- 12 Ekim 2015
- 476
- 602
- 103
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin insallah! Bir sakincasi yoksa bebegini neden kaybettigini sorabilirmiyim?Rabbim hayirli zamanda bizlere de nasip eder insallah. Ben melegimi kaybedeli bugun tam 3 ay oldu. Sanki hala melegim karnimda gibi hissediyorum bazen. Yuzustu yatmaya korkuyorum mesela. Ama guzel hikayeleri okumak insana umut veriyor. Tesekkurler paylasimlariniz icin.
Bebegimi neden kaybettigimizi bilmiyoruz. Ani bi kayip. Hareketi olmadigini farkettim. Hastaneye gittigimde kalp atisi duyamadik. Doktorun soyledigi yuksek ihtimalle kordon dolanmasiymis. Kan pihtilasmasi olsa 8 ay yasamazdi dedi. Pisligini yeme ihtimali dusuk bu haftada olmaz normal sartlar altinda dedi. Bi gun once normalden farkli hareketliydi. Sanirim o gun kordon dolanmisAmin insallah! Bir sakincasi yoksa bebegini neden kaybettigini sorabilirmiyim?
Bende karnim guruldasa hala kizim tekmelio saniorum:-( allah yardimcimiz olsun, saglik güc kuvvet versin..
Allah sabir versin canim. Sunu ögrendimki, hicbirzaman ilk 3ayi atlatinca kurtuldum sanmicaksin.. Her an tehlikeyi tasiosun..malesef.Bebegimi neden kaybettigimizi bilmiyoruz. Ani bi kayip. Hareketi olmadigini farkettim. Hastaneye gittigimde kalp atisi duyamadik. Doktorun soyledigi yuksek ihtimalle kordon dolanmasiymis. Kan pihtilasmasi olsa 8 ay yasamazdi dedi. Pisligini yeme ihtimali dusuk bu haftada olmaz normal sartlar altinda dedi. Bi gun once normalden farkli hareketliydi. Sanirim o gun kordon dolanmisBebeginin adi Elif miydi?
Dogru soyluyosun Ilac filan kullanmiyorum zaten ama yasadigimiz stres uzuntu belkide geciktircek sureci bende iki ay sonra birqkirim insallab marta korunmayi birakmak istiykrum Allah ne zama kiamet exerse artik insallah bu dunyada da kucagimiz bos kalmaz
Aminnnn insallah Allahin izniyle sizlerinde boyle haberlerini duyup musmutlu olacagiz ben inaniyorum ve bi nebze umut olsun diye yaziyorum cunku inaninca hersey nasip oluyor Allahij izniyle..Canim cok sevindim gozun aydin cok mutlu oldum senin adina bizimle de paylastgn icin saol bu haberler cok iyi geliyor hepimize:) Allahim insallah kucagina almayi nasip etsin cok guzel hamilelik gecir ins :)
çok teşekkür ederim canım, daha önceden de vardı tiroid im de bozukluk ama bu kadar kötü değildi. araştırdım üzüntü stres artırırmış bir andaCanm uzuldum gecmis olsun daha once varmiydi peki troid rahatszligin ins cabucak gecer sifa bulursun...ben ankaradan deglm cnm yardmci olamadm dktr konusunda
Bebegimi neden kaybettigimizi bilmiyoruz. Ani bi kayip. Hareketi olmadigini farkettim. Hastaneye gittigimde kalp atisi duyamadik. Doktorun soyledigi yuksek ihtimalle kordon dolanmasiymis. Kan pihtilasmasi olsa 8 ay yasamazdi dedi. Pisligini yeme ihtimali dusuk bu haftada olmaz normal sartlar altinda dedi. Bi gun once normalden farkli hareketliydi. Sanirim o gun kordon dolanmisBebeginin adi Elif miydi?
Ne güzel cnm ya darısı bizim başımıza fatmaelif. Sen kaç haftalikta dogurdun cnmYa canım dindirmez mi rabbimin hediyesi bu. İlaç gibi hatta daha fazlası ilk kizimdan bahsederken yüzümde hep tebessüm oluyo artik beni bekleyen bi yavrum saha var diye. Olaylar bi anda degisiyo o kaybımi da üzülerek değil sevinerek anıyorum artık allah sevdiği kuluna verirmis. Biz seçilmiş anneleriz. Sabrini gösterin allah mukafatini veriyo. Uykusuz geceler başladı darısı başınıza :)) Rabbim en hayirli vakitte doldursun kucaklarinizi
canım bende hep kolay doğum yaptığımı görüyordum. nasıl doğum yaptığımı anlayamıyordum hala. pıt diye çıkıveriyordu. hep rüya tabirlerinde sevinçli haberler diyordu ama bebeklerimiz gitti. tabi bilemeyiz neyin hayır neyin şer olduğunu. bazen şer gibi görünenin içinde hayır gizliymiş. bizimki de öyleydi buna inanıyorum. ve bebeğim cennette. en çokta bu beni mutlu ediyor. hangi anne diyebilirki benim kızım-oğlum cennete gidecek. kimse diyemez. ama biz diyebiliyoruz. onlar vildan. onlar masum, cennette kavuşuruz inşallah. hep buna dua ediyorum. işte o zaman en mutlu insanlar biz olacağız.oğlumun kaybettiği gece rüyamda görmüşüm..
kolay doğum yapmışım.. bebek kilolu ve kırmızı tenliydii
hertarftaki beyaz giyinmiş insanlar vardi..
doğurduğuma seviniyordum..
