sezeryan kilosu

citirtipitirdi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
43
10
3
28
Arkadaslar mrb.3 ay once dogum yaptim 52 ile hamile kaldm 69 ile doguma girdim suan 60 kiloyum yeniden 52 kiloya dusmek istiyorum her saat su iciyorum ama yinede kilo veremiyorum.emziriyorumda.kilom cok dgl o kdr ama boyum kisa oldgu icn cok gbi duruyo.karnimin altida cok sis.nasil kilo verebilirim sutume etkisi olmadan ??

Daha 3 ay olmuş bismillah bekle bakalım güzel kilo vermişsin ayrıca ... Alt karın için de korse kullanabilirsn ya da mekik çekebilirsin. Soğuk yerine sabahları bir bardak ılık su icebilirsin .. onun dışında inşallah lohusa şerbeti denilen zımbırtıyı kesmissindir :)

Daha 3 ay olmuş bismillah bekle bakalım güzel kilo vermişsin ayrıca ... Alt karın için de korse kullanabilirsn ya da mekik çekebilirsin. Soğuk yerine sabahları bir bardak ılık su icebilirsin .. onun dışında inşallah lohusa şerbeti denilen zımbırtıyı kesmissindir :)
Evet oyle oldu sukur :) ama hcbi kiyafetim olmuyo moralim bozuluyo esim bile dalga geciyo saka yapiyo kilolarimla

Evet oyle oldu sukur :) ama hcbi kiyafetim olmuyo moralim bozuluyo esim bile dalga geciyo saka yapiyo kilolarimla
Kendine baksın o boşver saka yapıyordur. Mesela benimde 5kilo fazlam var çekistirerek giriyorum içine seni anlayabiliyorum :) ama dediğim gibi göbek eritme kısmında sabahları ılık su çok iyi geliyor en azından artık pantolonlarimin düğmeleri kapanıyor :D onun dışında bol yeşillik tüket ve dediğim gibi mekik ... Hareketli değil misin evde ?

Bol su emzirme ve yürüyüşle çok rahat verirsin havalarda ısındı koy bebeği arabasına yürü mekik falan çekme dikislerin çok yeni zarar olabilir

Yaşın küçük mü

Acelen ne

Bir yılda dönersin eski kilona normal şartlarda

Hava düzelince yürüyüş vs yaparsın sonbahara fit olursun

Ancak acele edersen stres olur daha zor kilo verirsin

Degilim o kadar hani bebegim kendi kendine uyuyamadigi icin surekli basinda besik salliyorum bazen yemek bile yiyemiyorum evin islerine bakamiyorum..

Degilim o kadar hani bebegim kendi kendine uyuyamadigi icin surekli basinda besik salliyorum bazen yemek bile yiyemiyorum evin islerine bakamiyorum..
Bir an önce kendi kendine uyuma alışkanlığı kazandırman lazım çünkü bir süre sonra ciddi alışkanlık oluyor bende çok beşik salladım iki ay baktım olmuyor doktor da bırak artık sallama oyna yor biraz dedi öyle öyle alıştı şimdi kendi kendine uyuyor bende rahat ediyorum uyanınca da yine oyunlar vs ... İşin zor Allah kolaylık versin

Benim kilo almaya çok müsait bi yapım var şuanda hamileyim ve yine kilo aldım epeyce ve ilk bebeğimden biliyorum ki kilolarım şıp diye gitmiyor bi sene sonra anca 15 kilo vermiştim ben şimdi ikinci bebeğime hamileyim Doğumdan sonra diyetisyen eşliğinde zayıflamayı planlıyorum , hem süt odaklı beslenirim hem kilolarımdan kurtulurum diye düşünüyorum inşallah düşündüğüm gibi olur :anneadayı:

Bir an önce kendi kendine uyuma alışkanlığı kazandırman lazım çünkü bir süre sonra ciddi alışkanlık oluyor bende çok beşik salladım iki ay baktım olmuyor doktor da bırak artık sallama oyna yor biraz dedi öyle öyle alıştı şimdi kendi kendine uyuyor bende rahat ediyorum uyanınca da yine oyunlar vs ... İşin zor Allah kolaylık versin
Sagol annelik cidden kolay degilmis bosuna cennet annelrin ayaklarinin altinda dememisler..

sakın sacma sapan bişey yapma lütfen. Bizim bir akrabamızın gelini bebeği 2,5 aylıkken diyet yoğurt kürü ve yeşil çay yapmıştı,bebeği hiç kg alamamıştı farklı bir sağlık durumu oldumu bilmiyorum ama bebeği görünce cok üzülmüştüm;Bebek resmen çökeleğe dönmüştü yazık yaa...
Bebeğin 6 aylık olana kadar kadar beklemelisi diyetisyenim söylemişti bu sırada sağlıklı beslenip egzersiz
(sezeryana uygun olan)yaparsan bol su ve yeşilik tuketirsen emzirerek süper kg verirsin merak etme.

işte o dalga geçen eşlerin ağzını burnunu kızılcık sopası ile dağıtacaksın bi güzel.
insanda hiç mi empati olmaz yahu bu kadın doğum yapmış emziriyor az susayım demez.
arkadaşım yeni doğum yaptın manken değilsin şu anda işin çocuğun. aşırı bi kilon yok hele çocuk hareketlensin bak nasıl gidiyor o kilolar.
eşinin de ağzının payını ver bi zahmet.

Back
X