• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canim benim dualarım hep seninle allahın izniyle ikiniz de sağlıklıca cikicaksiniz hastaneden. Güzel düşün güzel olsun.adim adım yaklaşıyo kuzucugun sana :)))
Evet cnm benim allah razı olsun hepinizden bugün ultrasyondan bana guluyodu Dr gösterdi çok komik ya saglicakla kucağı.a alırım insallah

Amin cnm haklisin allahım bidaha göstermesin bugün Dr gittim inşallah 27 tarih verdi bu ayın 27 de yanı dualarinizi ihtiyacım var inşallah rabbimn yardımıyla alcam kızı.i kucagima amin

İnşallah canım inşallah. Sizlerin güzel haberlerini alınca biz de çok mutlu oluyoruz ve umutlaniyoruz. Sizler bizim umutlarimizsiniz. Rabbim bebeğine hayırlı uzun ömürler versin. Herşey guzel olacak ben inanıyorum sen de inan ve içini ferah tut canım...

30

30 Temmuz da kaybettim canim. 25 temmuzda dogum yaptim tam 4.5 ay oldu hic unutmadim yavrumu sadece vakti gelince yavruma kavusmayi diliyorum. Mezarina cok sık gitmiyorum. Onu topragin altinda degilde cennette mutlu huzurlu diye hayaln ediyorum. Bi kac defa gordum ruyamda birinde emdirdim buyudu resmen kucagimda sarildim 5 yasinda bir cocuktu sonra bi baktim genc bi delikanli olmus cokta yakisikli oda bana sim sıki sarildi optuk kokladik bir birimizi sonra gitmem lazim dedi ve siyrildi gitti kollarimdan inaniyorum ki vakti gelince yine oyle sim sıki sarilacagim yavruma

Ne güzel sen gormussun kuzunu rüyanda. Ben sadece 2 kere gördüm ikisinde de kollarımda kaybediyordum oğlumu. Oğlum uyan ne olur beni bırakma dedim açtı gözlerini, gözlerimin içine baktı, gülümsedi bana ve sonra tekrar öldü. Çok istiyorum onu güzel bir şekilde görmeyi ama göremedim :( Onu iyi görsem eminim daha iyi olacağım...

İnşallah canım inşallah. Sizlerin güzel haberlerini alınca biz de çok mutlu oluyoruz ve umutlaniyoruz. Sizler bizim umutlarimizsiniz. Rabbim bebeğine hayırlı uzun ömürler versin. Herşey guzel olacak ben inanıyorum sen de inan ve içini ferah tut canım...
Saol cnm TSK ederim ..evet bende inanıyorum. İnşallah herşey güzel olacak Rabbim hepimize yardımcısı olsun amin

Çok güzel yazmissin oğlumun kaybetmeden 1 ay önce abimjn düğünü oldu. Sora kaybettim bebeğimi kaybettikten 1 ay sora yengemin hamile olduğu öğrendim. Yengem oğlumu kaybettiğinde hamileymisti bilmiyordu sonrada öğrendi. Bende sevindim inşallah doğsun dedim. Bana hamile olduğu söylemek istememişler uzulcem diye ben neden uzuleyim ki.. Sonuçta abimin bebegidir.. Millet gözü yasli bisey bekliyor benden. Ama dimdik ayaktaydim herşeye rağmen.. Gucluydum doğum yapali 1 hafta oldu ama gelenlere yatup durmadim kalktim gezindim. Agliycakmsim öyle bekliyolardi. Cabuk unutttugumu belli ettim onlara ama unutmadim insanlar vah vah bebeğini kaybetmiş ay kiyaamaamm derler sinir olurum ama belli etmedim. Herşeye rağmen gucluydum ayaktaydim halada oyleyim.
Cnm ya sen çok güçlü birisin belli allahım inşallah karşılığını verecektir amin

Kızlar bugün ayın 27 doğuma alxam büyük ihtimal dedi doktor. Dualarinizi ihtiyacim var Rabbimin yardımıyla hayirlisindan alcam kucağıma cumlemiz nasip etsin inşallah içinde de bana insalllah
Kızlar bugün ayın 27 doğuma alxam büyük ihtimal dedi doktor. Dualarinizi ihtiyacim var Rabbimin yardımıyla hayirlisindan alcam kucağıma cumlemiz nasip etsin inşallah içinde de bana insalllah
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

30

30 Temmuz da kaybettim canim. 25 temmuzda dogum yaptim tam 4.5 ay oldu hic unutmadim yavrumu sadece vakti gelince yavruma kavusmayi diliyorum. Mezarina cok sık gitmiyorum. Onu topragin altinda degilde cennette mutlu huzurlu diye hayaln ediyorum. Bi kac defa gordum ruyamda birinde emdirdim buyudu resmen kucagimda sarildim 5 yasinda bir cocuktu sonra bi baktim genc bi delikanli olmus cokta yakisikli oda bana sim sıki sarildi optuk kokladik bir birimizi sonra gitmem lazim dedi ve siyrildi gitti kollarimdan inaniyorum ki vakti gelince yine oyle sim sıki sarilacagim yavruma
Aynı zamanda nerdeyse canım. Ne güzel rüyanda çok güzel görmüşsün. Darısı göremeyenlere inşallah. Bende hiç göremedim henüz

Cnm ya sen çok güçlü birisin belli allahım inşallah karşılığını verecektir amin
Amin inşallah da güçlü olmak zorundamıyız biz ya. Ben güçlü olmak istemiyorum güçlü durdukça insanlar aa gayet iyisin toparlanmışsın diyorlar ve hiç duruma göre davranmıyorlar bilmiyorum valla

Amin inşallah da güçlü olmak zorundamıyız biz ya. Ben güçlü olmak istemiyorum güçlü durdukça insanlar aa gayet iyisin toparlanmışsın diyorlar ve hiç duruma göre davranmıyorlar bilmiyorum valla
Boşver insanlara güçsüz olduğunda arkanda vah vah laryaşarsinn güçlü olduğunda hayata daha isikli bakarsin her millet farkli neler bekler ki ben isimi rabbine biraktim artik.

:) allahım hep güldürsn yüzümüzü.benim kizimda ultrasonda en son ağzı açık uyuyodu.dogdu hala ağzımiz açık uyuyoruz :))

Benim oğlum da dedesi gibi hep ağzı açık uyurdu. Eli de hep yüzündeydi. Doktoru sinir ederdi, o kadar uğraşırdı çekmezdi elini hiç yüzünden. Çok komik görünüyordu ağzı açık uyurken. Şimdi durup, durup o videolarını izliyorum... :(

Benim oğlum da dedesi gibi hep ağzı açık uyurdu. Eli de hep yüzündeydi. Doktoru sinir ederdi, o kadar uğraşırdı çekmezdi elini hiç yüzünden. Çok komik görünüyordu ağzı açık uyurken. Şimdi durup, durup o videolarını izliyorum... :KK43:
Cnm maşallah insallah benim yavrumuda kucağıma alırım inşallah cumlemizin alsın kimse üzülmesin hiç bir anne

Boşver kimsenin söylediğini duyma duyarsan sen uzulursun surekli dua et allaha dua et bize tek yardımcı olacak Rabbim inşallah

Back
X