• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

5 yasinda oglum var 10 gun oncede 35+4 gunluk dogum yaptim sezeryanla kizimi bilinmeyen kanamasi oldugu icin akcigerlerden kanama sebebiyle kaybettim evladimi cok kotuyum agliyorum aklimdan hic cikmiyo bebegimi bi daha hemen hamile kalmak istiyorum doktorumda 1 sene bekle diyo 3 ncu sezeryan olup riskli hamilelik geciren varmi
Basin sagolsun acin cok yeni ne desek faydasiz ben de uc qy once 34.hftada kiZimin kalbi durdu hem de nedensiz testlerxe bisey cicikmadi bna dr 6 ay snra korunmyi birak dedi iki hfta once gittim dra rahim yi nisanda calismalara basla dedi allah sabir versin cok uzuldum baska da bisey diyemiyorum

Basin sagolsun acin cok yeni ne desek faydasiz ben de uc qy once 34.hftada kiZimin kalbi durdu hem de nedensiz testlerxe bisey cicikmadi bna dr 6 ay snra korunmyi birak dedi iki hfta once gittim dra rahim yi nisanda calismalara basla dedi allah sabir versin cok uzuldum baska da bisey diyemiyorum
sana uzun bir sene benim daha ilk dogumumdu belki ondan baska dra da git kirkin ciksin toparlan

Allah razi olsun basin sag olsun seninde rabbim nasip hayirli saglikli bir evlat nasip etsin cok zor bekleyip kucagina alamadan topraga koymak rabbim sabrini versin evlat acisi yasiyanlara ve kimseyi evlat acisi yasatmasin tarifi yok bu acinin

5 yasinda oglum var 10 gun oncede 35+4 gunluk dogum yaptim sezeryanla kizimi bilinmeyen kanamasi oldugu icin akcigerlerden kanama sebebiyle kaybettim evladimi cok kotuyum agliyorum aklimdan hic cikmiyo bebegimi bi daha hemen hamile kalmak istiyorum doktorumda 1 sene bekle diyo 3 ncu sezeryan olup riskli hamilelik geciren varmi
Allah sabır versin.çok zor çok acı ama onlar bizim cennet biletlerimiz insallah. 1sene çok uzun bi süreç ama doktorların önerisi bu yönde.bana 3ay bekle dedi doktorum ama normal doğum Yaptım ben. Bi tanıdığımin ikizleri oldu hemen 2ay sonra yeniden hamile kaldı bi bebeği daha oldu sezeryandı onunda.bi sıkıntısı olmadı

Allah sabır versin.çok zor çok acı ama onlar bizim cennet biletlerimiz insallah. 1sene çok uzun bi süreç ama doktorların önerisi bu yönde.bana 3ay bekle dedi doktorum ama normal doğum Yaptım ben. Bi tanıdığımin ikizleri oldu hemen 2ay sonra yeniden hamile kaldı bi bebeği daha oldu sezeryandı onunda.bi sıkıntısı olmadı

Cnm
Allah razi olsun basin sag olsun seninde rabbim nasip hayirli saglikli bir evlat nasip etsin cok zor bekleyip kucagina alamadan topraga koymak rabbim sabrini versin evlat acisi yasiyanlara ve kimseyi evlat acisi yasatmasin tarifi yok bu acinin
cnm biraz toprlan baska dr git bir sene cok uzun demis bir daha tekrarlmhayirlisiyla cokzor tahmin edebiliyrum zmnla acin kabuk bagliyr kirkin ciksin iyi bir dr arastir durumu anlat bklim ne diyck direk bir sene demis bna 6 aydmisti ilk basta snra belirli araliklarla kontrole cagirdi rahme bakti naxar dgmsn iyi toparlnmis dedi 5 .aydabasla dedi nisanda bslycgm

İsyan etme olur mu o obur dunyada cennete gitmene vesile olck seni almadan cennete seni almadan gitmyck kuranda yaziyor bu cnm buraya yeni birileri katildi mi cok uzuluyrum
Benim melegim gideli uc ay oldu odasina giremiyrum herseyi hazirdi oodasi buz gibi soguk benimkinin sebebi deyok birden kalbu durdu 34 hftada otopsi istmdm parcaliyrlar diye kndime dr istedigi tahlilleri yptrdim bisey cikmadi en azindan seninkinin sebebi belli hayirlisiyla bir daha tekrarlamz saglam dur simdi ziyaretler herkes akil verir hic kendini suclama takma gecer buna inan neler neler gciyr

Sagolun arkadaslar cok yiprandim dayanmaya calisiyorum isyan etmemek icin elimden geleni yapiyorum ailemde destek olucagina sorun cikariyor aliniyolar kafa yedirtcekler bana allahim yardim etsin benim gibi olan tum insanlara

Basin sagolsun arkadasim acin daha cok yeni kim ne derse desin ,hangi teselliyi verirse versin yuregin kanayacak ama bunu yasayan biri olarak soyluyorumki zaman sana en iyi ilac olacak.Dua edelim rabbime sana ve hepimize sabirlar versin.aslinda bize lutfedilmis bu mertebeye, sukredebilme gucu verip isyandan korusun bizleri Allahim.Sana sabirlar diliyorum.

