• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Doğrusu 40 ı dolup da tekrar hamile kalan birçok kişi var ve maşallah sağlıklı bebekler oluyor. doktorlar önlem amaçlı uyarıyorlar bence

Kesinlikle haklisin. İnsallah Rabbim yardimcimiz olsun. Yazdiysan yorumlarda hatirlamiyorum ama bu testleri yaptirdin mi? Sonuclari ne.cikti merak ettim. Cunku bi cogu kan pihtilasmasinin farkli faktorlerinin testleri arastirdigim kadariyla
Yaptırdım canım. İki tanesi (Protein S ve Protein C) çıkmadı. Diğerleri çıktı. İnternetten araştırdığım kadarıyla iki tanesinde problem var gibi o da çok önemli değilmiş. Yani bebeği kaybedecek kadar güçlü bir pıhtılaşma değilmiş internette yazılanlara göre. Diğer sonuçlarım da çıksın, doktora gideceğim. Bakalım o ne diyecek?

Doğrusu 40 ı dolup da tekrar hamile kalan birçok kişi var ve maşallah sağlıklı bebekler oluyor. doktorlar önlem amaçlı uyarıyorlar bence
Bence de öyle. Yoksa verdikleri süre çok uzun yaa... O kadar bekleyemez ki insan. Psikolojisi bozulur iyice...

4 ay geçti benim için 4 ay demek çok uzun zaman sanki 4 sene geçmiş gibi hissediyorum..
martta başliycam aslinda nisanda başliycaktim içim rahat etmedi..
annem bana 1 seneyi bekle diyo dinlemiyorum.. doktorda ayni diyo...
önce kendime bakmaliyim ki..
bi an önce zayıflamam lazim..
85 kiloyum.. 70 e düşünce hamile kalmak istiyorum..
bide göz sorunum var doktora gidicez martta...
iyileşirsem başlarim hemen çalışmalara....
2016 inşallah bebeklerimizi kucagimza alalım inşallah.. rabbim nasip etsin bizlere. amin...
2015 bizim için çok zor yıl geçti :(

Kızlar 4 ocakda inşallah allahım izin verirse Doğumum öğlen 12 de gel dedi Dr .sabah 6 kalk kahvaltı yap dedi heycanlandim bian... Ama bi sorunum var için de korku kafam donuk durumda tam umutlaniyorum herşey güzel olcak diye her gün sabah namazina kalkiyorum arada sabah namazından sonra yasin okuyorum okurkende yatana kadar korku vesvese bitmyo sacma sapan düşünceler rüyamda sacma sapan oluyo okadar tuaf. Rüyalar görüyorum mi keyfim kaçıyor bilmiyorum acaba yine kötü şeyleri olcak allahim srn yardım et Rabbim sen koru insallah

Kızlar 4 ocakda inşallah allahım izin verirse Doğumum öğlen 12 de gel dedi Dr .sabah 6 kalk kahvaltı yap dedi heycanlandim bian... Ama bi sorunum var için de korku kafam donuk durumda tam umutlaniyorum herşey güzel olcak diye her gün sabah namazina kalkiyorum arada sabah namazından sonra yasin okuyorum okurkende yatana kadar korku vesvese bitmyo sacma sapan düşünceler rüyamda sacma sapan oluyo okadar tuaf. Rüyalar görüyorum mi keyfim kaçıyor bilmiyorum acaba yine kötü şeyleri olcak allahim srn yardım et Rabbim sen koru insallah
rabbim kucaginiza almaya nasip etsin inşallah..
dualarım seninle.:(

99 defa la havle yi oku. çok iyi gelicekti sıkıntın.. 21 defada ayetel kursu oku..
bide 7 kere meryem ve fetih süresini oku.. inşirak süresini oku . bu çok önemli:KK43: bol bol dua oku.
ben hergün 99 defa la havle okuyorum. inşirak süresini ezberlemeye calışıyorum.

