Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Inşallah guzel haberler alırsın. Ense kalinligi kac cikti?
Cnm Dr ultrasyondan baktı ense kalınlığı herşey buradan normal dedi inş testende bi sorun çıkmayacak dedi hayirlisiyla bugün kadir gecesi hepimizin kadir gecesi mübarek olsun çok dua edelim bugün bizim için fırsat arkadaşlar unutmayalım birbirmizede edelim hayırlı kandiller amin insallahh

Bnde sezeryanla ölü dpgum yaptm 1.5 ay oldu doktr 1 sene bekle diyo o yuzdn sordm ilk hamileligimdi

Bana 3 ay dedi ama 40 mın içinde adet gördüm 1 haftadır korunmuyorum.herşeyi Rabbime bıraktım hayırlısı ise nasip eder inş.benim 3.sezeryanım olacak 6 yaşında bi kızım var elhamdülillah.Rabbim inş hayırlısı ise tekrar nasip eder

Bana 3 ay dedi ama 40 mın içinde adet gördüm 1 haftadır korunmuyorum.herşeyi Rabbime bıraktım hayırlısı ise nasip eder inş.benim 3.sezeryanım olacak 6 yaşında bi kızım var elhamdülillah.Rabbim inş hayırlısı ise tekrar nasip eder
Ins Rabbim hepimizn yardmcsi olsn ins Canim bende 40 min icinde adet gordum ne avantajı varki kırkın içinde adet görmenin bnde cok istyrm sen bna teselli oldn 1 sene cok uzun geliyo senin doktorun kim acaba

Melisaveannesi Melisaveannesi canım dr dan geldim simdi. Miyom kuculmus ama sekli bozukmus hem icehem dısa buyuyor ameliyat diyemiyorum yasın genc cocugun yok daha ayrıca kesinlikle erken doguma bu sebep olmus diyemiyorum diyor. Prof yucel karaman a yonlendirdi. O da bir baksın sonrasındaki karar senin dedi. Bagıra bagıra aglamak istiyorum. Be yapacagımı bilmiyorum. Yapısık oldugu icin kazarken rahime zarar verebiliyor dedi. Ne yapıcam ben. Kafayı yemek uzereyım.

Dogdumu oldu cnm bebegin neden vefat etmişti sakıncası yoksa bende sezeryanda kaybettim çocuğumu başımız saolsun bundan sonrakilere bisey olmasin
canım malesef sebebi belli degii bu canmı cok yakıuyo karnmda kalbi durmustu o yuzdn acil sezeryana aldılar

Melisaveannesi Melisaveannesi canım dr dan geldim simdi. Miyom kuculmus ama sekli bozukmus hem icehem dısa buyuyor ameliyat diyemiyorum yasın genc cocugun yok daha ayrıca kesinlikle erken doguma bu sebep olmus diyemiyorum diyor. Prof yucel karaman a yonlendirdi. O da bir baksın sonrasındaki karar senin dedi. Bagıra bagıra aglamak istiyorum. Be yapacagımı bilmiyorum. Yapısık oldugu icin kazarken rahime zarar verebiliyor dedi. Ne yapıcam ben. Kafayı yemek uzereyım.
ah canım korkma hemen neden umutsuzluğa düşüyorsun prof a gidince o seni doğru yöne yönlendirir hiç korkma üzülme ..Hem küçülmüş de bak belki daha da küçülür . Bayramdan sonra git görün doktora.rahme tabiki zarar veriliyor ama zamanla iyileşiyor hiç iyileşmeyen bir yara ameliyat gördün mü? Sezeryan yeri nasıl iyileşiyor seninki küçücük onun yanında en son ihtimalle kapalı olur kurtulursun. rahim filmi isterler muhtemelen onda herşeyin yeri durumu bellli oluyor miyomun cinsi kesin olarak ultrasonla belli olmuyormuş ..Belki de olmazsın takip ederler doktorun dedikleriyle yanlış yönlenme bence kim bilir ben gitsem bana ne derdi ki

Slm

Eklentiler

• FB_IMG_1436778142418.webp
    FB_IMG_1436778142418.webp
    65,4 KB · Görüntüleme: 46
Herkese slm hepimizin kadir gecesi mübarek olsun inss Rabbim yüzümüzü güldürsun önce gobislerimiz sonra kollarımız bebekler imizle dolsun inş amin Rabbim katından sapasaglam uzun ömürlü bebek göndeesin hayırlı olsun eşleri mizle büyütmek nasip olsun aminnn banada lütfen dua edin cokk ihtiyacım var Rabbim yardımcımız olsun hamile arkadaşlar dua edin banada yeni bebeğe ihtiyacım var

Kizlar siz hamileken hiç doktorlar Doppler bakiyomuyduu bide biliomsnn z bayram gelio eşimin arabalarına gitmek zorundayız ve ordaki kız sekiz aylık hamile napcami bilmiyorum hiç gitmek istemiörum herkesin bakışları onun bebeğinin hareketler i bazen aklımdan neler gecio olum gibi diorum ölsemde gitmesem Allahım korusun tabikide ölmek istemiörum ama bolee zorr çok zorr Rabbim yardim etsin

Kizlar siz hamileken hiç doktorlar Doppler bakiyomuyduu bide biliomsnn z bayram gelio eşimin arabalarına gitmek zorundayız ve ordaki kız sekiz aylık hamile napcami bilmiyorum hiç gitmek istemiörum herkesin bakışları onun bebeğinin hareketler i bazen aklımdan neler gecio olum gibi diorum ölsemde gitmesem Allahım korusun tabikide ölmek istemiörum ama bolee zorr çok zorr Rabbim yardim etsin
Canm ya o duygu cocuklarimiza kavusana kadar gecmicek heralde benmde samimk arkadasm vardi beraber hamileydik dogimdan snra hic gorusmedm bildigin baglantiyi kopardm cunku gorusursem yine basa donmekten korkuyorum. Eger imkanin varsa kendini kotu hissettigin ortamlara girme bu konuda insanlar anlayisli olurlar belki.

Canım benimde ole kardeşim gibi gördüğüm arkadaşım la aynı anda hamile dik hep konusuydu k birlikte bizim onla kendi doğum tarihlerimide yakındı dioduk çocuklarda aynı olcak ama kısmet işte o doğUrdu ben arayamadm gidemedim arkadaşım eşinden daha çok anlıyorum anlayış gsterdi konuşmuyorum onla hiç bende senn gibi o çocuğunu uyutunca arioo

Bide sen hamile sin dimi nolursun banada dua et yine dipleedeyim Rabbim katından en hayırlısı ni göndeesin banada en güzelini sağlıklı uzun ömürlü şunu bugün hem kadir gecesi hem sen hamile sin hemde cigerlrimz yani o Rabbim yardim etsin

Back
X