Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımmm Aklım hep sendeydi çok merak ettim amin insallah.allahım size sağlık uzun Ömür versin evladınız ve eşinizleKızlar çok sukur iyiyiz merak etmeyin allahım sizlerede nasip etsn cumlemiz insallah
İyi olmanıza çok sevindim canım. Rabbim bebeğine hayırlı uzun ömürler versin canım. Sizi ondan ayirmasin...Kızlar çok sukur iyiyiz merak etmeyin allahım sizlerede nasip etsn cumlemiz insallah
Kan değerlerin nasıl canım? Kan değerlerin düşükse kan ilacı da kullan. Ben sadece folik asit içeren bir folik asit kullanmıyorum. Folic plus diye bir folik asit var içinde kalsiyum ve d vitamini de var. Özellikle kalsiyum önemli bizim için. Bebek her şekilde vücuttaki kalsiyumu alır ama kendi sagligimiz için kalsiyum da almaliyiz. Yoksa ilk önce dişler gidiyormuş. Ben ayrıca her gün muhakkak bir kase de yoğurt yemeye çalışıyorum...Arkadaşlar yazdıklarınızı okuyorum da bende Allah'ın izniyle Şubat sonu gibi denemeye başlayım diyorum.3buçuk ay olucak ozaman aşayukarı doğum yapalı. Şuan sadece folbiol kullanıyorum.başka nr kullanayımki folik asitin yanında .
canımm hayırlısı olsun.çok sevindim.inşallah güzel haberlerini alacağız.ben folic acitin benzeri folidece kullanmaya bşladım.b12 vitaminide var.gayet ii.kan değerin düşükse ferronsanol doadenal kullanabilirsin.coraspin de günde 1 tane.hazırlık yapmaya başla.bol meyve ye.herşey çok güzel olacak.ben bu ayın sonunda başlıycam sen şubatta.hadi bakalım hayırlısı.Arkadaşlar yazdıklarınızı okuyorum da bende Allah'ın izniyle Şubat sonu gibi denemeye başlayım diyorum.3buçuk ay olucak ozaman aşayukarı doğum yapalı. Şuan sadece folbiol kullanıyorum.başka nr kullanayımki folik asitin yanında .
senin Toprağına ,benimde Güray ıma kardeş gelsin inşallahhhArkadaşlar yazdıklarınızı okuyorum da bende Allah'ın izniyle Şubat sonu gibi denemeye başlayım diyorum.3buçuk ay olucak ozaman aşayukarı doğum yapalı. Şuan sadece folbiol kullanıyorum.başka nr kullanayımki folik asitin yanında .
Kan değerlerimi ölçtürmedim canım daha.hala lohusalık kanamam bitmedi benim.bitse sağlık Ocağına gidip bi baktırayım diyorum .folic plus ı duymuştum aslında onu kullanabilirim bende. Hergün sabah öğle aksam yoğurt yiyorum hergün 1 2bardak süt icmeye çalışıyorum bende.hamileykende çok tüketiyordum bunları.normalde de severim zaten.şükür hiç problem olmamıştı toprak'ıma hamileyken.Kan değerlerin nasıl canım? Kan değerlerin düşükse kan ilacı da kullan. Ben sadece folik asit içeren bir folik asit kullanmıyorum. Folic plus diye bir folik asit var içinde kalsiyum ve d vitamini de var. Özellikle kalsiyum önemli bizim için. Bebek her şekilde vücuttaki kalsiyumu alır ama kendi sagligimiz için kalsiyum da almaliyiz. Yoksa ilk önce dişler gidiyormuş. Ben ayrıca her gün muhakkak bir kase de yoğurt yemeye çalışıyorum...
Ozaman bi değerlere baktırıp yazdığın ilaçlara başlayım canım cok Sağol.meyve yiyorum ama hamilelikte yediğim kadar dikkat etmiyorum aslında suan.ayy hadi insallah Allah'ım sana bana ve tüm bizim gibi annelere aratmasın evlat.en en kısa zamanda hayırlı Ömürlü sağlıklı evlatlar versin. Insallah hersey güzel olucakcanımm hayırlısı olsun.çok sevindim.inşallah güzel haberlerini alacağız.ben folic acitin benzeri folidece kullanmaya bşladım.b12 vitaminide var.gayet ii.kan değerin düşükse ferronsanol doadenal kullanabilirsin.coraspin de günde 1 tane.hazırlık yapmaya başla.bol meyve ye.herşey çok güzel olacak.ben bu ayın sonunda başlıycam sen şubatta.hadi bakalım hayırlısı.
