• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Myprincesses Myprincesses size birsey sormak istiyorum..hamileliginiz de preeklampsiye onlem olark doktorunuz brsey kullandiriyor mu?kimi kalsym,blik yagi yda kan sulandirici dyr siz kullaniyrmsnz yda baska birsey yapiyor musunuz bilgilenmek amacyla soruyorm hamilelik surecinde beni neler bekliyor merk edyrm ve korkuyorumm...smdiden tesekkurler cnm:)

Myprincesses Myprincesses size birsey sormak istiyorum..hamileliginiz de preeklampsiye onlem olark doktorunuz brsey kullandiriyor mu?kimi kalsym,blik yagi yda kan sulandirici dyr siz kullaniyrmsnz yda baska birsey yapiyor musunuz bilgilenmek amacyla soruyorm hamilelik surecinde beni neler bekliyor merk edyrm ve korkuyorumm...smdiden tesekkurler cnm:)

Hamile kalmadan önce bebe aspirini ve folik asit kullanilmasinda fayda varmış.

Hamile kalmadan önce bebe aspirini ve folik asit kullanilmasinda fayda varmış.
Canm ben simdiden aspirin benzeri ilac kullaniyrm ama bebe aspirin kadr dusuk degl dozu 150 mg di bde folbiol ins ise yarar dabir daha olmayiz bir de pihtilasmam da cikti hayirlisi herseyin Allahim kucagima alabilcegim evladima hamile kalayim dye hep dua ediyorum

Canm ben simdiden aspirin benzeri ilac kullaniyrm ama bebe aspirin kadr dusuk degl dozu 150 mg di bde folbiol ins ise yarar dabir daha olmayiz bir de pihtilasmam da cikti hayirlisi herseyin Allahim kucagima alabilcegim evladima hamile kalayim dye hep dua ediyorum

Inşallah dualarin kabul olur canım. Sende pihtilasma çıkmis iğne kullanirsin kesin.

Inşallah dualarin kabul olur canım. Sende pihtilasma çıkmis iğne kullanirsin kesin.
Lupus antikorda biraz yukseklik var cnm dktrda pihtlasma yapiyr dedi kadin dgmcum igne kullanicaksin dedi bende bir perinatologla grsmk istyrm ama hala ramotologda isim bitmedi ilac kullaniyrm stma ilaci antikorun düşmesi icin..sen perinatologla grstnmu hic korunma suresi vs birsey dedi mi

Maalesef canm:KK43: Dogumdan bir gun once gecesi bebegimi kaybettim. Dekolman da oldu
Ayyy canm yaa cok üzüldüm tekrar hatrlattm ama kusura bakma lütfen:( senin daha da zor olmuştur ins dualarimz kabul olur da bir daha yasamyz bu rahatszligi cok korkutyr beni...malesef hepimiz bebeklerimizi hic aklimizin ucundan gecmedigi anda kaybettik..kavusmayi koklamayi kucaklamayi deli gibi istedik..ne yazik ki kavusamadan ayrildik kelimeler yeterli degil yasadigimiz acilari anlatmaya Allahim acilarimizi hafifletsin insallah ve acili annelerimize ins yaralarimizi saracak saglikli evlatlar versin AMİN

Ayyy canm yaa cok üzüldüm tekrar hatrlattm ama kusura bakma lütfen:KK43: senin daha da zor olmuştur ins dualarimz kabul olur da bir daha yasamyz bu rahatszligi cok korkutyr beni...malesef hepimiz bebeklerimizi hic aklimizin ucundan gecmedigi anda kaybettik..kavusmayi koklamayi kucaklamayi deli gibi istedik..ne yazik ki kavusamadan ayrildik kelimeler yeterli degil yasadigimiz acilari anlatmaya Allahim acilarimizi hafifletsin insallah ve acili annelerimize ins yaralarimizi saracak saglikli evlatlar versin AMİN
Âmin âmin âmin inşallah.benimde kızım sadece 1 gün yaşadı.çok ağladı diye hemşireyi çağırdık bi gitti o gidiş.4 saat sonra vefat etti.aklımızın ucundan geçmezdi ama oldu.çok şükürki rabbim aklımıza mukayyet etti bizi .

