- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 42
inşallah birgün hepimiz bebğimizi kucağımıza aldığımız günü yazarız...![]()
Amin canım, inşallah... Meleklerimizin acısını nasıl paylaştıysak, mutluluklarımızı da paylaşırız inşallah...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah birgün hepimiz bebğimizi kucağımıza aldığımız günü yazarız...![]()
Ben sabah 7 den sonra gördüm sanırımAynen canım ben de sabaha karşı gördüm meleğimi. O kadar mutlu uyandım ki... :) Meleğim tekrar girer rüyalarıma inşallah. Benim melek oğlum, kokusuna hasret kaldığım kuzum... Çok özledim seni...
bende sezeryan oldum...1,5 sene geçdi.......normal doğum düşünüyorum....Allah nasip ederse inşallah.....Arkadaşlar ben face de ssdv diye bi gruba katıldım orda ssdv yapıp oraya yazan herkesin kaydını tutmuslar ve 13 ay sonrasında bile ssdv var ve rüptur gozlenmemis ki bizimki nerden bakarsan 16-17 ay olacak en az ki bu aylarda birkaç ( sanirim 7-8 kisi) kişi vardi. 3 sezaryenden sonra bile vajinal doğum yapan vardı. Dusunenler varsa paylaşmak istedim.
ben 1 kere iyi gördüm, sonra bi kere kayınvalidemin kucağında gördüm, üstünde kırmızı kıyafet vardı, kucağıma aldım ve kaybettim tekrarEvet canım ama işte anne yüreği görmeyince acaba nasıl diye düşünüyorsun illa ki. Rüyamda iyi görünce içim daha da bir rahatladı :)
Canim bu ay benim de olmadi ne yazikki.Umarim bu ay mujdeli haberleri hep birlikte veririzKızlar ben bu arada Cumartesi günü adet oldumTam 5 gün gecikti... Sanırım kimyasal gebelik geçirdim... Neyse kısmet... Bakalım Rabbim bu ay hayırlısıyla nasip eder inşallah hepimize... Keşke hepimiz birden bu ay hamile kalsak, ne güzel olur değil mi? :)
ben 1 kere iyi gördüm, sonra bi kere kayınvalidemin kucağında gördüm, üstünde kırmızı kıyafet vardı, kucağıma aldım ve kaybettim tekrar( daha da görmedim zaten kuzumu..
Bucanim
Canim bu ay benim de olmadi ne yazikki.Umarim bu ay mujdeli haberleri hep birlikte veririz
bende normal doğum istiyorum sezaryeni mecburen oldum.. doktor 1 sene bekle diyo kimisi başla diyo .kafam karışık...Arkadaşlar ben face de ssdv diye bi gruba katıldım orda ssdv yapıp oraya yazan herkesin kaydını tutmuslar ve 13 ay sonrasında bile ssdv var ve rüptur gozlenmemis ki bizimki nerden bakarsan 16-17 ay olacak en az ki bu aylarda birkaç ( sanirim 7-8 kisi) kişi vardi. 3 sezaryenden sonra bile vajinal doğum yapan vardı. Dusunenler varsa paylaşmak istedim.
inşallah inşallah. gülçin senin nasıl geçiyor hamilelik. sanırım doğuma az kaldı..İnşallah canım. Ben inanıyorum Mart ve özellikle de Nisan ayı güzel gelecek hepimize. Mutlu haberlerimizi paylaşacağız inşallah bir bir :)
Günaydın:)inşallah inşallah. gülçin senin nasıl geçiyor hamilelik. sanırım doğuma az kaldı..
şuan kaçıncı haftandasın canım peki.. umarım herşey gönlünce olur...Günaydın:)
Çık teşekkür ederim düşünüp sorduğun için. Şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür. Hafta sonu periantoloğa gittim herşey yolunda. Oğlumu 36. Haftada kaybettiğim için 35 den sonra doğumu düşünebileceğimi söyledi. 34 de tekrar gelin bakalım ona göre hem kendi Dr unla konuşup bir karara varırız dedi. Bakalım hayırlısı olsun. Benim gönlümden geçen 38. Haftayı doldurmak. Allahım nasip eder inşallah.
Merhaba canim evet epeydir yazamadim. Is gorusmeleri filan vardi onlara gittim. Spor misafir ve misafirlikler derken zaman gecmis arada baktim ama yazamadim. Korunmayi biraktim tamamemn insallah yakin zamanda guzel haberleri paylasidiz sanirim korunmayi birakanlarin sayisi epey artiizelal41 canım nasılsın? Neler yapıyorsun? Bayadır yazmıyorsun ( sanırım 5 gün kadar :) ) merak ettim.
ben varimm:)) adet bitince tamamen birakicamMerhaba canim evet epeydir yazamadim. Is gorusmeleri filan vardi onlara gittim. Spor misafir ve misafirlikler derken zaman gecmis arada baktim ama yazamadim. Korunmayi biraktim tamamemn insallah yakin zamanda guzel haberleri paylasidiz sanirim korunmayi birakanlarin sayisi epey artiiinsallah mart sonu ya da nisan basi hepimiz guzel haberler veririz kac kisi var bu ay korunmayi birakan ?
ben de bıraktım 4 ay olacak bıraktım bende hayırlsısHadi hayırlısı bakalım. Benim bildiğimtoprakim- , N nihangenc ,
Nehirimmmm , @matmazel-Nora sen ve ben varız. Başka arkadaş var mı bilemiyorum...
bende gördüm oğlum mu bilmiyorum ilk defa bebekli rüyalar gelmeye başladi bu aralar... bebek düşündüğümden beri geliyor.. bu ay korunmaya birakicam.. rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olsun.. belki tutmuycak belki de tutacak rabbim daha iyi bilir..Ben hiç Oğlumu göremedim rüyamda ama son 1haftadır farklı farklı bebekler görüyorum kucağımda.sımsıkı sarılıp dua ediyorum Allah'ım lütfen benden alma bu sefer diye.hatta diyorum bide içimden oğlum çok güzeldi bu bebekler onun kadar güzel değil ama olsun Ömrü uzun olsun diyorum :) bikaç farklı rüya gördüm yani