- 2 Temmuz 2015
- 274
- 258
- 23
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canm adetn basladigi ilk gun saymaya baslainsallah adetin ilk gununu sayarak mi 12,gun oluyor
amin insallah canim
33. Hafta plasenta dekolmanı neden bulunamadı bi anlık tansiyonun yükselmiş olabilir dedi drlarAynn canim hakkımızda hayirlisila versin de en önemlisi o bunu neden kaybettin pekii
insallah canim benimde hastaligim bitsin bende basliyacam insallahAynn ya her hafta okuyalım birimiz e liste faln yapbabiliosak yapalım gönderelim başlayalım herkese ama ben adet oluyorum şimdi biter bitmez okurum isme gönderelim Rabbim yardımcımız olsunnn
Evet Coraspin e adet olunca başladım içmeye devam ediyorum ne zaman kesecegini söylemedi doktor heralde gebelik boyunca devam edicem.İciosun dimi hergün coraspirini kaçıncı gün baktrcaksin betaa
insallh canim rabbim gonlune gore versin sana hayirli bi salih evlat bende senin gibiyim tatile geldim memlekete komsumuzun bebgi olmus 1,5 aylik her agladiginda bebek kendimi biyerlere dalmis bi sekilde buluyorum cok zor ama atlaticaz bizlerin de en kisa zamanda rabbim gonlumuzdekini biliyor hayirlisyla nasip etsin insallah
Bence Dünya'nın en büyük Acısını yaşadık. Inşallah bundan sonra herşey güzel olacak. Benim de her an aklımda. Biran oldun O'nu düşünmeden edemiyorum. Bazen tebessümle bazen Ağlayarak anıyorum meleğimi.
Bende corasprin kullanıyorum kan pıhtılaşması yok her ihtimale karşı Dr kullan dedi
Ayy hadi bakalım hayırlısı inşallah vardır bebek :)) yoksa da üzülme sakin tamam mı Hakkımızda hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin bebekleri mız. Sonuç çıkınca hemen yaz olur mu çok merak ederim. Sana çoook dua etmiştim biliyor musun inşallah kabul olmuştur canım. .Esigul6061 Canım ben gercekten gecen seneyı yasıyorum galıba yıne en son hazıranda adet olmustum sonra olmadım kıst vardı.Bugun doktora gıttım sol tarafta ufak bırsey gordum kıst gıbı dedı ama kanda bebek varmı dıye baktı aksam cıkacak hayırlısı olsun
Canım senin
Canım senin kaç ay olmuştu benim 20 Nisan normalde 6 ay Ekim'de dolacak ama ben Eylül'de korunmayı bırakmayı düşünüyorum 4.5- 5 ay geçmiş olacak bi sorun olmaz dimi
Bende 20 nisanda dogum yapmıstım. Ne zordu Yarabbi. Ama benimki normal dogumdu. Dr korunmayı bırakabilirsin psikolojik olarakta hazırsan dedi. Ama miyom kafamı karıstırıyor. Hem oncesinde idrar ve kan testi felende yaptırmak istiyorum. İdrarımda enfeksiyon var sanırım. Yanma basladı birkac gundur. Oyle Rabbim aratmadan tez vakitte saglıklı sıhhatli bebeklerimizin yerini doldursun. Allahım kimsenin karnınıda elinide bos bırakmasın.Canım senin
Canım senin kaç ay olmuştu benim 20 Nisan normalde 6 ay Ekim'de dolacak ama ben Eylül'de korunmayı bırakmayı düşünüyorum 4.5- 5 ay geçmiş olacak bi sorun olmaz dimi
bende bazen dusunuyorum acaba kullansammi diye dr gittigim zaman danisicam ben hamile iken sirtustu duz bi sekilde yattigimda kalbim cok hizli atmaya basliyordu hemen kalkiyordum korkudan acaba coraspirin icmem mi gerwkiyodu diye düşünüyorum acaba yaniliyomuyumBende corasprin kullanıyorum kan pıhtılaşması yok her ihtimale karşı Dr kullan dedi
hayirlisi olsun insallah bebistir o ufak sey bizede haber ver canimEsigul6061 Canım ben gercekten gecen seneyı yasıyorum galıba yıne en son hazıranda adet olmustum sonra olmadım kıst vardı.Bugun doktora gıttım sol tarafta ufak bırsey gordum kıst gıbı dedı ama kanda bebek varmı dıye baktı aksam cıkacak hayırlısı olsun
insallah canim rabbim tez zamanda sevindirsin bende biri hamile dediklerinde hem nefesim daraliyor hemde mutlu oluyorum icimde garip bir his olusuyor korku gibide nasil hassas oluruz biz bilemiyorumİnşallah canım çok ıstıyorum hayırlısını ıstıyorum artık kız erkek farketmez yeterkı cennet kokusunu ıcıme cekeyım
Bende merak ettim cnm sonuç çıkınca yaz muhakkak bu arada korunmuyormuydun senEsigul6061 Canım ben gercekten gecen seneyı yasıyorum galıba yıne en son hazıranda adet olmustum sonra olmadım kıst vardı.Bugun doktora gıttım sol tarafta ufak bırsey gordum kıst gıbı dedı ama kanda bebek varmı dıye baktı aksam cıkacak hayırlısı olsun
Ayy hadi bakalım hayırlısı inşallah vardır bebek :)) yoksa da üzülme sakin tamam mı Hakkımızda hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin bebekleri mız. Sonuç çıkınca hemen yaz olur mu çok merak ederim. Sana çoook dua etmiştim biliyor musun inşallah kabul olmuştur canım. .
Bende bir stres lityum ki sorma. Bir heyecan korku nasıl desem hemen kalırım inşallah kafam karmakarışık ya.
Bende merak ettim cnm sonuç çıkınca yaz muhakkak bu arada korunmuyormuydun sen