Inşallah canım arkadasım. Allah'ım o meleklerimizin kardeşlerini göndersin insallah bize:)senin Toprağına ,benimde Güray ıma kardeş gelsin inşallahhh
Ben sadece folikasit kullanmıştım. İstersen ken testi iste Dr undan vücudunun ihtiyacına göre vitamin takviyesi alırsın.Arkadaşlar yazdıklarınızı okuyorum da bende Allah'ın izniyle Şubat sonu gibi denemeye başlayım diyorum.3buçuk ay olucak ozaman aşayukarı doğum yapalı. Şuan sadece folbiol kullanıyorum.başka nr kullanayımki folik asitin yanında .
Bende gyno ferrosanol kullaniyorum icinde folikasit demir ve B12 vitaminleri var.Bir de ac karnina ve yaninda c vitamini ile almak demir emilimini artiriyor bir iki saat once ve sonrasina kadar kafein ve calsiyum iceren gidalardan uzak durmak lazimArkadaşlar yazdıklarınızı okuyorum da bende Allah'ın izniyle Şubat sonu gibi denemeye başlayım diyorum.3buçuk ay olucak ozaman aşayukarı doğum yapalı. Şuan sadece folbiol kullanıyorum.başka nr kullanayımki folik asitin yanında .
Allah saglik uzun omur versin hem yavruna hem sana mutlulukla huzurla buyut insallah. Darisi basimizaKızlar çok sukur iyiyiz merak etmeyin allahım sizlerede nasip etsn cumlemiz insallah
49gün geçti annem sensiz. Yatağın boş odamız boş evimiz boş sensiz.çok özledi annen seni.kokunu Minicik bedenini,ellerini,güzeller Güzeli masum yüzünü çok özledi anneciğin.seni kaybetmeden 3 4 saat önce sana babanla beraber bikaç Parça Kıyafet almıştık değişik değişik giysin minik oğlumuz diye ama sen onları hiç giyemedin. Bebek şekerlerin çikolataların herkese dağıtmak için ellerimle yaptıgım süslerin eşyaların kokun Herşeyin kaldı evimizde .herseyin kaldıda bir sen yoksun melek oğlum .bazen karnımı seviyorum orda büyüdün diye.napayım başka birsey gelmiyorki annecim elimden. Ah benim güzeller Güzeli oğlum seni veren Allah'a kurban olayım. Çok özledim annem seni .yüreğimde ne büyük yara var böyle çok özledimmmm
Evet en güzel yerdeler hemde .annelerini izliyor evlatlarımız .onları doya doya sevmek nasıp etsin Rabbim .aminn Sabır versin bizlere5ay bitti benimde baze hala karnimdaymis gibi hisediyorum soluma yatayim diyorum ama biliyorum ki sim ali baranim cok guzel bi yerde ve bi gun kavusacagim. Bu inanc bizi ayakta tutuyor Allah hepimizin sabrini artirsin
Aminnn inan veriyor sabrini bazen delircek gibi oluyordum ama zamanla yasadigimiz acinin sabrini veriyor yuce Mevla bazen hayatin kosturmacasina oyle kapiliyorum ki vay be diyorum nasilda alistim bu aciyla yasamaya ve sonra icimdeki ses bu sekilde olmasini Rabbin istiyor sana sabir veriyor diyorum. Sakin duclamayin unutuyormuyum yavrumu diye yuce Mevla biliyor cektigimizi ve sabrimizida o veriyor yoksa delirir yasayamazdikEvet en güzel yerdeler hemde .annelerini izliyor evlatlarımız .onları doya doya sevmek nasıp etsin Rabbim .aminn Sabır versin bizlere
Kesinlikle Haklısınız bu konuda . Allah'tan gelen herseye şükür HamdolsunAminnn inan veriyor sabrini bazen delircek gibi oluyordum ama zamanla yasadigimiz acinin sabrini veriyor yuce Mevla bazen hayatin kosturmacasina oyle kapiliyorum ki vay be diyorum nasilda alistim bu aciyla yasamaya ve sonra icimdeki ses bu sekilde olmasini Rabbin istiyor sana sabir veriyor diyorum. Sakin duclamayin unutuyormuyum yavrumu diye yuce Mevla biliyor cektigimizi ve sabrimizida o veriyor yoksa delirir yasayamazdik
Meleklerimizi ruyamizda gormek dilegiyle iyi geceler...Kesinlikle Haklısınız bu konuda . Allah'tan gelen herseye şükür Hamdolsun