• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Benim de dort ayim yeni doldu ve butun korkularima ragmen korunmayi biraktim.umut ne guzel birseymis.saglik sihhatle dolsun kucaklarimiz insallah
Değil mi? Umut gerçekten çok güzel Birşey mis. Bu bile insanın iyi olmasına yetiyor. Rabbim çok aratmadan sağlıklı hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin bize inşallah...

Aynı şeyleri ben de düşünüyorum biliyor musun :) ben de diyorum eşime biz hayata çok geç kaldık diye. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Evet ben de bıraktım korunmayı. Rabbim çok arattirmaz inşallah. Oğluma 8 ayda hamile kalabilmistim inşallah o kadar uzun sürmez bu defa. Malum yaş da geçiyor... Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda doldursun kucaklarimizi inşallah canım...
Ben oglumda hic beklememistim canim ilk ayimxa hemen hamile kalmistim ustelik tek beraberlikle aylik kanamam olmadan once niyetliydim bizde niyetliyken iliskide olmaz sknrasinda temizlendim tekrar devam ettim oruca muharrem orucunu tutuyodum. Asuremi yaptim zoylemesi ayip o gece beraber olduk ertewi sqbah esim gitti aydina is egitimi icin. Sanirim su an oyle olmuycak adet dongum degisti 28 gunden 32 33 gune cikti hesabima gore hamile degilsem yarin ya da en gec sali olmam lazim hafif belirtileri var gibi simdilik olmadim ama hamile degilim sanirim hayirlisi olsun artik ne diyelim. Kader iste esimi erken bulsqydim erkenden evlenirdim ;)

5 yasinda oglum var 10 gun oncede 35+4 gunluk dogum yaptim sezeryanla kizimi bilinmeyen kanamasi oldugu icin akcigerlerden kanama sebebiyle kaybettim evladimi cok kotuyum agliyorum aklimdan hic cikmiyo bebegimi bi daha hemen hamile kalmak istiyorum doktorumda 1 sene bekle diyo 3 ncu sezeryan olup riskli hamilelik geciren varmi
Allah sabir versin demekten baska elden bi sey gelmiyor. Emin ol zaman her seyin ilaci bir cogumuz ilk evlatlarimizi kaybetik. Senin en azindan tutunacak bi dalin var Allah onu sana sizide ona bagislasin. Elbette her evladin yeri baska ama su an oncelikle kendin ve oglun icin iyi olup toparlanmalisin. Zamani gelince yuce mevla ol deyince olur zaten. Ama saglikli bi hamilelsik icin once sen toparlanmalisin

Ben oglumda hic beklememistim canim ilk ayimxa hemen hamile kalmistim ustelik tek beraberlikle aylik kanamam olmadan once niyetliydim bizde niyetliyken iliskide olmaz sknrasinda temizlendim tekrar devam ettim oruca muharrem orucunu tutuyodum. Asuremi yaptim zoylemesi ayip o gece beraber olduk ertewi sqbah esim gitti aydina is egitimi icin. Sanirim su an oyle olmuycak adet dongum degisti 28 gunden 32 33 gune cikti hesabima gore hamile degilsem yarin ya da en gec sali olmam lazim hafif belirtileri var gibi simdilik olmadim ama hamile degilim sanirim hayirlisi olsun artik ne diyelim. Kader iste esimi erken bulsqydim erkenden evlenirdim :KK66:
Kısmet böyleymiş canım ne yapalım. Ben de eşimi 25 yaşındayken buldum ama evlenene kadar yaş 28 oldu. Benim İstanbul'da iş bulmam, kendi evimize çıkmamız (ilk evlendiğimde kayınvalidem ile yaşamıştık :( ) Eşimin daha güzel bir iş bulması derken yaş oldu 31. Ne güzel sen hiç beklememişsin :) İnşallah bu defa da çok beklemeden mucizene hamile kalırsın canım :) Benim de aslında inanılmaz düzenli bir adet döngüm vardır ama nedense hemen hamile kalamadım... Kısmet, bakalım bu defa çok beklemeden hayırlıysa inşallah kavuşurum mucizeme...

