Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Rabbim hepimizin yardimcisi olsu bende ramazan bayraminda 38. Haftadaydim gulerdim bir de bayram gunu gelirmis cifte bayram olur derdim bayramdan sonraya kalinca kurvan bayraminda el opmelere gidecegiz dedim. Bayramda evden cikamamistim butun ailem toplanip onlar beni gormeye gelmislerdi. Teyzemler dayimlar kuzenlerim ne kalabaliktikm butun akeabalarim daha dogmadan oyle sevmislerdi ki oglumu her kes bi seyler aldi bi seyler ordu ;( ne kismetli yavrum var diyodum. Ama bu dunyada kusmeti yokmus
Hepimizinde acısı çok taze bilmem ne zaman geçer bu günler ben bazen çok yoruldugumu hissediyorum hicbirsey yapmak istemiyorum aksama kadar boş boş oturuyorum sonrada bu halimden sıkılıp bişeyler yapmak istiyorum ama hiç elim kolum kalkmıyor. Geçenlerde is görüşmesine gittim bi sonuç çıkmadı sonra devam etmedim is aramaya ama işe girmek çok iyi gelir diye düşünüyorum

An itibari ile benim kırmızı lar geldi hemde iki gün erken oldu son hamileligimde de öyle olmuştu iki gün erken geldi ertesi ay hamile olduğumu öğrendim onami yorsam bu durumu acaba:KK58:
canım benimde öyle olmuştu normalde günlerim gecikir ama hamilelikten önceki ay 2 gün önce gelmişti :)

Hepimizinde acısı çok taze bilmem ne zaman geçer bu günler ben bazen çok yoruldugumu hissediyorum hicbirsey yapmak istemiyorum aksama kadar boş boş oturuyorum sonrada bu halimden sıkılıp bişeyler yapmak istiyorum ama hiç elim kolum kalkmıyor. Geçenlerde is görüşmesine gittim bi sonuç çıkmadı sonra devam etmedim is aramaya ama işe girmek çok iyi gelir diye düşünüyorum

Ben tüm planlari bebegime göre yapmistim izne ayrilcaktim onu büyütcektim ama nasip olmadi 1 eylülde ise baslicam bilmiyorum iyi gelir mi ama sanmiyorum kafamiz biraz dagilsa da yine aklimizin bi kösesinde hep bebeklerimiz var :( evden cikmiyorum biseyler dikiyorum örüyorum sobra aglamaya basliyorum bide gurbetteyim ben yalnizim hep evde cok zor Rabbim yardimcimiz olsun canim

evet canım çalışmak iyi gelir bencede işe girmeye bak.. Senin hikayeni okudum da acaba rahim yetmezliği mi var arkadaşım o giibi geldi ama ağrıyla geldi diıyosun rahim filmi çektirdin mi bir problem bulundu mu ? üzmek istemem ama tedbir almak şart biliyorsun bundan sonrası için

Ben tüm planlari bebegime göre yapmistim izne ayrilcaktim onu büyütcektim ama nasip olmadi 1 eylülde ise baslicam bilmiyorum iyi gelir mi ama sanmiyorum kafamiz biraz dagilsa da yine aklimizin bi kösesinde hep bebeklerimiz var :KK43: evden cikmiyorum biseyler dikiyorum örüyorum sobra aglamaya basliyorum bide gurbetteyim ben yalnizim hep evde cok zor Rabbim yardimcimiz olsun canim
Aynen bende öyle benim kardeşlerim hep ayrı şehirlerde bende çok yalnızım tek başına çok sıkıldım ya

evet canım çalışmak iyi gelir bencede işe girmeye bak.. Senin hikayeni okudum da acaba rahim yetmezliği mi var arkadaşım o giibi geldi ama ağrıyla geldi diıyosun rahim filmi çektirdin mi bir problem bulundu mu ? üzmek istemem ama tedbir almak şart biliyorsun bundan sonrası için
Canım zaten yazmıştım son hamileligimde dikiş atıldı yine olmadı rahim filmi çekildi çok normal hiç bisorun yok

Ben tüm planlari bebegime göre yapmistim izne ayrilcaktim onu büyütcektim ama nasip olmadi 1 eylülde ise baslicam bilmiyorum iyi gelir mi ama sanmiyorum kafamiz biraz dagilsa da yine aklimizin bi kösesinde hep bebeklerimiz var :KK43: evden cikmiyorum biseyler dikiyorum örüyorum sobra aglamaya basliyorum bide gurbetteyim ben yalnizim hep evde cok zor Rabbim yardimcimiz olsun canim
aynen canım bende 1 eylülde başlıcam ama sonra bir haftaya kadar falan ameliyat olcam yine okula geç başlıcam seneyi de erken kapattım doğum yüzünden nerdeyse 6 ay ara vermiş olcam toplamda, düşünüyorum da işe gitsem daha çabuk toparlardım kesin bende gurbetteyim ama bu sene son seneye yokuz inşallah..

Canım zaten yazmıştım son hamileligimde dikiş atıldı yine olmadı rahim filmi çekildi çok normal hiç bisorun yok
hmm anladım canım o halde bundan sonrası için iyi bir doktor bulman şart gerisi allahın nasibi iyi olur inşallah sen moralini yüksek tut güzel olacak herşey allahın izniyle

aynen canım bende 1 eylülde başlıcam ama sonra bir haftaya kadar falan ameliyat olcam yine okula geç başlıcam seneyi de erken kapattım doğum yüzünden nerdeyse 6 ay ara vermiş olcam toplamda, düşünüyorum da işe gitsem daha çabuk toparlardım kesin bende gurbetteyim ama bu sene son seneye yokuz inşallah..

