• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Yok canım yoktu ilk göz ağrımi yitirdi m ama inş bu sefer güzel olcak dualarla yavrumu alcam aynnn sırala üzüldüm sırala mutlu olcazz inş ediyorum etmezmiyim nasıl hemde sürekli ediyorum buraya yazmak iyi geldi çünkü kimseye solemedimm aileme BiLee
Ben de senin gibi düşünüyorum canım kısmet olurda olursa ben de kimseye anlatmayı düşünmüyorum.benim de ilk göz ağrımdı demek melek olmaları daha hayırlıydı ve onları cennetine Aldı.Inş bu bebişin dünyalık olur sana yoldaş olur annesi

Ben de senin gibi düşünüyorum canım kısmet olurda olursa ben de kimseye anlatmayı düşünmüyorum.benim de ilk göz ağrımdı demek melek olmaları daha hayırlıydı ve onları cennetine Aldı.Inş bu bebişin dünyalık olur sana yoldaş olur annesi
İnş canim ya aminnn aynn kimsele konuşmak istemisunn eşime solutorum kimseye şöleme yeli m die ama o beni dinlermii bilmiyorum herkes sorcaktm merak etçek sürekli gelcek ler boş laflar sözler sakin ol rahat ol sanki demesi kolay gibi şu an kendi halinde iyiyim çok sukurr

İnş canim ya aminnn aynn kimsele konuşmak istemisunn eşime solutorum kimseye şöleme yeli m die ama o beni dinlermii bilmiyorum herkes sorcaktm merak etçek sürekli gelcek ler boş laflar sözler sakin ol rahat ol sanki demesi kolay gibi şu an kendi halinde iyiyim çok sukurr
Evet herkes soracak belki daha çok kasılacaz korkularımızı anlatsak da başına gelmeyen bizi anlamayan zaten.inş korkulacak bi şey olmaz da sağ salim alırsın kuzucuğunu.canım seni üzmek istemiyorum ama bi şey sorabilir miyim doğumum üstünden ne kadar geçmişti bi de ikincisi hemen oldu mu.ben hala cesaret edemiyorum daha doğrusu doktorlar kırıyor cesaretimi

Yok canım 6 ay 4 gün oldu.ama acısı hala aynı ya
Ole oluyo inan acısı hiç geçmio hiç hemde aynı ki ben doguma yakın kaybetmişti m zordu çok zor halada zor ama inan yeni bi bebek yeni umut ben yapamam diodum nadil geçircem diodum tekrrr zor diodum olm zz diodum inan şu an aklından geçenlerin hepsi belki daha fazlası ni geçirdim sonra 4 buçuk ay Şota bıraktım 3ay sonrada çok şükür hamile kaldım şimdi Rabbim rahatlatıo oo yoksa inan zor olurdu şu anki taktığın şey bagirsakkk lar sanki dsarda hissediorum sürekli oynuyo gibi neden dir sence anlamadim

Ole oluyo inan acısı hiç geçmio hiç hemde aynı ki ben doguma yakın kaybetmişti m zordu çok zor halada zor ama inan yeni bi bebek yeni umut ben yapamam diodum nadil geçircem diodum tekrrr zor diodum olm zz diodum inan şu an aklından geçenlerin hepsi belki daha fazlası ni geçirdim sonra 4 buçuk ay Şota bıraktım 3ay sonrada çok şükür hamile kaldım şimdi Rabbim rahatlatıo oo yoksa inan zor olurdu şu anki taktığın şey bagirsakkk lar sanki dsarda hissediorum sürekli oynuyo gibi neden dir sence anlamadim
Benim de kafamda deli sorular Allah'ın dediği olacak nihayetinde ben de 32.hafyamda kaybettim kuzumu ve hiç bir sebep yokken sezeryan olduğu için iki ay daha bekleyip sonra allah emanet deyip denetlemeye başlayacaz Hayırlısı olsun.canım Bakliyat çok tükettiyse gaz sıkışması yapmış olabilir bi de hep evdeysen biraz yürüyüş ya şekersiz Kayısı hoşafı yap sabah akşam birer bardak iç geçer inşallah.merak etme gaz problemi herkeste oluyor

Benim de kafamda deli sorular Allah'ın dediği olacak nihayetinde ben de 32.hafyamda kaybettim kuzumu ve hiç bir sebep yokken sezeryan olduğu için iki ay daha bekleyip sonra allah emanet deyip denetlemeye başlayacaz Hayırlısı olsun.canım Bakliyat çok tükettiyse gaz sıkışması yapmış olabilir bi de hep evdeysen biraz yürüyüş ya şekersiz Kayısı hoşafı yap sabah akşam birer bardak iç geçer inşallah.merak etme gaz problemi herkeste oluyor
İnş canim ya aynn yok çalışıyorum diorum ya sırala uzulmusuzz sırala Gülcrz inss amin 2016 bizim yılının olsn burdaki ciğeri Yann ewlat acısı çeken hepimiz bü yıl inş sağ salim alirz zz ınsss aminn