Canım için rahat olsun. Rabbim 2016'da hepimizin yüzünü güldürecek inşallah. Sıkıntı edip de bebeği de strese sokma lütfen. Kötü düşünceler gelince aklına başka şeylere konsantre olmaya çalış. Başka şeyler düşün. Mutfağa geç yemek yap, aklın dağılsın. Bebeğimize iyi bak annesi, strese sokma lütfen bebeğimizi :)

Evet kızlar koskoca bir yılı daha geride bırakıyoruz. 2015 yılı hepimiz için çok zor, çok acı geçti. Hem çok sevindirdi bizi yavrularımızı vererek, hem de paramparça dağıttı meleklerimizi bizden alarak. Ben inanıyorum 2016 bizim için çok çok daha güzel geçecek. 2015'in aldıklarını geri verecek bizlere. Hepimizin sağlıklı, minik bebişleri olacak ve o zaman da başka forumlarda bebeklerimizin güzel anılarıyla ilgili paylaşımlarda bulunacağız. Birlikte ağladık, birlikte dertleştik inşallah Rabbimin izniyle birlikte güleceğiz...

2016 bize istediğimiz, gönlümüzden geçen herşeyi getirir inşallah. İyi yıllar hepinize kızlar...

umudumu kaybetmedik kaybetmeyecegiz.. bizleri en özel annelerimiz olduğu için rabbime şükrediyorum.. dilimden duayı hiç düşüremiyorum. bol bol dua ediyorum rabbime...
allahtan umut kesilmez... belki de yavrularimiz öteki dünyada şefaatçimiz olucak.
Allahımı çok seviyorum. bizi sevdigini hissediyorum.. belki de yavrularımızla cennete koymak istemiştir.. bunada şükrediyorum.. benim tek dilegim..
cennete kavuşmak.. kocamla çocuklarimla cennet köşkünde oturmak...
ve hz muhammedi görmek.. onunla muhabbet etmek...
hz ibrahimi ve eşi sareyi görmek...
rabbim görmeye ve kavuşmaya nasip etsin inşallah:(

4 ay geçti benim için 4 ay demek çok uzun zaman sanki 4 sene geçmiş gibi hissediyorum..
martta başliycam aslinda nisanda başliycaktim içim rahat etmedi..
annem bana 1 seneyi bekle diyo dinlemiyorum.. doktorda ayni diyo...
önce kendime bakmaliyim ki..
bi an önce zayıflamam lazim..
85 kiloyum.. 70 e düşünce hamile kalmak istiyorum..
bide göz sorunum var doktora gidicez martta...
iyileşirsem başlarim hemen çalışmalara....
2016 inşallah bebeklerimizi kucagimza alalım inşallah.. rabbim nasip etsin bizlere. amin...
2015 bizim için çok zor yıl geçti :KK43:

benim de tam 4 ay ı geçti. kilo benim de var ama nedense kilo vermem durdu. kilo hamileliğin son zamanları zor oluyor sadece hareket anlamında ama hayırlısı.

benim de tam 4 ay ı geçti. kilo benim de var ama nedense kilo vermem durdu. kilo hamileliğin son zamanları zor oluyor sadece hareket anlamında ama hayırlısı.
başlayalim beraber vermeye..
acilen kilo vermem lazim nasıl olcak bilmiyorum başliyorum hemen pes ediyorum işin köütüsü bu:(

acilen kilo vermem lazim nasıl olcak bilmiyorum başliyorum hemen pes ediyorum işin köütüsü bu:KK43:

ben akşamları yemek yemediğim zaman kilo verebiliyordum nedense doğumdam sonra olmuyo eskisi gibi. en fazla 70 e inmem lazım benim de.

acilen kilo vermem lazim nasıl olcak bilmiyorum başliyorum hemen pes ediyorum işin köütüsü bu:KK43:

