Benimde hiç bir sebep bulunamadı. 36+4 de sancıyla gittim hastaneye bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim

acil sezeryana alındım belki geç kalmamışızdır diye. Maalesef geri gelmesi bebeğim. Aynı dr a devam ediyorum ben canım. Dr la alakalı kafamızda en ufak bi şüphe kalmadı ve bu durumdan sonra ekstra ilgileniyor bizimle. Şu an 3 haftada bir kontrole gidiyorum. Yakında 2 ve 1 haftada bire düşecek. Clexan 0,6 kullanıyorum kan sulandırıcı önlem amaçlı. Yapılan testlerde hafif derece pıhtılaşma problemim çıktı. Coraspin alıyorum birde.
Doğumdan sonra 5. Ayda yapışan kontrollerde tekrar hamile kalabilirsiniz kendini hazır hissediyorsan dedi. Ben o Zaman aynı Zaman'da terapiye gidiyordum. Terapistimiz bana bence hazır değilsin tekrar aynı şeyleri yaşamaya dedi. Kim hazır olabilir ki Böyle bir şeye tekrardan. Terapiyi bıraktım. Denemelere başladım ve çok şükür hamileyim. Bebeğini kaybettiğim yıldönümünde hamile olmam o günlerin daha kolay geçmesini sağladı.
Kısaca artık tutunacak iki dalım var kızlar. Biri eşim ikincisi bebeğim. Tabiki de çok korkuyorum her kontrole gittiğimde elim ayağım boşalıyor ama Allah'a sığındım. Hepimiz için hayırlısını versin Hakkı'mızda.
Umarım yazdıklarım size de unut olur yol gösterir. En hayırlı Zaman'da hepimizin kucaklarımın sağlıklı bebeklerle dolmasını dilerim.