İnş canim ya aynn yok çalışıyorum diorum ya sırala uzulmusuzz sırala Gülcrz inss amin 2016 bizim yılının olsn burdaki ciğeri Yann ewlat acısı çeken hepimiz bü yıl inş sağ salim alirz zz ınsss aminn
Inşallah canım 2015 ciğerimizi Yaktı kavurdu 2016 güldürecek inşallah.allah aynı acıları yaşatmasın gönlündekini kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canım arkadaşlarım doğdu kizm çok sukur da si tüm sayfadaki arkadaşlarıma inşallah agrlarim var sonra yaxarim
Canım o kadar çok sevindim ki anlatamam. Sanki kendi yavrum olmuş gibi mutluluktan gözlerim doldu. Senin mutluluğunu gönülden hissettim :) Çok şükür Rabbime çok şükür. Darısı bizim başımıza inşallah. Logusa annelerin duaları kabul olurmuş, bizim için de bol bol dua et lütfen. Öpüyorum ikinizi de çok. Bizim için de kokla kuzucugu bol bol :)

Kizlar Merhaba eda bugün hep dualarımı aydinn yazılanları okuyorum sürekli surekli yeni anneler yeni hüzünle rr size şöleme istedim ben tekrar hamile yim çok şükür Rabbime sadece şu an size solutorum kimse bilmiorum şöleme yide düşünmüyorum inş Rabbbimm bu sefer bu dünyada da yüzümüzü güldürsun aminn duygularım a gelince okadar karisikk ii çok mutluyummm aslında ama deysik bi huzunn var korkuları çok ama korkudan büyük Alllahh im var inş güzel olcak busefer inş

Seni de tebrik ederim arkadaşım. Darısı bizim başımıza inşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Senin de başın sağolsun arkadaşım. Pıhtılaşma testlerini yaptirdin mı? Ya da bebeğine genetik test yaptırdın mı? Ben de oğlumu 36 haftalikken kaybettim ve dediğin gibi hiçbir sebep yokken. Genetik test yaptırdım oğluma ama birsey çıkmadı... Pıhtılaşma testlerimin sonuçları henüz çıkmadı. Bakalım ne olacak...
Eğer sen de yaptirmadiysan bence yaptır derim. Eğitim ve Araştırma Hastaneleri yapıyor.

Senin de başın sağolsun arkadaşım. Pıhtılaşma testlerini yaptirdin mı? Ya da bebeğine genetik test yaptırdın mı? Ben de oğlumu 36 haftalikken kaybettim ve dediğin gibi hiçbir sebep yokken. Genetik test yaptırdım oğluma ama birsey çıkmadı... Pıhtılaşma testlerimin sonuçları henüz çıkmadı. Bakalım ne olacak...
Eğer sen de yaptirmadiysan bence yaptır derim. Eğitim ve Araştırma Hastaneleri yapıyor.
Allah Razı olsun canım.burda araştırma hastanesi yok geçen ay özele gittim orda sordum pıhtılaşma olursa bebek o kadar ay yaşayamazdı dedi hamile kalkınca aspirine başlarız özel olarak kontrol ederiz dedi.en az bir sene dedi çok korkuttu ama inan dayanamıyorum bi iki ay bekleyip Allah'a emanet deyip başlayacam.tek çare yeni bebek yeni umut galiba çünkü hiç bir şey acımızıazaltmıyor

Eda cnm çok sevindim çok şükür rabbim hayirlisi ile kucağına almayı nasip etti darısı bize inşallah iyisiniz dimi yusuf eymen senin adina da çok mutlu oldum cnm ne güzel haberler alıyoruz yarabbim yaa Allah kucağına almayı nasip eder inşallah

Seni de tebrik ederim arkadaşım. Darısı bizim başımıza inşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
İnş canim
Eda cnm çok sevindim çok şükür rabbim hayirlisi ile kucağına almayı nasip etti darısı bize inşallah iyisiniz dimi yusuf eymen senin adina da çok mutlu oldum cnm ne güzel haberler alıyoruz yarabbim yaa Allah kucağına almayı nasip eder inşallah
İnş canim inş Rabbim den isteğim bu hayırla inş güzel olsun hepimiz için inş bu yıl güzel olur

Back
X