- 18 Mayıs 2015
- 554
- 883
- 53
- 40

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
B BlackandBlackGulcin-84 N nihangenc
Merhaba kızlar. İstanbulda mısınız bilmiyorum ama eğer öyleyse gittiğiniz hastane ve doktor isimlerini yazabilir misiniz. Buradan veya özelden. Ben de emin değilim bu doktor-hastane değiştirme işinden.
Benim bir doktorum yok cnm. Bebeğimi kaybettikten sonra bi kere zeynepkamile gittim o kadar. Şimdilik doktorsuzumB BlackandBlackGulcin-84 N nihangenc
Merhaba kızlar. İstanbulda mısınız bilmiyorum ama eğer öyleyse gittiğiniz hastane ve doktor isimlerini yazabilir misiniz. Buradan veya özelden. Ben de emin değilim bu doktor-hastane değiştirme işinden.
Yasemin genetik testini nerde yaptırdın ve diğer testleri. Ben zeynepkamilde istedim gerek yok dedi bana doktorBen araştırıyorum hala. Hatta forumda konu da açtım bununla ilgili. Gülen tıp merkezinde Bülent Kars diye bir doktor varmış. Aynı zamanda Perinatologmuş. İnternetten yorumlarını okudum, herkes çok memnun. Daha gitmedim bu doktora. Kan pıhtılaşması ve genetik testlerimin sonuçları çıkınca randevu alacağım bu doktorda. Şu an ilk doktorum Hilal Karahan'a gidiyorum. Sultanbeyli Özel Saygı Hastanesinde. Doktorumdan yana bir problemim yok ama hastaneyi beğenmiyorum, çok ilgisizler... Bir de Medet Yılmaz'a gittim ben. Gayet deneyimli bir doktor ama bana fazla rahatmış gibi geldi. Bana rahat değil pimpirikli bir doktor lazım. Güvenemedim bu sebeple. Bebeğimi kaybetmeseydim bu doktorla çalışabilirdim belki ama şuan bana güven vermedi... Hilal Karahan'ı tavsiye ederim ama doktor olarak. O da çok pimpirikli bir doktor ama zamanı kısıtlı, fazla ilgilenemiyor...
Amın Can'ım çok teşekkür ederim. Allahım isteyen herkese çok aratmadan nasip etsin inşallah. Acıbadem Hulusi Göktuğ Gürer e gidiyorum. Çok memnunum. 21. Haftada detaylı ultrason için Turgay Şener'e randevu aldım. Başımdan geçenleri onunla da konuşup duruma göre gerek olursa son aylarda ikisiyle devam edebilirimGulcin-84 canım Allah sağlıcakla aldırsın kucağına yavrunu Rabbim nazarlardan sakınsın.Canım ESkişehirde hangi dr gidiyorsun vede tavsiye ediyor musun.Benim 1 yıl geçti ve dr arayışındayım
![]()
Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine gittim canım. Mehmet Cüneyt Uğuzbalaban'dan randevu bulabilmiştim. Sağ olsun doktor hiç ikiletmedi. Zaten yaptırmam gereken test isimlerini kendi doktorum bir kağıda yazmıştı. Oradaki tüm testler için onay verdi. Ben de çok şaşırdım, ayak diretir diye düşünüyordum ama çok iyi bi doktor çıktı. Zaten çok yumuşak yüzlüydü. Allah razı olsun ondan.Yasemin genetik testini nerde yaptırdın ve diğer testleri. Ben zeynepkamilde istedim gerek yok dedi bana doktor
Turgay şener çok iyi doktor diyorlar görmedim eskişehirli çok iyi biliyorum turgay senere ocakta hamile kalmak için kontrole gidicem. Doktor tamam derse çalışmalara baslayabilirim. Biraz bekle derse bekliycez isde bende su an doktorsuzum profesörler çok iyi ilgileniyor bakacaz duruma...Amın Can'ım çok teşekkür ederim. Allahım isteyen herkese çok aratmadan nasip etsin inşallah. Acıbadem Hulusi Göktuğ Gürer e gidiyorum. Çok memnunum. 21. Haftada detaylı ultrason için Turgay Şener'e randevu aldım. Başımdan geçenleri onunla da konuşup duruma göre gerek olursa son aylarda ikisiyle devam edebilirim
Yaaa bileciktemisinn :)) bende bilecikteyim çünkü:)Ben İstanbul'da değilim canım. Bilecikteyim. Eskişehir'de dr um. Bilecik Eskişehir arası 40 dk.
Bende 30 ağustosta kaybettim bebeğimi. Nişan mayis gibi çalışmalara başlamaya düşünüyorum fakat ocakta kontrole gidicem inşallah bakalimBen de 31 yasindayim yasim daha genc olsa belki bu kadar endiselenmezdim. 29 agustosta dogum yaptım sezeryan ile ama doktor benle ilgili değil de bebeğin gelişimi için beklemem doğru olur dedi. Yani hemen hamile kalan illa olmuştur onların bebekleri sıkıntılı mi oldu bilmiyorum ki
Canım iyiyim cok sagol okula basladim ondan sonra da günler cabuk gectı bende memnunum bu durumdan ameliyat sonrası bayagi düzeldim sıkıntım kalmadı ama hamılelıkten cok korkuyorum yarıyıl tatilinde doktora muayene olcam testlerimi yaptırcam bir sorun cıkmazsa martta korunmayı bırakacağım. Sen nasilsin masallah büyümüş bebişimiz cinsiyet belli mi ahh bende o günleri görecek miyim bilmiyorum bugün bir velim hocam siz de cocugunuzun bugünlerini görün dedı inşallah diyorum ama cok düşünceliyim iyi seyler yasamak istiyorum artık çenem düştü yine :))) öpüyorum cokMelisaveannesi canım Nasıl oldun. Neler yapıyorsun. Ne zamandır aklımdasın yazmak yeni nasip oldu.
