Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

zelal41 zelal41 gecmisten okuduklarim hep aklimda kaldi,yeni okuduklarimi hic hatirlayamiyorum valla herkese sordum durdum nedendi diye..insallah aramiza yenileri katilmaz..bizde birgun yeni bebeklerimizi konusuruz insallah

Aglayarak okudum basindan beri herkesi..ve cogu kiside cok bekleyemeden tekrar hamile kalip saglikla kucaklarina aldilar bebeklerini masallah.kendime seviniyo gibi sevinmistim okudukca.

Canım Allah sağlıcakla kucaginiza almayi nasip etsin yavrunu zu size sizde yavrunu za bagislasin. Senaryo mi olmuştur kaç ay sonra korunmayi bıraktın 1 sene diyor ya doktorlar o kadar bekledim mi
yok cnm ben 5 ay bekledim yeterli dedi dr..kendini iyi hissediyodsn yap dedi bende hamile kalmanın bana daha iiyi gelecegini düşündüm böyle sürekli düşünerek yasanmıyo bian önce bebegimi kucagıma almak istiyorum allahın izniyle inşallah

eda_insaat eda_insaat ayy canim tekrar kizinin olmasina cok sevindim,bu sefer sag saglim kavusun insallah.masallah yarilamissin rabbim tamamina erdirsin..evet yaa benimde oyle her seyi kaldi baktikca icim yaniyor.insallah benimde oglum olur tekrar ve esyalari ona nasip olur.psikologum kullanma onlari dedi ama ben kiyamadim atmaya yada vermeye.maddi manevi birsuru emek var hepsinde.sadece odasini iade etmisler ben hastaneden gelmeden.bakmaya dayanamazdim :KK43: canim yaa uzmek istemiyorum ama cok merak ettigim bisey var yanlis anlama,yeni bebegini keybettigin bebegin sanmiyosun degilmi karnindayken? Sanki ben hamile olsam oyle hissederim saniyorum,yeni bebegime haksizlik olur uzulurum diyorum
cnm bazen olmuyo değil ..ne yalan söyleyeyim o zannediyorum sanki hiç gitmemiş gibi sonra kızımdan özür diliyorum diyorum oda kardeşin ama ..ben kızım gitti diye hiç düşünmüyorum iki kızım var hep ben hep öyle biliyorum kimse umursamasada benim için öyle eşyalarını kimseye veremem bitanesini bile inş bu kızım giycek ablasının eşyalarını erkekde aolsa vermezdim saklardım ölene kadar zaten dr ilk basta erkek dedi ben dr çıktım bir sürü agladım sanki yeni gitmiş gibi kızım beni bıraktı gitti diye ..çok üzülmüştüm sonra dedi kız ...çok şükür inş sağ salim alırım kucagıma..cümlemiz tüm isteyenler su güzel cuma gününde allahım dualarımızı kabul etsin inşalllah..

senden çok dua bekliyoruz lütfen canım.hem evlat acısı yaşamış o yüreğinle hemde bebek beklerken şu hamile halinle lütfen dua bekliyoruz.unutma bizleri...
cnm hep aklımdasınz emin olun isimlernizi bazılarını aklımda tutuyorum hep dua ederken forumdaki b enim gibi canı yanan evlat isteyen tüm annenelere banada tekrar anne olmayı tatır yarabbım diyorum hersey onda bitiyo kızlar ...allahım isterse verir bütün dualarımız şstegimiz ondan kimse yardım edemez bana ..bizlere ne prof..ne dr..isterse dünyanın en iyi dr olsun eger allahım istemezse hiç bişekilde olmaz ben tek bunu ilioyrum bunu anladım..her eyin hayırlısı olsu hakkımıza hayırlıysa anne olmak olalım ...inşallah..

senin hamileliğin nasıl geçiyor canım bir sıkıntın yoktur inşallah çalışıyor musun hala
evet cnm çalışıyorum ne yazıkki...allahım kocalarımıza cok versin çalışmıyayım en azından ben artık çalışmak istemiyorum evde oturup çocugumu büyütmek istiyorum iş umrumda değil......şimdilik hamilelik iyi gidiyo sıkıntı yok gibi bakalım umarım hersey yolunda gider hayırlsıından kucagıma alırım bebişi hepmiz tabiki inşallah..

evet cnm çalışıyorum ne yazıkki...allahım kocalarımıza cok versin çalışmıyayım en azından ben artık çalışmak istemiyorum evde oturup çocugumu büyütmek istiyorum iş umrumda değil......şimdilik hamilelik iyi gidiyo sıkıntı yok gibi bakalım umarım hersey yolunda gider hayırlsıından kucagıma alırım bebişi hepmiz tabiki inşallah..
çok sevindim canım amin allahım korusun seni ve yavrunu :) sağlığın iyi olsun da çalışınca da vakit çabuk geçer kafan dağılır herşey gönlüne göre olsun inşallah :))

