Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Çok üzüldüm canım ya benim life otuz iki haftalık ti en azından normal doğum yapmisin bizim bide sezeryan ya insan ister istemez kuruo bidaha yasarsam aynı şekeri die Allahım korusun yaaa aminn
canım benimde ameliyatım açık olacak yani sezeyan gibi ve bundan sonraki doğumlarımda sezeryan olmak zorundaymış evet bu seferki normal olmasaydı daha çok kesik olacaktı herşyede var bir hayır diyorum allaha sığınıyorum

Aynen canım pıhtılaşma var coraspirun bide cleksan ama korunmayi bıraktıktan sonra adetin 24 üncü gününde beta baktirip hamileyesem eğer aspirin kleksan başlıca z öncesinde kullanmıyorum siz kullaniomusunut sen neden kaybettin bebeğini

dekolmandan kaybettım 38+3. Gebelık zehırlenmesı tansıyon dusmedı arada dusuyordu genelde buyugu 14 - 15 oluyordu kucugu 10 dan asagı dusmuyordu odemde vardı canım. genetık testın sonucu cıksın ona gore tedavıye baslayacagız. Sende tansıyondan kaybettın galıba

evet cnm 19 haftalık normal doğum oldu . Yumurtlama döneminde gebelik kolay oluyor ya ondan dedim benim bebeğim adetime 5 gün kala geç döllenmeyle olmuştu aslında :)

Bende 2 hazıranda adet olmustum ıkı ay gecıktı hamıleyım sandım meger yumurtalık kıstı varmıs kıst gecsın dıye sogan suyu ıctım o sıra hamıle kalmısım.
Bebegını kaybetmene uzuldum ama normal dogum yapmana senın adına sevındım canım

canım benimde ameliyatım açık olacak yani sezeyan gibi ve bundan sonraki doğumlarımda sezeryan olmak zorundaymış evet bu seferki normal olmasaydı daha çok kesik olacaktı herşyede var bir hayır diyorum allaha sığınıyorum

Sasırdım hıc bılgım yoktu. sezeryan gıbı olması sartmı acaba mıyom amelıyatı zormus :(

Bende 2 hazıranda adet olmustum ıkı ay gecıktı hamıleyım sandım meger yumurtalık kıstı varmıs kıst gecsın dıye sogan suyu ıctım o sıra hamıle kalmısım.
Bebegını kaybetmene uzuldum ama normal dogum yapmana senın adına sevındım canım
teşekkürler canım herşey nasip kısmet biz iyiye yoralım bundan sonra iyi olsun meleklerimiz de anneleri üzülüyor diye üzülmesin

Yok canim benim tansiyon hiç yukselmedo hep normaldi bide ben saglikciyim bakardim arada benim 100 60 falandi ama son işte otuz haftalık en kasilmalar başlamış ben anlamadım herseyde doktora koşan ben gitmedim bu sefer cünku iki gün önce gtmstim gelişimi iyiydi çok bende ilk defa ddmki oh az kaldı kavuscaz hep korku vardı içimde gitçek die ama nie bole hissetttm bilmiorum sonra bir hafta sonra doktora gittim nst falan sancı 90 larda ama bende ağrı yok hiç aptallar bekletter beni sonra bebeğin atimlari bozuldu altı saat falan sonra acil sezeryan ama zaten kaybttmisimmm kucucugum oluşum bıraktı öğün bizi

Sasırdım hıc bılgım yoktu. sezeryan gıbı olması sartmı acaba mıyom amelıyatı zormus :KK43:
canım kapalı ( laproskopik) ya da açık miyom kist gibi alma işlemi için rahime sonuçta kesik atıyorlar normal doğumda kasılmalardan dolayı rahim tehlikeye girmesin diye sezeryan yapıyorlarmış yani ilk doğumunu sezeryanla yapan nasıl onunla devam ediyorsa benimki de bundan sonra öyle olacakmış

