• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Anladım cnm hiç merak etme bu sefer rabbim bizimde yüzümüze gülecek bende Subat da bırakmayı düşünüyorum bakalım hayirlisi inşallah

Canım arkadaşlarım doğdu kizm çok sukur da si tüm sayfadaki arkadaşlarıma inşallah agrlarim var sonra yaxarim
Canimm benim cok sevindim çok şükür kavustunuz..saglikli hayirli uzun ömürlü olsun gözünüz aydin saglikla buyutun insallah darisi bizlerin başına:)bize de cok guzel umut oldunuz

Allah Razı olsun canım.burda araştırma hastanesi yok geçen ay özele gittim orda sordum pıhtılaşma olursa bebek o kadar ay yaşayamazdı dedi hamile kalkınca aspirine başlarız özel olarak kontrol ederiz dedi.en az bir sene dedi çok korkuttu ama inan dayanamıyorum bi iki ay bekleyip Allah'a emanet deyip başlayacam.tek çare yeni bebek yeni umut galiba çünkü hiç bir şey acımızıazaltmıyor

İşte doktorların çoğu yanlış biliyor maalesef ve insanları yanlış yonlendiriyorlar :( pıhtılaşma yüzünden 40. Haftada bile bebek kayıpları yasanabiliyor. Ben çok araştırdım ve çok doktor gezdim. Özelinden devletine kadar... başka bir forumda da bir arkadaş 38 haftalık bebeğini kaybetmiş aynı bizim gibi hiç sebepsiz doktoru senin doktorunun dediği gibi pıhtılaşma olsaydı bu haftaya kadar yasamazdi demiş ama kız doktora bağlı kalmayıp yaptırmış testleri. Sonucunda ise pıhtılaşma çıkmış... Bebeğini de bu sebepten kaybettiğini söylemiş başka bir doktor da. Profiline baktım Çanakkale'desin. 18 mart üniversitesinde tıp Fakültesi yok mu? Bu arada benim babaannem de Çanakkale'li. Bilirim çanakkale'yi :)

Kizlar Merhaba eda bugün hep dualarımı aydinn yazılanları okuyorum sürekli surekli yeni anneler yeni hüzünle rr size şöleme istedim ben tekrar hamile yim çok şükür Rabbime sadece şu an size solutorum kimse bilmiorum şöleme yide düşünmüyorum inş Rabbbimm bu sefer bu dünyada da yüzümüzü güldürsun aminn duygularım a gelince okadar karisikk ii çok mutluyummm aslında ama deysik bi huzunn var korkuları çok ama korkudan büyük Alllahh im var inş güzel olcak busefer inş
Canim cok sevindim Allah saglikli hayirli sekilde kucagina almayi nasip etsin darisi ins bizim basimiza hepimize Allahim aratmadan nasip etsin ins

Arkadaşlar 51gün oldu doğum yapalı ama kanama hala kesilmedi az az devam ediyor normal mi kı.bitseydi hayırlısyla 1 ay Kadarda öyle bekleyip Allah'ın izniyle yeniden denemelere başlarım diyorum. Melek Oğlumu çok özlüyorum Ilk gözağrım benim

Arkadaşlar 51gün oldu doğum yapalı ama kanama hala kesilmedi az az devam ediyor normal mi kı.bitseydi hayırlısyla 1 ay Kadarda öyle bekleyip Allah'ın izniyle yeniden denemelere başlarım diyorum. Melek Oğlumu çok özlüyorum Ilk gözağrım benim
Canm benimde sezeryandan snra ilk haftalar cok kanamm vardi sonra azalmaya basladi 35 gunde fln tekrar artmisti baya asiri gelmisti korktum doktora gttim adet goruyorsun dedi fakat 40.gun dolmstu hala devam etti 47. gunse tekrr doktora gttm ilacla durdurduk asiri sekildeydi artik korkmaya baslamstm eger sizinde byle bir durumsa mutlaka doktorunuza syleyin derim.Allah sabir versin tekrar cok zor ve cok yeni bende oglumu kaybettim ilk goz agrimi:(

