• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Benimde 4 ay oldu kaybedeli hic toparlanamadim aklimdan hic cikmiyo,benden sonra doguraranlari dusundukce icimi bi aci bi huzun yoksunluk kapliyo agliyorum..

Benimde 4 ay oldu kaybedeli hic toparlanamadim aklimdan hic cikmiyo,benden sonra doguraranlari dusundukce icimi bi aci bi huzun yoksunluk kapliyo agliyorum..
Ayni duyguyu bende yapsyorum benimde 3,5 ay oldu kaybedeli Komşum bebek doğurdu oglumla yasit ayni ay doğumlu. Ama down sendromlu dogdu . bide benden sora doğuranlar olmuş duydum ben gitmem de Kaynanam gitsin işde oda agliyormus gittiğinde.. Bazen unutuyorum bazen de aklima geliyor. Rabbim bunu dusunmeme bile firsat vermiyor ya kulum olucak diyor. Öyle hissediyorum sabah agladim oğlum seni çok özledim dedim ama gelmiyor ki cennette beni bekliyor. Haftaya pazartesi is basi. Yeni is yeni hayat bekliyor beni artik...

Kendimi çabucak toparlandim. Sürekli aglamadim. Aklima gelince agliyordum ama ağlamak istemiyorum çünkü oğlumu rüyamda görmek istedim göremedim.

Mefhaba kizlar benimde 4.5 ay oldu bebegimi kaybedeli uzun zamandir okuyorum ama yazamiyorum kardesimin dugun tarihini ben daba dogum yapmadan iki ay once almistik. Oglumi kaybetikten 1 hafta sonra ertelemek istediler. Ben razi olmadim ikiside Allahi emri o ana kadar daha iyi olurum dedim. Uzadikca araya bi sey girer sonra ben uzulurum dedim. Son iki ay onun evine dugun hazirligina kosturdum. Hep ogluma kiyafet bakiyodum dugunde boyle giydircem oglumu diye dayisina resimler atiyodum. Bu surecte bagrima tas bastim kimsenin yaninda aglamadim. Dugun hazirliklarini konustuk hep sukur cumartesi gunu dugununu yaptik. Insanlari daha iyi tanidim o gun seni sevenler toparlandigini gorul mutlu oluyor gozlerinden anliyosun. Ama kiskanan kotu niyetliler oyle pis gozle bakiyor ki o dugun gunu bile aglamami bekliyorlar. Konuyu acan densizler bile oldu. Onlara inat kardesimin dugununde dim dik ayakta durdum. Giden gelmiyor malesef. Oglumu cok seviyorum cok ozluyorum ama biliyorum ki vakti gelince kavusacagiz. Bu dunyada hepimiz icin olum denen gercek var.o yuzden lutfen kendinizi hirpalamayin bebek gormesine bile gittim bu arada akrabamiz dogum yapti ustelik oglumun adasi dogan bebek. Kucagika aldim sen benim oglumun adasimisin deyip kokladim ve dua ettim Allah sana saglikli uzun omurler versin diye... Zordu elbet ama ne kadar cabuk yuzlesirsem hayatla o kadar cabuk toparlanirim bunu biliyorum. Bu yuzden gunluk hayatima donuyorum. Dogum onceside kiloluydum simdi onceki kiloma dondum sayilirm ama en az 10 kilo daha verip 6 ayim dolunca yeniden anne olmak istiyorum. Insallah bu defa Allah yavrumuzu bize bagislar ve hayirlisini omurlusunu hepimize yeniden verir

