sezeryan kesiğim 14cm :( ya sizin?

valla benim de hiç aklıma gelmemişti.ölçtüm ve benimki de 14 cm. acı olayı kişiden kişiye değişiyor sanırım.ben ameliyat sırasında çok ağrı çektim ve sonrasında da 5-6 saat çok ağrım oldu.15-20 gün zor oturup kalkıyodum.doğum yapalı 4 ay oldu.şimdi bile zaman zaman sızlıyor.bazen bebeğimle oynarken tam oraya bir tekme atıyor.çook canım yanıyo.kırmızılık bende de var hala.ne zaman geçer ben de bilmiyorum.

valla başlangıçta güldüm toic başlığına ama ölçmeden de edemedim....benimde 14 cm kesiğim....zaten 8.cm şöyle bir tuttumda nasıl geçer ki ordan bebek...yinede seviyorum kesiğimi kızımın hatırası:asigim:

TOPİĞİ TEKRAR CANLANDIRAYIM.
SENE 2016
VE BENİM SEZERYAN İZİM HALA 15 CM BEBEĞİM 1 YAŞINDA VE HALA KIZARIK.
HERKESİN 10 CM CİVARINDA
KİME SORSAM PARMAK BOYU KADAR DİYORLAR. BENİMKİ MAAŞALLAH 1 KARIŞ.
ÇOK ÜZÜCÜ SÜRTÜK DOKTOR KASAP ÇIKTI.

üstünde taaamm 7 yıl geçmiş.. o zamanda yazmışım 15 cm miş.. ama şimdi belli belirsiz o çişzgim ve çok aşağıda benim.. iz bile göünmüyor sanki artık..

Ay canım inşallah benimki de senin gibi olur rengi hafifler. Bana çok uzun gibi geliyor benimkisi. Ablama sezeryan oda senin biraz uzun kesmiş diyor ama kendininkini görmedim daha...

Bu arada 2. Sezeryanda kesik izi kucultulebiliyormu acaba. Çok sinirim bozuluyor aynada görünce kendimi ve hala ağrım var. 15 cm de çok büyük sonuçta elini sokup çıkarıyorlar bebeği. Yani küçücük vajinadan bile çıkıyor elini sokup kafasını çekiyor doktorlar...

Kendimi çok kötü hissediyorum acaba benim gibi izi bir karış 15 cm olan kaç kişi vardır. Benim hiçbir problemim yoktu bebegimde 3300 gr dı. Normal doğum pozisyonundaydi. Çok sinir oluyorum 1 yıl oldu hala üzerinden atamadım. Internette 8 ila 12 cm diyor ablam seninki çok uzun diyor arkadaşım seninki çok uzun diyor hala daha çok kötü hissediyorum.

Ha bide izim yamuk yılık resmen eli titremiş karının keserken. Karnımı içine çekince yamuk yılık çökük bir çizgi oluyor. Çok sinirim bozuk bana yardım edin lütfen. Sezeryan izi nasıl belli belirsiz olabiliyor anlamıyorum benimki resmen içe çökük. Ya milleti görmüyoruz diye uyduruyorlar yada gerçekten benimki berbat. Hatta dayanamayıp resmini koyucam buraya. Bir yorum yaparsınız belki. Off ya off

Benimde ona yakındır,lakin normal ağrı ve arada yanma falan oluyor ki bu benden kaynaklı sanırım pek oturup dinlendiğim söylenemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…