Sagolun arkadaslar cok yiprandim dayanmaya calisiyorum isyan etmemek icin elimden geleni yapiyorum ailemde destek olucagina sorun cikariyor aliniyolar kafa yedirtcekler bana allahim yardim etsin benim gibi olan tum insanlara
yine yeni birisii :(( yine bir acılı anne :( ahh be canım başın sağolsun. daha çok yeni acın. şimdi ne yerde ne göktesindir sen. zamanla alışıyo insan. acı hiç mi hiç geçmiyor ama maalesef. ailen bazen eşin bile anlamaz seni. herkess unuturr gider. bi senin için yanar. hepimiz böyleyiz çünkü... benim 6.5 ay oldu, normal hayatıma dönsem de çok zorlanıyorum halen. çok ama çok yıkıcı bir durum. bende doğuma 1 gün kala kaybettim. sebebi de çıkmadı. pıhtılaşma çıktı orta düzey. doktor illaki ondan diyemem dedi. ALLAH sabır versin hepimize.

yine yeni birisii :KK43:( yine bir acılı anne :KK43: ahh be canım başın sağolsun. daha çok yeni acın. şimdi ne yerde ne göktesindir sen. zamanla alışıyo insan. acı hiç mi hiç geçmiyor ama maalesef. ailen bazen eşin bile anlamaz seni. herkess unuturr gider. bi senin için yanar. hepimiz böyleyiz çünkü... benim 6.5 ay oldu, normal hayatıma dönsem de çok zorlanıyorum halen. çok ama çok yıkıcı bir durum. bende doğuma 1 gün kala kaybettim. sebebi de çıkmadı. pıhtılaşma çıktı orta düzey. doktor illaki ondan diyemem dedi. ALLAH sabır versin hepimize.
Allah sana sabir versin rabbim evlat acisi yasatmasin kimseye tarifi yok bu acinin unutulamaz bekliyosun ne heveslerle neyle karsilasiyosun takdiri ilahi yapcak hic bisey yok elimden hic bisey gelmiyo evladimi canimdan can veremedim ki yasasin

Allah sabir versin demekten baska elden bi sey gelmiyor. Emin ol zaman her seyin ilaci bir cogumuz ilk evlatlarimizi kaybetik. Senin en azindan tutunacak bi dalin var Allah onu sana sizide ona bagislasin. Elbette her evladin yeri baska ama su an oncelikle kendin ve oglun icin iyi olup toparlanmalisin. Zamani gelince yuce mevla ol deyince olur zaten. Ama saglikli bi hamilelsik icin once sen toparlanmalisin
Allah razi olsun kendime iyi bakmak mi hersey bombos geliyo sukurki bi tane evladim var ama kizimin digdugunu gordum agladigini duydun yogun bakimda tedavi olurken canin nasil acidigini gordum icim yaniyo evladima yardim edemedim diye

Allah razi olsun kendime iyi bakmak mi hersey bombos geliyo sukurki bi tane evladim var ama kizimin digdugunu gordum agladigini duydun yogun bakimda tedavi olurken canin nasil acidigini gordum icim yaniyo evladima yardim edemedim diye
Ama şöyle düşün canım. Şuan da canı hiç acımıyor. Hatta o kadar mutlu ki... Anneler ne olursa olsun önce evladının iyiliğini istemez mi? Evlatlarımız için en iyisi buydu demek ki... Evet bizim için çok zor. Herşeyleri hazırken, onlarla hayaller kurarken hepsi bir onda yok olup gitti. Evlatlarımızın bir yerlerine birşey olacak diye üzerlerine titrerken onları kara toprağa verdik. Ama topraktaki sadece onların dünyadaki giysileri. Onlar şimdi cennet bahçelerinde mutlu ve gayet sağlıklılar. Biz anne ve babalarını bekliyorlar. Üzüntü, acı ve dünyanın tüm kötülüklerinden uzakta ve güvendeler. Varsın biz onlardan ayrı olalım ama onların canı yanmasın.
Sınavımız çok büyük ama geçersek ödülümüz de çok büyük. Sonsuza kadar cennette meleklerimizle birlikte olacağız inşallah...