Mefhaba kizlar benimde 4.5 ay oldu bebegimi kaybedeli uzun zamandir okuyorum ama yazamiyorum kardesimin dugun tarihini ben daha dogum yapmadan iki ay once almistik. Oglumi kaybetikten 1 hafta sonra ertelemek istediler. Ben razi olmadim ikiside Allahi emri o ana kadar daha iyi olurum dedim. Uzadikca araya bi sey girer sonra ben uzulurum dedim. Son iki ay onun evine dugun hazirligina kosturdum. Hep ogluma kiyafet bakiyodum dugunde boyle giydircem oglumu diye dayisina resimler atiyodum. Bu surecte bagrima tas bastim kimsenin yaninda aglamadim. Dugun hazirliklarini konustuk hep sukur cumartesi gunu dugununu yaptik. Insanlari daha iyi tanidim o gun seni sevenler toparlandigini gorul mutlu oluyor gozlerinden anliyosun. Ama kiskanan kotu niyetliler oyle pis gozle bakiyor ki o dugun gunu bile aglamami bekliyorlar. Konuyu acan densizler bile oldu. Onlara inat kardesimin dugununde dim dik ayakta durdum. Giden gelmiyor malesef. Oglumu cok seviyorum cok ozluyorum ama biliyorum ki vakti gelince kavusacagiz. Bu dunyada hepimiz icin olum denen gercek var.o yuzden lutfen kendinizi hirpalamayin bebek gormesine bile gittim bu arada akrabamiz dogum yapti ustelik oglumun adasi dogan bebek. Kucagika aldim sen benim oglumun adasimisin deyip kokladim ve dua ettim Allah sana saglikli uzun omurler versin diye... Zordu elbet ama ne kadar cabuk yuzlesirsem hayatla o kadar cabuk toparlanirim bunu biliyorum. Bu yuzden gunluk hayatima donuyorum. Dogum onceside kiloluydum simdi onceki kiloma dondum sayilirm ama en az 10 kilo daha verip 6 ayim dolunca yeniden anne olmak istiyorum. Insallah bu defa Allah yavrumuzu bize bagislar ve hayirlisini omurlusunu hepimize yeniden verir

Ne guzel yazmissiniz yazinizi okuyuncada agladim:)
Herseye agliyorum kuzenimin esi benden sonra hamile kaldi 2 hafta sonra doguracak benim yavrularim olsaydi kucagimda gormeye gidicektim ama simdi hic icimden gelmiyor gitmek,benim ikizdi ikizlerimi kaybettigimde ariyip bir bassaglugi yada gecmis olsunda demedi,arada teyzemde var napicam kara kara dusunuyorum ,gitmek istemiyorum gidersem aglarim biliyorum kendimi,acisinlarda istemiyorum cunku ayy cnm cok zor bi durum ama bak Allahin sevdigi kuluymusdun bu bir imtihan diyorlar 5 dk sonra unutup bebegi ope seve bir hal oluyorlar,onlar optukce kalbim paramparca oluyor elimde degil durduramiyorum kendimi gitmek istemiyorum:KK43:((

Mefhaba kizlar benimde 4.5 ay oldu bebegimi kaybedeli uzun zamandir okuyorum ama yazamiyorum kardesimin dugun tarihini ben daba dogum yapmadan iki ay once almistik. Oglumi kaybetikten 1 hafta sonra ertelemek istediler. Ben razi olmadim ikiside Allahi emri o ana kadar daha iyi olurum dedim. Uzadikca araya bi sey girer sonra ben uzulurum dedim. Son iki ay onun evine dugun hazirligina kosturdum. Hep ogluma kiyafet bakiyodum dugunde boyle giydircem oglumu diye dayisina resimler atiyodum. Bu surecte bagrima tas bastim kimsenin yaninda aglamadim. Dugun hazirliklarini konustuk hep sukur cumartesi gunu dugununu yaptik. Insanlari daha iyi tanidim o gun seni sevenler toparlandigini gorul mutlu oluyor gozlerinden anliyosun. Ama kiskanan kotu niyetliler oyle pis gozle bakiyor ki o dugun gunu bile aglamami bekliyorlar. Konuyu acan densizler bile oldu. Onlara inat kardesimin dugununde dim dik ayakta durdum. Giden gelmiyor malesef. Oglumu cok seviyorum cok ozluyorum ama biliyorum ki vakti gelince kavusacagiz. Bu dunyada hepimiz icin olum denen gercek var.o yuzden lutfen kendinizi hirpalamayin bebek gormesine bile gittim bu arada akrabamiz dogum yapti ustelik oglumun adasi dogan bebek. Kucagika aldim sen benim oglumun adasimisin deyip kokladim ve dua ettim Allah sana saglikli uzun omurler versin diye... Zordu elbet ama ne kadar cabuk yuzlesirsem hayatla o kadar cabuk toparlanirim bunu biliyorum. Bu yuzden gunluk hayatima donuyorum. Dogum onceside kiloluydum simdi onceki kiloma dondum sayilirm ama en az 10 kilo daha verip 6 ayim dolunca yeniden anne olmak istiyorum. Insallah bu defa Allah yavrumuzu bize bagislar ve hayirlisini omurlusunu hepimize yeniden verir
maşallah canım sana. düğün hazırlıkları filan derken oyalanmışsın zaten. aynı zamanlarda kaybettik galiba bebeklerimizi. benim 6 ağustos