40 in cikinc biraz dha iyi olursun dedigim gbi 40 in ciksin baska dr git esin nasil dvraniyor sana

40 in cikinc biraz dha iyi olursun dedigim gbi 40 in ciksin baska dr git esin nasil dvraniyor sana[/QUO bir sene uzun demis iyi bir dr arastir git bkyim biraz kendine gel yemene imene dikkat et bebim dr masllah ne ypmissan iyi toparlnmis rahmin dedi sen bira z acini yasaben sana destek olurum arkadaslar burdaki herkese diyorum d ve b12 vitaminine baktirin arastirma hast gidin hamule kalmadan bunlari yukseltin bu cok onemlitmis ben riskli gebelikuzmaina gidiyrummutlaka bktrin dr cok iyi biraz pahali ama cok iyi

Başın sağolsun canım. Rabbim sabırlar versin. Şu an hemen bir bebek istiyorsun biliyorum hepimizin istediği gibi. Ama önemli olan senin sağlığın. Kendine iyi bakmalisin ki vücudun çabuk toparlansin ve yeni bir bebeğe daha çabuk hazır olsun. Genelde doktorlar 6ay ın yeterli olduğunu söylüyor. Benim doktorum 4.aydan sonra korunmayı birakabilecegimi söyledi vücudum çabuk toparlandigi için. Ama onun sözünden hiç çıkmadım, ne dediyse yaptım. Protein ve kalsiyum ağırlıklı beslen. Tüm yemeklerine kuzu kemiği suyu koy. Hergün bir kase yoğurt ye. Karbonhidrat ve şekerden uzak dur. Kilo vermeye çalış. Ben bu şekilde beslendim ve 3.ayda tamamen toparlanmisti dikislerim.
5 ay oldu oğlumu kaybedeli. İlk 2 ay yasamiyordum sanki. Sonra psikolojik destek almaya başladım. Çok şükür şu an iyiyim. Rabbime binlerce şükürler olsun ki beni seçti melek oğlumun annesi olmam için. Artık böyle bakıyorum... Bu acı hiç geçmiyor ama onunla yaşamayı öğreniyorsun zamanla. Rabbim tez ve en hayırlı zamanda hepimizin kucagini doldursun inşallah...

Sagolun arkadaslar cok yiprandim dayanmaya calisiyorum isyan etmemek icin elimden geleni yapiyorum ailemde destek olucagina sorun cikariyor aliniyolar kafa yedirtcekler bana allahim yardim etsin benim gibi olan tum insanlara
Seni bizden başkası anlayamaz canım. En yakının bile anlayamaz içinin nasıl yandığını. Sakın kendini suçlama ve sorgulama. Rabbim biz daha doğmadan önce yazdı kaderimizi. Alın yazısı, sinavimiz. Herkesin sınavı farklı, bizim de sinavimiz bu. İnşallah bu sınavdan iyi bir şekilde geçeriz de cennette meleklerimize kavuşuruz. Çok şükür, bin şükür Rabbime...

Bende 31 i bitircem bu yaz gec evlenmenin dez avantajlari bazende erken evlensem bu aciyi yasasam daha erken yipranicaktim diyorum. Esime niye erken bulmadik bir birimizi bizim bi gun cocuklarimiz olurda onlafin cocuklarini gorurmuyuz diyorum o da biz gec davrandik cocuklari erken evlendirir acigi kapariz diyor :KK66: Allah her seyi hayirlisini nasip etsin insallah bepimizs sende biraktin o zaman korunmayi hadi hayirlisi :KK66:
Aynı şeyleri ben de düşünüyorum biliyor musun :) ben de diyorum eşime biz hayata çok geç kaldık diye. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Evet ben de bıraktım korunmayı. Rabbim çok arattirmaz inşallah. Oğluma 8 ayda hamile kalabilmistim inşallah o kadar uzun sürmez bu defa. Malum yaş da geçiyor... Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda doldursun kucaklarimizi inşallah canım...

Aynı şeyleri ben de düşünüyorum biliyor musun :) ben de diyorum eşime biz hayata çok geç kaldık diye. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Evet ben de bıraktım korunmayı. Rabbim çok arattirmaz inşallah. Oğluma 8 ayda hamile kalabilmistim inşallah o kadar uzun sürmez bu defa. Malum yaş da geçiyor... Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda doldursun kucaklarimizi inşallah canım...
Benim de dort ayim yeni doldu ve butun korkularima ragmen korunmayi biraktim.umut ne guzel birseymis.saglik sihhatle dolsun kucaklarimiz insallah

Back
X