Âmin âmin âmin inşallah.benimde kızım sadece 1 gün yaşadı.çok ağladı diye hemşireyi çağırdık bi gitti o gidiş.4 saat sonra vefat etti.aklımızın ucundan geçmezdi ama oldu.çok şükürki rabbim aklımıza mukayyet etti bizi .
Offf cok aciii gormek de zordur gormemkte her trlu cok zor Allahim bir daha yasatmasin sizede sabirlar versn cnm cok cok zor insann aklina bile gelmz bylesi Allahim hicbirimize yasatmasn peki brsey cktimi sebepsiz mi dediler?halimize sukur bebegimiz olablyr yine buna da sukurler olsun ins kucaklarimiz brgn bizimde dolar...

Şu an coraspin ve gyno ferro sanol kullandırıyor sadece. Perinatologa gidiyorum sıkı takip ediyor çom riskli gruptayım çünkü. Hem daha önce preeklampsi yaşadığım için hem de ikiz olduğu için riskim şu an çok yüksek. Çok şükür henüz tansiyon yüksekliği olmadı ama 20. Haftadan sonra ortaya çıkıyor o yüzden 3 hafta sonrasından çok korkuyorum. Allah'ım hiç birimize yaşatmasın bir daha böyle acılar inşalah

Offf cok aciii gormek de zordur gormemkte her trlu cok zor Allahim bir daha yasatmasin sizede sabirlar versn cnm cok cok zor insann aklina bile gelmz bylesi Allahim hicbirimize yasatmasn peki brsey cktimi sebepsiz mi dediler?halimize sukur bebegimiz olablyr yine buna da sukurler olsun ins kucaklarimiz brgn bizimde dolar...
ah canım benim yaaaaaa.kalbinde büyük arther transposizyonu varmış.bu hastalıkta sadece hamileyken bebeğe eko çektirilerek ortaya çıkarmış.ama bizim geçmişimizde kalp sıkıntısı yok ailede falan.risklide değildi hamileliğim.ondan doktorum çekelim dememişti.detaylı ultrasonda falan çıkmadı zaten.eko da bile tam net anlaşılmazdı dedi.yani hiç bişey bilmiyorduk doğum olduğunda.aniden gitti maalesef.olaydan sonra hep doktor suçlandı.ama kaç yere kaç doktora sordum hepsi aynı cevabı verdi.tanı konması çok küçük bi ihtimalmiş.Rabbim öyle nasip etti ömrünü.papatya kızım bırakıp gitti.o 21 saatte bile neler neler yaşamıştık.onlar kaldı yanımıza.kaç kez emdi kaç kez kakasını yaptı.çok uyumuştu o gün.ağladığı zaman annem yanıma koyardı anında susardı.yavrum gideceğini bilmişte annesine doymaya çalışıyordu sanki.annem alışmasın yanına diyip aldığında anında kızım ağlamaya başlıyordu.tekrar yanıma koyuyordu hemen susuyordu.nasıl şaşırmıştık.meğer gidecekmiş.ah bilsem yanımdan ayırırmıydım hiç.allahım kimselere yaşatmasın.nolur Rabbim evlatla imtihan etme bizleri...

