Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Eltının bebegı olmustu sanırım. Ilk gordugunde neler hıssettın kucagına alabıldın mı?
Bir gün öncesi çok Ağladım. Ağladığımı kimseye göstermemeye çalıştım. Ama anladılar tabi. Sonra kendi kendine söz verdim. Doğumun olduğu gün dayanacağım kendimi tutacağım diye. O gün zaten eşimde geldi. Aynı Şehirde oturmuyoruz eltimlerle. Sonrasinda yine çok Ağladım hep bir tarafım eksik...

Aynen canım hemde ne sertlesmee birsaatte önkez falan oluyordu ama ben nasıl anlamadim anlamıyorum hareket sandım önce
Anlasilmiyor ki canim.bende bebegimi kaybettigimde kasilmalar vardi.ilk bebehim olsa ayirt edwmezdim bende.bebegi butun hissediyosun.yani canliyken tekme ayak falan hissettigin gibi degil.

Rahmime düştüğünü öğrendiğim ilk günden itibaren ilmek ilmek işledim hayallerimi. Yastığa başımı her koyduğumda yanıbaşımda olacağın günleri saydım hep. Minnak ellerinin, ayaklarının, burnunun, gözlerinin aydan aya nasıl büyüdüğünü, içimde nasıl bir mucizenin oluştuğunu düşünüp şükrettim Rabb'ime. Başlarda o minik pıtırtıların sonrasında nasıl büyük tepkilere dönüştüğünü gördükçe şok oluyordum. Muhteşem bir bağ kurmuştum seninle. Rahmimdeyken verdiğin tepkilere inanamıyordum bazen. Zaman yaklaştıkça alışveriş telaşımız başladı. Bizce en güzellerini aldık, yıkadık, yerleştirdik. Odana bakıp bakıp buraya oğluşumuz çok yakışacak diyorduk. Ama olmadı maalesef. Nasıl büyük bir heyecanla geldiysen öyle büyük bir kederle terkettin bizi. Boş kaldık, eksik kaldık, yarım kaldık. Sol tarafım hala çok acıyor. Hala alışamadım yokluğuna. Her ne kadar göremesemde, koklayamasamda sen hep oradaydın ama bir anda yok oluverdin. Hangi kelimeleri bulup çıkarsamda biryerlerden yokluğunun acısını tarif edemem MELEĞİM. Şimdi tek dileğim oralardan bize bir kardeş yollaman ve yolladığında lütfen üzerine kokundan bulaştırmayıda unutma.

Gülçin sen neden kaybettin hamilemisn şimdi sezeryan mi oldun ilk bebeginmiydu Allah dayanma gücü versin canım hepimize

Hiç bir sebep bulunamadı benim 36+4 de doğum sancısıyla hastaneye gittim. Nst de kalbinin atmadığını öğrendik. Acil sezeryanla ameliyat oldum belki kalp masajıyla geri gelebilir diye meleğim ama olmadı.
8 ay oldu 3 aydır korunmuyoruz. Evet ilk Bebeğimdi:(( şimdi tek duam Allah bize de bizimle aynı şeyleri yaşayanlara da çok bekletmeden bir melek daha versin e bu sefer kucağımıza almak nasip olsun.

Offf ya ne güzel anlatmisinnn ole Çok kötü oldum bende oğlumu kaybtttmmm bebeğim herseyim olmuştu ne zormuş ne zor sanki artk hayatım in tek merkezi anne olmak ama hayırlısı la tabikide istyormm
Teşekkür ederim canım. Ilk Yazdığım neltuptu burada paylaşmak istedim. Çokk zor hemde ama derdi veren Allah bir şekilde dayanma Gücünü de veriyor. Inşallah güzel günler de çok yakında inanıyorum ben.

Kızlar iyi geceer. Biliyorsunuz nisan ayında dofum yaptım ve bebegimi kaybettım. Doğumdan sonra kanamam hic dumadı arttı. İlk parca kalmış dedi kudtaj olman lazım dedi drlar. Dr dr gezdim hepsi başka birşey dedi. En son gittiğim dr miyom dedi. Erken doğum sebebininde bu olabilecegini soyledi ramazanın ilk gunu gittiğimde 4 cm di. Cycio prognova kullandım kanamam kesilmesi için. Kanamam azaldı leke leke gelmeye başladı ama hiç tam anlamıyla bitmedi. Şimdi ilaç oerşembe gunu bitti. Hala ara lekelenmelerim var. Bilrn varsa ne zaman adet olabilirim? Hoşolsamda nasıl anlayacagım bilmiyorum. Adetten sonra dr tekrar kontrol edecek ya ameliyat yada tekrar hamile kal diyecekmiş ilk bebegim olacagı için. Hastanelere gitmiycem diyordum bebegimi kaybettikten sonra yine o masaya ve boş ultrason goruntulerine bakmadan gecmedi birgunum. Yinede sukur. Rabbim beterinden korusun. Yardımcı olursanız cok sevinirim

