Sezeryan ile bebeğimi kaybettim

Pamukprensali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
3.758
2.084
133
Tam 2 ay önce bebeğimi 26+2de doğurdum sezeryan ile 2 gün sonra kaybettik :( bütün testlerimi yaptırdım bebeğimin gelişimi durmuştu temiz çıktı hemen tekrar hamile kalan var mı sezeryan sonrası lütfen mesajlarınıza ihtiyacım var 2. Sezeryanda arası kısa olup sorun yaşamayan var mı hangi doktora gittiniz İstanbuldayım ben bana yol gösterin arkadaşlar

Tam 2 ay önce bebeğimi 26+2de doğurdum sezeryan ile 2 gün sonra kaybettik :KK43: bütün testlerimi yaptırdım bebeğimin gelişimi durmuştu temiz çıktı hemen tekrar hamile kalan var mı sezeryan sonrası lütfen mesajlarınıza ihtiyacım var 2. Sezeryanda arası kısa olup sorun yaşamayan var mı hangi doktora gittiniz İstanbuldayım ben bana yol gösterin arkadaşlar
Basın sağolsun cnm üzüldüm.. Doktorun ne kadar ara vermeni söyledi danıştın mı? Sezeryandan sonra bi süre ara vermek daha doğru diye biliyorum

Allah yardimcin olsun.benim bildiğim en az 1 yıl diyorlar ama arkadaşım bebeği 8 aylikken ikinciye hamile kaldı ve anne de bebekte sorun yaşamadı.Şimdi 7 yaşında.

Basın sağolsun cnm üzüldüm.. Doktorun ne kadar ara vermeni söyledi danıştın mı? Sezeryandan sonra bi süre ara vermek daha doğru diye biliyorum
Maalesef doktorlar bu konuda çok tutarsız birisi 3 ay dedi birisi 6 ay birisi katiyen 2 yıl ben napcamı şaşırdım

Rahminize ve vucudunuza toparlanmasi icn zaman verin 2 ay cok kisa bir sure lohusalik bile 40 gun
Orda yeni bir canli buyuyecek tam toparlanmadan hamile kalirsanz allah korusun yeni bebegnz de zarar goreblr.
Sabir sabir sabir...
Zaman her seyin ilaci, basinz sagolsun

Tam 2 ay önce bebeğimi 26+2de doğurdum sezeryan ile 2 gün sonra kaybettik :KK43: bütün testlerimi yaptırdım bebeğimin gelişimi durmuştu temiz çıktı hemen tekrar hamile kalan var mı sezeryan sonrası lütfen mesajlarınıza ihtiyacım var 2. Sezeryanda arası kısa olup sorun yaşamayan var mı hangi doktora gittiniz İstanbuldayım ben bana yol gösterin arkadaşlar

Canim Allah yardimcin olsun.. ben de gecen yil 8. Ayimda bebegimin kalbi durmasi nedeni ile sezaryen oldum.. cok zor gercekten seni cok iyi anliyorum.. ben cok beklemek istemedim ama olmadi. Suan 2 aylik hamileyim Allah nasip kismet ederse.. ben 1,5 sene sonra hamile kalmis oldum ama bircok tanidigim var sezaryen olup 2 3 ay sonra hamile kalan.. zaten 2 ay gecmis hic uzme kendini ve korunma. Allaha tevekkul et hayirli zamanda nasip etsin insallah

Canim Allah yardimcin olsun.. ben de gecen yil 8. Ayimda bebegimin kalbi durmasi nedeni ile sezaryen oldum.. cok zor gercekten seni cok iyi anliyorum.. ben cok beklemek istemedim ama olmadi. Suan 2 aylik hamileyim Allah nasip kismet ederse.. ben 1,5 sene sonra hamile kalmis oldum ama bircok tanidigim var sezaryen olup 2 3 ay sonra hamile kalan.. zaten 2 ay gecmis hic uzme kendini ve korunma. Allaha tevekkul et hayirli zamanda nasip etsin insallah
Rabbim sağ salim kucağına alMayı nasip etsin canım çok teşekkür ederim desteğin için

