- 13 Ocak 2012
- 743
- 296
- 73
amin cnmCanm 37 haftalik dogum yaptm 14 saat yasadi melek kizim bes ay korundum sezeryan olmustum.allahm bi kizimi aldi smdi hediyesi ikinci kizimi gonderdi insallah sagliklica kucagima almayi nasip eder bana ve hepimize.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin cnmCanm 37 haftalik dogum yaptm 14 saat yasadi melek kizim bes ay korundum sezeryan olmustum.allahm bi kizimi aldi smdi hediyesi ikinci kizimi gonderdi insallah sagliklica kucagima almayi nasip eder bana ve hepimize.
Canm 37 haftalik dogum yaptm 14 saat yasadi melek kizim bes ay korundum sezeryan olmustum.allahm bi kizimi aldi smdi hediyesi ikinci kizimi gonderdi insallah sagliklica kucagima almayi nasip eder bana ve hepimize.
Yok canm ara sira kasiniyo ama hamilelikle alakasi yok onunda. Doktorum da uc ay snrasinda bi sorun olmaz dikislerde demisti
yazılan herşeyi okuyorum ama yazamıyorum hepinize dua ediyorum rabbim bu acıları unuttursun kucaklarımızı sağlıklı uzun ömürlü evlatlarla doldursun benim sınavımda bide kardeşimin eşi hamile ortağımın eşi hamile benim hamile olduğumu duyunca heveslenip hamile kalmışlardı gelininkine alıştım ama bebek doğduğunda nasıl hissederim bilmiyorum gerçi çok ince düşünüyor heyecanlarını bile bana belli etmeden yaşamaya çalışıyorlar ama ortağın eşini az görmeme rağmen gözüme sokuyormuş gibi hissediyorum eli sürekli karnında falan eminim onunda öyle bi niyeti yoktur ama benim dengesizliğim öyle hissetmeme neden oluyor
Bende bes ay korundm canm ne zaman hazir hissedersen kendini. Dualarimda hepinizde varsiniz bizim yasadigimiz seyler ayni o yuzden basina gelmeyen bilemez en iyisi gorusmemek ole insanlarlaBenımde 3 ay bıttı ama beklmeyı dusunuyorum
kızlar gitttikçe dost kaybediyorum ben ya herkes samimiyetsiz geliyor..Bebeğimi kaybettiğimi bilen birkaç yakın arkadasım hiç aramadı bile arayanlar desen onlar da teselli yerine daha beter şeyler söylüyorlar bi tanesi diyorki ay bebekli hayat çok zor uyutmadı bütün gece ne diyim ne söyleyim şimdi bir başkası desen aynı zamanda hamileydik o normal zamanda doğum yaptı benim acımı bile bile bebeği ile reklam peşinde fotograf koyup duruyor ben mi yanlışım millet mi doğru.. Eşime göre ben yanlışım herkes benim gibi yanmak zorunda değilmiş herkes unutmuş bile falan filanBende bes ay korundm canm ne zaman hazir hissedersen kendini. Dualarimda hepinizde varsiniz bizim yasadigimiz seyler ayni o yuzden basina gelmeyen bilemez en iyisi gorusmemek ole insanlarla
Etrafnda ki insanlar belki teselli olmaya calisiyolardir ama bize ole gelmiyo iste belki biz fazla alinganiz. Dogumdan snra kayinvalidem basima gelip bak ne guzel rahat rahat yatiyosum cocuk olsaydi bole rahat yatamazdin dedi aklinca teselli ediyo beni ama ne kadar zarar verdiginin farkinda bile degl ben sessiz sakin biri deglm lafi cekinmem ama smdi bile bi konu acilsa sen yanlis anliyosum biz senin icin ugrastik diyolar acima bile saygi duyulmuyo yani o yuzden bosverdim tamam deyip geciyorum herkese.sende ole yap umursama sana zarari olan insanlarla gorusmekızlar gitttikçe dost kaybediyorum ben ya herkes samimiyetsiz geliyor..Bebeğimi kaybettiğimi bilen birkaç yakın arkadasım hiç aramadı bile arayanlar desen onlar da teselli yerine daha beter şeyler söylüyorlar bi tanesi diyorki ay bebekli hayat çok zor uyutmadı bütün gece ne diyim ne söyleyim şimdi bir başkası desen aynı zamanda hamileydik o normal zamanda doğum yaptı benim acımı bile bile bebeği ile reklam peşinde fotograf koyup duruyor ben mi yanlışım millet mi doğru.. Eşime göre ben yanlışım herkes benim gibi yanmak zorunda değilmiş herkes unutmuş bile falan filan
kızlar gitttikçe dost kaybediyorum ben ya herkes samimiyetsiz geliyor..Bebeğimi kaybettiğimi bilen birkaç yakın arkadasım hiç aramadı bile arayanlar desen onlar da teselli yerine daha beter şeyler söylüyorlar bi tanesi diyorki ay bebekli hayat çok zor uyutmadı bütün gece ne diyim ne söyleyim şimdi bir başkası desen aynı zamanda hamileydik o normal zamanda doğum yaptı benim acımı bile bile bebeği ile reklam peşinde fotograf koyup duruyor ben mi yanlışım millet mi doğru.. Eşime göre ben yanlışım herkes benim gibi yanmak zorunda değilmiş herkes unutmuş bile falan filan
