- 2 Temmuz 2015
- 274
- 258
- 23
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım selam. Senşnde adette kanaman coktu degil mi? Benım bu ikinci gunum iki gundur cok goruyorum. 2 saatte bir ped degiştiriyorum soylemesi ayıptır. Dr arasam mı yarınıda beklesem mi bilemedim. Ama agrım cok yok sukur ki.canım akıl vermek gibi olmasın ama aylara göre anneler grubu var ya sen hangi ayda doğum yapacaksan ona katıl forumda orada da konuş hamilelik takvimini ekle şöyle pozitif bir şekilde hamileliğine odaklan. İşe geldiysen demekki sağlıklısın allah güç kuvvet versin hadi bakalım olumsuz düşünme hiçbir şey olmayacak
Canım kesinlikle exclusive26 ya katılıyorum. Cok sukur sen bizim suan ki durumumuzu atlattın. Bebeginin yeri dolacak inşaallah. Artık hamile moduna gir olumlu dusun ki olumlu olsun. Evet belki hepimiz korkarak bir hamilelik geciricez ama bastırmamız lazım bu duyguyu. Bebeginde hisseder annesi ona da yazık onun ne sucu var oyle duaun haksızlık etme bebegine. Bol bol tesbih cek. Ya selam cek iyi geliyor. Allah kalbinr ferahlık versin. İnşaallah hepimizin once karnı sonra kucakları dolar.Slm kızlar dünden beri kuruyorum çok kötü ise geldim bide hiç gelmek istemedm
Canm hareketlerini hissetmeye baslaynca insan biraz daha rahatliyo ben iki haftadir falan biraz daha iyiym olumlu dusunebiliyorum testler falan hepsi guzel cikicak allahn izniyle ne kadar sansliyiz bak ilk denememiz de hamile kalabildik bu bile allahn hediyesi bize bunu veren guzel gunleri gormeyide nasip edicek artk guzel gunler baslicak emin ol.Slm kızlar dünden beri kuruyorum çok kötü ise geldim bide hiç gelmek istemedm
İnşallah cnm ben diğer hamileliğin de çok kustum saframda taş varmış o yuzdenmis aldirdim aslında şimdi bi kaç gundur iyiyim dün kötü oldum korkuyorum yine bisey olcak diye elim yüreğimde surekli dua okuyorum yarın ikili testini yaptrcm inşallah herşey iyi giderCanm hareketlerini hissetmeye baslaynca insan biraz daha rahatliyo ben iki haftadir falan biraz daha iyiym olumlu dusunebiliyorum testler falan hepsi guzel cikicak allahn izniyle ne kadar sansliyiz bak ilk denememiz de hamile kalabildik bu bile allahn hediyesi bize bunu veren guzel gunleri gormeyide nasip edicek artk guzel gunler baslicak emin ol.
Amin canım tesekkur ederim hepinizeCanım kesinlikle exclusive26 ya katılıyorum. Cok sukur sen bizim suan ki durumumuzu atlattın. Bebeginin yeri dolacak inşaallah. Artık hamile moduna gir olumlu dusun ki olumlu olsun. Evet belki hepimiz korkarak bir hamilelik geciricez ama bastırmamız lazım bu duyguyu. Bebeginde hisseder annesi ona da yazık onun ne sucu var oyle duaun haksızlık etme bebegine. Bol bol tesbih cek. Ya selam cek iyi geliyor. Allah kalbinr ferahlık versin. İnşaallah hepimizin once karnı sonra kucakları dolar.