Ben gecen yıl iki ay gittim sonra hep raporluydum unutmamisimdir insallah ögretmenligi :) İnsallah ameliyatin iyi gecsin sen kendini topla da ise de baslarsin Allahin izniyle

Benim 27 eylulde bitiyor raporum. Ozel bir yurta mudurluk yapiyordum 6 yil ayni is yrrinde calistim. Rapordan sonra ayrilmayi dusunuyodum patronum canim cicim sen benim her seyimsin derdi. Yillarca dost bildim kendi is yerim gibi calistim. Bebegim vefat ettiktan 2 gub sonra yurdu devretmis alan kisininde yegni nudurluk yapicakmis. Daha bi hafta okmadan benim acim tazeyken benden istifa dilekcesi istediler :( oyle sinirliykim onlara bu gunumde ne aceleniz var bekleyin raporum bitsin dedim. Sonra ankadim ki o animda butun haklarim gitsin diye istifa istiyolar hem issiz kalicam hem ussizlik maasi akamiycam hem raporum yanicak hem de 6 yillik emegim kidem ihbar tazminatimi odemiycekler. Istifa etmiyorum ben rapor bitimi calismak istiyorum dedim. Calisamiyorsam cikisimi verin haklarimi verin dedim simdilik sesleri yok ama bu durumda birde boyleleriyle ugrasiyorum

Benim 27 eylulde bitiyor raporum. Ozel bir yurta mudurluk yapiyordum 6 yil ayni is yrrinde calistim. Rapordan sonra ayrilmayi dusunuyodum patronum canim cicim sen benim her seyimsin derdi. Yillarca dost bildim kendi is yerim gibi calistim. Bebegim vefat ettiktan 2 gub sonra yurdu devretmis alan kisininde yegni nudurluk yapicakmis. Daha bi hafta okmadan benim acim tazeyken benden istifa dilekcesi istediler :KK43: oyle sinirliykim onlara bu gunumde ne aceleniz var bekleyin raporum bitsin dedim. Sonra ankadim ki o animda butun haklarim gitsin diye istifa istiyolar hem issiz kalicam hem ussizlik maasi akamiycam hem raporum yanicak hem de 6 yillik emegim kidem ihbar tazminatimi odemiycekler. Istifa etmiyorum ben rapor bitimi calismak istiyorum dedim. Calisamiyorsam cikisimi verin haklarimi verin dedim simdilik sesleri yok ama bu durumda birde boyleleriyle ugrasiyorum
Sakinn istifa etme cnm seni tuzağa dusurcekler bütün hakların yanar çok istiyorlarsa kendileri cikarsn hiç kaygı yapma hele sen raporluyken çıkarmış olmaları kendi başlarını derde sokar bende memurdum mahkeme sureclerini çok iyi biliyorum cnm iyi bi avukata git herşeyi anlatr sana

Sakinn istifa etme cnm seni tuzağa dusurcekler bütün hakların yanar çok istiyorlarsa kendileri cikarsn hiç kaygı yapma hele sen raporluyken çıkarmış olmaları kendi başlarını derde sokar bende memurdum mahkeme sureclerini çok iyi biliyorum cnm iyi bi avukata git herşeyi anlatr sana
Zaten istifa etmeye niyetim yok benim calismaya ihtiyacim var eger ortada is yoksa o zaman cikisimi yapmalari lazim. Ben oyle iyi niyetliyim ki yasanilanlara ragmen yine onlari uyardim. Raporluyken cikis yaparsaniz ceza alirsiniz dedim. 28 i gunu isime gidip masama oturcam eger beni cikaricaklarsa cikisimi yapsinkar yok sen cik ihtiyacimiz yok ferlerse gidip noterden is yerine ihtar cekicegim.

Sagol canim iyiyimmmm.bu aydan sonra dusunuyorum ama nasip.sen nasilsinnn bikacngundur giremedim.varmi guzel haberi olan

Iyiyim canim sagol. Bugün doktora gittim korunmayi birakabilirsin dedi. Kendimi cok iyi hissettim moralim duzeldi. Ama bir iki ay daha korunmayi düşünüyorum. Çünkü tansiyon problemim var ya hem 2. Sezeryanim. Aslında ne zaman hayirli vakitse o zaman olsun diye dua ediyorum canim

Canim birde doktorum 4. Sezeryana sıcak bakiyor sorun olmaz dedi. Geçen 4. Sezeryani yaptım dedi
Canim kac ay gecti aradan ben haziranin 5inde sezeryan oldum eylül gibi dusunsem bebek planini erkenmi olur dr gayet iyisin dusunebilirsin dedi ama korkuyorum da cok kararsizim

Canim kac ay gecti aradan ben haziranin 5inde sezeryan oldum eylül gibi dusunsem bebek planini erkenmi olur dr gayet iyisin dusunebilirsin dedi ama korkuyorum da cok kararsizim

5 nisanda sezeryan oldum canim. Doktorlarda biliyor hu psikolojiyle zor bhamile kalırız. Rahim kalinligi ve dikisbyerine bakti korunmayi birak dedi

Back
X