Sakin oyle dusunme ve kendine iyi bak verende alanda yuce Allah bak benim oglumda saglicakla geldi dunyaya ustelik his bi sorun bulunamadi 5 gunlukken kaybetim kuzumu bende ahladigini duydum kokusunu icime cektim optum emzirmeye calistim kucuk bu enfeksiyon kuveze alinmasina neden oldu ama durumunun cok iyi oldugunu antibiyotik tedavisi bitince cikaricaklarini soylediler ama bi anda kalbi duruyor oglumun otopsi yapildi kan alip bakmislar ama bi sebep bulamamislar. Zaten kaderimizde olmasa oglum en zor hastaliklari bile atlatirdi ama biliyorum ki yavrum herkesin gitmek istedigi yerde mutlu huzurlu insallah ona layik bi anne olurumda vaktu gelince kavusurum yavruma sen simdi kendini salamazsin oyle bur luksun yok var olan evladina sarik tooarlan kizini sana veren rabbim yeniden verir dusun biz ne sansliyiz ebediyette evlay sevgisini taacagiz

Kısmet böyleymiş canım ne yapalım. Ben de eşimi 25 yaşındayken buldum ama evlenene kadar yaş 28 oldu. Benim İstanbul'da iş bulmam, kendi evimize çıkmamız (ilk evlendiğimde kayınvalidem ile yaşamıştık :KK43: ) Eşimin daha güzel bir iş bulması derken yaş oldu 31. Ne güzel sen hiç beklememişsin :) İnşallah bu defa da çok beklemeden mucizene hamile kalırsın canım :) Benim de aslında inanılmaz düzenli bir adet döngüm vardır ama nedense hemen hamile kalamadım... Kısmet, bakalım bu defa çok beklemeden hayırlıysa inşallah kavuşurum mucizeme...
Sen ne zaman biraktin canim korunmayi? Insallah en kisa zamanda sendende guzel hayirli haberler aliriz

Sen ne zaman biraktin canim korunmayi? Insallah en kisa zamanda sendende guzel hayirli haberler aliriz
Amin canım, inşallah...Geçen ay bıraktım canım ama bıraktığımda yumurtlama tarihim geçmişti. Aslında tam anlamıyla bu ay başladık diyebilirim. Bakalım kısmet. BAT Şubat 22. Cuma günü ama erken teşhis testiyle bir test yapmayı düşünüyorum çünkü prolaktin hormonum yüksek çıkmış, o nedenle ilaç kullanıyorum. Eğer hamile kalırsam doktorum hemen bırak dedi. O yüzden erkenden yapayım diyorum testi...

Allah sana sabir versin rabbim evlat acisi yasatmasin kimseye tarifi yok bu acinin unutulamaz bekliyosun ne heveslerle neyle karsilasiyosun takdiri ilahi yapcak hic bisey yok elimden hic bisey gelmiyo evladimi canimdan can veremedim ki yasasin
Aynen tatlım. Unutma allah istemeden tek bi yaprak dahi kımıldamazmış. Kendini sakın suçlama. Bixim kaderimiz böyleymiş. İnşallah rabbimize iyi bi kul olup cennette evlatlarımızla öpüşüp sarılırız bol bol.