Şu an coraspin ve gyno ferro sanol kullandırıyor sadece. Perinatologa gidiyorum sıkı takip ediyor çom riskli gruptayım çünkü. Hem daha önce preeklampsi yaşadığım için hem de ikiz olduğu için riskim şu an çok yüksek. Çok şükür henüz tansiyon yüksekliği olmadı ama 20. Haftadan sonra ortaya çıkıyor o yüzden 3 hafta sonrasından çok korkuyorum. Allah'ım hiç birimize yaşatmasın bir daha böyle acılar inşalah
allah şifalar versin.tez zamanda 9 ayı görün inşallah.sağsağlim alın kucağınıza evlatlarınızı.ben bişey saormak istiyorum.bazen kalbim çok dan dan atıyor.yani aslında hızlı değil ama kulaklarımda atıyor gibi.göğsüm den belli oluyor.bende korkuyorum ilerde tansiyon hastasımı olacağım diye.acaba bu tansiyonmu panik atak gibi bişeymi:KK42::KK42:

Canim nasilsin? Gittin mi doktora son zamanlarda? Ben de yine dekolman olursa diye korkumdan hamile kalmaya cesaret edemiyorum 6 ay da bitti :KK43:

Iyi olmaya çalışıyorum canm. Ben devamli doktora gidiyorum adet duzensizligim var. Bu ayda yumurta takibi yaptirdim.Adet olmadim bu hafta kan testi yapcam inşallah bebegim benimledir.
Benimde korkularim var 8.5 aybitti ama tekrar anne olma istegi agir basiyor çünkü hayatima devam edemiyorum. Icimde firtinalar kopuyor kimseye belli etmiyorum. Artik yoruldum galiba.
Sen nasilsin? Korunmaya devam ediyormusun?

Lupus antikorda biraz yukseklik var cnm dktrda pihtlasma yapiyr dedi kadin dgmcum igne kullanicaksin dedi bende bir perinatologla grsmk istyrm ama hala ramotologda isim bitmedi ilac kullaniyrm stma ilaci antikorun düşmesi icin..sen perinatologla grstnmu hic korunma suresi vs birsey dedi mi

Dogumdan sonra farkli doktorlara gittim şuan 1 tanesiyle devam ediyorum. Korunma süresi ise 2 yil 1 yil 6 ay diyen oldu bir dr da hemen bırakabilirsin dedi. Bence beklemek daha cok sagligimizi bozuyor. 6 ay dolunca bıraktım ama hamile kalamadim tabi. Artik Allah ne zaman nasip ederse vakti gelsin yeterki bebegimi bekliyorum inşallah fazla beklemem.

Ayyy canm yaa ldüm tekrar hatrlattm ama kusura bakma lütfen:KK43: senin daha damuştur ins dualarimz kabul olur da bir daha yasamyz bu rahatszligi cok korkutyr beni...malesef hepimiz bebeklerimizi hic aklimizin ucundan gecmedigi anda kaybettik..kavusmayi koklamayi kucaklamayi deli gibi istedik..ne yazik ki kavusamadan ayrildik kelimeler yeterli degil yasadigimiz acilari anlatmaya Allahim acilarimizi hafifletsin insallah ve acili annelerimize ins yaralarimizi saracak saglikli evlatlar versin AMİN

Amim.Önemli değil canm hatirlatma din 8.5 aydir her anim oglum zaten bir an olsun aklımdan çıkmıyor ki.

Amin canim...insallah bebeklerini sagsalim sorunsuz sekilde kucagina alirsin hicbir problem yasamazsn Allah korusun sizi canim ins hicbir zaman tansyn prblemi de yasamazsn dikkat et kendine ve bebislerine

allah şifalar versin.tez zamanda 9 ayı görün inşallah.sağsağlim alın kucağınıza evlatlarınızı.ben bişey saormak istiyorum.bazen kalbim çok dan dan atıyor.yani aslında hızlı değil ama kulaklarımda atıyor gibi.göğsüm den belli oluyor.bende korkuyorum ilerde tansiyon hastasımı olacağım diye.acaba bu tansiyonmu panik atak gibi bişeymi:KK42::KK42:
Canm bnde de basladi bazen kalbim asiri hizli atyr carpintim oluyir bazende daha sert ama dedigin gbi hizli da degil rahatsz ediyor beni doktora gittim stres kaynakli diyor ins gecer fazla da kafein alma hamur isi de fazla yeme dedi yorma dedi kalbini

Back
X