• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Evet buruk bi sevinc olucak ama inan o sevinc butun hucrelerimuze iyi gelicek :KK66: oyle cok uzulduk ki bu sevin yaralarimizi saricak yaramiz derin iylesmesi zaman alicak derin yaralarin izi kalir hepimiz biliyoruz. O iz hep kalicak bizde belki gozumun isiginda belki gulumsememizin duraganliginda ama acitmayacak artik yaralarimiz gulumseyerek bakicagiz yaramizin izine bir gun kavusacagiz diycegiz her seferinde... Allah buyuk verende alanda yuce Mevla insallah bu defa omurlu saglikli ve hayirli evlatlar yollar bize. Bazen esimle konusuyoruz ya cocugumuz olmazsa diye ikimizde olmazsada bi hayir vardir diyoruz.Yuce Allah bizim icin en hayirlisini nasip etsin. O durumda kimsesiz bir yavrucagi buyuturum biz evlat hasreti cekiyoruz nice anne baba hasreti ceken cocuklar var. Eger cocugum olursa maddi olanaklarim yerinde olursa da ikerleyen yillarda cok istiyorum kimsesiz bir cocuga annelik etmek insallah Rabbim gonlumuze gore verir
Aynı şeyleri düşünüyoruz biliyor musun. Ben de hep küçüklüğümden beri maddi durumum el verirse bir çocuk evlat edinicem derdim. Biz de aynı konuşmaları yapıyoruz esimle. Rabbim ne hayirliysa onu nasip etsin bize...

bu ay olmadii.. çünkü bi dahaki aya erteledik yine:(
doktora gidicem. tıp fakültesine. bakalım nolucak..

tabi ki hak ediyor etmezler mii.. sadece ya yine birşey olursa korkusu bizimki..
biz eşimle mesela hamile olduktaN SONRA Bİ DIŞARI ÇIKALIM KUTLAYALIM DEDİK, Bİ YAPAMADIK, ÇÜNKÜ KANAMALARIM OLMUŞTU HEp kalmıştı öyle. şimdi diyorum hamile olursam kutlayalımm.. zaten ne yaparsak yapalımm olmazsa yine olmayacak aslında bunu düşünp rahatlayabiliriz. elimizden birşey geldimi. hepimiz koca bebeklerimizi kaybettik, doğsalar hepsi tıbben yaşayabilecek konumdaydılar. ama olmadı işte. olamadı... bazen böyle güzel güzel düşünüp rahatlıyorum ama içim içimi de sürekli yiyor. daha şimdiden böyleysek hamile olunca ALLAHIM yardım eder inşallah ferahlık verir bize. acaba meditasyona mı gitsek kızlar. bi araştıralım. nefes egzersizleri rahatlamak için iyi olabilir.

Aynı şeyleri düşünüyoruz biliyor musun. Ben de hep küçüklüğümden beri maddi durumum el verirse bir çocuk evlat edinicem derdim. Biz de aynı konuşmaları yapıyoruz esimle. Rabbim ne hayirliysa onu nasip etsin bize...
Amin canim Allah hepimizin gonlune gore versin insallah

biz eşimle mesela hamile olduktaN SONRA Bİ DIŞARI ÇIKALIM KUTLAYALIM DEDİK, Bİ YAPAMADIK, ÇÜNKÜ KANAMALARIM OLMUŞTU HEp kalmıştı öyle. şimdi diyorum hamile olursam kutlayalımm.. zaten ne yaparsak yapalımm olmazsa yine olmayacak aslında bunu düşünp rahatlayabiliriz. elimizden birşey geldimi. hepimiz koca bebeklerimizi kaybettik, doğsalar hepsi tıbben yaşayabilecek konumdaydılar. ama olmadı işte. olamadı... bazen böyle güzel güzel düşünüp rahatlıyorum ama içim içimi de sürekli yiyor. daha şimdiden böyleysek hamile olunca ALLAHIM yardım eder inşallah ferahlık verir bize. acaba meditasyona mı gitsek kızlar. bi araştıralım. nefes egzersizleri rahatlamak için iyi olabilir.
Benimde kanamalı geçti hamileliğim çok stresli oluyor insan.allah hepimize rahat bir hamilelik nasip etsin

