• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bende oyle dusundum onceleei ama yumurtlama donemimde bu kadar gogus agrim olmuyordu bi adet tarihi oncedi hafif agiri oluyodu kasik agrimda en fazla 1 gun oluyodu bu kadar uzun surmedi bende suphe uyandirfi esimde bence hamilesin ben oyle hisediyorum deyincede dun test yaptim ama tek cizgu internette baktim tek iliskiyle adet sonrasi hamile kalanlar olmus sasirdim. Kismet artik Allah buyuk ol demisse olur elbet zaten olursa bi sizinle paylasicagim :KK66: olmazsa uzulmem cun ki her hangi bi cabam olmadi bu ay zaten iki ay sonra hatta belki 3 ay beklerim folik adite basliycam bu arda
Miniğin seninleyse çok güzel bir süpriz olur:) hayırlısı olsun inşallah.

Miniğin seninleyse çok güzel bir süpriz olur:) hayırlısı olsun inşallah.
Amin canim insallah bi yanim yok canim diyor olmaz bi yanimda ben plan yapmaya calidirken korkarken biraz daha gecsin biraz daha bekleyim deeken belkide yuce Mevlam kucuk mucizemizi yolladi mi acaba diyorum. Hayurlisi bekliycem iki hafta nasil gecicek acaba ;)

canım kesi yerin aynı yerden mi oldu. arası kısa ya acaba aynı yerden kesmemiş olabilir mi.
Aynı yerden cnm hiçte acimadi kızlar yavrunuzu kucağınıza alınca ameliyat yerin umrunda olmuyo inşallah Rabbim tüm olmayanlara nasip eder bizim yavrularimzada analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah acılarını gistermesin uzun omur nasip etsin inşallah amin

Oğlum 29 ekimdi kızında 23 nisan da olsun diyoruz bakalım hayırlısı. İsmi Defne olacak Allah nasip ederse:) abisine oda almıştım onları kullanıcaz bakalım. Bebek arabası falan hep vardı. Birkaç tane kız kıyafeti alsak yetecek şimdilik:) inşallah çok beklemez hemen bebeğin tutunur sana.
Canim onceki de kiz degil miydi ben yanlış hatırladım demek ki..inşallah canım dua ediyorum ikimiz icinde allah hayırlı doğum saglikli prensesimizi versin

Galiba bende tekrar yawrumu kaybediyorum :KK43: eger persembe gunu de kalp atisini duymazsa doktor galiba minigim beni birakip gidecek :KK43: Dua edin bize ne olur minigimin o ufacak kalbi duyulsun..
Canım merak içindeyiz. Nasıl iyi mi miniğin? Rabbim hayırlıysa eğer sana bağışlasın evladını.

Mrhb deniz ben kasım 10 onunda 34 haftalık bebegımı kybettım hersey o kadar yolundaydı kısa bir gun ansızın bebegımın kalbi durdu sebebı yok dr 3 ay korun dedı subat 10 kontrolum var sonrası korunmayı bırkcgm cok korkuyorum
Başın sağ olsun Deniz. Rabbim bir daha yaşatmasın aynı acıyı bizlere. Hiç bir sebep bulunamadıysa kesinlikle yaptırabileceğin tüm testleri yaptır, ondan sonra tekrar yeni bebek düşün lütfen. Özellikle de kan pıhtılaşmasıyla ilgili tüm testleri yaptır. Genelde anne karnındaki sebepsiz bebek kayıplarında annede kan pıhtılaşması problemi çıkıyor. Bu sebeple tüm testlerini yaptır, ondan sonra yeni bir bebek düşün derim ben sana...

Hadi yaa çok üzüldüm cnm nekadrlıkdı ki sen nezaman hamile kaldın ben akşam gördüm daha bişey dediler mi neden dolayı

Arkadaşlar merhaba
7 kasım da rahim yetmezliği sebebiyle 26.haftamda erken doğumla bebegimi kaybettim.Doktorumun ısrarına ragmen o an o psikolojiyle normal dogum yapmayı kabul etmedim.Pişman olmadım degil ama kaldıramayabilirim o an.Doktorum 6 ay korunmamızı sonrasinda ara vermeden tekrar bebek düşünmemizi söyledi.33 yaşındayım ve rahim yetmezliği teşhisiyle tekrar serklaj olacak yeni gebeliğimde.Sezeryan sebebiyle iyileşme sürecinde yapılması gerekenler (tahlil test ilac kullanma vs ) nelerdir? Vücudun toparlanması 6 ay mı süruyor ?Teşekkürler.

Başın sağ olsun canım senin de... Bu sebeple o kadar çok bebek kaybediliyor ki... Tabii ki her şey Takdir-i İlahi ama bu kayıplarda ben doktorları suçluyorum. Muayene ederken bunu nasıl atlarlar!!! Bu kadar basit bir sebeple bir can nasıl kaybedilir aklım almıyor... Sezaryenden sonra genelde 3 ila 6 ayın yeterli olduğunu söylüyor doktorlar. Aramızda 4 ay sonra hamile kalıp, bebeğini dünyaya getiren arkadaşlar var. Sen şuan kendini ve vücudunu toparlama çalış. Protein ve kalsiyum ağırlıklı beslen. Folik aside başla. Dengeli beslen ki vitamin depoların dolsun ve en önemlisi psikolojik destek al. Ruhun iyi olmalı ki bedenin iyi olsun...

