıde doktorumuz ıgne falan vermedı dekolmanı tetıkler demıs dıyet yapmıslar az kılo almıslar onlarda bebeklerıne kavusmus. Ben sımdı arada kaldım zaten dekolman olduk rıskımız ıkıncı gebelıkte dahada artıyor sımdı ıgne falan daha cok rıskı arttırırmı? Bakalım benım sonuclar nasıl cıkacak hakkımızda hayırlısı. Dogan Bey bana gebelık zehırlenmesının farklı bır turunu yasamıssın sıddetlısını hemde dedı
benim dr da iğne ve aspirin için bazıları kullanılmalı bazıları kanamaya neden oluyor diyor kesin bişey yok dedi biz hiç bişey kullanmayacağız daha dikkatli olacaz ama allah tekrar yaşatırsa yaşatır tedbiri alıcaz başka bişey yapamayız dedi

Kusura bakma msjina cevap vermemisim isten vakit buldukca giriyorum siteye bazen atlayabiliyorum msjlari

Insallah canim tabi ki her ay umtlaniyorsun benim stres ten 2 yil cocugum olmadi cok yi bilirim bu bekleyisleri.
Tatile cikmak sana cok iyi gelir esine de benim eltimin ablasinin 10 yil cocuklari olmamis gidiyorlarmis doktor hersey normal diyormus ama bebekte olmuyor tup bebek falan dusunkusler doktor sen bir tatile git gel baslariz tedaviye demis zaman vermis aslinda kafasini rahatlasmis bence sonra tatilde hamile kalmis simdi kocaman oglu var. Insallah sende boyle olursun. Evet Alla h in izniyle hersey cok guzel olacak hep iyiyi dusun kendi kendine gulumse mesela beyin mutluluk hormonu salgilasin bu snaa da guven ve ilerisi icin umutlu olmani saglar ben arada yapiyorum ise yariyor.. :)

Ne güzel şeyler yazmışsın:) hepimizin burası dışında bir hayati var ama buradaki paylaşımlar ve arkadaşlıklar da çok şey katıyor bana. Birbirinizi daha iyi anlıyoruz. Inşallah bundan sonra hep güzel şeylerden bahsederiz.

Kızlar hayırlı cumalar ben bisey daniscam size ben diğer bebegimdede bundada namazlarını biliyorum yasinimi okuyorum fakat hep rüyamda kötü rüyalar görüyorum tuaf tuaf anlamadm biseyimizi eksik yapıyorum neden anlamadım cevsenle yapıyorum artık yattığını yerde teşbih çekip yatyrm anlamadım neden hayırlısı inşallah dua etmeyi birskmiycam tabiki

Hayırlı Cumalar. bence tamamen bilinç altı. ister istemez ne kadar kafamızı boşaltmaya da çalışsak hep içimizde bir yerlerde beynimizi kurcalayan bir şeyler var. bir de hamilesin içten içe korku da vardır tabi. Allah göstermesin, tekrarını yaşatmasın ama insan korkuyor geleceği bilemediği için. bence hormonların da etkisi vardır:) gün içerisinde kendini iyi hissettiğin zaman 1 saatlik hafif tempoda yürüyüşe çık istersen bana çok iyi geliyor:)

Amin canim insallah Allah im gonlune gore versin tez vakitte insallah. Moralini yuksek tut takinti haline gelirse olmuyor biliyorsun.
Sagliklisin sonucta cok sukur bebefinde ne zaman isterse o zaman gelsin saglikli uzun omurlu.

Arkadaslar bu mubarek gunlerde cok dua edelim ozellikle iftar sofralarinda rabbim bos cevirmez dualari sakin kabul olmuyor mu diye dusunmeyelim sadece zamani gelmemistir..
evet canım ya bende bundan korkuyorum.arkadaşım bebeğini kaybettikten sonra hemen hamile kalamadı.psikoloğa gittim aştım olayı da anca öyle kalabildim dedi.ne bileyim bende bundan korkuyorum.inşallah öyle bişey olmaz.
iftar öncesi duaya çok ama çok inanırım.tayinim çıkmamıştı eşimle ayrıydık.bölge müdürü alamam bekleyeceksin dedi.öyle kötü oldumki ağlaya ağlaya yalnız başıma iftarımı açardım.ama 3 ay sonra kimsenin anlamadığı bi şekilde tayinim olmuştu.Rabbimin ol demesi yetmişti.inşallah evlat konusundada böyle içten dualarımız olur.kızlar nolur birbirimize edelim.

