- 17 Temmuz 2015
- 75
- 90
- 88
- 42
Melisaveannesi cok sagol..isyan etmek istemiyorum ama ben bebegimi cok bekledim,2.tup bebek tedavisiyle kavusmustum..endometriozis hastasiyim,yani halk arasinda cikolata kisti diye bilinen kistlerim vardi..8 ay bebegimiz olmadi,doktorlar hemen tup bebek yapmamizi soyledi cunku artik hastaligin son evresindeydim,beklemek istemedim ve tedaviye basladik.birinci denemede kimyasal gebelik oldu kanamayla dustu,ikincide oldu basardik derken,38.haftada kaybettik.acimin tarifi imkansiz.normal dogum oldu evet ama ben oyle hemen hamile kalamiyorumki..2 tane doktora birden gidiyordum,hic mi gormediler kordon dolandigini bi turlu anlayamiyorum.anlik bisey dedi doktor..olaydan 4 gun once iki doktorada kontrol olmustum,hersey yolunda dediler..bunca emegimemi yanayim,gecen 37 haftayami,giden ogluma mi..icim kan agliyor,dayanamiyorum..
Canım benim seni bizden daha iyi kimse anlayamaz.ben canlı doğum yaptım.18 gün dokunmadan gözlerini açık bile göremeden camın arkasından baktım durdum.inan çok zor.herkesinki kendine zor.bizi ayakta tutacak tek şey inanç.Rabbim meleklerimizi kendine yaratmış.onlar bizim en hayırlı evlatlarımız olarak kalacak.şimdi sen etrafta anneler görüp imreniyosun ya,sonsuzlukta ebediyen onlar sana imrenecek.hiç eziyeti olmayan meleklerimz sonsuz dünyada kucağımızda olacak.herkesin çocuğu kendi yaşında olurken biz bebek sevme mutluluğunu yasıycaz.sabret canım sabret.bi kere saplıklı bi şekilde hamile kalmışsın.Tabbim o meleğinin yüzü sıyu hürmetine ikinciyi daha kolay verir.sen böle inan.