gülüyolardi insanlar..;bebek gülüyordu beni gördüğünde..
hiç unutamiyorum o insanlar melek miydi bilmiyorum anlattim onlar melek dediler.. bebegimi almaya gelmişlerdi...hiç unutamiyorum. aklıma geliyor. oğlumu gördüm ama
görmedim dedim ama bebegimi kaybedegi bilmiyorum anlayamadik oğlum tam tam ölmek üzereyken gördüm
![]()
Evet canm sizlerden guzel haberler geldikce bize umut oluyor cesaretleniyoruz ins bebegine kavustugunu da bizimle paylasirsin o zmn daha cok mutlu olucam...guzel dusundukce guzel olacagina inananlardnm Allah a hep dua ediyorum ins birgun bende sizinle mutlulugumu paylasicam o gunleri sabrszlikla bekliyorm simdi sizlerin mutlulugyla mutlu oluyrm:)Aminnnn insallah Allahin izniyle sizlerinde boyle haberlerini duyup musmutlu olacagiz ben inaniyorum ve bi nebze umut olsun diye yaziyorum cunku inaninca hersey nasip oluyor Allahij izniyle..
Ins cabucak iyilesirsin duzene grer cnm doktor kontrllerini ihmal etme hersey gnlunce olur insallah bnde doktora gdiyrm surekli pihtlsmadn dolayi tedavi gryrm ama daha perinatologa gdemedm hazirda hssetmiyorm doktorlardan korkuyrm artik Allaha siginiyorum ins bu duygulari cabucak atlatrm biran once hazir hissedermçok teşekkür ederim canım, daha önceden de vardı tiroid im de bozukluk ama bu kadar kötü değildi. araştırdım üzüntü stres artırırmış bir anda
ben dr araştırmasına devam edeyim
ama kaygı duymaya başladım hamilelik konusunda hazır değilim galiba:/
İNŞALLAHcanım bende hep kolay doğum yaptığımı görüyordum. nasıl doğum yaptığımı anlayamıyordum hala. pıt diye çıkıveriyordu. hep rüya tabirlerinde sevinçli haberler diyordu ama bebeklerimiz gitti. tabi bilemeyiz neyin hayır neyin şer olduğunu. bazen şer gibi görünenin içinde hayır gizliymiş. bizimki de öyleydi buna inanıyorum. ve bebeğim cennette. en çokta bu beni mutlu ediyor. hangi anne diyebilirki benim kızım-oğlum cennete gidecek. kimse diyemez. ama biz diyebiliyoruz. onlar vildan. onlar masum, cennette kavuşuruz inşallah. hep buna dua ediyorum. işte o zaman en mutlu insanlar biz olacağız.
Basiniz saolsun Allahim sabir versin cok zor durum hepimiz ayni seyleri yasiyoruz malesef...insallah bir daha kimse byle acilar yasamaz her duydugumda hep icim paramparca oluyor iyilestim iyiyim dedikce hep yaralarimin derinlestigini hissediyrm.birkac gun oncede izmir de 27 yasinda bir annenin bebegi karnindayken vefat ettigini duydum o gun butun gun agladim hem yasadigima bana brsey olmadgna sukur ettim hem oğluma agladim Allahim cok ozluyorum ben oglumu cok cok istiyordum onu istiyordum... Allahim hepimize guc kuvvet sabirlar versin cok zor kelimelerin tukendigi yerdeyim !..saglikli teselli olacagimiz evlatlar versin ins yuregimizin yangini biraz olsun dinsin insBebegimi neden kaybettigimizi bilmiyoruz. Ani bi kayip. Hareketi olmadigini farkettim. Hastaneye gittigimde kalp atisi duyamadik. Doktorun soyledigi yuksek ihtimalle kordon dolanmasiymis. Kan pihtilasmasi olsa 8 ay yasamazdi dedi. Pisligini yeme ihtimali dusuk bu haftada olmaz normal sartlar altinda dedi. Bi gun once normalden farkli hareketliydi. Sanirim o gun kordon dolanmisBebeginin adi Elif miydi?
Insallah Allahin izniyle o gunlerimizde gelecek ve biz daima boyle sevincli haberler konusacagiz simdi Kizimin yanindan geliyorum gittim Kardesin geliyor Kizim dedimEvet canm sizlerden guzel haberler geldikce bize umut oluyor cesaretleniyoruz ins bebegine kavustugunu da bizimle paylasirsin o zmn daha cok mutlu olucam...guzel dusundukce guzel olacagina inananlardnm Allah a hep dua ediyorum ins birgun bende sizinle mutlulugumu paylasicam o gunleri sabrszlikla bekliyorm simdi sizlerin mutlulugyla mutlu oluyrm:)
canımm inşallah çok rahat bi hamilelik geçirirsin ve sağ salim kucağına alırsın bebeğini. hangi doktora gitmeyi düşünüyorsun. istanbuldaydın sanırım sen.Insallah Allahin izniyle o gunlerimizde gelecek ve biz daima boyle sevincli haberler konusacagiz simdi Kizimin yanindan geliyorum gittim Kardesin geliyor Kizim dedim
Amin canim insallah...kendine ve bebisine cok dikkat et bebegini uzmemeye calis hersey guzel olucak insallah guzel hamilelik gecirirsin cnm hersey gonlunce olsunInsallah Allahin izniyle o gunlerimizde gelecek ve biz daima boyle sevincli haberler konusacagiz simdi Kizimin yanindan geliyorum gittim Kardesin geliyor Kizim dedim