Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnm insallah Rabbim yardimcimiz olsun cunku bu acinin bi tarifi bi tesellisi yokBen de 1 temmuzda doğum yapmıştım bebeğimi hiç görmeden kaybettim.acımız çok büyük Allah'ım kimseye yaşatmasın çok zor .canım benim Allah yar ve yardımcın olsun inşallah bebeğine sağ salim kavuşursun
Allah razi olsun insallah inan bende dusunuyorum ona diyorum anneni birakma bana tutun sana ihtiyacim var diye Rabbim buyuk neylersw guzel.eylerYuce Allah yar ve yardimciniz olsun insallah dualarimiz seninle umarim hakinizda her seyin hayirlisi olur ama duam hayirlisi bebeginin hayata ve sana tutunmasidir. Allah saglicakla kucagina almagi nasip eder insallah. Guzel dusun konus yavrunla ona nasil ihtiyacin oldugunu onu nasil sevdigini anlat. Eminim o da yalvaracaktir Allaha annemle kalayim diycektir. Iyi beslen bol bol dinle ve lutfen kafana hic bir seyi takma Allah yardimciniz olsun dualarimiz sizinle
Yoo hayir hic bi problemim yoktu bu zamana kadar ilk defa basima gelyor bende anlamadim tuhaf oldum duyunca xaten Rabbim yardimcimiz olsun insallahCanm dualarim seninle Allah yardimcin olsun bebegini sana bagslasin insallah dinlen guzel dusun guzel olsun canim pihtilasma sorunun varmiydi herhangi bisey kullaniyormusun
Mrhb deniz ben kasım 10 onunda 34 haftalık bebegımı kybettım hersey o kadar yolundaydı kısa bir gun ansızın bebegımın kalbi durdu sebebı yok dr 3 ay korun dedı subat 10 kontrolum var sonrası korunmayı bırkcgm cok korkuyorum
Canım kanaman mı oldu . Ne oldu. Seninki daha yeniydi kalp atışını ilk kezmi duyacaksın ya da. Ondan mı öyle yazdın. Hakkında hayırlısı olsun. Allahım bizlere bidaha evlat acısı yaşatmasın.Yoo hayir hic bi problemim yoktu bu zamana kadar ilk defa basima gelyor bende anlamadim tuhaf oldum duyunca xaten Rabbim yardimcimiz olsun insallah
Başın sağolsun cnm. Normal doğum mu yaotın doktor süreyi kısa tuttuğuna göre. Cnm öncelikle genetik testi yaptır lütfen. Pıhtılaşma vs bi sorun çıkabiliyor. Önce önlemini al sonra 2. Bebeği düşün derim. Hepimiz yaşadık aynı acıları tarifsiz bi acı. Ama önlemini al testlerini yaptır.Mrhb deniz ben kasım 10 onunda 34 haftalık bebegımı kybettım hersey o kadar yolundaydı kısa bir gun ansızın bebegımın kalbi durdu sebebı yok dr 3 ay korun dedı subat 10 kontrolum var sonrası korunmayı bırkcgm cok korkuyorum
Kümse kimsenin acısını anlamıyor. Benim 6 ay oldu herkes unuttu bile. Ateş bi anneleri yakıyo başka kimseyi değilAllahım bebegımın öldüğüu gun tuhaf kabus gıbıydı. Hastane calısanlarının ıyı bır egıtımden gecmesı gerekır. Ben krız anında sogukkanlıyımdır. Bebegım karnımda ölmüş bana cınsıyetı neydı ınanın abuk subuk seyler tekrar o hastaneye gtmk ıstmıyrum ama drumdan memnunum. Bırde bebegım oldüğü gun hastahane odasından cıkarken yemın ettım ben burdan saglıklı bır bebekle cıkacgm ılerfe dıye
Allah sabır versin. Tekrardan hamilelik düşünüyormuşsun inşallah çok aramazsın bebeğin bi an önce tutunur sana.
Bende bebeğimi 2014 29 ekimde kaybettim. Şimdi tekrar hamileyim. Kan pıhtılaşması sebebiyle kaybettim bebeğimikan sulandırıcı iğne ile devam ettiriyorum hamileliğimi. Öncelikle bütün testlerini yaptır fikrimi soracak olursan. Hem genetik hemde pıhtılaşma testlerini yaptır.
İnşallah bundan sonrası için herşey gönlünce olur.
Canim nasilsin inşallah iyisinizdir ikinizdeAllah sabır versin. Tekrardan hamilelik düşünüyormuşsun inşallah çok aramazsın bebeğin bi an önce tutunur sana.
Bende bebeğimi 2014 29 ekimde kaybettim. Şimdi tekrar hamileyim. Kan pıhtılaşması sebebiyle kaybettim bebeğimikan sulandırıcı iğne ile devam ettiriyorum hamileliğimi. Öncelikle bütün testlerini yaptır fikrimi soracak olursan. Hem genetik hemde pıhtılaşma testlerini yaptır.
Allah sabır versin. Tekrardan hamilelik düşünüyormuşsun inşallah çok aramazsın bebeğin bi an önce tutunur sana.
İste dkktorra gdcgm ona gore testler falan sanirim ben 34 haftada kybettimsezeryandi
Senin kacinci hftadaydi nden kybettinİste dkktorra gdcgm ona gore testler falan sanirim ben 34 haftada kybettim
Hangi testleri yptrcgmBaşın sağolsun cnm. Normal doğum mu yaotın doktor süreyi kısa tuttuğuna göre. Cnm öncelikle genetik testi yaptır lütfen. Pıhtılaşma vs bi sorun çıkabiliyor. Önce önlemini al sonra 2. Bebeği düşün derim. Hepimiz yaşadık aynı acıları tarifsiz bi acı. Ama önlemini al testlerini yaptır.
Genetik testi var cnm. Kan alıyorlar. Kaybetme sebebin bellimi. Ben 40. Haftamda kaybettim maalesefHangi testleri yptrcgm
Çok sevindimmmm:) güzel haberler olsun hep bundan sonra. Biz iyiyiz çok şükür. Şimdilik yolunda herşey. Biraz şekerim yüzsek çıktı. Diyete başladım takip yapıyorum. İnşallah normale döner. Başka da bi sıkıntımız yok. 7. Aya başladık artık Zaman yaklaşıyor yavaş yavaş bende de korkuya karılık heyecan tavan yapmaya başladı.Canim nasilsin inşallah iyisinizdir ikinizdeben doktora gittim haberler iyi çok şükür hersey yolunda dr bu ay istersen bekle ama bir dahaki ay kesin korunmayi bırak dedi beklediğim günler geldi inşallah bu sefer yolunda gider hersey
Benim başlarda sorun belli değildi. Genetik testleri yapıldı üniversite hastanesinde ama oradaki Dr hepsini yapmamış. 12 ayrı Pıhtılaşma taraması yapılıyor ama bana 4 tanesini yapmış. O testlerin sonucuna göre hafif pıhtılaşma var. Ama allahtan Dr um bana kan sulandırıcı başlamıştı gebeliği öğrenir öğrenmez.Hangi testleri yptrcgm