Canım bi prof bi de uzmanla konuştum.ikisi de 3 aydan sonra korunma dediler.3 ay sonra olunca da ilk bebeğimle aynı doğum ayuna denk gelicek.bilmiyorm o yüzden
Canim benim haklisin ayni zamana gelmesini istemiyorsan 3 ay degilde 4 ay bekle,tabi soylemesi kolay ama napalim.yapcak baska bisey yokki.bana da 3 ay sonra dedi,benimde ayni oluyo cok uzuluyorum.ama zaten ben hemen hamile kalirmiyim onuda bilmiyorum,Allahtan hayirlisi.dayanamazsan 3 ay sonra basla gitsin,bebegimin kardesi gelcek diye dusun.kendimizi ferahlatmaliyiz,bizimkiler yeniya hala kendimize gelemedik yasayamiyorum ben boyle kalbim parcalaniyor :(

cnm bazen olmuyo değil ..ne yalan söyleyeyim o zannediyorum sanki hiç gitmemiş gibi sonra kızımdan özür diliyorum diyorum oda kardeşin ama ..ben kızım gitti diye hiç düşünmüyorum iki kızım var hep ben hep öyle biliyorum kimse umursamasada benim için öyle eşyalarını kimseye veremem bitanesini bile inş bu kızım giycek ablasının eşyalarını erkekde aolsa vermezdim saklardım ölene kadar zaten dr ilk basta erkek dedi ben dr çıktım bir sürü agladım sanki yeni gitmiş gibi kızım beni bıraktı gitti diye ..çok üzülmüştüm sonra dedi kız ...çok şükür inş sağ salim alırım kucagıma..cümlemiz tüm isteyenler su güzel cuma gününde allahım dualarımızı kabul etsin inşalllah..
Allah kalbine gore vermis canim benim..ne diyim vallahi diyecek bisey bulamiyorumki,benim acim cok taze hala kendime gelemedim cok ozluyorum oglumu:KK61:
Hayatimiza devam edebilmek icin yeni bebekleri onlarin yerine koymadan yeniden sevinmeliyiz tabi basarabilirsek.dogup kucagina alinca acin diner belki canim benim.rabbim sagliklica kucagina almayi nasip etsin insallah

Allah kalbine gore vermis canim benim..ne diyim vallahi diyecek bisey bulamiyorumki,benim acim cok taze hala kendime gelemedim cok ozluyorum oglumu:KK61:
Hayatimiza devam edebilmek icin yeni bebekleri onlarin yerine koymadan yeniden sevinmeliyiz tabi basarabilirsek.dogup kucagina alinca acin diner belki canim benim.rabbim sagliklica kucagina almayi nasip etsin insallah
amin cnm inşallah hepmize.....

kızlar hayırlı cumalarımız olsun inşallah yazamadım bayadır kendimi kış hazırlıklarıyla oyalıyorum dün kapı çaldı komşum gelmiş çekine çekine. benden bir ay sonra falan doğum yapcaktı sanırım. tabi ben bebek hamile falan görmek istemediğimden ilgilenmiyodum kimseyle eve bi kapandım neyse konuşup dertleşmek istemiş meğer o da 36. haftada ölü doğum yapmış ve benim haberim bile olmamış çok üzüldüm :KK43: tabi ben bi benim başıma geldi herkes kuzusunu seviyo bi benim kucağım boş sanıyorum taa ki düne kadar :KK43: aramıza yeni bi anne katılmasın diye dua ettikçe maalesef her gün bi annenin daha ciğeri yanıyo

kızlar hayırlı cumalarımız olsun inşallah yazamadım bayadır kendimi kış hazırlıklarıyla oyalıyorum dün kapı çaldı komşum gelmiş çekine çekine. benden bir ay sonra falan doğum yapcaktı sanırım. tabi ben bebek hamile falan görmek istemediğimden ilgilenmiyodum kimseyle eve bi kapandım neyse konuşup dertleşmek istemiş meğer o da 36. haftada ölü doğum yapmış ve benim haberim bile olmamış çok üzüldüm :KK43: tabi ben bi benim başıma geldi herkes kuzusunu seviyo bi benim kucağım boş sanıyorum taa ki düne kadar :KK43: aramıza yeni bi anne katılmasın diye dua ettikçe maalesef her gün bi annenin daha ciğeri yanıyo
canım inanır mısın sanki bu sene çok düşük oldu herkes öyle diyor ya nedendir bilmiyorum ya da bize öyle denk geliyor kime desem bu sene şunun da bebeği öldü diyorlar :( hayırlı cumalar sana da canım

canım inanır mısın sanki bu sene çok düşük oldu herkes öyle diyor ya nedendir bilmiyorum ya da bize öyle denk geliyor kime desem bu sene şunun da bebeği öldü diyorlar :KK43: hayırlı cumalar sana da canım

öyle canım yaa hep kötü haber içim kararıyo valla :( benim tayin merkeze de gelmedi canım bugün açıklandı ilçeye gidip gelcem yine ona da moralim bozuldu :(

öyle canım yaa hep kötü haber içim kararıyo valla :KK43: benim tayin merkeze de gelmedi canım bugün açıklandı ilçeye gidip gelcem yine ona da moralim bozuldu :KK43:
aa eş durumundan mı istedin canım ? hayırlısı olsun bunda da vardır bir hayır ortam değişikliği yol bakımından iyi olur da belki ordakiler eski okulundaki gibi değillerdir boşver şubatta gidersin..Bende seneye istanbul a gideceğim kim bilir hangi köşeye fırlatcaklar beni :) şu anda heralde 30 yıl çalışsam olamayacağım kadar merkezdeyim :)

aa eş durumundan mı istedin canım ? hayırlısı olsun bunda da vardır bir hayır ortam değişikliği yol bakımından iyi olur da belki ordakiler eski okulundaki gibi değillerdir boşver şubatta gidersin..Bende seneye istanbul a gideceğim kim bilir hangi köşeye fırlatcaklar beni :) şu anda heralde 30 yıl çalışsam olamayacağım kadar merkezdeyim :)

hayırlısı tabi çok uzak bi ilçe değil de ne de olsa yol yoruyor insanı neyse evimizde sağlığımız huzurumuz olsun da razıyım artık zahmetsiz rahmet olmuyo :)

Back
X