Arkadaşlar merhaba. Bu pıhtılaşma ve diğer genetik testleri istanbul avrupa yakasında yaptıran var mı? Var ise nereye gittiniz, bana yardımcı olsa biri :(

Arkadaşlar merhaba. Bu pıhtılaşma ve diğer genetik testleri istanbul avrupa yakasında yaptıran var mı? Var ise nereye gittiniz, bana yardımcı olsa biri :KK43:

Büşracım eğitim ve araştırma hastaneleri ve tıp fakültesi hastanelerinin hepsi yapıyor bildiğim kadarıyla. Cerrahpaşa ya da Şişli Etfal yapar büyük ihtimalle. Gideceğin doktora durumunu anlatıp, pıhtılaşma için trombofili panali, kromozom analizi, homosistein, Protein S, Protein C gibi testleri istediğini söylersin...

Hamile kalayım da canım eğer stresli olursam ben yogaya giderim o zaman. O da iyi gelir sanırım...

Sen gerekli testleri yaptırmış mıydın canım? Hatırlamıyorum kusura bakma...
yok yaptırmadim.. dün kaynanam dedi git yaptır testlerini dedi o zaman hatirlattı.
bugün randevu aldim 17sinde doktora gidicem araştirma hastanesine..
maalesef bu ayı erteledim..:KK43: bu ay umutluydum ne güzel başliycaktim..
bakalım yaptırayım inş olur.

henüz korunmaya birakmadim.. korkuyordum bu ay umutluydum başliycaktim.. testleri yaptırmamiştik eşim de bu ay olmadi bi dahaki aya dedi.. yani bu ay başlayamiyorum.. eğer 13 ünde yumurtalama gününde olsaydi. 17sinde genetik testleri yaptırsaydim sonuçlar farkli çikardi.. :( bilemiyorum :(

henüz korunmaya birakmadim.. korkuyordum bu ay umutluydum başliycaktim.. testleri yaptırmamiştik eşim de bu ay olmadi bi dahaki aya dedi.. yani bu ay başlayamiyorum.. eğer 13 ünde yumurtalama gününde olsaydi. 17sinde genetik testleri yaptırsaydim sonuçlar farkli çikardi.. :KK43: bilemiyorum :KK43:

Genetik testlerde gebeliğin bir etkisi olmaz canım. Ama diğer Protein C, Protein S, homosistein gibi şeyleri etkiler gebelik. Yoksa genetik testlerin hiç birini etkilemez... Ama bence de tüm testleri yaptır da ondan sonra başla canım. En doğrusu bu...

Büşracım eğitim ve araştırma hastaneleri ve tıp fakültesi hastanelerinin hepsi yapıyor bildiğim kadarıyla. Cerrahpaşa ya da Şişli Etfal yapar büyük ihtimalle. Gideceğin doktora durumunu anlatıp, pıhtılaşma için trombofili panali, kromozom analizi, homosistein, Protein S, Protein C gibi testleri istediğini söylersin...

Malesef :( bugün çapadaydım, doktora anlattım durumu fakat ikna edemedim.. 3 kayıp olacakmış da bilmem ne.. tartıştım doktorla. Dinlemedi.. çok üzüldüm.. bağcılar araştırmaya gideceğim bakalım. Hala çok üzgünüm..

Malesef :KK43: bugün çapadaydım, doktora anlattım durumu fakat ikna edemedim.. 3 kayıp olacakmış da bilmem ne.. tartıştım doktorla. Dinlemedi.. çok üzüldüm.. bağcılar araştırmaya gideceğim bakalım. Hala çok üzgünüm..

Ben araştırdım iyice. Son aylarda kaybedilirse bebek tek kayıp yeterli bu testlerin yapılması için. Ayrıca sadece kadın doğum doktoru değil genetik doktorundan da randevu al canım. Biri vermezse testleri bakarsın diğeri verir...