Yok canim benim tansiyon hiç yukselmedo hep normaldi bide ben saglikciyim bakardim arada benim 100 60 falandi ama son işte otuz haftalık en kasilmalar başlamış ben anlamadım herseyde doktora koşan ben gitmedim bu sefer cünku iki gün önce gtmstim gelişimi iyiydi çok bende ilk defa ddmki oh az kaldı kavuscaz hep korku vardı içimde gitçek die ama nie bole hissetttm bilmiorum sonra bir hafta sonra doktora gittim nst falan sancı 90 larda ama bende ağrı yok hiç aptallar bekletter beni sonra bebeğin atimlari bozuldu altı saat falan sonra acil sezeryan ama zaten kaybttmisimmm kucucugum oluşum bıraktı öğün bizi

Cok zor yasadıklarımız canım.Sende de karnında sertlesmeler oluyormuydu ben yalancı sancı sandım devamlı kasılmalar oluyordu

canım kapalı ( laproskopik) ya da açık miyom kist gibi alma işlemi için rahime sonuçta kesik atıyorlar normal doğumda kasılmalardan dolayı rahim tehlikeye girmesin diye sezeryan yapıyorlarmış yani ilk doğumunu sezeryanla yapan nasıl onunla devam ediyorsa benimki de bundan sonra öyle olacakmış

Anladım canım cok gecmıs olsun. Pekı amelıyattan sonra her sey yolunda gıderse ınsallah ne zaman korunmayı bırakabılrmıssın?

Anladım canım cok gecmıs olsun. Pekı amelıyattan sonra her sey yolunda gıderse ınsallah ne zaman korunmayı bırakabılrmıssın?
duruma göre 3 ayla 6 ay arasında değişiyormuş canım rahmin toplanmasına bağlı bende 6 ay beklerim diye düşünüyorum bakalım çok sağol canım

Canım bizde bi abla vardı kırk iki yaşında okadar miyomu vardık i ikinci esiydi hamile kalmış tabi anlamadı sürekli kanaması oluyordu aşırı en son doktora gidioki üç aylk hamile ama onun üçüncü çocuğuydu bide rahatti çok ve doğUrdu ben canım bu ay adetin şimdi bitince bırakmayı düşünüyorum ama emin diiillimm işte bi yani m bırak dio dier yanık bırakma dio ama biri sonrada bırakSam ayni şeleri düşüncem artk hakkımda hayıtlisi inş güzel olur ya aminn çok istiyorum ama hayırlısı la kalıyim bidaha o hastaneden boş dönmek istemiörum sen nezaman bırakcaskin bide genetikde ne testleri yaptrdinn

Canım bizde bi abla vardı kırk iki yaşında okadar miyomu vardık i ikinci esiydi hamile kalmış tabi anlamadı sürekli kanaması oluyordu aşırı en son doktora gidioki üç aylk hamile ama onun üçüncü çocuğuydu bide rahatti çok ve doğUrdu ben canım bu ay adetin şimdi bitince bırakmayı düşünüyorum ama emin diiillimm işte bi yani m bırak dio dier yanık bırakma dio ama biri sonrada bırakSam ayni şeleri düşüncem artk hakkımda hayıtlisi inş güzel olur ya aminn çok istiyorum ama hayırlısı la kalıyim bidaha o hastaneden boş dönmek istemiörum sen nezaman bırakcaskin bide genetikde ne testleri yaptrdinn

Ben 5 nısanda dogum yaptım senın tarıh tam neydı canım. Aslında hemen bırakmak ıstıyorum bu ay dr la goruseyım bakalım o ne dıyecek ıkı haftadır folıo ıcıyorum. Trombofılı panelı ıstedı C3 C4 ,troıd, ıdrar, seker , hemogram daha baska testlerde ıstedı unuttum canım. ıstersen bakıp yazarım . doktorun sendende bunlarımı ıstedı

Aynen canım hemde ne sertlesmee birsaatte önkez falan oluyordu ama ben nasıl anlamadim anlamıyorum hareket sandım önce

Bende yalancı sancı sandım 30 lu haftalarda basladı aklıma geldıkce uzuluyorum meger oglum sıkıntıdaymıs cıkmak ıstıyormus bırde asagı baskı yapıyordu bacaklarımı ayıramıyordum kemıklerım agrıyordu yurumekte zorluk cekıyordum

Olur canım yazarsan sevinirim bendende trombosit panelin anti kardiyolipin lg protein s protein c tiroid falan bunları istedi ama kromozom istemedi sanki istese noluyodu anlamıyorum artk işte yaptrsamm mi bilmiyorum

Back
X