VAlla dun aksam calismalara basladik ama yumurtlama günümü kacirmis olabilirim :KK43: normal sartlar altinda dun yumurtlama gunumdu hayırlısı artik. Cok heyecanliyim yaa hamile kalorsam cevremdekiler cok tepki verecek kesin.. ama bu kez en az 3 aylik olana kadar kimseye soylemeyexegim gebe oldugumu

ınsallah hamıle kalırsın cevrendekıler nıye tepkı verecek anlamadım

Hayırlı Cumalar. bence tamamen bilinç altı. ister istemez ne kadar kafamızı boşaltmaya da çalışsak hep içimizde bir yerlerde beynimizi kurcalayan bir şeyler var. bir de hamilesin içten içe korku da vardır tabi. Allah göstermesin, tekrarını yaşatmasın ama insan korkuyor geleceği bilemediği için. bence hormonların da etkisi vardır:) gün içerisinde kendini iyi hissettiğin zaman 1 saatlik hafif tempoda yürüyüşe çık istersen bana çok iyi geliyor:)
Saol cnm.haklisinz evet

Hayırlı cumalar canım bende namaz kılmaya basladıktan sonra vesvese veren cok oldu sonra ruyalarımda bende acayıp seyler gormeye basladım ve benı etkılemeye basladı. Sımdı 4 gundur rahatım Yatmadan Ayetel kursı Nas felak surelerını ıhlas ve Fatıha bunları uc kere okuyup uyuyorum cok sukur ne vesvese kaldı ne de kotu ruya

Hakkimizda hayirlsii canim. Bende kendi kendime dusunuyorum dogupta sesini duyana gozlerini gorene kadar korkum bitmez heralde. Senin ki daha zor be canim doguma saatler kala Allah im tekrar gozumuze evlat acisi gostermesin insallah.. inan ki sozun bittigi yerdeyiz artik ne konusabiliyorum ne teselli oluyorum ne de teselli edebiliyorum dondum kaldim. Bazen cok iyiyim gguclu hissediyorum bazen de hayat duruyor sanki benim icin. birde benim gebeligim zor gecmisti umarim bu sefer oyle olmaz ikinci bir gebeligi vucudum kaldiri mi bilmiyorum. Ramazan basladi kilo vermeye basladim. Bir de hamileyken de calisayim diyorum evde oturursam cok dusunurum diye ama bakalim ne olacak. Merak ediyorum heyecanlaniyorum korkuyorum. Ama tekrar hamile klmak istiyorum cok guzel bir 8 aydi benim icin cok alismistim hareketlerine varligina. Cok hayallarimvardi cok hepsi yarim kaldi insallah ikinci bebegim de yasarim..
aah canım benim aaaaaaah.Rabbim yazdıysa neler olur neler aklımıza bile getiremeyiz maalesef.benim hamileliğimde hiç birşeyim yoktu.tertemiz sapasağlam bi evlat bekliyorduk.doğdu odaya geldi emdi uyudu.misler gibiydi pespembeydi pamuklar gibiydi.krem hastane çıkışı vardı üzerinde bide pembe battaniyeye sarılmıştı.siz düşünün manzarayı.en son saat 11 gibi emzirdim dizlerimin üzerine yatırdım yanımdada eşim bana sarılıyordu.baktı annesiyle babasına.eşimde dediki heh bak işte böyle bize çpil çipil dedi.ama noldu sabahına vefat haberi geldi.
ve şimdi 4 yaşında bi oğlum var RABBİME emanet ama aklım gidiyor.
yani demem şu doğması yaşaması ağlaması ve sana çipil çipil bakması yetmiyor.Rabbim ömürlerini hayırlı ve uzun etsin inşallah.korku hepimizde maalesef içimize işledi ve asla bitmicek ömür boyu

Canim cok sknti ve stres dolu gunler gecirdim hamileligimin son gunlerinde bir suru yoktan sebep simdi dusundukce nefes alamiyorum dogumu on gun kala ayni seninde dedigin gibi pazar gununde kizimin hareketlerini hissetmedim esim o gun defalarca sordu kizim kipirdadimi diye ben hic konduramadim sonra aksam uzere doktorumu aradim hemen cagirdi gittgmde ic kanama gecirdigimi bebegi kaybettigimizi benimde hayati tehlikem oldugunu soylediler ve bebegim o gun koptu icimden..sonra hicbir sebep arastirmadik doktorum gerek yok hicbir sebebi yok dedi takdir i ilahi dedik

Benımde pısman oldugum bır suru sey var canım. Bende ıce kanama gecırmısım her sey bır anda oldu ama benım sıddetlı agrım vardı bılıncım kapanmak uzereydı sesten baska sey hatırlamıyorum.
Eger bu bır sınavsa benım hala sınavım bıtmedı kızlar yolunda gıtmeyen seyler var ıyıce kendımı eve kapadım ınsanlar cok kotu olmus

Hayırlı cumalar canım bende namaz kılmaya basladıktan sonra vesvese veren cok oldu sonra ruyalarımda bende acayıp seyler gormeye basladım ve benı etkılemeye basladı. Sımdı 4 gundur rahatım Yatmadan Ayetel kursı Nas felak surelerını ıhlas ve Fatıha bunları uc kere okuyup uyuyorum cok sukur ne vesvese kaldı ne de kotu ruya
Himm cnm hepsini yapıyorum cekiyorum inşallah yine deniyecgm allahın izniyle

Ii geceler kizlar benm icin bugn dua edin nolur yarin ikinci duzey ultrasonumuz var teyzeleri insallah bi problem cikmaz yuregim yerinden cikicak korkudan stresten ilk bebegimde sevinerek gitmistik yuzunu gorucez diye smdi korkudan gidesim yok :KK43:( allahm yuzumuzu guldursun insallah.
inşallah sağlıklı sıhhatli güzel haberler gelmiştir.

