• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Amin canim insallah kimse yasamasin bu aciyi..Allahm saglikla sihatle yavruna kavusmayi nasip etsin hep dua ediyorum hepimize.canim sen bursadamiydin ben mi yanlis hatirladim bursadaysn hangi doktora gidiyorsun?
Canim istanbuldansn sanirim mesajini tekrr okudum kusura bakma bu aralar dalginimda istanbulda gdyrm demissin doktora baskasyla karistrdm seni

Evet yaa aklimda bir suru soru var hamile kalinca igne baslanirmi iste napicaz neye dikkat edicez sasrdim ben ecopirin kullandigmdan beri adetim gelmeden lekelenmeler basladi bde daha uzun suruyor adetim bunu farkettim insallah zarari olmuyordur..
bana genetik doktoru hamile kalmadan aspirine başla dedi, sonrada düşük doz iğne kullanacaksın dedi hamile kalıncva... istersen kullanmayadabilirsin dedi. ama ben riske atamam diyince o zaman kullanırsın ama düşük doz olucak dedi.. ama perinatolog a gittiğimde aspirin kullan demedi. iğneyi o da söylemişti. bilmiyorum bilmi,yorumm...kullanınca zararı olurmu onu bilsek. ben iğneyi sordum hani pıhtılaşmam çok yüksek değil kanama filan yapar mı dedim, zaten düşük doz kulllanacaksın dedi..

İnş canım hayırlı haberleri veririz tez zamanda
Senin adına çok sevindim canım. Bu ay korunmayı bırakan sayımız baya arttı. :) Bu bile umut oluyor insana... Hepimiz üzüntülerimizi paylaştığımız gibi hayırlı, güzel haberlerimizi de paylaşırız inşallah. Rabbim yar ve yardımcımız olsun...[/QUOTE

bana genetik doktoru hamile kalmadan aspirine başla dedi, sonrada düşük doz iğne kullanacaksın dedi hamile kalıncva... istersen kullanmayadabilirsin dedi. ama ben riske atamam diyince o zaman kullanırsın ama düşük doz olucak dedi.. ama perinatolog a gittiğimde aspirin kullan demedi. iğneyi o da söylemişti. bilmiyorum bilmi,yorumm...kullanınca zararı olurmu onu bilsek. ben iğneyi sordum hani pıhtılaşmam çok yüksek değil kanama filan yapar mı dedim, zaten düşük doz kulllanacaksın dedi..
Rabbim ins bize iyi gelicek sifa vericek doktorlarla karsilastirsin bizi.Artik doktordan da korkar oldum hep panik haline geliyorum muyane olurken ins en kisa surede saglicakla hamile kalip ins evlatlarimiza kavuşalim Allahim yardim etsin hepimize

Kızlar bir şey soracağım. Özellikle kan pıhtılaşması çıkan arkadaşlara. Doktorum bana coraspin verdi normal zamanda da kullanalım diye. Ancak dün Nihan ilacın prospektüsünde şöyle bir şey yazdığını söyledi: "Doğurganlık riski olan kadınlar doğum kontrol için uygun bir ilaç kullanmalıdır." Acaba bu ilaç hamile kalmayı etkiler mi? Bir de benim adetim 4 gün gecikti ki hiç gecikmezdi ve hala olmadım, adet gecikmesi yapıyor mu bu ilaç. Gebelikten önce bu ilacı kullanan arkadaşlar lütfen bilgi verebilir mi?
B
Valla benim de aklım çok karışık. O yüzden önümüzdeki hafta cumartesi perinatolağa gideceğim. Adam bir Doç. Dr. bakalım ne diyecek. Rabbim yardımcımız olsun... Birinin dediği birini tutmuyor ki... İyi doktor bulmak da çok zor. Aranızda İstanbul'da olan varsa lütfen doktor görüşlerimizi paylaşalım. İyi bir doktor bulduğumuzda bir birimize de söyleyelim. Doktor doktor gezmekten yoruldum valla :KK43:
Ben İstanbul'da yaşıyorum ve 10 senedir aynı doktora gidiyorum doktorum Prof. Yalnız herşeyin en kötüsünü direk söyler ve dediğide genelde çıkar düşünürsen bilgisini paylaşabilirim

Bir doktorun dedigi digerini tutmuyor gercekten kafamiz allak bullak oldu ozellikle pihtilasma sorunu yasayan arkadaslar Allah yardimciniz olsun bu nedir her doktor farkli birsey oneriyor. iyi bir doktor buluruz insallah bugun hamile kalsam kime giderim ben de bilmiyorum artik

Bir doktorun dedigi digerini tutmuyor gercekten kafamiz allak bullak oldu ozellikle pihtilasma sorunu yasayan arkadaslar Allah yardimciniz olsun bu nedir her doktor farkli birsey oneriyor. iyi bir doktor buluruz insallah bugun hamile kalsam kime giderim ben de bilmiyorum artik
Amin canim amin valla bende hic bilmiyorum eski doktorumu da birktim o hastaneye de gtmek istemiyorum artik..bide arkadaslarimla konustukca doktorumun fazla test yapmadigini da anladim her ay kan testi idrar testi yapmams bile artik guvenim kalmadi..baska doktor buldum gidicem insallah kontrle ins iyidir Allahim iyi doktorlarla karsilastirsin hepimizi..