Canm benimde sezeryandan snra ilk haftalar cok kanamm vardi sonra azalmaya basladi 35 gunde fln tekrar artmisti baya asiri gelmisti korktum doktora gttim adet goruyorsun dedi fakat 40.gun dolmstu hala devam etti 47. gunse tekrr doktora gttm ilacla durdurduk asiri sekildeydi artik korkmaya baslamstm eger sizinde byle bir durumsa mutlaka doktorunuza syleyin derim.Allah sabir versin tekrar cok zor ve cok yeni bende oglumu kaybettim ilk goz agrimi:KK43:
Canm kontrllerini yaptir herseyine baktir oyle denemeye basla ins hakkinda hayirlisi olsun Allahim aratmadan versin

Kizlar benimde 40 günü gecmisti. Yaklasik 50gün kanamam oldu. Daha sonra adetimde bir kere geldi ama suan hala adet görmedim. Hamilelik testi yaptim iki kere negativ cikti. Aranizda dogumdan sonra ilk baslarda düzensiz adet gören oldumu? Eylülde sezeryanla doğum yaptim, benimde ilk göz agrim minik kusum dogumdan bir kac saat sonra vefat etti. Simdi tekrar hamile kalmak istiorum ama adetimi görmüorum. Kizima hamile kalabilmek icin uzun bir zaman ugrastik. Simdi tekrar uzun bir bekleme dönemi gecirmekden korkuorum...dayanamamki

İşte doktorların çoğu yanlış biliyor maalesef ve insanları yanlış yonlendiriyorlar :KK43: pıhtılaşma yüzünden 40. Haftada bile bebek kayıpları yasanabiliyor. Ben çok araştırdım ve çok doktor gezdim. Özelinden devletine kadar... başka bir forumda da bir arkadaş 38 haftalık bebeğini kaybetmiş aynı bizim gibi hiç sebepsiz doktoru senin doktorunun dediği gibi pıhtılaşma olsaydı bu haftaya kadar yasamazdi demiş ama kız doktora bağlı kalmayıp yaptırmış testleri. Sonucunda ise pıhtılaşma çıkmış... Bebeğini de bu sebepten kaybettiğini söylemiş başka bir doktor da. Profiline baktım Çanakkale'desin. 18 mart üniversitesinde tıp Fakültesi yok mu? Bu arada benim babaannem de Çanakkale'li. Bilirim çanakkale'yi :)
Ben de bi araştırayım canım bu hiç aklıma gelmedi .bu arada beni foruma başkası üye yapmıştı demek Çanakkale Yazmış ben Bodrum dayım ve maalesef burda araştırma imkanı yok.ama bi şeklilde araştıracam inş sorun çıkmaz ya

cnm benimde 50 gün kadar sürmüştü. bi de emziremediğimiz içinde sanırım bu kadar uzun sürüyor:(

eda doğurdu çok şükür çok sevindim inanki.. rabbim uzun ömürlü yaşamaya nasip etsin evladini..
hamilelik haberleri aldığımda beni mutlu etti..
beni hayata tekrar umuda bağlandi...
rabbim nasip ederse bizimde olucak.. bunları okuduğumda içim rahatlattı..
bebeklerimiz ilkgözagrı olduğu için unutulmuyor. ben bile yavrumun kokusunu bile alamadim göremedim. göstermediler.. unutamazsin dediler.. keşke görseydim nolurduu. unutmak bile istemiyorum.. ikincisi olursada üçüncüsü olursada onlar teselimiz olucak. ilki gibi olmaz hiç bişey:(

