- 12 Aralık 2014
- 463
- 258
- 123
- 36
Canım benim hersey bir buçuk yıl içinde oldu bitti sevinç üzüntü arka arkaya yaşadım bu sürede. Ilk hamileligim de 7 haftalik düşük yaptım bir ay sonra tekrar hamile kaldım o da 5 aylikken birden agrilarim arttı doktora zor yetistik o da doğum başlamış belki dikis atarlar burda gerekli malzeme yok dedi başka hastaneye yonkerdirdi sonra hemen diğer hastaneye gittik tam beni başka odaya alacaklardi doğum sancılarını durdurmak için ilaç vereceklerdi ayaga kalktım su kesesi aniden patladı aglamaktan helak oldum ben son ana kadar bebegime bişey olmayacak diye düşündüm sonra doğum yaptım bebeğim canlı doğdu bana gostermediler dayanamazsin hiç bakma daha küçük olduğu için ölür dediler doğumdan sonra kürtaj odasında özel bir şeffaf torbanin içinde gördüm onu hiç unutamiyorum sonrasında da 6 ay geçti hamile olduğumu öğrendim ondada doktorlar rahim ağzına dikis attılar 15. Haftada hersey çok güzel çok normal gidiyordu dikis ten 1 hafta sonra sancı başladı direk beni doguma aldılar oğlumu da öylece kaybetmiş oldum 4 ay oldu tekrar hamile kalsam yine aynı şeyleri yasarmiyim diye korkudan sevinebilecegimi sanmiyorum bile. Iste benim yasadikkarimda bunlar hala içim yanıyor ağlarım 25 yaşındayım ama su birbuçuk yıl içinde yaşadığım bu olaylardan dolayı kendimi daha yaşlı hissediyorum çöktüm resmen etrafimda herkesin çocuğu var artık üzülüyorum bende.Cnm eğer senin için sorun olmayacaksa sen ne zaman ve neden kaybettin meleğini biz burda anlattıkça rahatlıyoruz