bende 1,5 sene önce 39 haftalık olacakdı doğuma az kalmışdı kordon dolanması nedeniyle kaybettim bebeğimi...karnımda plasentadan ayrılmışdı bu arada.çok acı bir gündü.....doktorlar 2 sene bekle dedi....1,5 sene geçdi...tekrar düşünüyorum....Rabbim nasip ederse ..inşallah...Allah vermediyse bebeğimizi demekki daha hayırlı evlatlar nasip edecekdir inşallah....

bende 1,5 sene önce 39 haftalık olacakdı doğuma az kalmışdı kordon dolanması nedeniyle kaybettim bebeğimi...karnımda plasentadan ayrılmışdı bu arada.çok acı bir gündü.....doktorlar 2 sene bekle dedi....1,5 sene geçdi...tekrar düşünüyorum....Rabbim nasip ederse ..inşallah...Allah vermediyse bebeğimizi demekki daha hayırlı evlatlar nasip edecekdir inşallah....
Basin sag olsun canim, Allah birdaha yasatmasin insallah. Tam kavusacam derken kaybetmek cok aci bunu cok iyi biliorum.. Insallah tez zamanda kucagina bir bebek alirsin cnm.

Baasin sagolsun Allah baska aci vermesin insallah.Iki sene baya uzun bir zaman demis doktorun.aslinda en sagliklisi o tabi.insallah dilediginde saglikli uzun omurlu bir evlat nasip etsin Rabbim sana

Başın saolsun canim Rabbim bir daha hicbirimize yasatmasin bu aciyi cok zor cok...insallah hayirlisiyla kisa zamanda bebeklerin olur kucagina alirsin canim

Rabbim sabır versin arkadasım.cennette buluşmak nasip etsin insallah .çok zor ama inanıyorum mükafatımız da büyük olacak. Allah meleklerimizin kardeşlerine uzun ömürler güzel kaderler yazsın insallah

günaydin melek anneleri..
bebek çalışmalara başlamadyı düşündüğümden beri bebekli rüyalar görmeye başladim..
geçen çok şükür oğlumu gördüm..1- 2 yaşinda bir bebek.. çok güzeldii babamin çocukluk fotosu vardi ayni ona benziyodu.
sonrasinda doğum yaptığımı ve bebegimi kucagima aldığımı gördüm. müjdeli habermi bilemiyorum Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olsun ki başliycam eşim korkuyorum diyor..
youtubede doğum yapan bebekleri izliyorum çok güzeller... ağlıyorum izledikçe... oğlumdan sora doğan bebeklerdir onlar. içim acidi hemde çok:(

bebek çalışmalara başlamadyı düşündüğümden beri bebekli rüyalar görmeye başladim..
geçen çok şükür oğlumu gördüm..1- 2 yaşinda bir bebek.. çok güzeldii babamin çocukluk fotosu vardi ayni ona benziyodu.
sonrasinda doğum yaptığımı ve bebegimi kucagima aldığımı gördüm. müjdeli habermi bilemiyorum Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olsun ki başliycam eşim korkuyorum diyor..
youtubede doğum yapan bebekleri izliyorum çok güzeller... ağlıyorum izledikçe... oğlumdan sora doğan bebeklerdir onlar. içim acidi hemde çok:KK43:
günaydın canım. izleme bence öyle videolar. psikolojin daha da bozulabilir. zaten iyi değiliz.. seni üzebilecek şeylerden sakın.

youtubede doğum yapan bebekleri izliyorum çok güzeller... ağlıyorum izledikçe... oğlumdan sora doğan bebeklerdir onlar. içim acidi hemde çok:KK43:
günaydın kardeşim......Allah sabır versin öncelikle....acını anlıyorum bende aynı doğuma az vardı oğlumu kaybettim....1,5 sene önce..inşallah bizde düşünüyoruz....nasip Allahdan......Allah herşeyin daha iyisini bilendir....inşallah birgünde sen de bende bu siteye yazarız bebişimiz oldu diye....Herşeye ol deyen bir tek ilahi varlık Allahdır....aldığı gibi daha iyi hayırlı evlatlar nasip eder inşallah....umudunu kaybetme.....

Basin sag olsun canim, Allah birdaha yasatmasin insallah. Tam kavusacam derken kaybetmek cok aci bunu cok iyi biliorum.. Insallah tez zamanda kucagina bir bebek alirsin cnm.[/Q
Rabbim sabır versin arkadasım.cennette buluşmak nasip etsin insallah .çok zor ama inanıyorum mükafatımız da büyük olacak. Allah meleklerimizin kardeşlerine uzun ömürler güzel kaderler yazsın insallah
Allah razı olsun...doğru diyorsun..Allah bizden aldığı gibi vermesini de bilir...inşallah o biri dünyada şefaatçımz olur..

Back
X