29 ağustosta doğum yaptım 70 gün yaşadı kızım benim 70 gün boyunca süt sağdığım için başlarda kilo çok gidiyordu tabi sonra süt kesilince durdu kilo vermem

29 ağustosta doğum yaptım 70 gün yaşadı kızım benim 70 gün boyunca süt sağdığım için başlarda kilo çok gidiyordu tabi sonra süt kesilince durdu kilo vermem
:( bende oğlumu 30 agustosta kaybettim.. 70 gün yaşamiş senniki:( o daha kötü aci.. Rabbim o aciyi bi daha yaşatmasin amin.. daha önce hiç böle aci yaşamadim en büyük acimi evlat acisinda yaaşdım..
doğuma girdiğimde 100 kilo felandim.. ödemlerim gitti. şu aN 85im:(

:KK43: bende oğlumu 30 agustosta kaybettim.. 70 gün yaşamiş senniki:KK43: o daha kötü aci.. Rabbim o aciyi bi daha yaşatmasin amin.. daha önce hiç böle aci yaşamadim en büyük acimi evlat acisinda yaaşdım..
doğuma girdiğimde 100 kilo felandim.. ödemlerim gitti. şu aN 85im:KK43:

Allah öyle bir acı yaşatmasın evet çok zor ama karşılığını da verir Allah bize inşallah. özlyorum kızımı arada resimlerine videolarına bakıyorum sadece özlyorum. ben de 100 e yakındım. sezeryan sonrası kilo olması göbek karın falan dikiş yerine baskı yapıyor ve çok acı veriyor en kötüsü oydu doğrusu. kilom olmasa hiç dşünmem bebek planlmak için.

Allah öyle bir acı yaşatmasın evet çok zor ama karşılığını da verir Allah bize inşallah. özlyorum kızımı arada resimlerine videolarına bakıyorum sadece özlyorum. ben de 100 e yakındım. sezeryan sonrası kilo olması göbek karın falan dikiş yerine baskı yapıyor ve çok acı veriyor en kötüsü oydu doğrusu. kilom olmasa hiç dşünmem bebek planlmak için.
bende çok özledim oğlumu.. göstermediler hiç.. unutamazmişim. zaten unutmam hiç. o benim ilk göz agrimdi.. kardeşleride olcak onlar teselimiz olucak.. pilates yapamiyorum patliycak diye göbegim çok var :( hamile gibiyim ya:(

bende çok özledim oğlumu.. göstermediler hiç.. unutamazmişim. zaten unutmam hiç. o benim ilk göz agrimdi.. kardeşleride olcak onlar teselimiz olucak.. pilates yapamiyorum patliycak diye göbegim çok var :KK43: hamile gibiyim ya:KK43:

spor yapabilirsin demişti doktor bana 4 ay geçmiş sanırım bişey olmaz benim zamanım olmuyo doğrusu spor için. unutulmuyor evet ve hiç unutmaycaz ömrümüz boyunca ve ben unutmak da istemiyorum kızımı o en değerlim benim ve en hayırlı evladım inşallah

spor yapabilirsin demişti doktor bana 4 ay geçmiş sanırım bişey olmaz benim zamanım olmuyo doğrusu spor için. unutulmuyor evet ve hiç unutmaycaz ömrümüz boyunca ve ben unutmak da istemiyorum kızımı o en değerlim benim ve en hayırlı evladım inşallah

Ben de öyle diyorum biliyor musun? Hatta bir defasında Rabbim affetsin ama "Allah'ım ben senden hep hayırlı bir evlat istedim ama bu kadar hayırlısını istememiştim" diye ağladım. Hakikaten bizim evlatlarımız olabilecek en hayırlı evlatlar. Rabbim onların şefaatinden mahrum bırakmasın bizi ve Cennette yavrularımızla kavuşmayı nasip etsin. Aslında çok şanslı anneleriz. Rabbim kaç insana böyle güzel bir şeyi (melek annesi olmayı) nasip ediyor ki?

Back
X