Allah sabır versin canım.maalesefki ömrü yokmuş canım. bende 40 haftalık normal doğumu beklerken kalbi durdu bebeğimin. bende hep dedim keŞke sezeryan olsaydım ama ömrü o kadar biçilmiş, 6 ağustosta melek oldu yavrum. doğsa bile 6 ağustosta cennete gidecekmiş. diyecek yapacak hiçbişey yokki, keşke elimizden bişi gelse ama yok. allaha sığınmaktan başka duamız çaremiz yok. yazını okuyunca içim parçalandı halbuki hepimiz aynı şeyi yaşadık . allah sabrımızın mükafatını versin inşallah.bence biraz bekle canım. vücudun toparlansın biraz. normal doğum yapman avantaj olsa da sen sağlıklı ol ki yeni bebeğin beslenip büyüyebilsin.arkadaşlar allah bizi meleklerimize cennetinde kavuştursun. 39haftalıkken normal doğum yaptım ben. okadar sağlıklı bi bebekti ki gebelik boyuncada herşey güzeldi. taburcu olduktan 3gün sonra kontrole gittik.kontrolde de gayet sağlıklı bi bebek herşey yolunda kilo da almış dedi dr. sarılık değerine baktılar yüksek çıktı.fototerapi için aldılar hastaneye. süt sağıp veriyordum hemşireler besliyordu. hastaneye alındıktan 10 saat sonra bebeğiniz hayatını kaybetti dediler.5gün yaşadı meleğim. şok oldum inanamadım yıkıldım. ani bebek ölümü sendromuymuş.hiç bir sebep yokken bebeğin kendini anne karnında hissederek nefes almayı kesmesiymiş. düşündükçe içinden çıkamıyorum aklım almıyor. sapasağlamdı oğlum.canım meleğim. rabbim bana onun suretinde yeniden evlat nasip etsin ama ömrü uzun olsun .sağlıklı olsun . 44gün oldu doğum yapalı.sizce bir problem olurmu bu kadar çabuk denesem. allahım nasip et lütfen. sizce ne zaman denemeliyiz.doktorlara kalsa 6ay ama çok uzun geliyor bana