Bana doktorum 5. Ay bekle sonra tekrar hamile kalabilirsin demişti.

canim oncelikle basin saolsun allah sabir versin.bu konu hakkinda iki gun once duydugum biseyi anlaticam ben kendim muayne olmaya gittigimde doktorum kendisi soyledi kadin bebegini sezeryanla dogurduktan 2 ay sonra hamile kalmis suan kucagindaki 7 aylik karnindaki 5 aylik bende dedimki dikisleri yirtilmaz mi ya nasil olacak o dedim bisey olmaz dedi doktorum suan devam edio kadin dogurma yolunda

canim oncelikle basin saolsun allah sabir versin.bu konu hakkinda iki gun once duydugum biseyi anlaticam ben kendim muayne olmaya gittigimde doktorum kendisi soyledi kadin bebegini sezeryanla dogurduktan 2 ay sonra hamile kalmis suan kucagindaki 7 aylik karnindaki 5 aylik bende dedimki dikisleri yirtilmaz mi ya nasil olacak o dedim bisey olmaz dedi doktorum suan devam edio kadin dogurma yolunda
Doktor mu bişey olmaz dedi

Başınız sağolsun şu an bi bebeğiniz var mı

Şu anda 24 haftalık hamileyim. Allaha çok şükür bir problem yok. Ama ikinci hamilelik çok daha evhamlı geçiyor. Herşeye çok dikkat ediyorum. İnşallah da bir sorun çıkmaz diye dua ediyorum. İnşallah sende sağlıkla bebek sahibi olursun.

Doktor sezaryen sonrası 5 ay bekle tekrar hamile kalabilirsin demisti. Ama biz ancak 10. Ayda hamile kalabildik. En son ay olmuyor diye tüp bebek deneyecektik. O kadar kafaya takmıştım. O boş bekleme süresi insan için çok zor. Ama bu süreçte olman gereken aşı vs varsa onları olabilirsin. Mesela bende demir ve d vitamini eksikliği çok fazlaydı. Demir serumu kullandım. D vitamini iğne olarak kullandım vs. İlk hamilelikte tetanoz aşısı olmadiysan bu arada onları ol. Çünkü ben su anda vitamin bile alırken imtina ediyorum. Bizim bebeğin kalp anomalisinin sebebi bilinmiyordu. Kullandığın bir ilaç, maruz kaldığın bir kimyasal veya radyasyon ya da sadece rastlantısal olabilir demişlerdi. Tabii ben bu süreçte bir sürü makale falan araştırdım.

Mesela bu hamileligin basinda kanamam oldu doktor progestan verdi. O makalelerden birinde hamilelikte kullanilan progesteronun kalp anomalisi riskini %8 -%14 aralığında arttırdığını okumuştum. O sebeple ilacı alamadım mesela. Çok korktum. Evde yattım hiç kıpırdamadan vs. Allah şükür de bişey olmadi.

26. Haftada doğmasını sebebini neye bağladılar bu arada. Rahim ağzı yetmezliği falan miydi? gelişimi durdu demişsin. Gelişimi durmasını sebebi için bir şey söylediler mi?

26. Haftada doğmasını sebebini neye bağladılar bu arada. Rahim ağzı yetmezliği falan miydi? gelişimi durdu demişsin. Gelişimi durmasını sebebi için bir şey söylediler mi?
Canım inşAllah sağ salim kucağına alırsın yavrunu tek duam bu senin için.. benim rahim uzunluğum çok normal rahim ağzım kapalı suyum güzel ama bebeğe kan gitmiyormuş 24. Haftada kalmış gelişimi gözetim altında kalacaktım doğuma kadar ama nstler bozuk çıkmaya başladı bebeğin kalp atışları düzensizleşti acil sezeryan oldum bütün testlerimi yaptırdım pıhtılaşma çıkmadı herşey temiz çıktı :(

Back
X