Hiç bisey hesaplamak istemiyorum kızlar diğerinde hergunu tutuyordum şimdi sesiz sedasız olsun ben istiyorum bakalım inş TSK ederim hepinize yardımcı oluyosnzcanım akıl vermek gibi olmasın ama aylara göre anneler grubu var ya sen hangi ayda doğum yapacaksan ona katıl forumda orada da konuş hamilelik takvimini ekle şöyle pozitif bir şekilde hamileliğine odaklan. İşe geldiysen demekki sağlıklısın allah güç kuvvet versin hadi bakalım olumsuz düşünme hiçbir şey olmayacak
O testler bende de ayni oluyo canm stresi bi hafta once basliyo cok agir migren atagi geciriyorum test cikinca iyi seyler duyunca rahatliyorum ama bida ki muayene gelince yine ayni seyler oluyo. Artk normal diyorum cunku cok zor seyler yasadik kaybetme korkumuz cok yuksek basiyo sonuclarimiz guzel olaun da yasayalm bu stresi snra hepsini unuttursn allah bizeİnşallah cnm ben diğer hamileliğin de çok kustum saframda taş varmış o yuzdenmis aldirdim aslında şimdi bi kaç gundur iyiyim dün kötü oldum korkuyorum yine bisey olcak diye elim yüreğimde surekli dua okuyorum yarın ikili testini yaptrcm inşallah herşey iyi gider
istersen bir terapistle görüş canım. ben de bundan korkuyorumHiç bisey hesaplamak istemiyorum kızlar diğerinde hergunu tutuyordum şimdi sesiz sedasız olsun ben istiyorum bakalım inş TSK ederim hepinize yardımcı oluyosnz
Yok cnm ben terapist istemiyorum kendi kafamda bitirmek lazım ben kendini iyi tanıyorum zaten önceden de antidepresan kullaniyodium takıntılı biriyim ilaç kullanmadan geçmez benimki şuan kullanammammistersen bir terapistle görüş canım. ben de bundan korkuyorumhamile kaldığımda bu korkularımı nasıl aşacağımı bilmiyorum. bu yüzden gerek görürsem terapiye gitmeyi düşünüyorm. verebileceğim tek tavsiye bu.
İnşallah cnm ben diğer hamileliğin de çok kustum saframda taş varmış o yuzdenmis aldirdim aslında şimdi bi kaç gundur iyiyim dün kötü oldum korkuyorum yine bisey olcak diye elim yüreğimde surekli dua okuyorum yarın ikili testini yaptrcm inşallah herşey iyi gider
O testler bende de ayni oluyo canm stresi bi hafta once basliyo cok agir migren atagi geciriyorum test cikinca iyi seyler duyunca rahatliyorum ama bida ki muayene gelince yine ayni seyler oluyo. Artk normal diyorum cunku cok zor seyler yasadik kaybetme korkumuz cok yuksek basiyo sonuclarimiz guzel olaun da yasayalm bu stresi snra hepsini unuttursn allah bize
21 haftalik olduk canm kasim basi dogum allah kismet ederseKac haftalık oldu canım kısmetse dogumun hangı ay?
Saol cnm haklisin aslında evet bebeğine haksızlık etmiyecgim inş saglicakla kucağına alcam bu sefer inanıyorum allahım yardım edecekKorkmakta cok haklsın canım cok zor seyler yasadık. Istersen bu sayfaya gırme yazılanları okuma arada gır ben ıyıyım de cık:)) Bende sımdıden hamıle kalırsam ne yaparım dıye dusunmeye basladım senı cok ıyı analayabılıyorum.Sonu guzel bıtecek boyle dusun canım sen gerı sayıma basladın sanslısın bız her gunu hamıle kalabılmek ıcın gecırıyoruz sen de bebegıne kavusabılmek ıcın boyle dusun en guzel gunlerını gergın gecırme
21 haftalik olduk canm kasim basi dogum allah kismet ederse
Saol cnm haklisin aslında evet bebeğine haksızlık etmiyecgim inş saglicakla kucağına alcam bu sefer inanıyorum allahım yardım edecek
kusura bakma ama unutuyorum ben sen ne zaman kaybetmiştin bebeğini kaç ay sonra hamile kaldın ve sezaryan mıydı kaçıncı hafta doğum planladı dr un21 haftalik olduk canm kasim basi dogum allah kismet ederse
Yok canm ara sira kasiniyo ama hamilelikle alakasi yok onunda. Doktorum da uc ay snrasinda bi sorun olmaz dikislerde demistiNe guzel canım yarısı bıtmıs bıle.Dıkıslerde problem olmuyor dgılmı?
Canm 37 haftalik dogum yaptm 14 saat yasadi melek kizim bes ay korundum sezeryan olmustum.allahm bi kizimi aldi smdi hediyesi ikinci kizimi gonderdi insallah sagliklica kucagima almayi nasip eder bana ve hepimize.kusura bakma ama unutuyorum ben sen ne zaman kaybetmiştin bebeğini kaç ay sonra hamile kaldın ve sezaryan mıydı kaçıncı hafta doğum planladı dr un