Sezeryan için emzirme sutyenimi atletimi

Oglusumubekliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
1.877
993
73
Hangisi daha kullanışlı şimdi almaya cikicam hamilelik resimlerimizi çekeceğiz bahaneyle şimdiden alıp elbiseyle kullanmak istiyorum sütyen izin olmasın diye atlet daha mantikli geliyor ama karnimizda dikis varken canımızı yakmaz mi? Tecrubeliler lütfen yardım eder misiniz boşa almış olursam yenisini alamam

Hem atlet hem sütyen alın. Bence her ikisi de lazım oluyor.

Atlet göğsü toparlamıyor zaten sütyen gibi.

Gündelik için yarım atlet. . Gezmeye güzel bi sütyen. . Emzirme sütyeni şart değil.. çok iz yapıyorlar. .

Hangisi daha kullanışlı şimdi almaya cikicam hamilelik resimlerimizi çekeceğiz bahaneyle şimdiden alıp elbiseyle kullanmak istiyorum sütyen izin olmasın diye atlet daha mantikli geliyor ama karnimizda dikis varken canımızı yakmaz mi? Tecrubeliler lütfen yardım eder misiniz boşa almış olursam yenisini alamam
ikisi de gerekli.. atlet emzirirken üşütmemek için iyi oluyor.. sütyen üzerine atlet evde kullanışlı değil.. dışarda da memeler büyüdüğü için atlet çirkin duruyor.. sütyen bir nebze topluyor..

Takıntılı miyim bilmiyorum ama sütyen izi de sütyen üzerine atlet izi de beni rahatsız ediyor fotoğraf çekimi için iz olmaması için ne yapmalıyım?

Emzirme atleti diye geçiyor ya sutyenin alt kısmı eklenmiş hali değil mi yani ? Denemek lazım sanırım

Emzirme sütyenleri bile sarkık gösteriyor, atlet hiç toparlamıyor. Yani benim gördüğüm markalar öyleydi en azından...

Evde bile kötü duruyor, dışarıda kullanmak daha da kötü...

Emzirme sutyeni benim hayalimde sporcu aleti gibi bişey. Normal sutyenler canımı yakiyor emzirme olaninin tek farkı açılıyor olması mi?
Emzirme sütyeni ucu açılan kopçalı bişi.. ben yarım atlet aldım işte bu sporcu tarzı.. bu arada yesilimtrak yesilimtrak bu kısmı sende dinle ;) göğüs pedini çok ihtiyaç olmadan kullanmayın. Göğüs hava almadığı için yara olma ihtimali artıyor. Mutlaka göğüs kalkanı alın. Şimdiden kreme başlayın.

Ben ikisindende aldım canım doğum yaza gelecekse eğer atlet alsan şimdilik daha iyi atletinle durur üstüne incecik bi hırka çekersin ve dikiş aşağıda olduğu için denk gelmiyor acıtmaz yani diğer türlü sutyen alırsan üstünü çıkar bilmemne uğraştırır

Emzirme sütyeni ucu açılan kopçalı bişi.. ben yarım atlet aldım işte bu sporcu tarzı.. bu arada yesilimtrak yesilimtrak bu kısmı sende dinle :KK66: göğüs pedini çok ihtiyaç olmadan kullanmayın. Göğüs hava almadığı için yara olma ihtimali artıyor. Mutlaka göğüs kalkanı alın. Şimdiden kreme başlayın.
kreme emzirince başlarım diye düşünüüyordum bu akşamdan sürmeye başlarım. göğüs pedinin üzerinde hava alıyor falan yazıyordu ama emin değilim tabi. en azından hastanede idare etsin

Ve içine Ped gerekiyor mu belli olmasın istiyorum elbise yada tişört giyince

Evet annem bunun kurbanı olmuş acemilikten çıkmış akşam dışarı sonra halam işaret çakmış uyarmış iki gögusü de kıpkırmızı kazagindan şelale gibi akıp gitmiş boydan boya ıslak :D ona güleyim derken geçenlerde gece benim başıma geldi göğüs pedi olmasına rağmen tek gögusüm kaymış sütler gitmiş malesef

kreme emzirince başlarım diye düşünüüyordum bu akşamdan sürmeye başlarım. göğüs pedinin üzerinde hava alıyor falan yazıyordu ama emin değilim tabi. en azından hastanede idare etsin
Hastanede öle taşan bi süt olmuyo.. hele sezaryen ise 3 güne geliyo..

Back
X