Etrafnda ki insanlar belki teselli olmaya calisiyolardir ama bize ole gelmiyo iste belki biz fazla alinganiz. Dogumdan snra kayinvalidem basima gelip bak ne guzel rahat rahat yatiyosum cocuk olsaydi bole rahat yatamazdin dedi aklinca teselli ediyo beni ama ne kadar zarar verdiginin farkinda bile degl ben sessiz sakin biri deglm lafi cekinmem ama smdi bile bi konu acilsa sen yanlis anliyosum biz senin icin ugrastik diyolar acima bile saygi duyulmuyo yani o yuzden bosverdim tamam deyip geciyorum herkese.sende ole yap umursama sana zarari olan insanlarla gorusme
Ben gurbetteym ailem esimin ailesi hep biliyo ama komsulardan sadece iki arkadasm biliyo kmseye solemedm ben hemsireym ve hersey doktor kesiliyo basima nefret ediyorum burda ki insanlardan olumsuz knsmaya calisanlari dinlemek istemiyorum deyip susturdum kimsekalmadi etrafmda :) muayene oncesi cok stresli oluyorum ve cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan kotu bisey duymaktan kucagima almadan rahat yok zaten ama buna da sukur mutluyum bunlarn disinda :)Mıllet ıcın ne var kı nefes bıle almadı yuzunu gormdın yıne olur ay zaman ne cabuk gecıyor bu kadar oldumu vs klasık laflar artık duymuyorum bıle bır tane dostum dısında kendımı hıc kımseye acmıyorum.
Senın hamıle oldugunu cevren bılıyor mu? Bılenler varsa nasıl tepkı verdıler canım. Bırde ozel yaptıgın bırseyler varmı yeme ıcme iş vs. ? Duygusal bakımdan cok mu yogun gecıyor gunler. Mutlumusun yoksa her an korku mu var canım
Ben gurbetteym ailem esimin ailesi hep biliyo ama komsulardan sadece iki arkadasm biliyo kmseye solemedm ben hemsireym ve hersey doktor kesiliyo basima nefret ediyorum burda ki insanlardan olumsuz knsmaya calisanlari dinlemek istemiyorum deyip susturdum kimsekalmadi etrafmda :) muayene oncesi cok stresli oluyorum ve cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan kotu bisey duymaktan kucagima almadan rahat yok zaten ama buna da sukur mutluyum bunlarn disinda :)
Ya bide ben en rahat burda buluyorum kendimi cunku hepiniz anliyosunuz beni keske daha guzel ortamlarda dertlesseydik ama kaderin onune gecilmiyo. Ben rahatliyorum burda birbirimize ilac oluyoruz farkinda olmadan
Yaşadıklarımız, hissettiklerimiz o kadar aynı ki. Başıma gelenlerden sonra bir Sürü arkadaşımı çıkardım hayatımdan. Bana iyi gelmeyenlerle görüşmüyorum bunun yanında yaşadıklarımdan sonra hayatıma giren yeni insanlar da oldu. Size iyi gelen insanlarla görüşün onun dışında gerisi boş. Zaten çok Üzüldük, yıprandık birde gereksiz insanlar Yüzünden iyice kendimizi yıpratmaya gerek yok:)
Canm basin sag olsun rabbim gonlimu ferahlatsn cok zor ama birakmamaya calis kendiniBnde 30 haftalik bebgimi kaybettim kalbi durmus sebebi belli dgl 1 hazranda sezeryan oldm ilk hamileligimdi canm o kdr aciyoki icimdeki o kipirtilarni o kadr cok ozluyorumki 3-4 ay snra tekrar dsunuyrm doktr 1 sene bekle dedi ama bn 4 ay sonra korunmayi birakcm Rabbim hayrlisi ne zamnsa o zamn wersin ins
Başın sağolsun Allah sabır versin.Bnde 30 haftalik bebgimi kaybettim kalbi durmus sebebi belli dgl 1 hazranda sezeryan oldm ilk hamileligimdi canm o kdr aciyoki icimdeki o kipirtilarni o kadr cok ozluyorumki 3-4 ay snra tekrar dsunuyrm doktr 1 sene bekle dedi ama bn 4 ay sonra korunmayi birakcm Rabbim hayrlisi ne zamnsa o zamn wersin ins
Kızlar sorularımla bıktırdım ama son yasadıklarımdan sonra nneme danıssam dr dr gezdırıyor. Simdi ben dogumdan sonra ilk adetimi p.tesi oldum ama cok cok azdı. Dun ve bugun aksama kadar inanılmaz yogundu ayaga kalktıgım an hisedyordum geldigini sonrasında cok siddetli bel agrım oldu. Dogum oncesi sancısına cok benziyordu be uzanabildim be oturabildim hemen majezik aldim simdi kanamam inanilmaz azaldi nerdeyse yok kadar ilac mi etkiledi yoksa kisa surmesi normal mi? Sizlerin nasil olmustu