Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Hayırlısıyla doğur inşallah canım. Böyle bi günde hamile olman iyi olmuştur moral olmuştur en azından canım. Mezarlığada gitme son günlerinde zaten. Dediğin gibi inşallah doğacak yavrunla gidersiniz . Mezarlık çok üzüyo insanı yıpratıyor gerçekten. Sen istanbuldmısın cnm. İstanbuldaysan doktor soracağım da
Hayır cnm gazianttepdeyim inşallah iyi olur

Benim kuzum gideli 26 gun oldu ;(

Oğlummm, ciğer parem, canımın canı, nefesim...
Bugün tam 3 ay oldu. Tam 3 ay oldu Rabbim seni benden alalı. Annen hala bıraktığın gibi... Sensiz doğan güne, sensiz gelen gecelere alışmaya çalışıyor. Çok özlüyorum Oğlum seni, çoook. İçime sığmıyor bu özlem, nefes alamıyorum, canım çok yanıyor. Bedenim ateşler içinde cayır cayır yanıyor. Bazen bir damla su değiyor bedenime, ama aklıma düşünce yine daha da harlı bir ateşte yanıyor bedenim. Bu yangın ne zaman dinecek Oğlum? Ne zaman yağmurlar yağacak üzerime, ne zaman güneş doğacak ömrüme? Seninle birlikte mevsimler de gitti, seninle birlikte hayallerim de gitti, seninle birlikte umutlarım da gitti... Gitmeseydin Oğlum, bırakmasaydın beni... Atmasaydın anneni ateşlere... Kalmasaydı hayallerimiz yarım, olmaz mıydı??

Oğlummm, ciğer parem, canımın canı, nefesim...
Bugün tam 3 ay oldu. Tam 3 ay oldu Rabbim seni benden alalı. Annen hala bıraktığın gibi... Sensiz doğan güne, sensiz gelen gecelere alışmaya çalışıyor. Çok özlüyorum Oğlum seni, çoook. İçime sığmıyor bu özlem, nefes alamıyorum, canım çok yanıyor. Bedenim ateşler içinde cayır cayır yanıyor. Bazen bir damla su değiyor bedenime, ama aklıma düşünce yine daha da harlı bir ateşte yanıyor bedenim. Bu yangın ne zaman dinecek Oğlum? Ne zaman yağmurlar yağacak üzerime, ne zaman güneş doğacak ömrüme? Seninle birlikte mevsimler de gitti, seninle birlikte hayallerim de gitti, seninle birlikte umutlarım da gitti... Gitmeseydin Oğlum, bırakmasaydın beni... Atmasaydın anneni ateşlere... Kalmasaydı hayallerimiz yarım, olmaz mıydı??

Evet insan özlüyor hem de çok. Ama bizim meleklerimiz şimdi hep baharı yaşıyor hep mutlular onların orada kötülük yok hastalık yok kış yok soğuk yok. Annesi o baharı yaşarken sen niye kışı yaşıyorsun o mutlu ne mutlu bize

Evet insan özlüyor hem de çok. Ama bizim meleklerimiz şimdi hep baharı yaşıyor hep mutlular onların orada kötülük yok hastalık yok kış yok soğuk yok. Annesi o baharı yaşarken sen niye kışı yaşıyorsun o mutlu ne mutlu bize

Gerçekten öyle mi acaba? Gerçekten mutlu mu acaba Oğlum? Annesini aramıyor mu? Annesini özlemiyor mu? İyi mi gerçekten... İnsanın gözü görmeyince, kalbine söz geçiremiyor bazen... Böyle deli sorular dolanıyor aklımda... :(

Gerçekten öyle mi acaba? Gerçekten mutlu mu acaba Oğlum? Annesini aramıyor mu? Annesini özlemiyor mu? İyi mi gerçekten... İnsanın gözü görmeyince, kalbine söz geçiremiyor bazen... Böyle deli sorular dolanıyor aklımda... :KK43:

böyle düşünmek annelik duygusundan kaynaklanıyor. ben de yavrum bu dünyadan gittikten sonra aynı şeyleri düşündm. onun gittiği anı hissettim içimi bi korku kapladı. onun cansız bedenine dokundum sıcacıktı ve öyle rahattı ki onu yıkayan hoca dedi ki yüzü gülüyordu dedi demek ki güzel bi yere gitmiş kızım. bu dünya güzel sence hep sıkıntı. Peygamberlerimizin de evlatları gitmiş hep bebekken demek Allah bizim evlatlarımızı çok sevdi dayanamadı bu dünyann sıkıntısını görmesinler diye erken aldı

böyle düşünmek annelik duygusundan kaynaklanıyor. ben de yavrum bu dünyadan gittikten sonra aynı şeyleri düşündm. onun gittiği anı hissettim içimi bi korku kapladı. onun cansız bedenine dokundum sıcacıktı ve öyle rahattı ki onu yıkayan hoca dedi ki yüzü gülüyordu dedi demek ki güzel bi yere gitmiş kızım. bu dünya güzel sence hep sıkıntı. Peygamberlerimizin de evlatları gitmiş hep bebekken demek Allah bizim evlatlarımızı çok sevdi dayanamadı bu dünyann sıkıntısını görmesinler diye erken aldı

Haklısın canım. Bazen ben de böyle düşünüyorum. Aslında sevinmeliyim, Oğlum hiç ağlamadı bile, hiç kötülük nedir bilmeden, hiç kirlenmeden gitti diyorum. Ama bazen de işte böyle bitiyorum... Tükeniyorum... :(

Haklısın canım. Bazen ben de böyle düşünüyorum. Aslında sevinmeliyim, Oğlum hiç ağlamadı bile, hiç kötülük nedir bilmeden, hiç kirlenmeden gitti diyorum. Ama bazen de işte böyle bitiyorum... Tükeniyorum... :KK43:

1 ay oldu kızım gideli her an aklımda hiç çıkmıyor aklımdan benim de. Ama onun iyi olduğunu söylüyorum hep kendime o zaman içim huzur buluyor. Bizim kuzular aslında çok şanslı emin ol etrafına bak bebeklere ya acıkıyor ya gazı var ya ateşi çıkmış aşı olacak ya uykusu var ya annesini istiyor. bizimkilerin öyle bi derdi yok. Onlara Hz.İbrahim ve eşi annelik ve babalık şefkati veriyor merak etme. sen gidince de onu öyle çocuk olarak kucağına alacaksın inşallah zaten ömür 100 sene de olsa kısa sayılı gün

Gerçekten öyle mi acaba? Gerçekten mutlu mu acaba Oğlum? Annesini aramıyor mu? Annesini özlemiyor mu? İyi mi gerçekten... İnsanın gözü görmeyince, kalbine söz geçiremiyor bazen... Böyle deli sorular dolanıyor aklımda... :KK43:
Tabi ki cok mutlu.. meleklerin yaninda .dunyanin pisliginden hormonlu yiyeceklerinden pis havasindan hastaliklardan uzak yemyesil cennet bahcelerinde oynuyor
. Seni tabiki ozlemez... allahin yaninda cok mutlu o... ama bir kardesini gonderecek saba insallah... yeni bir bebegin heyecani seni sardiginda unutacaksin..... ben kaybettigim bebeklerimi ozlemiuorum hic. Cocuk sahibi olamadigima uzuluyorum. Biliyorum ki orada fıstık gibi hayatlari var..

Allahim saglikli sorunsuz bebekler ver hepimize.. 2 kiz bir oglan istiyorum:) lutfen ver... o pis tüp bebege muhtac etmeden ver.. istersen verirsin .... lutfen bizi guldur..

Back
X