Kızlar iyi geceer. Biliyorsunuz nisan ayında dofum yaptım ve bebegimi kaybettım. Doğumdan sonra kanamam hic dumadı arttı. İlk parca kalmış dedi kudtaj olman lazım dedi drlar. Dr dr gezdim hepsi başka birşey dedi. En son gittiğim dr miyom dedi. Erken doğum sebebininde bu olabilecegini soyledi ramazanın ilk gunu gittiğimde 4 cm di. Cycio prognova kullandım kanamam kesilmesi için. Kanamam azaldı leke leke gelmeye başladı ama hiç tam anlamıyla bitmedi. Şimdi ilaç oerşembe gunu bitti. Hala ara lekelenmelerim var. Bilrn varsa ne zaman adet olabilirim? Hoşolsamda nasıl anlayacagım bilmiyorum. Adetten sonra dr tekrar kontrol edecek ya ameliyat yada tekrar hamile kal diyecekmiş ilk bebegim olacagı için. Hastanelere gitmiycem diyordum bebegimi kaybettikten sonra yine o masaya ve boş ultrason goruntulerine bakmadan gecmedi birgunum. Yinede sukur. Rabbim beterinden korusun. Yardımcı olursanız cok sevinirim
Ah canim bende o sorunun cevabini bulamadim bi turlu.ben 10 martta dogum yaptim ilk aydan beri adet oluyorum ama benimkide kesilmiyo bi turlu.bu kullandigin dogum kontrol hapimi .bana da bunun gibi bisey yazdi ama hala almadim.kanamayi kesip adeti duzenliyo dedi ara kanamalari kesiyomus .bakalim gorecez.

Ah canim bende o sorunun cevabini bulamadim bi turlu.ben 10 martta dogum yaptim ilk aydan beri adet oluyorum ama benimkide kesilmiyo bi turlu.bu kullandigin dogum kontrol hapimi .bana da bunun gibi bisey yazdi ama hala almadim.kanamayi kesip adeti duzenliyo dedi ara kanamalari kesiyomus .bakalim gorecez.
Evet canım tam olarak doğum kontrol hapı değil. Ama adet duzenleyıcı ve ara kanamaları duzenlemek ıcın verdi dr. Bu ilacı kullanmadan once su gibi kanamalarım oluyordu cok sukur azaldı ama hiç bitmedi. Ah ne zormuş zaten hayatım cok zorlaşmıştı bebegimi kaybettikten sonra şimdi dahada zorlaşıyor sanki yinede halimize şukur. Ama dr versiyse sen kullan cnm en azındam denersin faydası olup olmadıgını.

Hiç bir sebep bulunamadı benim 36+4 de doğum sancısıyla hastaneye gittim. Nst de kalbinin atmadığını öğrendik. Acil sezeryanla ameliyat oldum belki kalp masajıyla geri gelebilir diye meleğim ama olmadı.
8 ay oldu 3 aydır korunmuyoruz. Evet ilk Bebeğimdi:(( şimdi tek duam Allah bize de bizimle aynı şeyleri yaşayanlara da çok bekletmeden bir melek daha versin e bu sefer kucağımıza almak nasip olsun.
Amin yarabbim aminnnn benimde 1 sene oldu kızımı kaybedeli 8-- aydır korunmuyorum ama daha hamile kalamadım.zaten kızımada 5 sene sonra kalmıştım.Rabbim inşallah bu sefer Rabbim hiç birimizi çok bekletmez hayırlısı ile.evlat kokusunu duymayı hepimize nasip etsin Allahım hayırlısı ile.

Amin yarabbim aminnnn benimde 1 sene oldu kızımı kaybedeli 8-- aydır korunmuyorum ama daha hamile kalamadım.zaten kızımada 5 sene sonra kalmıştım.Rabbim inşallah bu sefer Rabbim hiç birimizi çok bekletmez hayırlısı ile.evlat kokusunu duymayı hepimize nasip etsin Allahım hayırlısı ile.
Âmin inşallah en kısa zamanda güzel haberler veririz birbirimize.

Benim kanamam 20 gün sürmüştü. 38. Günde normal adet kanaması başladı. Dr. A kontrole gittiğimde kist gördü bende de 2 tane. Senin kullandığın ilaçtan verdi.
Hem adetini düzenler, hem de kistin temizlenmesine yardımcı olur Demişti. 3 ay kullandım ben ilacı. İlaç bittikten sonra 4-5 gün içinde adet oluyorsun bu arada.
Çok geçmiş olsun.

Canım bizde bi abla vardı kırk iki yaşında okadar miyomu vardık i ikinci esiydi hamile kalmış tabi anlamadı sürekli kanaması oluyordu aşırı en son doktora gidioki üç aylk hamile ama onun üçüncü çocuğuydu bide rahatti çok ve doğUrdu ben canım bu ay adetin şimdi bitince bırakmayı düşünüyorum ama emin diiillimm işte bi yani m bırak dio dier yanık bırakma dio ama biri sonrada bırakSam ayni şeleri düşüncem artk hakkımda hayıtlisi inş güzel olur ya aminn çok istiyorum ama hayırlısı la kalıyim bidaha o hastaneden boş dönmek istemiörum sen nezaman bırakcaskin bide genetikde ne testleri yaptrdinn
canım evet kimisi büyük miyomlarla da doğurabiliyor bende çok zor bir hamilelik geçirdim ama erken doğum oldu tek sebep de miyom gibi görünüyor çünkü bebekte bişey çıkmadı doktor da bunlarla olursa tekrar aynısı olur dedi riski göze alamam herkesde bir olmuyor malesef ben denedim ve olmadı :(

Back
X