- 22 Ekim 2015
- 327
- 253
- 103
Allah razi olsun bende iste oyle yapacagim yarin bi doktor daha var ona gidecegim once bakacak vebal almak istemem diye ondan sonra Rabbim ne osterse o olacakCanim Allah yardimcin olsun biliyorum ki hic kokay degik sen bir umut yakalamistin ama soyle dusun bundada var bi hayir. Bence en kisa zamanda bi universite hastanedine git genetik bi sorun var mi ogren. Sonuvlar cikana kadar kendine bak iyi beslen ve kendini saglikli bebeklerin icin hazirla insallah bu son sinavindir bundan sonra her sey guzel olsun. Yarin alinmadan son bi kez daha baktir ben birinden dinlemistim kadin hastanede anestezi uzmani fenalasiyor hamileyken demisler kalp atisi yok alucagiz hatta ilac bile vermisler aksamdan ertesi gun almak icin gidiyor doktor bi bakalim tekrar demis bi bakmis bebegin kalp atislari var kurtaj masasindan kalkiyor kadin kizi saglikli 5 yasindaydi o da benim bebegi duydugundan anlatti yuce Mevla neylerse guzel eyler sabret arkaasim Allah sabrini artirsin insallah yeniden anne olucaksin hamile hic kalamayanlar vat o yuzdenbumut var en azindan bizim icin umudunu yitirme