Amin canım, inşallah...Geçen ay bıraktım canım ama bıraktığımda yumurtlama tarihim geçmişti. Aslında tam anlamıyla bu ay başladık diyebilirim. Bakalım kısmet. BAT Şubat 22. Cuma günü ama erken teşhis testiyle bir test yapmayı düşünüyorum çünkü prolaktin hormonum yüksek çıkmış, o nedenle ilaç kullanıyorum. Eğer hamile kalırsam doktorum hemen bırak dedi. O yüzden erkenden yapayım diyorum testi...
Hadi hayirlisi ben bu gun test yaptim test yaptim malesef sanirim bu gecede hastalanirim hafif hafif belirtiler basladi ;)

Hadi hayirlisi ben bu gun test yaptim test yaptim malesef sanirim bu gecede hastalanirim hafif hafif belirtiler basladi :KK66:
Hakkımızda her şeyin hayırlısı canım. Rabbim bu defa bizlere sağlıklı,hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar nasip eder inşallah... Ben de hamile kalırsam sadece size ve genel müdürüme söyleyeceğim. Genel müdüre söylemek zorundayım çünkü riskli gebelik bölümüne girdiğim için sık sık kontrollerim olacak ve izin almak zorunda kalacağım...

ÇOk özledim Oğlumu.videolarına fotoğraflarına bakıyorum .her sabah Günaydın ,her aksam iyi geceler diyip fotoğraflarını öpüyorum. Annesinin bitanesi ağlıyor videoda,ben ağlıyorum .o ağlıyor ben ağlıyorum.herşeyi kaldıda oğlum gitti.canımn parçası herşeyim çok özlüyorum .

Hakkımızda her şeyin hayırlısı canım. Rabbim bu defa bizlere sağlıklı,hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar nasip eder inşallah... Ben de hamile kalırsam sadece size ve genel müdürüme söyleyeceğim. Genel müdüre söylemek zorundayım çünkü riskli gebelik bölümüne girdiğim için sık sık kontrollerim olacak ve izin almak zorunda kalacağım...
söylemeyelim de ne kadar söylemicez canımm. hadi olsun en fazla 5 aylıkken anlaşılacak.. biz başta kaybetmedikki. son anda kaybettik bebeklerimizi.. :(

ÇOk özledim Oğlumu.videolarına fotoğraflarına bakıyorum .her sabah Günaydın ,her aksam iyi geceler diyip fotoğraflarını öpüyorum. Annesinin bitanesi ağlıyor videoda,ben ağlıyorum .o ağlıyor ben ağlıyorum.herşeyi kaldıda oğlum gitti.canımn parçası herşeyim çok özlüyorum .
bende çok özlüyorummm çokkkk ... dün bi dizide hamile biri bebeğine kıyafetler almış, görünce çok kötü oldum , evde de misafir vardı sıktım kendimi ağlamamak için .. off offff.. mükafatı inşallah güzel olcak. şimdi bize düşen sabretmekkk...

Canım evet çok ama çok zor ama toparlanmalisin artık. Kendine eziyet ediyorsun farkında olmadan. Bedenen ve ruhen kendine bakıp iyi olmalısın ki yeni bir bebeğe hazır olalım. Hiç geçmeyecek bu yangın hiç kapanmayacak ama artık alismalisin içinde yanan bu yangına. Bol bol dua et canım. Ben kendimi kötü hissettiğim zaman Rabbime sığınıyorum bana sabır ver, dayanma gücü ver diye. Sen de bol bol dua et canım. Çok zor ama alışmalı ve kendimizi toparlamaliyiz...

bende çok özlüyorummm çokkkk ... dün bi dizide hamile biri bebeğine kıyafetler almış, görünce çok kötü oldum , evde de misafir vardı sıktım kendimi ağlamamak için .. off offff.. mükafatı inşallah güzel olcak. şimdi bize düşen sabretmekkk...
Hamile yada toprak'ımla aynı zamanlarda doğmuş bbek görünce bende çok etkileniyorum.insallah. Rabbim biZe sabır versin

Back
X