Malesef :KK43: bugün çapadaydım, doktora anlattım durumu fakat ikna edemedim.. 3 kayıp olacakmış da bilmem ne.. tartıştım doktorla. Dinlemedi.. çok üzüldüm.. bağcılar araştırmaya gideceğim bakalım. Hala çok üzgünüm..
Öncelikle merHabalar bende hamilelik takibini yapan doktoruma gittiğimde tıp fakültesi hastanesine yönlendirdi hematoloji bölümüne yönlendirdi tek kayıpta bakılmadığı icin kağıt yazdı doktora cıktığımda kendiside ilk kayıplarda yapılmıyor Ama doktorunuz böyle uygun görmüş diyerek tüm tahlilleri iki doktorda plasentada kan pıhtısından şüpheleniyorlar genetik tahlil 1 ayı buluyormus dün yaptırdım bende bu sekilde sizde dilerseniz birde o şekilde deneyin belki olur sizinde inş

Bu gun yine bir anda darma dagin oldum ;( Gelinimiz bebek dusunuyor hastaneye goturdum benim gittigim profran ozele randevu almistik. Hormon tesleri filan vermisti onceki sonuclar cikti ama tekraf bi tahlil istedi polikistik over varmis cok onemli degil gebelige engel degil bslki sureyi uzatir ama oncelikle idrar yolu enfeksiyonu vardi onun icin tekraf tahlil istedi . Yasiniz kucuk daha yeni evlisi iz 1 yil icinde hamilelik olmazsa gelin dedi polikistik over in tedaviside dogum kontrol hapi cunki o yuzden akisina birakti. Tam tahlile iniyoduk bi bebek gecgi kuvezde yogum bakim cihazi icerisinde icim yandi yandi kavruldu Allahim sifa ver anasina babasina bagisla dedim. Yavrumu kaybetigim o gune gittim resmen yogum bakim kapisinda bekleyisim hele son gun benim yavrum oldugunu bilmeden mudahale edilenin kapida dua edislerim. Allahim kimin yavrusuysa bagisla sifa ver diye seslenislerim. Benim bebegime iyi diyordu doktoru bi seyi yok enfeksiyon dusuyor burdaki durumu en iyi bebek demisti. Benim yavrum iyiydi ama sen kimin yavrusuysa yardim et diye kapida yakarislarim... butun gun ruh gibi gezdim esim neyin var dedi durdu sonra nevresim degistireykm diye odaya gectim o ara bazanin altinda bi cantam vardi cikarayim dedim yavrumun kiyafetlerine uzandi elim mis gibi kokuyor hepsi bir tek hastanin verdigi zibinin onlugu kundagi var oglum kullandigi sarildim onlara hiskira hickira agladim. Allahim affet bu isyan degil ne haddime sana isyan etmek ozluyorum sadece kavuscagimiz o gune kadar sen bize sabir ver. Buyuksun yucesin Merhametine sigindik Allahim, izi yolundan ayirma ve yuregi yanan analarin bepsine sabir ver kimseyi evlatlariyla sinama kurban oldugum. Hepimizin yuzunu guldur yeniden. Bu gun gordugum o yavrucagada sifa ver hayirli saglikli uzun omurler ver... Ailesine bagisla ailesinide o mahsuma bagisla yarabim. Tum sifa bekleyenlerin yardimcisi ol...

Ben araştırdım iyice. Son aylarda kaybedilirse bebek tek kayıp yeterli bu testlerin yapılması için. Ayrıca sadece kadın doğum doktoru değil genetik doktorundan da randevu al canım. Biri vermezse testleri bakarsın diğeri verir...

sağol arkadaşım önerilerin için. dediğin gibi yapacağım. bağcılar tıbbi genetik'te şansımı deneyeceğim. bu sıkıntılı hal üzereyken doktoru ikna etmeye çalışmak çok koydu bana. altı üstü bir test diyorum.. nesine yalvartıyorlar..

Öncelikle merHabalar bende hamilelik takibini yapan doktoruma gittiğimde tıp fakültesi hastanesine yönlendirdi hematoloji bölümüne yönlendirdi tek kayıpta bakılmadığı icin kağıt yazdı doktora cıktığımda kendiside ilk kayıplarda yapılmıyor Ama doktorunuz böyle uygun görmüş diyerek tüm tahlilleri iki doktorda plasentada kan pıhtısından şüpheleniyorlar genetik tahlil 1 ayı buluyormus dün yaptırdım bende bu sekilde sizde dilerseniz birde o şekilde deneyin belki olur sizinde inş

merhabalar.. ben de ilk önce özeldeki doktoruma gideceğim nasipse. ona bir danışacağım. sonra tıbbi genetik. peki üniversite hastanesindeki doktor özeldeki doktoru ciddiye alıyor mu? hangi tıp fak. hastanesine gittiniz? teşekkürler tavsiye için..

Back
X