Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Kızlar ben bugün kendimi çok kötü hissediyorum bebegimi kaybedeli beş ay oldu bu ay çok umutlanmistim adetime 11 gün var ve benim Karnım ağrıyor sanki adet olacakmisim gibi çok Üzgünüm yaa kızlar bana bişey deyin ne olur gitgide iyi olacağım yerde daha kötü olmaya başladım bu kadar çok istememe ragmen olmaması çok çok üzüyor beni dayanamiyorum artık herkes evladını seviyor benim kucağım bomboş kaldı. Bugün kafam dagilsin diye ise gireyim dedim görüşmeye gittim adam diyo ki bu kadar yıllik evlisinde daha çocuğun yokmu dedi ne diyeceğimi bilemedim

Kızlar ben bugün kendimi çok kötü hissediyorum bebegimi kaybedeli beş ay oldu bu ay çok umutlanmistim adetime 11 gün var ve benim Karnım ağrıyor sanki adet olacakmisim gibi çok Üzgünüm yaa kızlar bana bişey deyin ne olur gitgide iyi olacağım yerde daha kötü olmaya başladım bu kadar çok istememe ragmen olmaması çok çok üzüyor beni dayanamiyorum artık herkes evladını seviyor benim kucağım bomboş kaldı. Bugün kafam dagilsin diye ise gireyim dedim görüşmeye gittim adam diyo ki bu kadar yıllik evlisinde daha çocuğun yokmu dedi ne diyeceğimi bilemedim

canım ya kim ne derse desin üzülme biz güçlü kadınlarız yoksa bu kadar olayın altından kalkamazdık ..Sen stres yaptıkça kafaya taktıkça bebeğin gelmesi gecikir akışına bırak eğer çalışmayı düşünüyorsan işe girmeye bak kafan dağılır ..Belki de hamilesinidr adetle belirtileri aynı oluyor zaten hiç belli olmaz şimdiden kendini yiyip bitirme rabbim yardımcın olsun

Cnm stres yapma muhakkak bebeklerimizi hayırlısı ile kucağımıza alcağımız günlerde gelecek ama 5 ay erken bi sürec degil mi cnm doktorun kalabilirsin dedi mi

Amin amin amin allah razi olsn valla hep dualarimdasiniz allah nasip ederse doguma girerken de dua edicem hepiniz icin.canm ben 5 ay korundum bu ayin 17 sinde kizimi kaybedeli bir yil olcak :KK43:

Allah kabul etsin canim dualarimizi canim hamilesin uzme kendini bebegin de uzulmesin lutfen...Allahim sabir versin acini hafifletsin.canim besinci aydami hamile kaldin dikislerde bir skntı olmadi degilmi karnin buyudukce?cok korkuym dikislerden benmde acil kilo vermem lazim ne kadar zayflarsam o kdr iyi olur saglik acisindan

Canim basin saolsun cok uzuldum bebegini kaybettigine belki simdi hamilesindir cnm stres yapma ne kadar stres yaparsan o kadar sure uzar demesi kolay yapmasi zor cnm biliyorum ama oyalanicak biseyler bul evde kafana takma bu ay olmazsa dger ay olur sagliklisi omurlusu gelsin cnm insallah

Allah kabul etsin canim dualarimizi canim hamilesin uzme kendini bebegin de uzulmesin lutfen...Allahim sabir versin acini hafifletsin.canim besinci aydami hamile kaldin dikislerde bir skntı olmadi degilmi karnin buyudukce?cok korkuym dikislerden benmde acil kilo vermem lazim ne kadar zayflarsam o kdr iyi olur saglik acisindan
Yok canm cok sukur bi sorun yasamadm hareketleri baslaynca dikislern oldugu yerler biraz daha hassas oluyo ama bi skntim yok

Kizlar bursada yada izmir de bildiginiz iyi bir kadin dogum uzmani ve yuksek riskli gebeliklere bakan doktorlar varmi perinatoloji?

Melek anneleri tekrardan hamilelik icin doktor ne kadar sure verdi size bende sezeryan oldum bana sekiz ay verdi korkuyorum ama zamanla belki daha iyi olurum.Doktorum bana kan pihtilasma testi yapicakmis nasil yapiliyr kac gunde ckiyr sonuclar?ve gebelik zehirlenmesi yasayan oldumu daha sonra saglikli hamilelik gecirip bebeginizi kucaginza alabldinizmi?

Canım öncelikle başın sağolsun. Rabbim meleğinle cennette kavustursun bundan sonra ömürlüsünden evlatlar versin. Ben bi prof a gittim kontrole yaşım 24 ve 6 ay dedi. Yaşı 30 üstü olanlara daha da kısa bi süre söyleyebiliyolar. Tabi sen de bedenen ve ruhen yeni bi hamilelige hazir olmalisin.

Yok canm cok sukur bi sorun yasamadm hareketleri baslaynca dikislern oldugu yerler biraz daha hassas oluyo ama bi skntim yok

Cok sukur canim ne guzel insallah bizimde bir sorun cikmaz ic dikisler 6 ayda iyilesiyor dyrlr o kdr korunsak yetmezmi acaba sekiz ay bana cok uzun geliyor dusununce gerci korkuyorumda cok karisik dusuncelerim

Canım öncelikle başın sağolsun. Rabbim meleğinle cennette kavustursun bundan sonra ömürlüsünden evlatlar versin. Ben bi prof a gittim kontrole yaşım 24 ve 6 ay dedi. Yaşı 30 üstü olanlara daha da kısa bi süre söyleyebiliyolar. Tabi sen de bedenen ve ruhen yeni bi hamilelige hazir olmalisin.