eda doğurdu çok şükür çok sevindim inanki.. rabbim uzun ömürlü yaşamaya nasip etsin evladini..
hamilelik haberleri aldığımda beni mutlu etti..
beni hayata tekrar umuda bağlandi...
rabbim nasip ederse bizimde olucak.. bunları okuduğumda içim rahatlattı..
bebeklerimiz ilkgözagrı olduğu için unutulmuyor. ben bile yavrumun kokusunu bile alamadim göremedim. göstermediler.. unutamazsin dediler.. keşke görseydim nolurduu. unutmak bile istemiyorum.. ikincisi olursada üçüncüsü olursada onlar teselimiz olucak. ilki gibi olmaz hiç bişey:KK43:[/QUOTE

ben gördüm, bana da eşim lütfen görme dedi, hayır dedim görücem, . iyiki gördüm diyorum ben, görsende görmesende zaten unutamazsın, ALLAH onların acısını unutturacak başka dertler vermesin . AMİN. BİZİMDE OLUCAK İNŞALLAH BEN 2016 DAN UMUTLUYUM İNŞALLAH.

eşimde görmedi ama bebegimin sarılı ketenli hali gördü. aklında hala sölüyor:(
bende umutluyum 2016 olmazsa 2017 de olucak bebişlerimiz.. mart nisanda hamile kalirsam 2016in sona denk geliyor. Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olsun.

Canım arkadaşlarım doğdu kizm çok sukur da si tüm sayfadaki arkadaşlarıma inşallah agrlarim var sonra yaxarim

Kizlar Merhaba eda bugün hep dualarımı aydinn yazılanları okuyorum sürekli surekli yeni anneler yeni hüzünle rr size şöleme istedim ben tekrar hamile yim çok şükür Rabbime sadece şu an size solutorum kimse bilmiorum şöleme yide düşünmüyorum inş Rabbbimm bu sefer bu dünyada da yüzümüzü güldürsun aminn duygularım a gelince okadar karisikk ii çok mutluyummm aslında ama deysik bi huzunn var korkuları çok ama korkudan büyük Alllahh im var inş güzel olcak busefer inş

Allahımm ne güzel haberler yaa... Rabbim biliyo ya yüz yüze tanışamasak da yakınımda biri gibi sevindim kaderdaşız sonuçta:) eda_insaat eda_insaat gözün aydın olsun canım hayırlı ömürlü olsun kuzun ağrılarını sızılarını da Rabbim dindirsin tez vakitte.. Y Yusuf Eymen melegim canım Allah tamamına erdirsin inşaallah bu kez sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. bizleri de unutmayın dualarınızda..

Ben de bi araştırayım canım bu hiç aklıma gelmedi .bu arada beni foruma başkası üye yapmıştı demek Çanakkale Yazmış ben Bodrum dayım ve maalesef burda araştırma imkanı yok.ama bi şeklilde araştıracam inş sorun çıkmaz ya
Muğla'da vardır kesin canım. Zaten sadece bir-kaç tüp kan veriyorsun o kadar. Sonuçlar çıkınca da almaya gidersin. Ben ikinci bir kayba dayanamam, o yüzden elimden gelen her şeyi, yapılması gereken tüm testleri yaptırmak istiyorum. Yine aynı şeyle karşılaşırsam hiç keşkem olmasın istiyorum. Kendimi suçlamak istemiyorum oğlumdaki gibi. Biz elimizden gelen her önlemi alalım, gerisini Rabbim'e bırakalım...

bir yazıda okumuştum.
Hayırlısı ne güzel bir kelime, önlemi alınmış, mücadelesi verilmiş, gerisi en yüce makama bırakılmış.....

ALLahım aynı acılarla karşılaştırmasın bir daha hiçbirimizi...

cnm benimde 50 gün kadar sürmüştü. bi de emziremediğimiz içinde sanırım bu kadar uzun sürüyor:KK43:
Evet canım sanırım o Yüzden.minik meleğim 5gün emebildi anneciğini.sonrada hiç ummadığım anda gitti:( ani bebek ölümü denen birseyde varmış demekki dedim. Rabbim içimize su serpsn.

Back
X