Herseye agliyorum kuzenimin esi benden sonra hamile kaldi 2 hafta sonra doguracak benim yavrularim olsaydi kucagimda gormeye gidicektim ama simdi hic icimden gelmiyor gitmek,benim ikizdi ikizlerimi kaybettigimde ariyip bir bassaglugi yada gecmis olsunda demedi,arada teyzemde var napicam kara kara dusunuyorum ,gitmek istemiyorum gidersem aglarim biliyorum kendimi,acisinlarda istemiyorum cunku ayy cnm cok zor bi durum ama bak Allahin sevdigi kuluymusdun bu bir imtihan diyorlar 5 dk sonra unutup bebegi ope seve bir hal oluyorlar,onlar optukce kalbim paramparca oluyor elimde degil durduramiyorum kendimi gitmek istemiyorum:KK43:((
gitme o zaman canım istemiyorsan. istemediğin hiçbişeyi ypmak zorunda değilsin. senin kötü gününde yanında olmamış hem, sen niye gidiyorsun ki. kötü oldum galiba ben bu ara biraz ama herkese sinir oluyorum. kimsenin kimseye saygısı yok. çok bişi istemiyorum az saygı istiyorum .

gitme o zaman canım istemiyorsan. istemediğin hiçbişeyi ypmak zorunda değilsin. senin kötü gününde yanında olmamış hem, sen niye gidiyorsun ki. kötü oldum galiba ben bu ara biraz ama herkese sinir oluyorum. kimsenin kimseye saygısı yok. çok bişi istemiyorum az saygı istiyorum .

Aynen bende kotu oldum galiba,sonra sen kotusun diyorum kendi kendime,ama haksizmiyim,bi acip telefon cok uzuldum demesi gerekmezmiydi kuzenimin esi nihayetinde,kuzenim hadi erkek neyse diyosun gerci oda esimi arayabilirdi oda aramadi,kv kp lede gorusmuuorum,gecen gorumcemin bebeginin 1 yaş gunu vardi orayada gitmedim oda kustu,ya napiyim iyi degilim kutlama eglence gormek istemiyorum ama anlamiyor kimse.

Çok güzel yazmissin oğlumun kaybetmeden 1 ay önce abimjn düğünü oldu. Sora kaybettim bebeğimi kaybettikten 1 ay sora yengemin hamile olduğu öğrendim. Yengem oğlumu kaybettiğinde hamileymisti bilmiyordu sonrada öğrendi. Bende sevindim inşallah doğsun dedim. Bana hamile olduğu söylemek istememişler uzulcem diye ben neden uzuleyim ki.. Sonuçta abimin bebegidir.. Millet gözü yasli bisey bekliyor benden. Ama dimdik ayaktaydim herşeye rağmen.. Gucluydum doğum yapali 1 hafta oldu ama gelenlere yatup durmadim kalktim gezindim. Agliycakmsim öyle bekliyolardi. Cabuk unutttugumu belli ettim onlara ama unutmadim insanlar vah vah bebeğini kaybetmiş ay kiyaamaamm derler sinir olurum ama belli etmedim. Herşeye rağmen gucluydum ayaktaydim halada oyleyim.

Ama hamile kaldıktan sora kimseye solemiycem karnimi da belli etmiycem göbek yaptim diycem nazara Cok inanan biriyim. Korkuyorum :(

Canım öyle düşünme bence. Arayamamış da olabilirler. Mesela en yakın arkadaşım bildiği halde beni arayamadı telefonda ağlarım, daha kötü olurum diye. Aynı şekilde akrabalarımdan da aramayanlar oldu ama hiç birine kırılmadım. Çünkü muhtemelen ben hatırlayıp, üzülmeyeyim, ağlamayayım diye aramadılar biliyorum. Sen de öyle düşün. Ben hiç kimsenin böyle bir şeyi duyup da üzülmeyeceğine inanmıyorum. Eminim ki çok üzülmüşlerdir ve seni çok aramak istemişlerdir sırf seni daha çok üzmemek için aramamışlardır... Rabbim hepimizin Yar ve yardımcısı olsun. Büyük imtihan, büyük sınavdayız. Ben oğlumdan sonra hiç bir şeye kafaya takmamaya başladım, herkese karşı inanılmaz anlayışlı oldum. Oğlum her zaman ki gibi bana güzellikler kattı hem gelişi hem gidişiyle... Normalde çok hassas, hemen kırılan, hemen üzülen biriydim. Demek ki bunu yaşamam gerekiyormuş...

