sezeryan kesiğim 14cm :( ya sizin?

cnm şimdi bnde ölçtüm tam 17 cm çıktı ikinci sezaryan ve özel hastanede yaptım ayrıcada tüplerimi bağlatmıştım ondan olabilirmi bebeğimde 3530 doğdu acaba doktorum özenmeden mi yaptı Çok üzgünüm çoook

bende sırf meraktan ölçtüm 14 cm ,, sanırım genel olarak 14cm yani sende tuhaflık yok canım ,,,sezeryan zor elbette herkes rahat olamıyor bende 20 gün sadece sırt üstüne yattım ne sağa ne sola dönebildim yataktan yardım almadan kalkamıyordum...

16,5 cm.ben kazandımhihoyyyt

ama bayağı bir aşağıdan istediğim bikiniyi giyebiliyorum.

canım tabiki doktoru arayıp hesap sormayacağım. Zaten doktoruma sonsuz güveniyorum. demek istediğim, eğer dr.a bu konuyla ilgili birşey sorarsam, onu kıracağımdan korkarım, oyüzden ona soramadım burada topik açtım. Ve istediğim cevapları da aldım. Benim gibi çok arkadaş varmış, bu beni rahatlattı.
Sana katılıyorum, sezeryan gerçekten çok acı verici. İlk zamanlar resmen yarım insan olduğumu düşünüyordum. Ben, bebek düz gelseydide sezeryan olacaktım, keyfi olarak. İyiki öyle olmamış, yoksa çok pişman olurdum. Şimdi en azından "sezeryandan başka seçeneğim yoktu" diyebiliyorum. Tabi biz normal doğum yapmadığımızdan onun acısınıda bilemiyoruz. ama ben çektiğimi bilirim :))

yaw normal doğumdan korkanlar var burda mafoldumben nasıl doğurcam diye düşünüp duruyorum zaten bide kesiklerin boyutunu okuyunca bebeğimi içimde tutmaya karar verdim :bbo:

bende meraktan olçtüm benımkı 10,5 cm sizi okuyunca benım kı kısa geldı gozume kızımda zayıf dııldı halbukı 3610 dogdu

bende ölçtüm valla 13 14cm ay canm yani normal
bence alış ömür boyu bunnla yaşıcaz ben çok rahattm hiç pişman degilim sezaryan oldugunaa

slm kızlar sırf merakımdan ölçtüm 13 14 cm ve doğum yapalı 2.5 yıl oldu ve neredeyse dikiş izim kayboldu ilk defa ölçtüm meraktan üstelik şuanda ikinciye hamileyim bu yazıyı okuyana kadarda hiç öyle kaç cm diye düşünmemiştim ayrıca kuzu seni rahatlatacaksa söyleyeyim arkadaşım 7 ay önce doğum yaptı geçenlerde dikiş izlerine baktım ve doğum esnasında dr söylemesine göre bebek çıkarken dirseği çarpmış ve yukarı doğru uzunca bi yırtık olmuştuyani senin 14 cm metre bu dikiş izinin yanında minnacık kalır

merhaba arkadaşlar, sezaryan kesiğinden bahsetmişsiniz, zorunlu sezaryan oldum bebeğim tam tersti ve kesiğim 22cm ve bayaa aşağıdan oldu, ama acıda çekmedim rahat geçirdim 3,gün evime geldiğimde bütün işlerimi kendim yaptım asıl zor olan buydu, yorgunluktu sadece, :))

Son düzenleme:
ilahi kızlar yaa bende ölçtüm şimdi 14 cm. hemde minnoşum 2670 grcık bişeydi bugün 37 günlük ve Allaha şükür artık benimde hiç ağrım sızım falan yok bence problem etmeyin benim tanıdığım herkesin kesisi benimki kadar ayrıca yeni doğum yapacaklar da hiç korkmayın ben hiç lohusa yatağına yatmadım bile çok rahattım yani çok korkarak girdim ameliyata ama sonra her acı duyduğumda bebişimi düşünerekrahatlattım kendimi ve çok rahat bi ameliyat ve lohusalık geçirdim rahat olunnn

bende ölctüm13 cm, ama bana cok büyük gelmio. daha hafif kirmizilik var dogum yapali 5 bucuk ay oldu, ne zaman acilir dikisin rengi? gerci ne farkeder görünmez yerde zaten :))

şimdi ölçtüm bende 14 cm .öle büyük durmuyor .
doğum yapalı 45 gün oldu

Kızlarr boşverinnn kesikk izinii yaa yıllar sonraa o izden eser kalmıyorrrr zemuszemussiz bebişinizle keyfinizee bakınnzemuszemusalt tarafıı deri işte :)))

benim alınan dikişti, 2 yandaki noktalardan ölçtüm 15 cm, düz çizgi 13 cm. acı çekmeye gelince herkesin bir ağrı eşiği var, ben 3-4 günden sonra rahttım ama oturup kalkarken yürürken dikişlerime elle destek vermem 15-20 gün sürdü, yanmalar da 1 aydan sonra geçti. ama 1 haftadan sonrası hafif oluyor artık.

bende ölçtüm yazıyı okuyunca.14 cm.bugüne kadar hiç aklıma gelmemişti ölçmekkaydirigubbakcemile3benim bebişimde çok küçüktü,2700gr.çok şükür bi sorun yaşamadım doğum sonrasında.hiçte gözüme takılmıyo.bebişime herşey feda olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…