Bende 30 ağustosta kaybettim bebeğimi. Nişan mayis gibi çalışmalara başlamaya düşünüyorum fakat ocakta kontrole gidicem inşallah bakalim
Bende 30 ağustosta kaybettim bebeğimi. Nişan mayis gibi çalışmalara başlamaya düşünüyorum fakat ocakta kontrole gidicem inşallah bakalim
Burada Bilecik'ten biriyle karşılaşacağımı hiç ummazdım:) dünya küçük. Ben merkezdeyim canım sen neresindensin?Yaaa bileciktemisinn :)) bende bilecikteyim çünkü:)
Şaka maka büyüdük:) %90 kız dedi dr. Sağlıkla gelsin inşallah.Canım iyiyim cok sagol okula basladim ondan sonra da günler cabuk gectı bende memnunum bu durumdan ameliyat sonrası bayagi düzeldim sıkıntım kalmadı ama hamılelıkten cok korkuyorum yarıyıl tatilinde doktora muayene olcam testlerimi yaptırcam bir sorun cıkmazsa martta korunmayı bırakacağım. Sen nasilsin masallah büyümüş bebişimiz cinsiyet belli mi ahh bende o günleri görecek miyim bilmiyorum bugün bir velim hocam siz de cocugunuzun bugünlerini görün dedı inşallah diyorum ama cok düşünceliyim iyi seyler yasamak istiyorum artık çenem düştü yine :))) öpüyorum cokGulcin-84
canım ben de farklı doktorlara gittim 6 ay 1 yıl 2 yıl diyolar ama herşey nasip aslında ama tedbir bizden takdir Allahtan derler ya bu tereddütümüz o yüzden. bu kez tedbirimizi alalım vücudumuzu hazırlayalım güçlü olalım ki sağlıklı bebeklerimiz olsunBugun doktora gittim bana da arasi 1 yil olsun 9 ay kalmis ne var ki dedi. Vitamin depolarinin dolması gerek yoksa bebek vitamin alamaz senden dedi.
Cok sevındım canım masallah fıstıga hadi bakalım tamamına erdirsin allah darısı basima sen dogum yaparken bende yenı hamiş olurum belki moral verdin bana da cok sagol tekrardan öpüyorum ikinizi deŞaka maka büyüdük:) %90 kız dedi dr. Sağlıkla gelsin inşallah.
Sende bu günleri göreceksin tabi canım. Allah'a şükür ameliyatını da oldun. Bundab sonra daha güzel günlerimiz olacak inşallah.
Hamileliğim zor geçer bebeğimi hep strese sokarım korkudan diyordum ama allahım o kadar büyük ve o kadar dayanma gücü veriyor ki. Öyle böyle derken geçiyor günler. İnşallah hepimiz için kucağımıza almak da nasip olur:) bende öptüm![]()
Canım bülent kars a giden pek cok tanıdığım var sorunlu hamılelerdi veya hamıle kalmaya calısanlardı bu adam sorunu bulup cözüyormus paylaşmak istedim bencede ona git hatta randevu almak bile zor cok hastası varBen araştırıyorum hala. Hatta forumda konu da açtım bununla ilgili. Gülen tıp merkezinde Bülent Kars diye bir doktor varmış. Aynı zamanda Perinatologmuş. İnternetten yorumlarını okudum, herkes çok memnun. Daha gitmedim bu doktora. Kan pıhtılaşması ve genetik testlerimin sonuçları çıkınca randevu alacağım bu doktorda. Şu an ilk doktorum Hilal Karahan'a gidiyorum. Sultanbeyli Özel Saygı Hastanesinde. Doktorumdan yana bir problemim yok ama hastaneyi beğenmiyorum, çok ilgisizler... Bir de Medet Yılmaz'a gittim ben. Gayet deneyimli bir doktor ama bana fazla rahatmış gibi geldi. Bana rahat değil pimpirikli bir doktor lazım. Güvenemedim bu sebeple. Bebeğimi kaybetmeseydim bu doktorla çalışabilirdim belki ama şuan bana güven vermedi... Hilal Karahan'ı tavsiye ederim ama doktor olarak. O da çok pimpirikli bir doktor ama zamanı kısıtlı, fazla ilgilenemiyor...
Canım bülent kars a giden pek cok tanıdığım var sorunlu hamılelerdi veya hamıle kalmaya calısanlardı bu adam sorunu bulup cözüyormus paylaşmak istedim bencede ona git hatta randevu almak bile zor cok hastası var
Kızlar hamile olunca acılarimz azalmıştır hatta korku tekrar kaybetme korkusu oluyor ancak doğurup kucagimiza alırsak öyle geçer gibi bir nebze olsun hafifler diyorum inşallah saglicakla kucağıma alırım cumlemiz alır inşallah 32 haftama girdim inşallah az kaldı allahım yavrumu bana bagislasin. Ultrasyon fotosunu verdi Dr okadar guzelki kızım masalllah ona kavuşmak istiyorum hayirlsyla iinsallah[/QUOTE
Inşallah cnm ınşallah kavusacaksin