Kızlar ben sayfaya girmeyeli uzun zaman oldu bebeğinin kaybedenlere Allahım sabir versin yeniden anne olmayı nasip etsin inşallah. Hayatta başımıza gelen herşey imtihan tabiki bizler en zorunu yaşıyoruz ama bu günler geçer mutlu günlerde gelir mutlaka inşallah imtihanimizi kolay atlatiriz bu acı günleri tekrar yasamayiz.

Maalesef burdaki annelerin hepsi her gebeliginde bu duyguyu yaşayacak. Ben daha hamile değilken bile ya kaybedersem diye bebek yapmaya korkuyorum. Rabbim aynı acıyı hiç birimize tekrar yasatmasin. Sağlıcakla sen de bebeğini kucağına alırsın inşallah canım. Dualarım seninle...
Amin cnm haklisin allahım bidaha göstermesin bugün Dr gittim inşallah 27 tarih verdi bu ayın 27 de yanı dualarinizi ihtiyacım var inşallah rabbimn yardımıyla alcam kızı.i kucagima amin

Kızlar bugün ayın 27 doğuma alxam büyük ihtimal dedi doktor. Dualarinizi ihtiyacim var Rabbimin yardımıyla hayirlisindan alcam kucağıma cumlemiz nasip etsin inşallah içinde de bana insalllah
Canim benim dualarım hep seninle allahın izniyle ikiniz de sağlıklıca cikicaksiniz hastaneden. Güzel düşün güzel olsun.adim adım yaklaşıyo kuzucugun sana :)))

Canim bencede arayamamistir belki ayni durumda biz olsak bizde arayamazdik hamile haliyle yaninada gelmek istememistir. Kimse mahsum bir bebegin olumune sevinemez bence Benim anlatmak istedigim toparlanmamiz lazim cevremizdekiler icin disimi siktigim anlar oldu dugunde esimle dans ederken ya da kardesimle oynarken goz yaslarimi icime akittim millet bak oglunu kaybedeli ne oldu ki simdi oynuyor bile demistir. Ama ben oynamayip bi kenara sinip aglasam kardesimin en mutlu gunu berbat olucakti. Bizi sevenleri uzmememuz lazim. Hayatin icine ne kadar cabuk karisirsak o kaar cabuk tutunuruz hayata. Bende hic bilmeyenlerle karsilasmaya korkuyodum ilk zamanlar altinolukta yazliga goturdu ailem cevre cok gelwn giden cok oluyor diye iki ay orda toparlandim ama donup gercekle yuzlesmek istemiyodum. Sonra yavas yavas alistim yuzlestim hep guc istedim Allahtan simdi bilmeyen biriyle karsilasinca bebek nasil demesen onlar ben soyluyorum. Soranda kotu oluyor sordugu icin uzuluyor herkes bilsin ogrensin ki bu konu kapansin istiyorum. Tekrar tekrar hatirlamayalim

30
maşallah canım sana. düğün hazırlıkları filan derken oyalanmışsın zaten. aynı zamanlarda kaybettik galiba bebeklerimizi. benim 6 ağustos
30 Temmuz da kaybettim canim. 25 temmuzda dogum yaptim tam 4.5 ay oldu hic unutmadim yavrumu sadece vakti gelince yavruma kavusmayi diliyorum. Mezarina cok sık gitmiyorum. Onu topragin altinda degilde cennette mutlu huzurlu diye hayaln ediyorum. Bi kac defa gordum ruyamda birinde emdirdim buyudu resmen kucagimda sarildim 5 yasinda bir cocuktu sonra bi baktim genc bi delikanli olmus cokta yakisikli oda bana sim sıki sarildi optuk kokladik bir birimizi sonra gitmem lazim dedi ve siyrildi gitti kollarimdan inaniyorum ki vakti gelince yine oyle sim sıki sarilacagim yavruma

Kızlar bugün ayın 27 doğuma alxam büyük ihtimal dedi doktor. Dualarinizi ihtiyacim var Rabbimin yardımıyla hayirlisindan alcam kucağıma cumlemiz nasip etsin inşallah içinde de bana insalllah
Hadi hayirlisi canim saglicakla al kucagina Allah omurlusunu ve hayirlisini nasip etsin. Darisi basimiza insallah ;)

Back
X