Arkadaşlar 25 gün önce doğum yaptım. Sezeryan olduğu için herşeyin çok kolay olacağını düşünürken; 10 gün çok ağrı sızı çektim. Ne oturabildim, ne yatabildim, ne bebeğe bakabildim. Kısacası her gün ağlayarak geçirdim. Dikişimdeki bandaj çıkarıldıktan sonra bir baktım ki çok uzun bir kesik var, tam 14 cm. Sezeryan doğum yapan arkadaşlarım görünce şok oluyorlar. Hepsininki , benimkinin yarısı kadar. Benim bebeğim makat geliş pozisyonundaydı.Dr. zor bir operasyon olacağını söylüyordu. Bebeğin başı zarar görmesin diye uzun kestim dedi. Ama ben ozaman dikişimi görmediğim için üzerinde durmadım, fazla bir şey sormamıştım.Şimdi de Dr.u arayıp, hesap sorar gibi birşey sormak istemiyorum. Benimle aynı durumda olan varmı? Makat gelişte hep böylemi kesiliyor? Yoksa benim şansım mı
neyse arkadaşlar biraz olsun içimi rahatlattınız. Ama hala, doktorların uzunluğu neye göre belirlediklerini anlayamadım. Bazı arkadaşlar bebeğin iri mi? diye sormuş. Hayır, iri değildi bebişim 2.800gr doğdu. Yani minicikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?