Amin canim insallah hepimizin kavustursun senin yasadklarini bilmiyorum canim ama seninde basin saolsun Allahim hepimize uzun omurlusunu sagliklisini nasip etsin.Ben de 26 yasindayim cnm bana 8 ay dedi tekrar gdnce sorucam belki bende hazir hissedersem 6 ayda brakirim korunmayi hayirli zamanda sagliklisi omurlusu gelsin minik bebeklerimin ins bir daha hicbirmz bu aciyi yasamayiz Allahim korusun aslinda cok korkuyorum bir o kdr da cok istiyorum yavrumun olmasini hic yasayamadm bu duyguyu kim bilir ne kadar gzeldir kendi yavrunu sevebilmek koklayabilmek:KK61:

Amin canm benim amin seninde basin saolsun cok zor gercekten cok buyuk aci yasamissin bebegine kavusmana bu kadar az kalmisken kaybetmssn eminim cok daha zordur..sanirim bir gun kala bebeklerimizi kaybetmisiz acimiz cok cok yeni Allahm hepimize sabir guc versin..Bebegimi kaybttgmde sadece benm basima geldigini dusunmstm ama burayu blp okuyunca cok aci gercekten ne kdr cok melek annesi var dedim Allahm ins bir daha hcbrimize kmseye yasatmasn evlt acisini Doktorum bebegimi gormemi istemedi daha kotu olurum dye ama ailem grms simsiyah sclari varmis ben oglumu gremedm ya cok merk edyrm onu cok seviyorum ozluyorum geri gelmesini cok istiyorum.bebegimin olmasini deli gibi istiyorum ama cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan
Canım ya bole bi drumda şöleneck söz yokk inan bana acısı geçmio oo benim alti ay olduu acı yüreğinde kocaman ama sen alisiosunn sanirimm bide benim sana tek tavsiyem bence Allaha yonel o seni rahatlatacak namaz kıl dua ett inan sadece Allah rahatlatıo bu arada ben bursadayim yalçın Gürel var ona gitcemm Bike z gittim sezeryan dan sonra hamile kalır kalmaz iğne aspirin başlıca zz ben elimden geleni yaparım gerisi Allahım in bileği ama ben inanıyorum hersey güzel olcak

Canım ya bole bi drumda şöleneck söz yokk inan bana acısı geçmio oo benim alti ay olduu acı yüreğinde kocaman ama sen alisiosunn sanirimm bide benim sana tek tavsiyem bence Allaha yonel o seni rahatlatacak namaz kıl dua ett inan sadece Allah rahatlatıo bu arada ben bursadayim yalçın Gürel var ona gitcemm Bike z gittim sezeryan dan sonra hamile kalır kalmaz iğne aspirin başlıca zz ben elimden geleni yaparım gerisi Allahım in bileği ama ben inanıyorum hersey güzel olcak

Evet canim o aci hic gecmiyor gecmiycekte ölene kadar devam edicek eminim.. bebegimin geri gelmesini cok isterdim onu cok ozluyorum yuzunu hic gormeme ragmen ultrasondki o halleri aklima geldikce icim cok tuhaf oluyor ama isyan etmekten cok korkuyorum dua ediyorm cnm herzmn Allaha yoneliyorum yoksa coktan kafayi yerdim bunu yasiyorsam bir sebebi var diyorum..hergun hergun agliyrm dayanamyck gbi oluyrm bebegm ins benim halimi grdukce uzulmuyrdr bebegmn odasi simdi bombos benm kollarim bombos karnimda degil smdi yuregimde tasiyorum bebegimi guzel oglumu Aras imi

Canim doktor tavsiyesi icin tesekkurler birde yalcin kimyayi sylediler o nasil iyimidir benim simdi tahlillerimi yapicaklarda gebelik zehirlenmesi yasadim bana bir zarari hala devam edyrmu dye bde aspirin tedavisi olckmsm oyle demisti doktor hepsine sormak istyrm

Evet canim o aci hic gecmiyor gecmiycekte ölene kadar devam edicek eminim.. bebegimin geri gelmesini cok isterdim onu cok ozluyorum yuzunu hic gormeme ragmen ultrasondki o halleri aklima geldikce icim cok tuhaf oluyor ama isyan etmekten cok korkuyorum dua ediyorm cnm herzmn Allaha yoneliyorum yoksa coktan kafayi yerdim bunu yasiyorsam bir sebebi var diyorum..hergun hergun agliyrm dayanamyck gbi oluyrm bebegm ins benim halimi grdukce uzulmuyrdr bebegmn odasi simdi bombos benm kollarim bombos karnimda degil smdi yuregimde tasiyorum bebegimi guzel oglumu Aras imi
Biliorum canim cok arastrdim bende en iyi profoser bursada ben saglikciyim bu arada fakat ona gitmek istemedim benimle cok ilgilencek birisi istedimmm

Biliorum canim cok arastrdim bende en iyi profoser bursada ben saglikciyim bu arada fakat ona gitmek istemedim benimle cok ilgilencek birisi istedimmm
Aslinda cok kararsiz kaldim kime gitsem napsam diee ama en son buna karr verdim Rabbim yardimcimiz olsunn sanada yapcaari tek sey kleksan ve aspitin ben acaba gurkan mumcuyami gitsem ddim ama esimde bunu istedi

Back
X