Kaybettim yawrumu kalp atisi yok yarin alacaklar minigimi
Peki daha önce duymuş muydunuz kalp atışlarını yoksa 10.haftaya kadar hiç duyulmamış mıydı? Başın sağ olsun canım. Sakın üzülme, vardır her şeyde bir hayır. Bak ne güzel kolayca hamile kalabiliyorsun. Bu güzel bir şey. Adet gördükten sonra tekrar denersiniz. Bu defa olacak ve tüm acılarını unutacaksın Rabbim'in izniyle. Ben inanıyorum canım, sen de inan...

Başın sağ olsun canım senin de... Bu sebeple o kadar çok bebek kaybediliyor ki... Tabii ki her şey Takdir-i İlahi ama bu kayıplarda ben doktorları suçluyorum. Muayene ederken bunu nasıl atlarlar!!! Bu kadar basit bir sebeple bir can nasıl kaybedilir aklım almıyor... Sezaryenden sonra genelde 3 ila 6 ayın yeterli olduğunu söylüyor doktorlar. Aramızda 4 ay sonra hamile kalıp, bebeğini dünyaya getiren arkadaşlar var. Sen şuan kendini ve vücudunu toparlama çalış. Protein ve kalsiyum ağırlıklı beslen. Folik aside başla. Dengeli beslen ki vitamin depoların dolsun ve en önemlisi psikolojik destek al. Ruhun iyi olmalı ki bedenin iyi olsun...
Doktor hatasimi bilmedim ki 16. Haftaya kadar hersey normaldi rahim falan bakip normal.dogum yapabilirsin bile demisti. Ray in 18 ile 20 hafta da gorulebildigi soyleniyor bazi doktorlar basta muayenede gorebiliyormus bazilariyla 18 20. Haftalarda. Ben 200u yilinda leep konizasyon ameliyati oldugumu soylemistim hamile.kaldigimda ama buna ragmen alttan muayene etmemisti hep karnimdan ultrasonla bakildi taki 20. Haftada kese patlayana kadar.Bu bi eksiklik yanlis yontem mi doktor sucu varmi bilemiyorum acikcasi bundan sonra nasil davranmaliyiz.Tedirginim herkes gibi.

Doktor hatasimi bilmedim ki 16. Haftaya kadar hersey normaldi rahim falan bakip normal.dogum yapabilirsin bile demisti. Ray in 18 ile 20 hafta da gorulebildigi soyleniyor bazi doktorlar basta muayenede gorebiliyormus bazilariyla 18 20. Haftalarda. Ben 200u yilinda leep konizasyon ameliyati oldugumu soylemistim hamile.kaldigimda ama buna ragmen alttan muayene etmemisti hep karnimdan ultrasonla bakildi taki 20. Haftada kese patlayana kadar.Bu bi eksiklik yanlis yontem mi doktor sucu varmi bilemiyorum acikcasi bundan sonra nasil davranmaliyiz.Tedirginim herkes gibi.
Başın saolsun canm Allah sabır versin Allah yardmcin olsun.

Başın sağ olsun Deniz. Rabbim bir daha yaşatmasın aynı acıyı bizlere. Hiç bir sebep bulunamadıysa kesinlikle yaptırabileceğin tüm testleri yaptır, ondan sonra tekrar yeni bebek düşün lütfen. Özellikle de kan pıhtılaşmasıyla ilgili tüm testleri yaptır. Genelde anne karnındaki sebepsiz bebek kayıplarında annede kan pıhtılaşması problemi çıkıyor. Bu sebeple tüm testlerini yaptır, ondan sonra yeni bir bebek düşün derim ben sana...[/QUOTdoktorum
D kan pihtilasmasi olsa 34. Haftaya kadae glmzdi dedi ama yinede isi sansa birkmycgm pzt dr gdyrum 3 ay bitince gel demisti oma gore bir gidisat belirlycgm ilgin icin tsk

Kaybettim yawrumu kalp atisi yok yarin alacaklar minigimi
Canim Allah yardimcin olsun biliyorum ki hic kokay degik sen bir umut yakalamistin ama soyle dusun bundada var bi hayir. Bence en kisa zamanda bi universite hastanedine git genetik bi sorun var mi ogren. Sonuvlar cikana kadar kendine bak iyi beslen ve kendini saglikli bebeklerin icin hazirla insallah bu son sinavindir bundan sonra her sey guzel olsun. Yarin alinmadan son bi kez daha baktir ben birinden dinlemistim kadin hastanede anestezi uzmani fenalasiyor hamileyken demisler kalp atisi yok alucagiz hatta ilac bile vermisler aksamdan ertesi gun almak icin gidiyor doktor bi bakalim tekrar demis bi bakmis bebegin kalp atislari var kurtaj masasindan kalkiyor kadin kizi saglikli 5 yasindaydi o da benim bebegi duydugundan anlatti yuce Mevla neylerse guzel eyler sabret arkaasim Allah sabrini artirsin insallah yeniden anne olucaksin hamile hic kalamayanlar vat o yuzdenbumut var en azindan bizim icin umudunu yitirme

Back
X