Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

insallah canim rabbim tez zamanda sevindirsin bende biri hamile dediklerinde hem nefesim daraliyor hemde mutlu oluyorum icimde garip bir his olusuyor korku gibide nasil hassas oluruz biz bilemiyorum

Ben burdakı arkadaslarımın hemen hamıle kalmasını ıstıyorum canım cunku hepınız benım gıbı turlu turlu acılar yasadınız ama artık mutlu olma zamanı bebeklerımız bızı beklıyor kızlar onlar ıcın çabucak toparlanma zamanı

bende bazen dusunuyorum acaba kullansammi diye dr gittigim zaman danisicam ben hamile iken sirtustu duz bi sekilde yattigimda kalbim cok hizli atmaya basliyordu hemen kalkiyordum korkudan acaba coraspirin icmem mi gerwkiyodu diye düşünüyorum acaba yaniliyomuyum

Son haftalarda sırt ustu yatmak sakıncalı canım aklında bulunsun Hatta mümkünse hp sol tarafımıza yatmamız gerekıyor Bende son haftalar sıkıntılı gectıgı ıcın karısık yatıyordum.Benımde hamılelığımde hep kalbım hızlı atıyordu hızlı nefes alıyordum bıraz hareket etsem nefes nefese kalıyordum.Ben sımdı 3 gundur 100 lük bebe aspırını kullanmaya basladım bırde folıkasıt

Bende 20 nisanda dogum yapmıstım. Ne zordu Yarabbi. Ama benimki normal dogumdu. Dr korunmayı bırakabilirsin psikolojik olarakta hazırsan dedi. Ama miyom kafamı karıstırıyor. Hem oncesinde idrar ve kan testi felende yaptırmak istiyorum. İdrarımda enfeksiyon var sanırım. Yanma basladı birkac gundur. Oyle Rabbim aratmadan tez vakitte saglıklı sıhhatli bebeklerimizin yerini doldursun. Allahım kimsenin karnınıda elinide bos bırakmasın.

Amın canım.Bence mıyom problemını çözüp korunmayı bırak ve testlerınıde yaptır canım hem kafan rahat olur

Korunuyorum ama klasık yontem gerı cekılme:)) 0,22 cıktı canım hala adet olmadım 8 gun gecıktı.Bıraz var dıye heveslenmıstım hayırlısı olsun
Aynen cnm hayırlısı olsun Rabbim bizim için doğru zamanı en yakın zaman olarak hayırlı kılsın gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı etsin

Son haftalarda sırt ustu yatmak sakıncalı canım aklında bulunsun Hatta mümkünse hp sol tarafımıza yatmamız gerekıyor Bende son haftalar sıkıntılı gectıgı ıcın karısık yatıyordum.Benımde hamılelığımde hep kalbım hızlı atıyordu hızlı nefes alıyordum bıraz hareket etsem nefes nefese kalıyordum.Ben sımdı 3 gundur 100 lük bebe aspırını kullanmaya basladım bırde folıkasıt
Cnm sende kan pıhtılaşması yoktu ki Dr mu dedi sana bebe aspirini iç diye benim Dr düşüğe neden olur demişti aklında olsun

Cnm sende kan pıhtılaşması yoktu ki Dr mu dedi sana bebe aspirini iç diye benim Dr düşüğe neden olur demişti aklında olsun

Evet doktor dedı canım bende duymustum ılk 3 ay dusuge neden olur dıye kanı sulandırıyormus su an hamıle degılım gebelık zehırlenmesını onluyormus benımde tam bılgım yok sana doktor tam ne dedı

Kizlar aspirin koraspirin ecopirin hepsi aynı kan sulandirmak için sadece coraspirin bağırsaktan aspirin de midede sanırım atılıyor sadece firma farkı mideye zararı olmasın die koraspirin veriolar üstündeki kaplamadan dolayii

Canım benım Allah razı olsun senden. Sen ve bebek ısteyen herkese butun hamıleler hep dualarımda canım.Sonuç 0,22 cıktı yok yanı heveslenmıstım bıraz ama uzulmedım cunku daha 4 ay bıle bıtmedı eylulde adet olup korunmayı bırakmak ıstıyorum. Dıger testlerımıde yaptırdım haftaya Dogan Bey e gıderım artık.Tansıyonun nasıl bu arada. benım 12 8 ve ustu cıkıyor arada dusuyor.
Benım ıçımde senın ıcın umut var ınsallah 1 - 2 aya kadar hamıle kalacaksın ve ıcımden kız gecıyor :))
Amin canim Alla senden de razi olsun. Üzülme tabi biraz daha toparlanirsin gerçekten ben iyi ki beklemisim diyorum dıkislerim falan daha iyi bende öyle. Tansiyon num normal 12 / 8 heyecan ve stres te çıkıyor dün doğan bey tansiyonu nu ölcelim dedi bende hastanede yüksek çıkar heyecanlaniyirum dedim o zaman olcmeyelim dedi :))
Ay inşallah canım benim inşallah hislerin doğru çıkar beraber kalalim bakarsın buluşuruz beraber vakit geciririz hamile hamile :)

Amin canim Alla senden de razi olsun. Üzülme tabi biraz daha toparlanirsin gerçekten ben iyi ki beklemisim diyorum dıkislerim falan daha iyi bende öyle. Tansiyon num normal 12 / 8 heyecan ve stres te çıkıyor dün doğan bey tansiyonu nu ölcelim dedi bende hastanede yüksek çıkar heyecanlaniyirum dedim o zaman olcmeyelim dedi :))
Ay inşallah canım benim inşallah hislerin doğru çıkar beraber kalalim bakarsın buluşuruz beraber vakit geciririz hamile hamile :)

İnşallah canım o gunlerıde goruruz bırlıkte sımarıklık yapıp kaçamak yaparız :)) Benımde heyecan ve stres yapınca çıkıyor bunun çaresını bulmak lazım bırde yoruluncada bıraz yukselıyor çok dıkkatlı olmamız lazım

Evet doktor dedı canım bende duymustum ılk 3 ay dusuge neden olur dıye kanı sulandırıyormus su an hamıle degılım gebelık zehırlenmesını onluyormus benımde tam bılgım yok sana doktor tam ne dedı
Dekolmanı engellemek için aspirin falan kullanılıyormuş bi dahakinde kullanalım mı diye sorduk hayır dedi onun kesinlikle iyi bişey olduğunun kanıtı yok sende sorunda yok ilk çocuğun sağlıklı demişti Dr

Dekolmanı engellemek için aspirin falan kullanılıyormuş bi dahakinde kullanalım mı diye sorduk hayır dedi onun kesinlikle iyi bişey olduğunun kanıtı yok sende sorunda yok ilk çocuğun sağlıklı demişti Dr

Evet yokmus ama yurt dısında kesın olmamakla bırlıkte tedavıde kullanılıyormus.Aslında dekolmanı tetıklıyormus dıyede okumustum.Herkes bırsey soyluyor anlamadım

Ben burdakı arkadaslarımın hemen hamıle kalmasını ıstıyorum canım cunku hepınız benım gıbı turlu turlu acılar yasadınız ama artık mutlu olma zamanı bebeklerımız bızı beklıyor kızlar onlar ıcın çabucak toparlanma zamanı
aynen canim korkularima ragmen istiyorum sizlerden destek ve moral aliyorum ben bebgimi kaybedeli ilk adetim oldum daha cok var bana

Back
X