• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

yaptırmadım canım ya.bu rahatlık neden bilmiyorum.bidaha test yaptım çıkmadıya moralim bozuldu.yok galiba bişey.her an adet olacakmışım gibi.ama henüz bişey yok.hakkımızda hayırlısı.34 gün oldu.

günaydın günaydın günaydınlar sabırlı ve umutlu güzel anneler ve anne adayları....

Günaydın canım. Bence sen yine de bi kan testi yaptır, için rahat etsin. Hamileysen eğer ona göre hareket edersin...

canım sezeryanınını aynı yerden mi kesecek. doktora sordun mu. normalde aynı yerden kesiyorlar ama süre iki doğum arası süre az olunca merak ettim.
doktoruna göre değişir canım o .ablamın göbeğinde 2 çizik var.ama benim doktorum aynı yerden yaptı.2 kez sezeryan oldum ve sadece ip gibi incecik.bi arkadaşımın yine zigzag yapmış doktor.

günaydın canım. bugün bir test yaptır artık sen. :)
sabah evden çıkarken test yaptım.veeee çok net ikinci çizgi çıktı.bu akşam yada artık cumartesi falan kan veririrm.zaten şekerim var.hemen insüline başlamam gerek.bide çok iyi bi doktor bulup tansiyon takibi yaptırmam gerek.malum kolay şeyler yaşamadık sanırım tansiyon sıkıntısı yaşayacağım :(

sabah evden çıkarken test yaptım.veeee çok net ikinci çizgi çıktı.bu akşam yada artık cumartesi falan kan veririrm.zaten şekerim var.hemen insüline başlamam gerek.bide çok iyi bi doktor bulup tansiyon takibi yaptırmam gerek.malum kolay şeyler yaşamadık sanırım tansiyon sıkıntısı yaşayacağım :KK43:

Ay canım çok sevindim. Sağlıklı, hayırlı, uzun ömürlü bir evlat olur inşallah :) Sen nerde oturuyorsun?

doktoruna göre değişir canım o .ablamın göbeğinde 2 çizik var.ama benim doktorum aynı yerden yaptı.2 kez sezeryan oldum ve sadece ip gibi incecik.bi arkadaşımın yine zigzag yapmış doktor.
Ablanın da mı araları bu kadar az peki. Bende 2 kere sezerysn oldum aynı yerden ama benim arasında yıl farkı var. Süre az oluncada mı aynı yerden kesiyorlar

sabah evden çıkarken test yaptım.veeee çok net ikinci çizgi çıktı.bu akşam yada artık cumartesi falan kan veririrm.zaten şekerim var.hemen insüline başlamam gerek.bide çok iyi bi doktor bulup tansiyon takibi yaptırmam gerek.malum kolay şeyler yaşamadık sanırım tansiyon sıkıntısı yaşayacağım :KK43:
Ah canım içini ferah tut . Çok sevindim. Sağlıklı bi hamilelik ve sağlıklı ömürlü bi bebeğin olsun inşallah.

Can'larım yaa moralim çok çok çok bozuk .bhcg 153 çıktı.2 gün sonra birdaha bakalım dedi .ama üzüldüm .çünkü tarihe göre daha yüksek olması gerekti.düşüp gitçek galiba.dua edin nolur

Can'larım yaa moralim çok çok çok bozuk .bhcg 153 çıktı.2 gün sonra birdaha bakalım dedi .ama üzüldüm .çünkü tarihe göre daha yüksek olması gerekti.düşüp gitçek galiba.dua edin nolur
Belki geç döllenme olmuştur canım. Hemen umutsuzluğa düşme. Rabbim hayirliysa eğer bebeğini sana bağışlasın...

maşallah canım sana. düğün hazırlıkları filan derken oyalanmışsın zaten. aynı zamanlarda kaybettik galiba bebeklerimizi. benim 6 ağustos
16 ağustosta benim bebeğimin melek olduğu tarih ne kadar çok bebek melk olmuş ağustosta daha bildiğim bir sürü; (

Hiç duymadım bu kadar düşük değerden artıya geçeni ama inşallah tabi
Canım 153 demedinmi. Ben ilk yaptığımda 78 çıkmıştı adetim geçtikten 3/4 gün sonraydı. Hatta 2 gün sonra yine yaptır demişti bana da o zaman yüksekti bayağı. Dur bakalım niye düşsün. Değer düşük olunca düşer diye bişi yok . Bak hepimiz sapasağlam bebeklerimizi kaybettik. Allah ne yazdıysa o oluyor. Bebek nasil ettiysr sana hiçbişi olmaz merak etme.

Canım 153 demedinmi. Ben ilk yaptığımda 78 çıkmıştı adetim geçtikten 3/4 gün sonraydı. Hatta 2 gün sonra yine yaptır demişti bana da o zaman yüksekti bayağı. Dur bakalım niye düşsün. Değer düşük olunca düşer diye bişi yok . Bak hepimiz sapasağlam bebeklerimizi kaybettik. Allah ne yazdıysa o oluyor. Bebek nasil ettiysr sana hiçbişi olmaz merak etme.
Allah razı olsun Can'ım

Back
X