Kızlarda genelde mıde bulantısı cok olur ılk zamanlar kılo verılır sonra fazlasıyla gerı alınır. Gercı hıc kız dogurmadım ama kız cok ıstedıgım ıcın cevremdekılerı gozlemlıyordum . Benımde basım cok agrıyordu ıkı yastıkla yatıyordum nefes alamıyordum. Bırde bacak agrısı vardı. ılk zamanlar cok rahattım son donem cok cektım yurumek bıle ımkansızdı
benim ilk oğlum oldu.hiç midem bulanmadı hiç kusmadım.sadece 8.ayımda kustum ondada başıma güneş geçmişti sanırım.ikinicide kızım oldu.onda azcık mide bulantısı hissettim ama çok yemekten diye düşünmüştüm.ve 2 kez kustum.ve iki hamileliğimdede full iştahım vardı.ne kilo kaybı yaşadım ne bulantı ne tiksinme....tüm hamilelerin başına inşallah...

VAlla dun aksam calismalara basladik ama yumurtlama günümü kacirmis olabilirim :KK43: normal sartlar altinda dun yumurtlama gunumdu hayırlısı artik. Cok heyecanliyim yaa hamile kalorsam cevremdekiler cok tepki verecek kesin.. ama bu kez en az 3 aylik olana kadar kimseye soylemeyexegim gebe oldugumu
hiç belli olmaz canım.gün hesabı yapma.benim son hamilelğimde adetim gecikince farketmiştim.noluyorya dedik.çünkü alakasız bi günde olmuştu.hakkında hayırlısı.RABBİM ol desin yeter.bide evet çok hakılısın kimseye söylemeyelim.bide milleti boşver.kim ne derse desin.evladını kaybeden sensin.canım benim Allahım gönlüne göre versin

Hayirlisi canim ya dogan bey bana da dusuk doz da igne veririz boyle dogum yaptirdigim cok hastam var dedi gozunde buyutme korkma dedi bakalim guveniyorum insallah bosa cikmaz guvenim.. seni Allah korudu canim valla siddetli bir de rabbim evladina bagisladi cok sukur.
evet cok var kan pihtilasmasi ve saglikli gebelik geciren insallah bizde saglikla aliriz yavrularimizi kucagimiza

bir arkadasim vardi gecen sene dusuk yapti yine hamile kamisti dun dogurmus galiba gece cunku bu sabah msj atti bir taraftan sevin pdim bir taraftan icim cok burkuldu. O dusuk yaptiginda ben hamileydim ama simdi o dogurdu. bir tane dde akrabamiz hamileydi ben yeni dogum yaptigim zamanlarda bugun duydum kizi olacakmis kizim olacak diye de yazmis watsap a cok kotu oldum ya hakimizda hayirlisi ama gun gectikce millet dogurup senin kucagin bos kalinca cok kotu oluyor.

Sagol canım teskkur ederım. Bızmı cok abartıyoruz anlamıyorum kımseyede dert yanmıyorum esım ve sızden baska kımsenın yanında aglamıyorum ama mıllet en yakınındakı bıle benı anlamıyor acına saygı duymuyor ılla bagıra cagıra aglamam mı gerekıyor canım yanıyor dıye kendımı parcalamam mı gerekıyor ben hala unutmadım acım azalmadı arttı ayaktayım dıye ıyı oldum sanıyorlar rahat rahat bebeklerını anlatıyorlar bunu yapan abım Allah yardımcım olsun bazen dıyorum benı nerden anlasın ılk cocugu tabı mutlu olacak ama ben acı cekıyorum ben varken konusmasınlar bebegım aklıma gelıyor kacıyorum artık 2 aydır gormuyordum sonra annemde karsılstık hemen yıne bebek vs yanlarında duramadım nefes alamadım aglayarak namaz kıldım. Hep dıyordum benım oglum 4 ayına gırecek sızın kı dogacak dıye olmadı

hayırlı cumalar canım.
belkide onlar şeytanın vesvesesidir.sen yine bildiklerini yap.bide evde bilgisayardan telefondan falan yasin aç yüksek sesle okunsun.sen yemek yaparken evi toplarken ...yani evin içinde hep kuran okunsun.bu bana çok iyi geliyor.hem evin bereketi huzuru için önemli.bende 2 hamileliğimde her gün 3 yasin 1 duhan suresi okurdum.olmadımı olmuyor

Aynen canim ya her tarafim sisti nefes alamiyordum yatamiyordum stres te yaptim bu yuzden sokaga cikamiyordum dk basi tuvaletbebegim kanala girmisti sanki baski yapiyordu dusecek gibi hissediyordum soyledim doktora son zamanlarda olur demisti ama kimse benim kadar rahatsiz olmadi herkes gayet rahat gebelik yasadi cevremde

aynı benım gıbı olmussun asagı cok baskı yapıyordu catı kemıgı mı dıyorlar bılmıyorum alt kemıkler falan cok agrıyordu

Back
X